hic_et_nunc Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Εαω υπάρχουν διαφωνίες σε προσωπικό επίπεδο καλό θα ειναι να λυθούν με PM. Μην ξεφεύγουμε απο το θέμα παρακαλώ. Απ'οτι καταλαβαίνω, οι επιλογές υπάρχουν για όσους βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Για τους υπόλοιπους στην επαρχία μάλλον τα χωράφια ή ο κήπος του σπιτιού, εαν ο ιδιοκτήτης έχει αξιοπρέπεια φυσικά! Δυστυχώς ναι, δεν υπάρχει τιποτα στην επαρχία. Αν και τρελαίνομαι μονο και στην ιδεα οτι θα παθει κατι ο σκυλαρος μου, ειναι μια πραγματικότητα που καποια στιγμη ολοι θα κληθουμε να αντιμετωπισουμε. Στον κηπο της πολυκατοικιας ειναι νόμιμο εαν σου ανηκει το 1/3 του οικοπεδου της πολυκατοικιας;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Θα πρέπει να πάρεις άδεια από την πλειοψηφία της συνέλευσης λογικά Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Θα πρέπει να πάρεις άδεια από την πλειοψηφία της συνέλευσης λογικά Δε νομίζω οτι ειναι θεμα συνέλευσης. Δεν αναφέρομαι σε 3 διαμερίσματα που κατεχω το 1/3. Μιλαω για το 1/3 γης, δηλαδη το περισσότερο απ τον καθενα ξεχωριστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LYCABETTUS Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Εαω υπάρχουν διαφωνίες σε προσωπικό επίπεδο καλό θα ειναι να λυθούν με PM. Μην ξεφεύγουμε απο το θέμα παρακαλώ. Απ'οτι καταλαβαίνω, οι επιλογές υπάρχουν για όσους βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Για τους υπόλοιπους στην επαρχία μάλλον τα χωράφια ή ο κήπος του σπιτιού, εαν ο ιδιοκτήτης έχει αξιοπρέπεια φυσικά! http://www.koimitiriozoon.gr/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittoula Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 εγώ πάντως όταν πέθανε η σκυλίτσα μου βρήκα ένα ωραίο μέρος με καλή θέα στο βουνό και την έθαψα εκεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evelinalex Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Εγώ την ψιψινιω μου μετά από 14 χρόνια συντροφιάς κ αγάπης που μου πρόσφερε ανιδιοτελως , οταν "εφυγε" απο ζαχαρο την έθαψα στο εξοχικό μου βάζοντας από πάνω μια τριανταφυλλια :) Δεν μπορούσα να κάνω κάτι λιγότερο! Και ένα αδέσποτακι που το τάιζαμε στην γειτονιά όταν χτυπήθηκε από αμάξι το πήραμε κ το θάψανε κ αυτό! Το καλό με την επαρχία είναι ότι υπάρχουν χώροι να γίνει κάτι τέτοιο ! Παράθεση IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts