tsamers Δημοσιεύτηκε August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 18, 2014 Έχω το note 3 και το m7 αυτή την στιγμή και σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω αυτά τα 3.με ενδιαφέρει η ταχύτητα όχι από benchmarks η αίσθηση στο χέρι να μην γλιστράει η μπαταρία και γενικά το real life experience. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχω το note 3 και το m7 αυτή την στιγμή και σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω αυτά τα 3.με ενδιαφέρει η ταχύτητα όχι από benchmarks η αίσθηση στο χέρι να μην γλιστράει η μπαταρία και γενικά το real life experience. αν ειναι να παρεις ενα απο τα τρια τοτε το s5 . κορυφαιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Έχω το note 3 και το m7 αυτή την στιγμή και σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω αυτά τα 3.με ενδιαφέρει η ταχύτητα όχι από benchmarks η αίσθηση στο χέρι να μην γλιστράει η μπαταρία και γενικά το real life experience. m8 να ευχαριστηθείς λίγο την συσκευή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. August 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το σκέφτομαι σοβαρά για το S5 το έχει η αδερφή μου και σε ταχύτητα είναι πιο γρήγορο το note 3 απλά μου αρέσει η οθόνη του πολύ και η αίσθηση στο χέρι. Επίσης το touch Wiz στο S5 είναι πιο όμορφο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το πρωτο κινητο παγκοσμιως που η εμπροσθια του καμερα (5mp) ειναι καλυτερη απο τη διπλη πισω (4mp) !! χωρις να εχει δυνατοτητα ληψεων 4Κ. δεν διαθετει πια optical stabilizer και τα διαθεσιμα giga της εσωτερικης μνημης εχουν μειωθει απο 32 σε 16 σε σχεση με το πρωην μοντελο της σειρας one. Μια ακομη τρανταχτη αδυναμια του ειναι οτι δεν υποστηριζει usb 3.0. ομως εχει μια απο τις καλυτερες ποιοτητες κατασκευης σε κινητο και αυτο πρεπει να του αναγνωριστει ως ενα καποιο προτερημα ---------------------------------- Η παραπανω ειναι μια αξιολογηση! Λοιπον εγω προτινω s5 γιατι ειναι τελειο αλλα αν θες m8 Παρτο καλο ειναι αν δεν σε πολυενδιαφερει η καμερα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα τότε θα ελεγα το s5 ειναι ανώτερο απο m8. Το m8 εφόσον σε ενδιαφέρει ενα εξαιρετικό απο άποψη κατασκευής και ντιζάιν σύνολο συν πιο όμορφο ui με το sense 6 συν η λειτουργία του με gestures,double tap κλπ που αν τα συνηθίσεις γίνεται δεύτερη φύση σου. Αυτονομια και οθόνη και τα 2 κορυφαία ειναι και θα σε καλύψουν απολυτα. Εγω προςωπικα το m8 απο τα 2 μιας και η κάμερα δεν ειναι το πιο σημαντικό που κοιτάω σε κινητο. Να ξέρεις το ασημι η gold εχουν καλύτερο grip απο το gun metal και δεν γλιστράει(το είχα ενα δίμηνο σε ασημι) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. August 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Το πρωτο κινητο παγκοσμιως που η εμπροσθια του καμερα (5mp) ειναι καλυτερη απο τη διπλη πισω (4mp) !! χωρις να εχει δυνατοτητα ληψεων 4Κ. δεν διαθετει πια optical stabilizer και τα διαθεσιμα giga της εσωτερικης μνημης εχουν μειωθει απο 32 σε 16 σε σχεση με το πρωην μοντελο της σειρας one. Μια ακομη τρανταχτη αδυναμια του ειναι οτι δεν υποστηριζει usb 3.0. ομως εχει μια απο τις καλυτερες ποιοτητες κατασκευης σε κινητο και αυτο πρεπει να του αναγνωριστει ως ενα καποιο προτερημα ---------------------------------- Η παραπανω ειναι μια αξιολογηση! Λοιπον εγω προτινω s5 γιατι ειναι τελειο αλλα αν θες m8 Παρτο καλο ειναι αν δεν σε πολυενδιαφερει η καμερα ;) Χαχα αξιολόγηση από το skroutz τα έχω δει όλα αυτά. Απλά με το note έχεις παραπάνω επιλογές το m8 είναι ένα γρήγορο m7 με κάρτα μνήμης και μπαταρία πιστεύω ότι στο όλο experience δεν έχει κάτι παραπάνω να δώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Χαχα αξιολόγηση από το skroutz τα έχω δει όλα αυτά. Απλά με το note έχεις παραπάνω επιλογές το m8 είναι ένα γρήγορο m7 με κάρτα μνήμης και μπαταρία πιστεύω ότι στο όλο experience δεν έχει κάτι παραπάνω να δώσει. το s5 ειναι καλο? . ο αδεφος μου ενδιαφερεται για αγορα του s3 mini ve ειναι καλο ξερεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Κοιτά και το oppo find 7α, είναι και φθηνότερο με ίδια χαρακτηριστικά και πολύ όμορφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iJohn85 Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Περίμενε το Iphone 6 ειδάλλως το m8 έχει πολύ καλές κριτικές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Περίμενε το Iphone 6 ειδάλλως το m8 έχει πολύ καλές κριτικές! και τι σχεση εχει το iphone 6 με αυτα? απο οσα ακουμε μεχρι τωρα θα ειναι απλος ενα μεγαλο i5........... και δεν θα αλλαξει το λειτουργικό και δεν θα δοθουν κλασσικες ευκολιες (λεγε με android και ομοια του λειτουργικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts