gkontos10 Δημοσιεύτηκε August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 22, 2014 παιδιά επείγων βοήθεια κατέβασε κάτι η γυναίκα μου πριν από λίγες μέρες και από εκείνη την μέρα έχει τρελάνει τον υπολογιστή μου αυτός ο ιός Appshat όπου και να μπώ μου κατεβάζει 1000 διαφημίσεις και δεν με αφήνει να δουλέψω τι να κάνω ??? πώς ησυχάζω από αυτό ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisk Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Για αρχή κάνε μια "επαναφορά συστήματος" σε παλαιότερο σημείο και λογικά θα λύσεις το πρόβλημά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickgr Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 παιδιά επείγων βοήθεια κατέβασε κάτι η γυναίκα μου πριν από λίγες μέρες και από εκείνη την μέρα έχει τρελάνει τον υπολογιστή μου αυτός ο ιός Appshat όπου και να μπώ μου κατεβάζει 1000 διαφημίσεις και δεν με αφήνει να δουλέψω τι να κάνω ??? πώς ησυχάζω από αυτό ??? Βάλε το Malware Bytes Antimalware, είναι πολύ καλό Παράθεση http://mowned.com/sig/nfreskakis.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. August 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 Είναι free? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkontos10 Δημ. August 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 ok φίλε μου τα κατάφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts