Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και τα δυο είναι πολύ καλά τηλέφωνα για τα λεφτά τους, το samsung έχει καλύτερη κάμερα και αρκετά χαμηλότερο sar.

Το μοτορολα είναι πιο smooth σε λειτουργία και με γρήγορες αναβαθμίσεις. Είναι και dual sim.

Υπαρχει και σε coolicool

Παντως φαινεται καλο

Efox-coolicool-antelife ειναι ιδιο μαγαζι.Περιμενε καποιο πιο αξιοπιστο (vickmall,b2cbuying,to2c,minideal,geekbuying,gearbest).

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Eχει ξανατεθει αυτο το διλημμα,αν και κανονικα δεν θα πρεπε να τεθει ποτε.Ασυζητητι Moto G.
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Moto g δαγκωτο, γιατι εκτος των εξαιρετικων specs, μπορεις σε ολες τις γκριλλ καταστασεις (Τσικνοπεμπτη, Πασχα, χοιροσφαγια κλπ), με το sar που εχει, να του πεταξεις πανω τα κοψιδια και να στα κανει τσιγαριστα τσιγαριστα μεχρι να πεις αλευρι. :) χα χα χα :) χα χα χα :)

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για αγορά tablet που να μην είναι κινεζικο και χωρίς Windows OS , με τα καλυτερα δυνατα χαρακτηρίστηκα σε αυτό το ευρος τιμης. Τι μου προτείνεται?

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ !!!!

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ.....

Samsung Galaxy S III Neo I9301I (16GB)

Motorola Moto G 2nd Gen (8GB) Dual SIM Η

LG G3 s ''mini'' (8GB).....

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ...... ΠΟΙΟ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ?

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

Οχι το Samsung, ενα εκ των Moto g 4g ή G3S.

Αν θες υπoχρεωτικα dual sim το 2nd gen, εγω θα προτιμουσα το moto g απο το g3s γιατι πρεπει να "τρεχει" καλυτερα με πολλες εφαρμογες στο παρασκήνιο λογω ελαφρύτερου λειτουργικου.

Οπως λεει και ο τιτλος καταληξαμε σε αυτες τις 2 συσκευες (s90 2gb η vibe x2)αφου απορριψαμε το golden warrior(μονοκαρτο)και το 936 ως τεραστιο.Τωρα σταθμιζουμε υπερ και κατα και οποια βοηθεια ευπροσδεκτη.

καλημερα!!!!

.....γιατι λες οχι στο samsung...... ?...τα χαρακτηριστικα του ειναι καλυτερα.....οσο και η τιμη του αυτην τη στιγμη......

....δεν με ενδιαφερει η dual sim.....απλα ειναι κατα 50 ευρω φθηνοτερο στην αγορα...... απο το ιδιο με την μια καρτα.....(το γιατι δεν το καταλαβαινω.......).....

...την πιο καλη καμερα ποιο την εχει??????

ευχαριστω πολυ παιδια! ενταξει οπως και εγω ο αλλος ειναι συνεχεια με handsfree (κυριως για μουσικη αλλα συνεχιζει να μιλαει απο εκει για να μην κοψει τον ειρμο του) αρα κομπλε!! thanx!

Το Χ2 έχει σαφώς καλύτερα χαρακτηριστικά από το S90.

X2: 1080*1920 (441 ppi pixel density), οχταπύρηνο 4*2.0 & 4*1.7GHZ, 140.2 x 68.6 x 7.3 mm, 120gr, rom:32/ram:2,μπαταρία 2300, χωρίς sd

Τιμή: 200 ευρώ και κάτι από Κίνα, 400 από Ελλάδα

S90:720 x 1280 pixels (~294 ppi pixel density), τετραπύρηνο 1,2ghz, 146 x 71.7 x 6.9 mm, 129gr,rom:32/ram:2,μπαταρία 2300, χωρίς sd.

Τιμή: 200 ευρώ παρά κάτι από Κίνα, 340 από Ελλάδα αλλά για την έκδοση rom:16/ram:1.

Δεν με πολύ ενδιαφέρει γιαυτό και δεν έγραψα μέχρι bugget....

Απλα το 1520 που έχω δεν με βολευει τώρα πια και γιαυτό ενδιαφερομαι για dual sim....

Και τα 2 πάντα είναι ισάξια . ότι και να πάρεις το ίδιο θα είναι . θα σου πρότεινα να πάρεις αυτό που έχει το καλύτερο design για τα δεδομένα του φίλου σου

Καλημέρα, έχω βρει πολλά θέματα για κινητό με καλή κάμερα για γυναίκα αλλά τα περισσότερα επικεντρώνονται στην πίσω κάμερα.

Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω πιο προτείνετε που να έχει εξίσου καλή selfie camera; Θεωρώ ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον 5 MP.

(λοιπά χαρακτηριστικά καλή μπαταρία, απροβλημάτιστο, 4,7 inch, 1gb+ ram, 4core+, budget 150-)

Από windows phone έχω καταλήξει στο lumia 730 το οποίο όμως βγαίνει στα 180 περίπου οπότε ή περιμένω να πέσει ή πάω σε λύση android από κίνα οπού και περιμένω τις προτάσεις σας.

Lumia 730 dual sim αν θες να παίζεις παιχνίδια και γενικά μια οθόνη ευανάγνωστη.

Αλλιώς το απόλυτο budget friendly και portable είναι το 530 dual sim. Απλώς δεν είναι για παιχνίδια και συχνο browsing λόγω 512 μνήμης και μικρής οθόνης.

Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.

Γεια σας θελω να αγορασω καινουργιο τηλ. Ειχα ενα coolpadf1 αλλα μετα απο μια πτωση δεν ξανα ανοιξε και τωρα ειμαι αναμεσα στο lenovo a806 και στο elephone p 6000. Εσεις τι προτεινετε? Εγω κλεινω προς το lenovo λογο του support που ισως εχει.

p6000:

- εχει notification led (εστω και μονοχρωμο μπλε στο home button)

- ειναι δικαρτο

- εχει καλυτερη μπαταρια

- εχει λιγοτερο ενεργοβορο επεξεργαστη

- ειναι σιγουρο οτι θα παρει lollipop

- εχει πληρως εξελληνισμενα μενου

- ερχεται ρουταρισμενο

- εχει rom με ελληνικα που υποστηριζεται με official updates ota

(ηδη εχει κανει ενα επισημο διορθωτικο update στις 05/02)

- δεν εχει καποια εκνευριστικη εφαρμογη οπως το secureit

- ειναι λιγο πιο φθηνο (και ηδη ρουταρισμενο)

* το αρνητικο οτι δεν κουκλοφορησαν ακομα θηκες σιλικονης για το p6000

* εννοειται η lenovo ειναι πιο μεγαλο ονομα και οτι ηδη το a806

το εχουν παρει πολυ περισσοτεροι καθως εχει κυκλοφορησει μηνες πριν βγει το p6000

* η elephone ειχε προβληματα σε καποιες οθονες παλαιοτερων μοντελων της

αλλα προς το παρον τα νεα μοντελα δε φαινεται να αντιμετωπιζουν τετοιο προβλημα

* αν ανεβαινεις στις 5.5" δες το επισης πολυ καλο vfm ulefone be pro

Edited by telefoneri

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...