Jump to content

Nokia , Samsung ή Sony??

Th3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 70
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η Nokia πλέον δεν υπάρχει επομένως σαμσουνγκ η σονυ η λτζι...

η καποια απο τα θεικα και αξιοπιστα huawei/zte/xiaom/lenovo

και ναι οσο για Nokia ναι πλεον δεν υπάρχει

λετε πως δεν υπαρχει πλεον Nokia αλλα microsoft mobile. τοτε γιατι το καινουριο τους κινητο το 730 που θα το εμφανισουν σε λιγο καιρο γραφει απο εξω Nokia?

λετε πως δεν υπαρχει πλεον Nokia αλλα microsoft mobile. τοτε γιατι το καινουριο τους κινητο το 730 που θα το εμφανισουν σε λιγο καιρο γραφει απο εξω Nokia?

ειναι απλα το ονομα. η microsoft αγορασε την νοκια και χρησιμοποιει ο Brand name της.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

παιδια αναμεσα σε samsung galaxy s3 mini value edition και samsung galaxy s duos 2 ποιο ειναι το καλυτερο ???? ισως τα θεωρησεται χαλια αλλα πιο ειναι το λιγοτερο χαλια και καλυτερο απο αυτα τα δυο ? :p

παιδια αναμεσα σε samsung galaxy s3 mini value edition και samsung galaxy s duos 2 ποιο ειναι το καλυτερο ???? ισως τα θεωρησεται χαλια αλλα πιο ειναι το λιγοτερο χαλια και καλυτερο απο αυτα τα δυο ? :p

σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι ............. πάνω κάτω ενο στο ένα εχει ένα κλικ περισσότερη ram στο αλλο έχει καλύτερο cpu εν κλικ και λιγότερη ram στην πράξη θα έχεις την ιδια πολυ χάλια εμπειρία ειδικά μετά απο κάνα μίνα χρήσης

σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι ............. πάνω κάτω ενο στο ένα εχει ένα κλικ περισσότερη ram στο αλλο έχει καλύτερο cpu εν κλικ και λιγότερη ram στην πράξη θα έχεις την ιδια πολυ χάλια εμπειρία ειδικά μετά απο κάνα μίνα χρήσης

εγω λεω πως καλυτερο απο αυτα τα δυο παρολο που ειναι σχεδον ιδιο ειναι το s3 mini value edition . ειναι πραγματικα για τον αδερφο μου πολυ καλο. και μενα μου αρεσει παρα πολυ. και μην παραξενευτεις . σκεψου μονο οτι ειχα στην κατοχη μου παλια χαλια κινητα ομως και τωρα για 2 χρονια το samsung galaxy y . φαντασου. θα μου φαινεται το καλυτερο κινητο. εδω μου φαινεται ενα καλο κινητο το δικο μου παροτι τα ολα αυτα. εσυ τι λες?

εγω λεω πως καλυτερο απο αυτα τα δυο παρολο που ειναι σχεδον ιδιο ειναι το s3 mini value edition . ειναι πραγματικα για τον αδερφο μου πολυ καλο. και μενα μου αρεσει παρα πολυ. και μην παραξενευτεις . σκεψου μονο οτι ειχα στην κατοχη μου παλια χαλια κινητα ομως και τωρα για 2 χρονια το samsung galaxy y . φαντασου. θα μου φαινεται το καλυτερο κινητο. εδω μου φαινεται ενα καλο κινητο το δικο μου παροτι τα ολα αυτα. εσυ τι λες?

ιδια ειναι αν τα ζιγισεις για αυτο παρε οποιο νομιζιες οτι σου αρεσει εμφανισιακα και τελος :)

Οτι ειπε ο egodemis. αφου σου αρεσει πολυ, παρε το.

ε ναι Samsung μέχρι 400 ευρώ απλά δεν... sony συχνά έχουν μικρά θέματα εκτός από τα 400 + και εδώ LG για την ώρα βγάζει καλά κινητά σχετικά χαμηλής τιμής 130 180 και μετά πάμε Κίνα εκεί οπός ξέρουμε όλοι σε αυτά τα λεφτά άνετα βρίσκεις κάτι καλό

Το κινητο για τον αδερφο μου θα ειναι. Οσο για μενα προτιμω τα android phone παρα τα wp. Οποτε πια μαρκα απο ελλαδα μου προτινετε?

LG L9 II ίσως;

LG L9 II ίσως;

οχι lg . οσοι γνωστοι και φιλοι μου ειχαν lg σε εναν χρονο χαλασαν. και γενικα δεν μαρεσει το design. samsung επισης δεν τα προτιμω. προτιμω sony και Nokia . απλα τα sony αν δεν παρεις οπως λετε πανω απο 400 ευρω κινητο ειναι μουφα οποτε ουτε sony θα παρω. το μονο που εμεινε απο ελλαδα ειναι nokia..

οχι lg . οσοι γνωστοι και φιλοι μου ειχαν lg σε εναν χρονο χαλασαν. και γενικα δεν μαρεσει το design. samsung επισης δεν τα προτιμω. προτιμω sony και Nokia . απλα τα sony αν δεν παρεις οπως λετε πανω απο 400 ευρω κινητο ειναι μουφα οποτε ουτε sony θα παρω. το μονο που εμεινε απο ελλαδα ειναι nokia..

Κάποιο Motorola; Moto G ή Moto E?

Κάποιο Motorola; Moto G ή Moto E?

μπα..(για τον αδερφο μου) με κλειστα τα ματια επελεξε αναμεσα σε samsung galaxy s3 mini value edition και samsung galaxy core plus. και μετα οποιο απο τα δυο αυτα επιλεξεις να το συγκρινεις και να επιλεξεις αναμεσα σε αυτο που θα επιλεξεις και το nokia lumia 520.

μπα..(για τον αδερφο μου) με κλειστα τα ματια επελεξε αναμεσα σε samsung galaxy s3 mini value edition και samsung galaxy core plus. και μετα οποιο απο τα δυο αυτα επιλεξεις να το συγκρινεις και να επιλεξεις αναμεσα σε αυτο που θα επιλεξεις και το nokia lumia 520.

Είναι και τα δύο χάλια αλλά το λιγότερο κακό είναι το S3 mini VE και σε σύγκριση με το Nokia Lumia 520, το S3 mini VE τρώει τη σκόνη του Lumia.

Ας παρει οποιο του αρεσει να τελειονεις... το Microsoft 520 που λες δεν ειναι ασχιμο

Σε αυτό το θέμα θέλω ανάμεσα Μόνο σε αυτές τις μάρκες να μου πείτε γενικά ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη. Θέλω απλά να μου πείτε ανάμεσα σε αυτές τις τρεις μάρκες! ΕυχαριστΩ!

Αυστηρά κι αποκλειστικά σαν μάρκα καλύτερη Νόκια, χειρότερη Samsung. όμως μόνο με την μάρκα δεν πας πουθενά.

το samsung galaxy s3 mini VE να το παρω στον αδερφο μου? σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο samsung σε τιμη εως 140 ευρω ειναι το καλυτερο??? Μονο αυτο θελω να μαθω.. Edited by Th3