ioterl Δημοσιεύτηκε August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 23, 2014 Από ότι φαίνεται το Μ8 θα κυκλοφορήσει δίκαρτο στην Ευρώπη εντός Σεπτεμβρίου. Για όσους θέλουν δίκαρτο υψηλών επιδόσεων είναι ιδανικό. Το ερώτημα είναι πότε θα έρθει Ελλάδα, και αν το 4g θα είναι μόνο στην sim1 ή αν θα μπορεί να επιλεγεί και η sim2 (Εννοείται όχι ταυτόχρονα). http://www.gsmarena.com/htc_one_(m8)_dual_sim-6483.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. August 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2014 Για δες αυτό! Λέει Ελληνικής αντιπροσωπίας!!! http://www.info-technology.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=14737&category_id=174&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&vmcchk=1&Itemid=106 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. August 24, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ευχαριστώ. Θα πάρω την αντιπροσωπία να ρωτήσω. Μου κάνει εντύπωση, γιατί λένε ότι θα αρχίσει να κυκλοφορεί από Σεπτέμβριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Ψήνομαι κι εγώ για το συγκεκριμένο αλλά με προβληματίζει 1ον η τιμή και 2ον η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
benzina Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Ψαχνω και γω για δικαρτο και μου μπηκε στο ματι το συγκεκριμενο.Βεβαια ακομα πολυ ακριβο,αλλα επειδη προγραμματιζω ταξιδι Εξωτερικο ως τα Χριστουγεννα,μπορει να το βρω σε καλυτερη τιμη. Το sar του δεν εχω βρει ακομα και επισης αν κρατησει τα ιδια υψηλα στανταρ του μονοκαρτου..Α και αυτονομια,αραγε θα ειναι καλη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REVOIL Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Συνηθως αυτου του ειδους τα μαγαζια τα ιντερνετικα εννοουν οταν λενε ελληνικης αντιπροσωπειας ,branted cosmote ,vondafon συνηθως........ Πάντως δεν έχει πέσει στην αντίληψή μου κάποια διαφήμιση από τις εν λόγω εταιρείες. Δεν θα το διαφήμιζαν αν το είχαν ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts