Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το δικό μου έπεσε από τον πρώτο αφού είχε κάνει γκελ 2 φορές στο πάτωμα. Με μια γρατζουνιά στην κάτω γωνία του κάλυμματος την έβγαλε. Είναι και θέμα τύχης.

Το Galaxy Ace 2 που είχα (και το ξεφορτώθηκα ευτυχώς) το πάτησε αυτοκίνητο και επέζησε και είναι πλήρως λειτουργικό, οπότε συμφωνώ πως είναι και θέμα τύχης.

• Απαντήσεις 7,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Θα ηθελα τη βοηθεια σας ωστε να μου προτεινετε tablet ελαφρυ 7-8 ιντζων στν τιμη που εγραψα

αλλα θελω να δοκιμασω να το παρω απο κινεζικα καταστηματα.

Δεν το ειχα τολμισει μεχρι τωρα, οποτε θα ηθελα και συμβουλες απο ποιο καταστημα, τη διαδικασια και τι λογαριασμο να δωσω

(εχω αυτον που πληρωνομαι με χρεωστικη καρτα)

ευχαριστω:)

Ε πάρε ξιαομι νοτε σαν μέση λυση!!!!!

Ε 5, 5 ίντσες το μειον..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Ε πάρε ξιαομι νοτε σαν μέση λυση!!!!!

Ε 5, 5 ίντσες το μειον..

Ζιαομι διαβάζεται.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Το Galaxy Ace 2 που είχα (και το ξεφορτώθηκα ευτυχώς) το πάτησε αυτοκίνητο και επέζησε και είναι πλήρως λειτουργικό, οπότε συμφωνώ πως είναι και θέμα τύχης.

Ο.Ο

123456

could you do it again?

Γειά και χαρά,

Εχω δει ενα κινητό με τα τα παραπάνω χαρακτηριστικά στη ζελατινα της οθόνης τους σε Ινδικά και Πακιστανικά μαγαζιά στην Σοφοκλεους και αλλού να πωλούνται για €100. Ξέρει κανείς τίποτα περισσότερο; Είναι μαιμούδες κάποιου;

Ευχαριστώ

Καλές βουτιές σε όλους!!

στα 110 εχει xiaomi hongmi 1s απο την κινα ολα τα αλλε ειναι περριτα σε αυτα τα χτηματα

Καλησπέρα ψάχνω να αγοράσω μια συσκευή για την κοπέλα μου μέχρι 250€. Σκέφτηκα LG g2 mini Motorola moto g Samsung s4 mini ή μετά κάποιο Nokia

Πιστεύω καλύτερα android όμως. Για απλή χρήση και μια αξιόλογη camera να έχει.

Ευχαριστώ

G2 αφού θέλει απλή χρήση και καλή κάμερα. Το moto g έχει κακή κάμερα, και το s4 Mini είναι κλοπή.

could you do it again?

αξιόλογη camera και αγορά από την Ελλάδα (όταν μιλάμε για 250 ευρώ) δεν υπάρχει (μιλάω για android)

και αφού μιλάμε για γυναίκα έχουμε και λεμε (θέλουμε και κάποια εμφάνιση της προκοπής)

σε android αυτο

https://www.skroutz.gr/s/3613662/HTC-One-Mini-16GB.html

σε windows phone αυτό

https://www.skroutz.gr/s/3330184/Nokia-Lumia-925-16GB.html

Παιδιά παίζουν πολλά πράγματα ρόλο κατά τη πτώση μιας συσκευής. Μπορεί να πέσει με μια Χ κλίση μοιρών και να μη πάθει τίποτα και να ξαναπέσει μετά από λίγο καιρό με μια κλίση Χ+1 μοίρα και να γίνει κομμάτια η οθόνη. Επίσης παίζει ρόλο και το έδαφος στο οποίο πέφτει. Άλλο να πέσει σε πλακάκι και άλλο σε χαλίκια. Όλες οι συσκευές είναι ανθεκτικές, μέχρι ένα σημείο όμως κατά τη γνώμη μου.

G2 αφού θέλει απλή χρήση και καλή κάμερα. Το moto g έχει κακή κάμερα, και το s4 Mini είναι κλοπή.

epic :lol: από τα καλύτερα που έχω διαβάσει.

// 500px | blog | site | LinkedIn

//mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro

epic :lol: από τα καλύτερα που έχω διαβάσει.

ναι ειναι λιγο το ποστ..

αλλα νταξει με 250 πας για g2 δεν πας αλλου..

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

ναι ειναι λιγο το ποστ..

αλλα νταξει με 250 πας για g2 δεν πας αλλου..

Μια χαρά είναι το S4mini στα 200 ευρώ..πλέον το ανέβασαν στα 225..

Άμα ζητάς κινητό με μικρές διαστάσεις(είναι μονόδρομος) γιατί έχει δυνατό επεξεργαστή ικανοποιητική ram 1,5GB έχει 4G και αξιόλογη κάμερα , από ελλάδα αγορά μια χαρά είναι ..αλλιώς άμα δεν σε νοιάζει το 4G δύκτιο πας από κίνα μεριά, δίνεις τα μισά και είσαι και ευτυχισμένος :rolleyes:

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Μια χαρά είναι το S4mini στα 200 ευρώ..πλέον το ανέβασαν στα 225..

