Jump to content

Smartphone εως 300 ευρώ 4-4.5 ιντσες καλή αυτονομία.

Prof_Chaos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ σας θέλω..

Τι μπορώ να πάρω κοντά στα 300 ευρώ σε smartphone με την καλύτερη δυνατή αυτονομία και να είναι κινητό οχι παντοφλόφονο δηλαδή στις 4-4.5 ιντσες ειναι το όριο μου με ιδανικό τις 4.3 ιντσες..

Δεν θέλω απο κινεζομάγαζο και κινέζικα κινητά αμφιβόλου ποιότητας και εγγύησης σε καμία περίπτωση. Ο σκρούτζης είναι μια χαρά..

Εναλλακτικά εξωτερικό amazon ή τέτοιου τύπου αξιόπιστα καταστήματα.

moto g, πολυ καλη αυτονομια στα 200 ευρω. Αλλιως Ζ1 κομπακτ, στα 300 ευρω, χειροτερη αυτονομια μικροτερη οθονη αλλα καλυτερη οθονη και επεξεργαστη (αν και στις 4,3 ιντσες δεν ξερω ποσο ρολο παιζει αυτο)
All it takes is a swipe...

Λιγο παραπάνω από το όριο σου http://www.skroutz.gr/s/4354970/Sony-Xperia-Z1-Compact-16GB.html?keyphrase=z1+compact αλλά ακριβώς με τα χαρακτηριστικά που θέλεις. Πιο χαμηλά μπορείς να δεις αυτό http://www.skroutz.gr/s/3385582/Samsung-Galaxy-S4-mini-i9195-LTE-8GB.html σαφώς υποδεέστερο αλλά και πάλι αρκετά αξιοπρεπές.

Επίσης το moto g είναι σίγουρα μια καλή επιλογή αλλά σίγουρα με χειρότερη αυτονομία από το z1 compact.

Edited by terrah

διαφωνω, το μοτο εχει καλυτερη αυτονομια απο το σονυ, τα εχω και τα 2. Το σονυ οταν το δουτλευεις καταναλωνει πιο γρηγορα την μπαταρια...
All it takes is a swipe...

Και το LG l9ii έχει καλή αυτονομία. Εκτός και αν πήρε κάποια αναβάθμιση και άλλαξε κάτι.

Αλλά έχει 4,7" οθόνη σε μέγεθος 4,3".

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

ισως καποιο windows phone?

απλα κλεινοντας την πορτα στην κινα χανεις πολλες αξιολογες επιλογες οπως το xiaomi hongmi 1s.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

S4 mini και αυτονομία καλή? Κάτι δεν πάει καλά εδώ...Το Ζ1 c είναι μια καλή επιλογή και με δύο μέρες άνετα να σου βγάζει με παραπάνω από μέτρια χρήση

S4 mini και αυτονομία καλή? Κάτι δεν πάει καλά εδώ...Το Ζ1 c είναι μια καλή επιλογή και με δύο μέρες άνετα να σου βγάζει με παραπάνω από μέτρια χρήση

Πήγα πάλι σε SONY και αυτό γιατι η συνολική μου εμπειρία απο το Τ ηταν παραπάνω απο καλή.Βέβαια δεν είχε την κάμερα που περίμενα για sony κινητό και τελευταία ψιλολάγκαρε με την 4.3 .

Ελπίζω να βγεί καλύτερο απο το Τ.

Πολύ μου άρεσε επίσης και το moto g σαν κινητό πάνω στο stand που το είδα.

Samsung με τίποτα δεν θα έπαιρνα . Μετα πήγαινα στο παλιό αλλά καλό Iphone 4s.

Σίγουρα το compact θα είναι κατά πολύ ανώτερο από το Τ... Το δούλεψα σήμερα μια ώρα από κοντά κ επειδή έχω Ζ2 και LG g2 σκέφτομαι να τα δώσω και τα δύο και να πάρω το compact και άλλο ένα μικρό τούμπανο σε χαρακτηριστηκα... Με έχει κουράσει το μέγεθος παντόφλα