konstantinoslp Δημοσιεύτηκε August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 13, 2014 (edited) Καλησπερα παιδια! Θελω ενα ταμπλετακι μεχρι 100 ευρω οπως καταλαβαινετε. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3. (Οχι δεν θελω απο Κινα). Απο προσωπικη πειρα καταληγω στο Memopad επειδη ειχα την πληρη εκδοση και ημουν 100% ικανοποιημενος. Με ενδιαφερει κυριως η μπαταρια και το Asusακι μου εβγαζε 9 ωρες οθονης! Αλλα βλεπω και το Archos με 5000mah και καλοψηνομαι γιατι ειναι και 8αρι. Βαζω και αυτο στην εξισωση με τον intel. http://www.public.gr/product/tablets/syskeyes-tablet/asus-memo-pad-7-me70c-tablet-7-8gb-leyko/prod6440058pp/ Για πειτε. Θα προβω σε αγορα αμεσα! Edited August 13, 2014 by konstantinoslp Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Προτείνω ασους. Τίμια εταιρία. Και γω ασους ταμπλετ έχω και είμαι κατευχαριστημενος. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Έχω το HD 7 και είναι τέλειο, με καλή αυτονομία, ικανοποιητική οθόνη και καλά χαρακτηριστικά σε συνδιασμό με την καλή τιμή του. Βέβαια δεν ξέρουμε αν και πότε θα πάρει KitKat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Παιδες το ξερω.. Και γω το asus ειχα.. Αυτο με τον intel λετε να αξιζει περισσοτερο απο τον ΜΤΚ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Παιδες το ξερω.. Και γω το asus ειχα.. Αυτο με τον intel λετε να αξιζει περισσοτερο απο τον ΜΤΚ; Ναι. Οι mtk μας κάνουν περίεργα παιχνίδια. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Ναι. Οι mtk μας κάνουν περίεργα παιχνίδια. Το ξερω αλλα με εναν nova γινεται αστερι ο συγκεκριμενος επεξεργαστης. ;) Θα δω απο κοντα και τον intel και θα αποφασισω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το ξερω αλλα με εναν nova γινεται αστερι ο συγκεκριμενος επεξεργαστης. ;) Θα δω απο κοντα και τον intel και θα αποφασισω. Πάντως έχουν το θετικό ότι μπορείς να κάνεις έξτρα δυνατό το ηχείο πχ... Να ακούς στο φουλ hunting party :happy: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Πάντως έχουν το θετικό ότι μπορείς να κάνεις έξτρα δυνατό το ηχείο πχ... Να ακούς στο φουλ hunting party :happy: Χαχαχα!! Ρε συ το 8αρι memo με τον MTK δεν εχει αυτο το γαματο ηχειακι που εχει το κανονικο 16αρι memo πισω. Σαυτο με τον intel το εχουν παει μπροστα το ηχειο απο, τι βλεπω συις φωτο.. μου φαινεται μονο απο κοντα θα μπορεσω να αποφασισω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 και εγω ψαχνω για ταμπλετακι σε αυτα τα χρηματα. Αλλα γιατι επιλεγετε το asus memo me70c οταν στα ιδια ακριβως χρηματα παιρνετε το lenovo a3500 με 4πυρηνο επεξεργαστη και kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 και εγω ψαχνω για ταμπλετακι σε αυτα τα χρηματα. Αλλα γιατι επιλεγετε το asus memo me70c οταν στα ιδια ακριβως χρηματα παιρνετε το lenovo a3500 με 4πυρηνο επεξεργαστη και kitkat? Φίλε μου εγώ το έχω σαν τελευταία επιλογή επειδή δεν έχει πίσω κάμερα. Θα μου πεις, που θα την χρειαστείς; Αλλά είμαι της άποψης καλύτερα να έχω κάτι και να μην το χρειαστώ ποτέ παρά να το χρειαστώ και να μην έχω.;) Επίσης, δεν έχω ιδέα τι παίζει με την μπαταρία. Θα δίνει ένα 8άρι ώρες οθόνης;; Όσο για το me70c αναρωτιέμαι αν ο intel αποδίδει καλύτερα από τους ΜΤΚ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 (edited) εναι παιδι απο εδω ανεφερε οτι η διαρκεια της μπαταριας ειναι μεγαλη. Τωρα για την καμερα εαν θελω να βγαλω φωτο χιλιες φορες να βγαλω με το κινητο. Υποθετω οτι αυτη των 2Mp θα ειναι για κλαματα. O intel ισως εχει θεμα ασυμβατοτητας με καποια παιχννιδια και εφαρμογεσ Edited August 17, 2014 by AlexVag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 εναι παιδι απο εδω ανεφερε οτι η διαρκεια της μπαταριας ειναι μεγαλη. Τωρα για την καμερα εαν θελω να βγαλω φωτο χιλιες φορες να βγαλω με το κινητο. Υποθετω οτι αυτη των 2Mp θα ειναι για κλαματα. O intel ισως εχει θεμα ασυμβατοτητας με καποια παιχννιδια και εφαρμογεσ Ναι τα εχω σκεφτει αυτα για τον ιντελ.. +την μικροτερη αναλυση.. Γιαυτο και συγκλινω προς το 8αρι Memo που μου φαινεται το καλυτερο πακετο και εχω και προσωπικη εμπειρια απο την μπαταρια του 16αριου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. August 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 εμενα μου εχει καρφωθει να παω σε 4πυρηνο. Γιαυτο ειμαι αναμεσα στο lenovo και στο estar grand/mini/zoom. Αλλα δεν ξερω την estar και θελω να το ψαξω λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 17, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2014 Μα και το Asus τετραπυρηνο ειναι. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexVag Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ο intel δεν ειναι :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 18, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Ο intel δεν ειναι :-) Ισχυει. Το ειδα απο κοντα. Ψιλοξενερωσα με την οθονη. Οποτε πηρα το 8αρι Memo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts