kitsis_6 Δημοσιεύτηκε August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 19, 2014 Δυστοιχως έσπασε το κινητό μου huawei ascend p6, και τώρα αναγκαστικά ψαχνω να βρω το επόμενο. Είμαι αναμεσα στο lg g2 και στο xiaomi mi3, το mi4 μου γυαλίσε, αλλά δεν μπορω να περιμένω τόσο καιρό μέχρι να βγει το ευρωπαϊκό μοντελο. Επίσης μου αρέσει το huawei honor 6, σαν χρηση δεν παίζω παιχνίδια, δεν κατεβαζω ταινίες για το κινητό κτλ, viber, καμια φωτογραφία και πολύ ίντερνετ... Πολύ όμως, σε σημείο που το huawei ascend p6 καποιες φορες να χρειαζεται και 2 φορες φορτισμα μέσα στην μέρα. Δεν θέλω να δώσω πανω απο 300, αν έχετε κάποιο άλλο να μου προτεινετε επίσης δέκτες απόψεις. Δεν μου πολύ αρέσουν οι μεγάλες οθόνες, δηλαδή 5,5 ίντσες δύσκολα θα πηγαινα. Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Δυστοιχως έσπασε το κινητό μου huawei ascend p6, και τώρα αναγκαστικά ψαχνω να βρω το επόμενο. Είμαι αναμεσα στο lg g2 και στο xiaomi mi3, το mi4 μου γυαλίσε, αλλά δεν μπορω να περιμένω τόσο καιρό μέχρι να βγει το ευρωπαϊκό μοντελο. Επίσης μου αρέσει το huawei honor 6, σαν χρηση δεν παίζω παιχνίδια, δεν κατεβαζω ταινίες για το κινητό κτλ, viber, καμια φωτογραφία και πολύ ίντερνετ... Πολύ όμως, σε σημείο που το huawei ascend p6 καποιες φορες να χρειαζεται και 2 φορες φορτισμα μέσα στην μέρα. Δεν θέλω να δώσω πανω απο 300, αν έχετε κάποιο άλλο να μου προτεινετε επίσης δέκτες απόψεις. Δεν μου πολύ αρέσουν οι μεγάλες οθόνες, δηλαδή 5,5 ίντσες δύσκολα θα πηγαινα. Ευχαριστώ πολύ :) mi3 απο μενα... μια ερωτιση πως αντεχεις τοση ωρα απο κινητο στο internet? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. August 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Αθλητικά... Τι να κάνουμε; κοιτούσαν και το ascend p7, αλλά εδώ διάβασα τα χειρότερα μπορω να πω για το συγκεκριμένα μοντελο.. Κρίμα γιατί μου άρεσε πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 G2 16gb εφόσον με την χρηση που λες δεν σου χρειαζεται μεγαλος αποθηκευτικός χώρος. Μεγαλύτερη οθόνη απο το mi3 σε μικροτερο μέγεθος αρα πλεονέκτημα στην προβολή ιστοσελίδων. Και πολύ καλη αυτονομία. Πάντως το mi4 έχει βγει σε ευρωπαϊκή εκδοση 3g wcdma(όχι ακόμα 4g). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. August 19, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Η μονο διάφορα της ευρωπαϊκής έκδοσης με την κινεζική είναι το 4g; δηλαδή, αν δουλεύω μονο το wi-fi, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο κινητό; επίσης μεταξύ το mi3 ή mi4 και του honor 6, παλι τα xiaomi προτιμάτε; και γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Στα χαρτιά πάντα διότι δεν έχω προσωπική εμπειρία ακόμα τα Xiaomi είναι πολύ ανώτερα από κάθε άλλη συσκευή. Τα πλησιάζει σε επιδόσεις το OPO (one plus one) που είναι και 4G. Τα τεστ τα αναδείκνύουν τρομερά και τα reviews σε πολλά φόρα τα έχουν κατατάξει ανάμεσα στα κορυφαία του 2013-2014. Σε υψηλότερη τιμή πάντως θα βρείς κάτι ακόμα καλύτερο όπως είναι το Vivo Xshot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 και το ZTE nubia Z7 mini δες..θα σε βολέψει πιστεύω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terrah Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 +1 για το nubia Z7 mini. Πολύ πολύ καλό κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Η μονο διάφορα της ευρωπαϊκής έκδοσης με την κινεζική είναι το 4g; δηλαδή, αν δουλεύω μονο το wi-fi, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο κινητό; επίσης μεταξύ το mi3 ή mi4 και του honor 6, παλι τα xiaomi προτιμάτε; και γιατί; Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα ισχυει το εξης: Το mi4 αρχικα κυκλοφορεί μονο στην εκδοση 3g wcdma και λειτουργει κανονικότητα στην Ελλάδα/ευρωπη , αρα θα μπορείς να εχεις γρήγορο ίντερνετ όχι μονο μέσω WiFi αλλά και 3g. Είσαι εδώ http://www.minideal.net/xiaomi-mi4-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch-quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.html Αργότερα, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε, θα βγει και εκδοση με 4g fdd-lte για τα ελληνικά/ευρωπαϊκά δίκτυα. Αν βιαζεσαι και το 4g είναι προτεραιότητα επιμενω στο g2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα ισχυει το εξης: Το mi4 αρχικα κυκλοφορεί μονο στην εκδοση 3g wcdma και λειτουργει κανονικότητα στην Ελλάδα/ευρωπη , αρα θα μπορείς να εχεις γρήγορο ίντερνετ όχι μονο μέσω WiFi αλλά και 3g. Είσαι εδώ http://www.minideal.net/xiaomi-mi4-smartphone-snapdragon-801-quad-core-5-0-inch-quad-hd-13mp-camera-ram-3gb-rom-16gb.html Αργότερα, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα πότε, θα βγει και εκδοση με 4g fdd-lte για τα ελληνικά/ευρωπαϊκά δίκτυα. Αν βιαζεσαι και το 4g είναι προτεραιότητα επιμενω στο g2. Στο λινκ από το minideal στα specs αναφέρει 4G ... :confused: http://s29.postimg.org/quxne8zx3/image.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Στο λινκ από το minideal στα specs αναφέρει 4G ... :confused: http://s29.postimg.org/quxne8zx3/image.png Λίγο πιο πανω με κόκκινα γραμματα αναφέρει ακριβως αυτό που είπα πριν. ΘΑ (κατι μου θυμιζει αυτο :) ) έχει κάποια στιγμη 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonPitbull Δημ. August 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2014 Λίγο πιο πανω με κόκκινα γραμματα αναφέρει ακριβως αυτό που είπα πριν. ΘΑ (κατι μου θυμιζει αυτο :) ) έχει κάποια στιγμη 4g. Το είχα δεί απλά παραξενεύτηκα που σε ένα σημείο ανέφεραν ότι στο μέλλον ΘΑ έχει 4G και παρακάτω αναφέρει στα specs ότι έχει 4G. Λογικά κάποιο λάθος έχουν κάνει ή κοίταξαν να το έχουν έτοιμο για copy - paste για την επόμενη φορά. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. August 20, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αν δεν κάνω λάθος έχει 4g αλλά μονο για τα δυκτια της Κίνας. Στην Ελλάδα δεν θα δουλεύει ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antdel_ Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το είχα δεί απλά παραξενεύτηκα που σε ένα σημείο ανέφεραν ότι στο μέλλον ΘΑ έχει 4G και παρακάτω αναφέρει στα specs ότι έχει 4G. Λογικά κάποιο λάθος έχουν κάνει ή κοίταξαν να το έχουν έτοιμο για copy - paste για την επόμενη φορά. :lol: Είναι συνηθισμένο φαινόμενο στον πίνακα των χαρακτηριστικών να υπαρχουν απο μικρά ως καραμπινατα λάθη. Πρεπει να διπλο-τριπλο τσεκαρονται-διασταυρωνονται με αλλες πηγες όπως το επισημο site του κατασκευαστή ή κάποιο φόρουμ όπως αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Στο λινκ από το minideal στα specs αναφέρει 4G ... :confused: http://s29.postimg.org/quxne8zx3/image.png Λίγο πιο πανω με κόκκινα γραμματα αναφέρει ακριβως αυτό που είπα πριν. ΘΑ (κατι μου θυμιζει αυτο :) ) έχει κάποια στιγμη 4g. Όπως και στο BAND πιο πάνω, που δείχνει σε ποιες συχνότητες δουλεύει, δεν γράφει 4G, μόνο 2G & 3G ;) Πάντως για τα 300€ που δίνεις, το Xiaomi Mi3 64GB πιστεύω σε υπερκαλύπτει (282€ τελική ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts