Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

g3 παράπονα για την μπαταρία όμως όμορφο

z2 αδιάβροχο και +1 giga ram όμως άσχημο όχι τόσο μαζεμενο

το compact μια φορά που το είδα μου φάνηκε πολυ μικρό δεν μ άρεσε τόσο θα παω αύριο να τα ψαχουλεψω μήπως αποφασίσω και γω

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν ειναι οτι το βρηκα. Ετυχε να το δω και απλα με τα χαρακτηριστικα του και με την τιμη που ειδα μου φανηκε ενδιαφερον. Επισης μην υποτιμας τους Ινδους! :p

δες στο θεμα της συσκευης εδω στο φορουμ. η εταιρια αυτη κατασκευαζει στα εργοστασια της τα iphone και τα xiaomi....

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

ήδη κάνει τόσο όσο λές

εγώ πάντως την έριξα την παραγγελία μου όσο ήταν στα 299 και περιμένω να έρθει. Ελπίζω να μη με ενοχλει που ειναι λίγο μεγάλο

καλησπέρα σας.

ενώ είχα καταλήξει στο xperia z ultra τελικά το μετάνιωσα(πραγματικο θηριο)

οχι βεβαια πως τωρα που ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 ειναι πολυ πιο μικρα αλλα....ειναι

πιο μαζεμενα....

θελω μεγαλη οθονη για gaming και σερφαρισμα.

πρωτα είχα το xperia z και ημουν απολυτα ικανοποιημενος αλλα.....μας χαιρετησε

τι μου προτείνετε και γιατι?

αξιοπιστια?

σερβις?

Xiaomi Mi Note Pro,άγνωστη τιμή ακόμα,αλλα πιθανότατα ξεκινάει μεγάλη εβδομάδα τις πωλήσεις.

Αν δεν πετάξει χαρταετό η xiaomi 400-420 πιστεύω θα έχει!

καλησπέρα σας.

ενώ είχα καταλήξει στο xperia z ultra τελικά το μετάνιωσα(πραγματικο θηριο)

οχι βεβαια πως τωρα που ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 ειναι πολυ πιο μικρα αλλα....ειναι

πιο μαζεμενα....

θελω μεγαλη οθονη για gaming και σερφαρισμα.

πρωτα είχα το xperia z και ημουν απολυτα ικανοποιημενος αλλα.....μας χαιρετησε

τι μου προτείνετε και γιατι?

αξιοπιστια?

σερβις?

κανείς????????

Για μένα μόνο στο σέρβις υστερεί το 1+1, γενικά μου άρεσε και δούλευε πολύ καλύτερα από το Ζ2. Και φωτογραφίες ακόμη, καλύτερο αποτέλεσμα έπαιρνα με το 1+1.

Μπαταρία στα ίδια ήταν και τα δύο. Πολύ καλή αυτονομία,, με γρηγορότερη φόρτιση το 1+1.

Δούλευε πολύ καλυτερα τι έννοιες? Δηλαδή πολύ πιο γρήγορο σε ολα?

Για μένα μόνο στο σέρβις υστερεί το 1+1, γενικά μου άρεσε και δούλευε πολύ καλύτερα από το Ζ2. Και φωτογραφίες ακόμη, καλύτερο αποτέλεσμα έπαιρνα με το 1+1.

Μπαταρία στα ίδια ήταν και τα δύο. Πολύ καλή αυτονομία,, με γρηγορότερη φόρτιση το 1+1.

σε service σε σχέση με ποιον?? μα την Sony? (για Ελλάδα μιλάμε πάντα), το service της Sony /htc,/Huawei στην Ελλάδα έχει η arvato, όσοι έχουμε μπλέξει ξέρουμε πλέον ότι όταν πάρουν κινητό μιας από της 3 αυτές εταιρίες εγγύηση είναι σαν να μην υπάρχει (δλδ επισκευή χωρίς να πληρώσεις), service άψογο έχουν αλλά όχι εγγύηση καθώς 9 στης 10 περιπτώσεις ρίχνουν ευθύνη στον χρήστη με όποιο τρόπο μπορούν...

Παιδιά καλημέρα σας. Θέλω την βοήθειά σας. Θέλω να κάνω αγορά κινητού. Τι είναι ποιο καλύτερο LG G FLEX 2 η LG G3. Η να περιμένω το LG G4. Σας παρακαλώ βοηθήστε με την συμβουλή σας.

μπορει να μου πει καποιος την αποψη του μεταξυ ASUS Zenfone 5 και lenovo A 806 . και τα δυο ειναι 4G και η τιμη τους περιπου στα 150 euro.

πιο ειναι καλυτερο απο θεμα αξιοπιστιας και αποδοσης ?

Το Ζ2 είχε ίσως από τα χειρότερα κρατήματα που εχη συναντήσει ποτέ σε συσκευή. Το G3 από την άλλη ίσως το καλύτερο που είδα ποτέ μαζί με το Μ7.

Όμως σε γενικές γραμμές το Ζ2 δουλεύει πολύ καλύτερα κι έχει κατά πολύ καλύτερη μπαταρία. Χάνει όμως κατά κράτος στην κάμερα.

Έχει να κάνει δηλαδή με την χρήση για την οποία προορίζεται η συσκευή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Δούλευε πολύ καλυτερα τι έννοιες? Δηλαδή πολύ πιο γρήγορο σε ολα?

Ναι, ήταν πιο σπιρτατο να το πω. Έδειχνε να έχει πιο πολύ αέρα. Όχι ότι ζορίζεται το Ζ2,, απλά το ΟΝΕ τα κάνει όλα πιο άνετα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

μεταξυ των 2 που εγραψες προτιμω a806.

μεταξυ a806 και p6000 προτιμω elephone p6000.

μεταξυ p6000 και ulefone be pro προτιμω be pro (αλλα 5.5").

μερικα καταστηματα: http://www.to2c.com, http://www.vickmall.com

πληρωμη paypal, αποστολη singpost.

Edited by telefoneri

καλησπερα.επειδη εχω μεινει πισω στην συγκεκριμενη κατηγορια θελω να μου προτεινεται κινητα τα οποια να ειναι dual sim active.δηλαδη οταν μιλαω στην μια sim να μπορω να δεχομαι ταυτοχρονα κληση στη δευτερη σιμ και να επιλεγω αν θα απαντησω η οχι.δεν θελω να γινεται αυτο μεσω προωθησης.δεν μ`ενδιαφερει απο ποια εταιρια θα ειναι ουτε αν αγοραστει απο ελλαδα η εξωτερικο.δεν με απασχολει τι λειτουργικο θα εχει (αν εχει).μονες απαιτησεις μου ειναι οτι ψαχνω το απολυτως φθηνοτερο που να ειναι 3g και καλο θα ηταν να μπορουσε να το μοιρασει μεσω hotspot.δεν ξερω αν ζηταω πολλα αλλα καθε προταση ευπροσδεκτη.

ευχαριστω

Είμαι ανάμεσα σε Sony Xperia z3 compact και σε Samsung Galaxy S5. Τι μου προτείνεται? :D

Galaxy S5, χωρίς να έχω ιδιαίτερα επιχειρήματα επ' αυτού... :p

δεν υπαρχει κατι με μικροτερη οθονη?

και να έχει horspot/3g νομίζω όχι... ίσως να μου ξεφεύγει κάτι περίμενε καμία απάντηση αλλά από θέμα δικτύων Huawei μονόδρομο

το 3g ειναι απαραιτητο αλλα το hotspot οχι και τοσο οποτε μπορουμε να το βγαλουμε εξω αν δεν εχουμε αλλες επιλογες

Καλησπερα ενδιαφερομαι για ενα απο αυτα τα κινητα jiayu s3 vs meizu m1 note vs lenovo vibe x2.Ποιο πιστευεται οτι το καλυτερο vfm?Επισης με νοιαζει να βγαζει καλες φωτο και να εχει σχετικα καλη μπαταρια.Τι αλλο προτεινεται?

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...