Jump to content

Επιλογή αγοράς S5, m8 η g3?

tsamers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το note 3 και το m7 αυτή την στιγμή και σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω αυτά τα 3.με ενδιαφέρει η ταχύτητα όχι από benchmarks η αίσθηση στο χέρι να μην γλιστράει η μπαταρία και γενικά το real life experience.

Έχω το note 3 και το m7 αυτή την στιγμή και σκέφτομαι να το δώσω και να πάρω αυτά τα 3.με ενδιαφέρει η ταχύτητα όχι από benchmarks η αίσθηση στο χέρι να μην γλιστράει η μπαταρία και γενικά το real life experience.

αν ειναι να παρεις ενα απο τα τρια τοτε το s5 . κορυφαιο!

m8 να ευχαριστηθείς λίγο την συσκευή :)

Το σκέφτομαι σοβαρά για το S5 το έχει η αδερφή μου και σε ταχύτητα είναι πιο γρήγορο το note 3 απλά μου αρέσει η οθόνη του πολύ και η αίσθηση στο χέρι. Επίσης το touch Wiz στο S5 είναι πιο όμορφο

Το πρωτο κινητο παγκοσμιως που η εμπροσθια του καμερα (5mp) ειναι καλυτερη απο τη διπλη πισω (4mp) !! χωρις να εχει δυνατοτητα ληψεων 4Κ. δεν διαθετει πια optical stabilizer και τα διαθεσιμα giga της εσωτερικης μνημης εχουν μειωθει απο 32 σε 16 σε σχεση με το πρωην μοντελο της σειρας one. Μια ακομη τρανταχτη αδυναμια του ειναι οτι δεν υποστηριζει usb 3.0.

ομως εχει μια απο τις καλυτερες ποιοτητες κατασκευης σε κινητο και αυτο πρεπει να του αναγνωριστει ως ενα καποιο προτερημα

----------------------------------

Η παραπανω ειναι μια αξιολογηση! Λοιπον εγω προτινω s5 γιατι ειναι τελειο αλλα αν θες m8 Παρτο καλο ειναι αν δεν σε πολυενδιαφερει η καμερα ;)

Αν σε ενδιαφέρει η κάμερα τότε θα ελεγα το s5 ειναι ανώτερο απο m8.

Το m8 εφόσον σε ενδιαφέρει ενα εξαιρετικό απο άποψη κατασκευής και ντιζάιν σύνολο συν πιο όμορφο ui με το sense 6 συν η λειτουργία του με gestures,double tap κλπ που αν τα συνηθίσεις γίνεται δεύτερη φύση σου.

Αυτονομια και οθόνη και τα 2 κορυφαία ειναι και θα σε καλύψουν απολυτα.

Εγω προςωπικα το m8 απο τα 2 μιας και η κάμερα δεν ειναι το πιο σημαντικό που κοιτάω σε κινητο.

Να ξέρεις το ασημι η gold εχουν καλύτερο grip απο το gun metal και δεν γλιστράει(το είχα ενα δίμηνο σε ασημι)

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Το πρωτο κινητο παγκοσμιως που η εμπροσθια του καμερα (5mp) ειναι καλυτερη απο τη διπλη πισω (4mp) !! χωρις να εχει δυνατοτητα ληψεων 4Κ. δεν διαθετει πια optical stabilizer και τα διαθεσιμα giga της εσωτερικης μνημης εχουν μειωθει απο 32 σε 16 σε σχεση με το πρωην μοντελο της σειρας one. Μια ακομη τρανταχτη αδυναμια του ειναι οτι δεν υποστηριζει usb 3.0.

ομως εχει μια απο τις καλυτερες ποιοτητες κατασκευης σε κινητο και αυτο πρεπει να του αναγνωριστει ως ενα καποιο προτερημα

----------------------------------

Η παραπανω ειναι μια αξιολογηση! Λοιπον εγω προτινω s5 γιατι ειναι τελειο αλλα αν θες m8 Παρτο καλο ειναι αν δεν σε πολυενδιαφερει η καμερα ;)

Χαχα αξιολόγηση από το skroutz τα έχω δει όλα αυτά. Απλά με το note έχεις παραπάνω επιλογές το m8 είναι ένα γρήγορο m7 με κάρτα μνήμης και μπαταρία πιστεύω ότι στο όλο experience δεν έχει κάτι παραπάνω να δώσει.

Χαχα αξιολόγηση από το skroutz τα έχω δει όλα αυτά. Απλά με το note έχεις παραπάνω επιλογές το m8 είναι ένα γρήγορο m7 με κάρτα μνήμης και μπαταρία πιστεύω ότι στο όλο experience δεν έχει κάτι παραπάνω να δώσει.

το s5 ειναι καλο? . ο αδεφος μου ενδιαφερεται για αγορα του s3 mini ve ειναι καλο ξερεις?

Περίμενε το Iphone 6 ειδάλλως το m8 έχει πολύ καλές κριτικές!

και τι σχεση εχει το iphone 6 με αυτα? απο οσα ακουμε μεχρι τωρα θα ειναι απλος ενα μεγαλο i5........... και δεν θα αλλαξει το λειτουργικό και δεν θα δοθουν κλασσικες ευκολιες (λεγε με android και ομοια του λειτουργικα)