Άμα ζητάς κινητό με μικρές διαστάσεις(είναι μονόδρομος) γιατί έχει δυνατό επεξεργαστή ικανοποιητική ram 1,5GB και 4G και αξιόλογη κάμερα , από ελλάδα αγορά μια χαρά είναι ..αλλιώς πας από κίνα μεριά, δίνεις τα μισά και είσαι και ευτυχισμένος :rolleyes:

στα 200 ναι. στα 225 ψαχνει για βλακες.

could you do it again?

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.ναι οπως καταλαβες η μπαταρια ειναι ενας σημαντιος παραγοντας που αλλαζω κινητο.γιαυτο δεν σκεφτομαι και πολυ το νεξους , αν και μαρεσει σαν κινητο....τωρα για τον αλλκ φιλο που μου προτεινε το one plus.πρωτη φορα το ακουω ειναι οντως καλο?αν μπορεισ δωσε μ λινκ εκτος απο gsmarena

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.ναι οπως καταλαβες η μπαταρια ειναι ενας σημαντιος παραγοντας που αλλαζω κινητο.γιαυτο δεν σκεφτομαι και πολυ το νεξους , αν και μαρεσει σαν κινητο....τωρα για τον αλλκ φιλο που μου προτεινε το one plus.πρωτη φορα το ακουω ειναι οντως καλο?αν μπορεισ δωσε μ λινκ εκτος απο gsmarena

αν μπαταρία είναι τόσο σημαντική πας για το xiaomi mi3 64 gb στα 275 ευρω, εκτος και αν δεν σου χρειαζοντε τα gb τοτε πας σε έκδοση με 11 gb στα 215 ευρω

Ψάχνω ενα mid-range κινητο android 4,0 εως 4,5 το πολυ ιντσες για τη γυναικα μου. Καλη καμερα, οθονη, εμφανιση (καλα αυτο ειναι υποκειμενικο) μετρια χρηση νετ (φεισμπουκ, βαιμπερ, γιουτιουμπ αντε κ λιγο σερφαρισμα) κ να βγαζει 2 μερες η μπαταρια (με πολυ μετρια χρηση). Τιμη μεχρι 150Ε. Ειδα το xperia l που εχει μια φιλη (τιμιο φαινεται, το βρηκα σκρουτζ 140κατι) κ ψαχτηκα λιγο για κινεζικο (αν κ χαθηκα λιγο νομιζω οτι εχει πολυ καλες προτασεις αν ξερεις να το ψαξεις)

Πείτε καμμια καλη προταση να γλυτωσω απο τη γκρινια ρε παιδες.

στις 4,5" στην τιμη που λες, δεν εχεις πολλες επιλογες.

στις 4,7" εχει μεγαλυτερη γκαμα. ανεβα 0,2 ιντσες (μισο εκατοστο) για να παρεις κατι καλο.

κατα τη γνωμη μου μινιμουμ: 1gb ram, 8gb rom + card slot, android 4.2, camera 5mp, μπαταρια 1950mah

απο ελλαδα LG L9 ii (€143) [

] [συζητηση]

απο κινα lenovo s660 (€112) [

] [συζητηση]

αξιοπιστα καταστηματα: http://www.vickmall.com , http://www.minideal.net , http://www.to2c.com

Edited by telefoneri

αυτο δεν είναι καθόλου άσχημο και έχει και κάποια εμφάνιση της προκοπής

http://www.to2c.com/huawei-g6-basic-qualcomm-quad-core-mobile-phone-4-5-inch-ips-5mp-8mp-camera-1gb-ram-4gb-rom-android-4-3-wcdma-dual-sim-dlna.html

και αυτο δεν ειναι άσχημο (εχει και χρωμα)

http://www.to2c.com/lenovo-s820-smartphone-android4-2-quad-core-1-2ghz-with-4-7-inch-hd-3g-wcdma-13-0mp.html

Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Εχετε δικιο οτι στις 4,7 ιντσες εχω περισοτερες κ καλυτερες επιλογες αλλα δυστηχως μιλαμε για μικροσκοπικα χερακια οποτε κ οι 4,5 ινσες ειναι υπερβαση. Το lenovo s820 ειναι περιπου οτι ειχα στο μυαλο μου αλλα ξεφευγει στο μεγεθος. Εχετε να προτεινετε κατι τετοιο αλλα μικροτερο;

Καταρχας ευχαριστω για τις απαντησεις.

Εχετε δικιο οτι στις 4,7 ιντσες εχω περισοτερες κ καλυτερες επιλογες αλλα δυστηχως μιλαμε για μικροσκοπικα χερακια οποτε κ οι 4,5 ινσες ειναι υπερβαση. Το lenovo s820 ειναι περιπου οτι ειχα στο μυαλο μου αλλα ξεφευγει στο μεγεθος. Εχετε να προτεινετε κατι τετοιο αλλα μικροτερο;

δυστυχώς όχι δεν έχει κάτι αξιόπιστο σε αυτά τα χρήματα και αυτό το μέγεθος........... υπάρχει βεβαία το xperia m που είναι 4,3 άλλα λόγο τεραστειον περιθώριον σε μέγεθος ειναι όσο όλα τα αλλα 4,7 κινητά

το huawei που έδειξα σε τι δεν σε καλυπτει? 4,5 ιντσες ειναι ομορφο συμμαζεμενο

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος Ι)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...