andktrip Δημοσιεύτηκε August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 12, 2014 Και τα δύο είναι "θηρία" παιδιά το ξέρω και σε μεγεθος και σε features.Ποιό από τα δύο θα επιλέγατε και γιατί? Το Oneplus one ειναί αξιόπιστο? Το Oppo πάντως ειναι στα 400 ενώ το Oneplus ακόμα και στην μεγάλη έκδοση (64 gb) ειναι στα 320 στο Vickmall ενώ η 16 εκδοσή του αντίστοιχα ειναι στα 284 περίπου. Δεν ξέρω κάποιο που να τα έχει δουλέψει. Τις Γνώμες σας λοιπόν... Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Και τα δύο είναι "θηρία" παιδιά το ξέρω και σε μεγεθος και σε features.Ποιό από τα δύο θα επιλέγατε και γιατί? Το Oneplus one ειναί αξιόπιστο? Το Oppo πάντως ειναι στα 400 ενώ το Oneplus ακόμα και στην μεγάλη έκδοση (64 gb) ειναι στα 320 στο Vickmall ενώ η 16 εκδοσή του αντίστοιχα ειναι στα 284 περίπου. Δεν ξέρω κάποιο που να τα έχει δουλέψει. Τις Γνώμες σας λοιπόν... Σαν ονομα και σαν υποστηριξη ως τωρα, απο οσα διαβαζω θα πηγαινα στο oppo. Σαν λεφτα, θα πηγαινα στο Oneplus :p Αλλά οτι και να παρεις τουμπανο θα ειναι, θεμα χρηματων ειναι απλά.:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Χμ... Θα έλεγα στις διάφορες κερδίζει το oneplus one. Το find 7 είναι πανέμορφο όμως. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Ψάξε για πρόσκληση. Αστο το oppo. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ψάξε για πρόσκληση. Αστο το oppo. Νομίζω πλέον δεν υπάρχουν άλλες προσκλήσεις, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Πάντως θα συμφωνήσω κι εγώ με το One+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 ότι και να πάρεις παράπονο δεν θα έχεις το μόνο σίγουρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bull2oo4 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Ότι και να επιλέξεις μην ξεχνάς την υποστήριξη του oppo αλλά και την γρήγορη παραλαβή της συσκευής σου χωρίς το φόβο τελωνείου. Στην oppo έχω ακούσει αν σου χαλάσει η συσκευή και είναι εντός εγγύησης σου στέλνουν καινούριο και όχι ανακατασκευασμενο. Παράθεση Samsung Note 3 White :( RIP (Σπασμένη οθόνη) Microsoft Lumia 640XL Xiaomi Redmi Note 4 3/64 Pipo w2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos80 Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Άλλη υποστήριξη η Oppo άλλη η OnePlus. Σαν κινητό το oneplus είναι δυνατό και κλέψιμο στα λεφτά του, αλλα και το 7α είναι πανέμορφο πανάθεμα το. :) Ότι και να πάρεις μια χαρά θα είσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Αν δεν κάνω λάθος πουλάει ο ADMIN το 7a http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397557 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Αν δεν κάνω λάθος πουλάει ο ADMIN το 7a http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397557 Μόνο που ο φίλος δε μπορεί να δει το Buy & Sell.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. August 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 ρε παιδιά τι γίνεται αν πάρω το oneplus όχι την ευρωπαική εκδοση αλλά την κινέζικη από vickmall σκεφτόμουν.έχουν διαφορά οι εκδόσεις?υπάρχει λόγος να περιμένω για πρόσκληση και να μην πάρω την κινέζικη εκδοχη? Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 ρε παιδιά τι γίνεται αν πάρω το oneplus όχι την ευρωπαική εκδοση αλλά την κινέζικη από vickmall σκεφτόμουν.έχουν διαφορά οι εκδόσεις?υπάρχει λόγος να περιμένω για πρόσκληση και να μην πάρω την κινέζικη εκδοχη? παρε την ευρωπαικη απο τα γνωσττα κινεζικα site. Δεν θα δουλευει η αλλη. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 παρε την ευρωπαικη απο τα γνωσττα κινεζικα site. Δεν θα δουλευει η αλλη. Γιατί δεν θα δουλεύει από Κίνα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Γιατί δεν θα δουλεύει από Κίνα ; η κινεζικη εκδοση εχει διαφορετικα bands. με λιγα λογια δεν θα εχεις τηλεφωνια. Γι αυτο παρε ειτε απο το site της εταιριας ειτε απο τα κινεζικα παρε την wdcma εκδοση. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Εμένα πάντως από Κίνα είναι και δουλεύει άψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Εμένα πάντως από Κίνα είναι και δουλεύει άψογα. ναι γιατι ειναι wdcma εκδοση. Και γω κινεζικο κινητο εχω και δουλευει. Αν ομως παρεις την κινεζικη εκδοση ΔΕΝ θα δουλευει η σιμ σου στο κινητο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. August 16, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2014 Εγω παντως παιδια ρωτησα την σελινα στο online chat του vickmall και μου ειπε πως εχουν στειλει πολλα στην ελλαδα σου περνανε την cyanogen 11 και ολα κομπλε. σε ερωτηση μου μου ειπε πως ειναι η original εκδοση του κινητου. απλα στο backcover δεν γραφει cyanogen οπως εχω δει στα trailer . δεν ξρρω αν τα oneplus παρουσιαζουν προβληματα.μπορει να μας πει καποιος? Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts