tax_opari91 Δημοσιεύτηκε October 5, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 5, 2004 Ο πασιγνωστος DJ Paul Oakenfold θα εμφανιστει στην Αθηνα (στο Venue νομιζω)στισ 10/10. Μου κανει εντυπωση που δεν εχουν βουξει τα μεσα... εγω που δεν ασχολουμαι πολυ με το ειδος της μουσικης εχω 3-4 κομματια του oakenfold. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Καλα νομιζεις φιλε μου! Στο Venue (στο χειμερινο στο Μοναστηρακι Center) θα παιξει στις 10/10! Χθες αρχισαν σιγα σιγα και το λενε! Βεβαια τα περιοδικα το γραφουν απο την προηγουμρνη εβδομαδα! Απλα αυτο τον καιρο τα ΜΜΕ δινουν περισσοτερη σημασια στα openings που ειναι παρα πολλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. October 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 sta genethlia mou?... kai tha erthei athina?... kai ego den eimai ellada?... MPOU XOUUUUUUUUUUUU :( :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. October 7, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος eNeRGy ( 7 Οκτ. 2004 , 19:27) sta genethlia mou?... kai tha erthei athina?... kai ego den eimai ellada?... MPOU XOUUUUUUUUUUUU :( :( ωχ..... αυτο θα πει γκαντεμια :( λυπαμαι φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts