Jump to content

Χορτοφαγία - Κρεατοφαγία

hic_et_nunc
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό μάλιστα! Με το γνήσιο δέρμα που θα έχει η S-view είναι κομπλέ.

Μένει να δούμε την υλοποίηση στο software.

Καμιά official θηκη απ την Samsung δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει με γνήσιο δέρμα( γνησιο δερμα=σκοτώνω/σφάζω ενα ζωο για να ντυσω το κινητό μου). Ελεος! Θα πρεπε να απογερευεται να αναφέρεστε δημόσια σε κατι τέτοιο

• Απαντήσεις 56
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καμιά official θηκη απ την Samsung δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει με γνήσιο δέρμα( γνησιο δερμα=σκοτώνω/σφάζω ενα ζωο για να ντυσω το κινητό μου). Ελεος! Θα πρεπε να απογερευεται να αναφέρεστε δημόσια σε κατι τέτοιο

Ηρέμησε τα δέρματα που χρησιμοποιούνται είναι από μοσχάρι και αρνί.

Μήπως δεν τα τρως αυτά?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ηρέμησε τα δέρματα που χρησιμοποιούνται είναι από μοσχάρι και αρνί.

Μήπως δεν τα τρως αυτά?

Οχι, δεν τρωω κανένα ζώο αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.

Σημασία εχει οτι υπάρχουν τοσα υλικα εκει εξω που καλύπτουν καθε αναγκη. Αναγκαστικα σε δερμα γιατί;;;

Κανε οτι θες, αλλα το να γραφεις δημόσια οτι θα προτιμήσεις μια θηκη βαμμενη με αίμα(εστω και σε τεχνολογικο forum), δεν το θεωρώ σωστό.

Σημασία εχει οτι υπάρχουν τοσα υλικα εκει εξω που καλύπτουν καθε αναγκη. Αναγκαστικα σε δερμα γιατί;;;

Κανε οτι θες, αλλα το να γραφεις δημόσια οτι θα προτιμήσεις μια θηκη βαμμενη με αίμα(εστω και σε τεχνολογικο forum), δεν το θεωρώ σωστό.

Βασικά τα δέρματα είναι από τα ζώα που τρώμε. Δεν θα πεθάνει κανένα ζώο για να φτιαχτεί μια θήκη.

Και υπάρχει και η συνθετική δερματινη.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Μεγαλύτερη αξία πιστεύω ειναι σε είδη υπό εξαφάνιση πχ τιγρης,λεοπαραλεις της Ασίας-Βορειας/Νότιας Αμερικής ή η μπλε φάλαινα που τις κυνηγάνε διάφορες χώρες παράνομα,παρά τα πιο οικόσιτο στυλ πρόβατα ,αρνί που δεν κινδυνεύουν να εξαφανιστούν που που απο αρχαιοτήτων χρόνων ηταν βασική πηγή πρωτεΐνης για το ανθρώπινο είδος.

Αςε που τώρα πλέον με την βιομηχανοποίηση δεν κινδυνεύουν καθολου.

Άσχετα που ούτε και εγω εχω ιδιαίτερα αδυναμία στο να τα τρώω :lol:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Να το προσέξεις γιατί η έλλειψη πρωτεΐνης δημιουργεί προβλήματα. Δεν αναπληρώνεται από την φυτική.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μεγαλύτερη αξία πιστεύω ειναι σε είδη υπό εξαφάνιση πχ τιγρης,λεοπαραλεις της Ασίας-Βορειας/Νότιας Αμερικής ή η μπλε φάλαινα που τις κυνηγάνε διάφορες χώρες παράνομα,παρά τα πιο οικόσιτο στυλ πρόβατα ,αρνί που δεν κινδυνεύουν να εξαφανιστούν που που απο αρχαιοτήτων χρόνων ηταν βασική πηγή πρωτεΐνης για το ανθρώπινο είδος.

Αςε που τώρα πλέον με την βιομηχανοποίηση δεν κινδυνεύουν καθολου.

Άσχετα που ούτε και εγω εχω ιδιαίτερα αδυναμία στο να τα τρώω :lol:

Βάλε και ότι φέτος τα δελφίνια στα νερά μας έχουν ελατωθεί 40% και είναι λιγότερα σαν είδος από πρίν. Ενώ την ίδια ώρα οι γιαπωνέζοι συνεχίζουν να τα σκοτώνουν για τους σαπιολόγους τους. Παιδιά. Δυστυχώς η ευτυχώς όλοι φάγαμε και τρώμε κρέας. Και δεν μπορούμε να πούμε. Πο το κοτόπουλο πεντανόστιμο αλλά κρίμα η καημένη η πάπια ή το κουνέλι. Όλα σκοτώνονται. Τώρα το ποιός και αν θα φάει, είναι δικό του θέμα

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Να το προσέξεις γιατί η έλλειψη πρωτεΐνης δημιουργεί προβλήματα. Δεν αναπληρώνεται από την φυτική.

Πλάκα πλάκα χωρίς το κρέας ο ανθρώπινος εγκέφαλος και και επέκταση η εξέλιξη των ανθρώπων δεν θα είχε εξελιχθεί στο να φτάσει οπως ειναι σήμερα.

Η πρωτεΐνη και δη ζωικής ειναι βασικό συστατικό του για το ανθρώπινο οργανισμό,αλλα με μετρο παντα ειδικά σήμερα που εχουν μπει η βιομηχανοποίηση που μαζί με τα θετικά εχει και αρνητικά πχ ορμόνες που βάζουν στα ζώα η υπερβολικών δόσεων βιταμινών.

Ας μην βγαίνουμε πολυ off-topic:p

Δεν πάμε καθόλου καλά.

Δεν εισαι καλα πληροφορημενος.

Η φυση εχει φροντίσει να μας τα δωσει ολα απλόχερα. Ακομα και σε γιατρούς εχω αλλαξει γνωμη αφου η ενημερωση τους είναι ελλιπής γυρω απ το θέμα.

Θέλει ψάξιμο όμως.

Για πρωτη φορα ειδα φετος σε ελληνικη εκπομπή(ολα για την υγεια μου), να αναλύουν και να εξηγούν τι εστι χορτοφαγία και τι κρεατοφαγία διαθετοντας τον ιδιο χρόνο και στα 2 ειδη διατροφης.

Ξεφύγαμε πολυ ομως απ το θεμα

Πλάκα πλάκα χωρίς το κρέας ο ανθρώπινος εγκέφαλος και και επέκταση η εξέλιξη των ανθρώπων δεν θα είχε εξελιχθεί στο να φτάσει οπως ειναι σήμερα.

Η πρωτεΐνη και δη ζωικής ειναι βασικό συστατικό του για το ανθρώπινο οργανισμό,αλλα με μετρο παντα ειδικά σήμερα που εχουν μπει η βιομηχανοποίηση που μαζί με τα θετικά εχει και αρνητικά πχ ορμόνες που βάζουν στα ζώα η υπερβολικών δόσεων βιταμινών.

Θα μου επιτρέψεις εδώ να πω ,ότι η πυθαγοριοι δεν έτρωγαν καθόλου κρέας. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί το πνευματικό τους επίπεδο.Θεωρείται κατά πολύ υψηλότερο του σημερινού ανθρώπου και βάλε. ..

Και δεν είχαν και πενακι για να είμαστε on topic.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Θα μου επιτρέψεις εδώ να πω ,ότι η πυθαγοριοι δεν έτρωγαν καθόλου κρέας. Δεν νομίζω να υπάρχει κανείς που να αμφισβητεί το πνευματικό τους επίπεδο.Θεωρείται κατά πολύ υψηλότερο του σημερινού ανθρώπου και βάλε. ..

Και δεν είχαν και πενακι για να είμαστε on topic.

Δεν αναφερόμουν στους πυθαγωριους και ούτε λίγων χιλιάδων ετών,αλλα πολυ πολυ πιςω στο χρόνο πριν καν τον Homo sapiens επιβληθεί ως το μοναδικό ανθρώπινο είδος απο πολλά που υπήρξαν παραλληλα η και ακομα παλιότερα απο αυτούς.

Και δεν αμφισβήτησα το πνευματικό τους επίπεδο ούτε καν αναφορά έκανα σε αυτούς,που ειναι εντελώς άσχετο τα των Πυθαγωριων.

Η διατροφή μαζί με αλλους βέβαια εξιςου σημαντικούς παράγοντες συνέβαλαν στο πως θα ειναι σήμερα γενικότερα το ανθρώπινο είδος και οχι μια μερίδα εξ αυτών.

Και ναι αντί για Wacom χρησιμοποιούσαν ξύλο και κάποια στοιχεία της φύσης απο δέντρα η φύλλα και έγραφαν και τότε και χρησιμοποιούσαν την δικια τους γραφίδα της εποχής ακομα και για καλλιτεχνική έκφραση.

Τέλος απο εμένα διότι αλλού παει η κουβέντα που δεν ειναι του παρόντος

Edited by alextrela

Σε ποια παράταξη βρίσκεστε, και γιατί?

Προσωπικά αγαπώ το κρέας, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου σχεδόν κανένα φρουτο/λαχανικό.

Εσείς?

could you do it again?

Άνοιξα θέμα στο chat and fun, για το παρόν θέμα.

Οπότε ας τελειώσει εδώ το off topic :)

could you do it again?

Το of topic δεν το ξεκίνησα εγώ.

Απλά θα ήθελα να επισημάνω ότι πριν αποφασίσουν οι άνθρωποι να γίνουν χορτοφάγοι, θα πρέπει να σταματήσουν να είναι κανίβαλοι.

Συνεπώς έχουμε πιο ουσιώδη θέματα να λύσουμε.

Παμφαγια

Δεν υπάρχει τίποτα που να μην τρώω προσωπικά, είτε σε φυτικό είτε σε ζωικό (σε φυσιολογικά επίπεδα, πχ κυνήγι δεν τρώω)

Από κει και πέρα, ενδιαφέρον έχουν κάτι καινούργιες έρευνες που δείχνουν ότι και τα φυτά νιώθουν πόνο :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Βασικά εγώ είμαι υπέρ του ότι τρως, να το τρως, ότι και αν είναι. Απλά να μην σκοτώνεις για πλάκα πχ κυνήγι. Ακόμα και στο ψάρεμα τα ξαναβάζω μέσα. Από κει και πέρα, όλα τα τρόφιμα νιώθουν πόνο. Δεν μπορεί κανείς να το αποφύγει.

Με την λογική αυτή να αφήνω τα κουνούπια να μου πίνουν το αίμα...

Edited by teotsi

could you do it again?

Πρωτεϊνη υπάρχει σε αρκετές τροφές. Οι χορτοφάγοι δηλαδή τόσα χρόνια πώς ζούνε κανονικά χωρίς αυτό; Προφανώς δεν τους λείπει κι όλας. Απλά το κρέας είναι νόστιμο και εμείς σαν πλάσματα το τρώμε γιατί από μικροί οι περισσότεροι το μάθαμε χωρίς να το ξέρουμε και ο οργανισμός μας το συνήθισε όπως επίσης και ο εγκέφαλος που μας παροτρίνει να το τρώμε γιατί μας αρέσει. Έχει να κάνει μετά και με ουσίες εγκεφάλου που δημιουργούν ευχαρίστηση στην γεύση του κ.τ.λ Τέλος πάντων. Όπως και να έχει. Το κρέας σε μεγάλη ποσότητα και συχνή κατανάλωση, μόνο κακό θα μπορούσε να κάνει όπως και πολλοί ειδικοί λένε. Off topic όπως πολλές φορές ρε μάγκες πάλι :lol:

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Πρωτεϊνη υπάρχει σε αρκετές τροφές. Οι χορτοφάγοι δηλαδή τόσα χρόνια πώς ζούνε κανονικά χωρίς αυτό; Προφανώς δεν τους λείπει κι όλας. Απλά το κρέας είναι νόστιμο και εμείς σαν πλάσματα το τρώμε γιατί από μικροί οι περισσότεροι το μάθαμε χωρίς να το ξέρουμε και ο οργανισμός μας το συνήθισε όπως επίσης και ο εγκέφαλος που μας παροτρίνει να το τρώμε γιατί μας αρέσει. Έχει να κάνει μετά και με ουσίες εγκεφάλου που δημιουργούν ευχαρίστηση στην γεύση του κ.τ.λ Τέλος πάντων. Όπως και να έχει. Το κρέας σε μεγάλη ποσότητα και συχνή κατανάλωση, μόνο κακό θα μπορούσε να κάνει όπως και πολλοί ειδικοί λένε. Off topic όπως πολλές φορές ρε μάγκες πάλι :lol:

Όχι πάντα. Πχ έχω φίλο που είναι χορτοφάγος γιατί σιχαίνεται την γεύση του κρέατος από παιδί.

Πάντως θέλει προσοχή το θέμα. Πχ έχω φίλη και καλά χορτοφάγο... Που τρώει ζελέ...

could you do it again?

Ποτε δεν μου άρεσε το κρέας. Ισως ξεκίνησε απο καποια τραύματα οταν ήμουν μικρος(μου εσφαξαν ενα κατσικάκι που επαιζα μαζι του) και ειδα να το σφάζουν, καθως επειδη ειμαι απο χωριό εχω δει να σβαζουν κοτες, κουνέλια και λοιπα ζωα. Δεν θα ξεχασω ποτε ενα πασχα που χτυπουσαν ενα γουρουνι στο κεφάλι για να το σκοτώσουν(δεν το ειδα αλλα ακουγα τα ουρλιαχτα του).

Κατσικι/προβατο δεν εχω φαει ποτε στη ζωη μου. Παλαιοτερα ετρωγα κοτόπουλο και κιμά και ψαρια/τονο καμια φορα αλλα πλεον αδυνατώ να τα βαλω στο στομα μου.

Παλαιοτερα ο άνθρωπος έπρεπε να κυνηγήσει και σκότωνε για βιοποριστικους λόγους, τωρα και ειδικα λογο της τεράστιας βιομηχανιας που εχει στηθει, δε θα ηθελα να μετεχω σε ολο αυτο αυτο.

Υπαρχουν παρα πολλά βίντεο φιλοζωικων οργανώσεων που εχουν εισελθει σε μεγαλα σφαγεία και εχουν καταγραψει τον βαρβαρο τροπο που αναγκαζονται να ζουν, αναπαραγονται, σφαγιαζονται καθε ειδους ζωα.

Δυστυχώς τα παιδια της πολης νομίζουν οτι τα φιλετάκια φυτρώνουν στα σουπετ μαρκετ και μεγαλώνουν με λαθος εντυπώσεις.

Φίλε μου εννοείται πως ό,τι θέλει κάνει ο καθένας αλλά το δέρμα υπάρχει παντου γύρω μας και είναι υποκρισία να κάνουμε ότι δεν υπάρχει και δεν χρειάζεται. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον χειμώνα με πλαστικό παπούτσι. Από παλιά ο ανθρωπος με αυτό προστατευόταν. Και με αυτό τρέφονταν. Παμφάγα είμαστε. Επίσης δεν μπορώ να φανταστώ παιδάκι να μεγαλόνει μόνο με μακαρόνια και λαχανικα..

Σαφώς τα άκρα είναι κακό πράγμα. Ουτε το "αν δεν φάω κρέας δεν μπορώ" είναι καλό αλλά ούτε το "δεν τρώω καθόλου κρέας". Αντίστοιχα και το σκοτώνω για πλάκα.

Μάλλον έψαχναν για δέρμα στην samsung και άρχισαν να τρώνε κρέας.. Εξού και η έμπνευση για καλύτερη σχεδίαση

Σε ποια παράταξη βρίσκεστε, και γιατί?

Προσωπικά αγαπώ το κρέας, γιατί δεν μου αρέσει καθόλου σχεδόν κανένα φρουτο/λαχανικό.

Εσείς?

Παμφάγος είμαι και τρώω σχεδόν τα πάντα εκτός από αρνί, κατσίκι, θαλασσινά-ψάρια, μπαμιες φασολάδα. Νομίζω ότι και το σχεδόν τα πάντα υπερβολή ήταν :lol:

@dyannisb Αυτο ειναι το λαθος που κάνουν πολλοί. Νομίζουν οτι επειδη δεν τρωνε κρεας τρεφονται μονο με λαχανικα και μακαρόνια. Υπάρχουν τροφές που δεν μπορείς να φανταστείς, τα παντα μπορεις να αντικαταστησεις.

Η σογια απλα εαν την βρασεις βρωμάει, εαν την περιποιηθεις και την ψησεις οπως τον κιμα δεν καταλαβαινεις μεγαλη διαφορα. Εχω φτιαξει παστιτσιο με κιμα σογιας σε φιλους μου και δεν καταλαβαν οτι δεν ειναι κιμας κανονικος.

Η μελιτζάνα επισης με κατάλληλη επεξεργασία εχει ακριβως την γευση του κρέατος.

Υπάρχουν πάρα πολλές και γευστικες επιλογές αλλα κοστιζουν περισσότερο και απαιτούν και χρόνο.

Γι αυτο και πολλοι επιλεγουν την ευκολία και την προσιτη τιμη που προσφερει το κρεας.

Τελικά είσαι όντως των άκρων. :)

Θες να πείσεις όλο τον κόσμο μ αυτό που παθιάζεσαι εσύ πχ Samsung. Άλλα και χορτοφαγία? :)

Τελικά είσαι όντως των άκρων. :)

Θες να πείσεις όλο τον κόσμο μ αυτό που παθιάζεσαι εσύ πχ Samsung. Άλλα και χορτοφαγία? :)

Κανέναν δε θελω να πείσω. Ελεύθεροι ανθρωποι είμαστε. Δεν σημαίνει ομως αυτο οτι πρεπει να επικροτώ καθε ανακριβεια που διαβαζω.

Αν υπηρχε έστω 1 βιταμίνη που υπαρχει στο κρεας και ειναι απαραιτητη στον ανθρωπο και δεν υπαρχει στη φύση τοτε θα δεχόμουν οτι πρεπει να τρώει κρεας καποιος. Αν τα δοντια του ανθρώπου μπορούσαν να ξεσκισουν ενα ζωο ή αν το στομάχι μας μπορουσε να χωνέψει ωμη σαρκα ζωου τοτε θα συμφωνουσα σ ολα αυτα.

Τιποτα απ αυτα όμως δεν συμβαίνει. Εχουν γραφτεί ολοκληρες μελέτες γύρω απ την φυση του ανθρωπου και ολες καταλήγουν σε ενα συμπέρασμα: Ο άνθρωπος ειναι φυτοφαγος.

Το οτι εχει στηθει μια τεράστια βιομηχανια γυρω απ την κρεατοφαγία, ειναι δεδομένο. Το οτι η φυση σου δεν ειναι αυτή, παλι δεδομένο ειναι.

Το οτι επιμενεις οτι ειναι το σωστο όμως, είναι λαθος. Επελεξες να μην βλεπεις οτι δεν ειναι αυτη η φυση σου.

για ποιον λογο να καθεσαι να κανεις την μελιτζανα "σαν κρεας" αφου δεν σου αρεσει το κρεας;;;
images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

για ποιον λογο να καθεσαι να κανεις την μελιτζανα "σαν κρεας" αφου δεν σου αρεσει το κρεας;;;

Δε την κανεις σαν κρεας, μοιαζει με κρέας. Ισως αν φας κεφτεδακια μελιτζάνας να μην καταλαβεις οτι δεν τρως κρεας.