egodemis Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 είναι σαν να ζητάς Ferrari ενώ πληρώνεις για το παπάκι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 η Nokia πλέον δεν υπάρχει επομένως σαμσουνγκ η σονυ η λτζι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 η Nokia πλέον δεν υπάρχει επομένως σαμσουνγκ η σονυ η λτζι... Υπάρχει Microsoft Mobile όμως ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 η Nokia πλέον δεν υπάρχει επομένως σαμσουνγκ η σονυ η λτζι... η καποια απο τα θεικα και αξιοπιστα huawei/zte/xiaom/lenovo και ναι οσο για Nokia ναι πλεον δεν υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 λετε πως δεν υπαρχει πλεον Nokia αλλα microsoft mobile. τοτε γιατι το καινουριο τους κινητο το 730 που θα το εμφανισουν σε λιγο καιρο γραφει απο εξω Nokia? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 λετε πως δεν υπαρχει πλεον Nokia αλλα microsoft mobile. τοτε γιατι το καινουριο τους κινητο το 730 που θα το εμφανισουν σε λιγο καιρο γραφει απο εξω Nokia? ειναι απλα το ονομα. η microsoft αγορασε την νοκια και χρησιμοποιει ο Brand name της. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 παιδια αναμεσα σε samsung galaxy s3 mini value edition και samsung galaxy s duos 2 ποιο ειναι το καλυτερο ???? ισως τα θεωρησεται χαλια αλλα πιο ειναι το λιγοτερο χαλια και καλυτερο απο αυτα τα δυο ? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 παιδια αναμεσα σε samsung galaxy s3 mini value edition και samsung galaxy s duos 2 ποιο ειναι το καλυτερο ???? ισως τα θεωρησεται χαλια αλλα πιο ειναι το λιγοτερο χαλια και καλυτερο απο αυτα τα δυο ? :p σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι ............. πάνω κάτω ενο στο ένα εχει ένα κλικ περισσότερη ram στο αλλο έχει καλύτερο cpu εν κλικ και λιγότερη ram στην πράξη θα έχεις την ιδια πολυ χάλια εμπειρία ειδικά μετά απο κάνα μίνα χρήσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 σχεδόν το ίδιο πράγμα είναι ............. πάνω κάτω ενο στο ένα εχει ένα κλικ περισσότερη ram στο αλλο έχει καλύτερο cpu εν κλικ και λιγότερη ram στην πράξη θα έχεις την ιδια πολυ χάλια εμπειρία ειδικά μετά απο κάνα μίνα χρήσης εγω λεω πως καλυτερο απο αυτα τα δυο παρολο που ειναι σχεδον ιδιο ειναι το s3 mini value edition . ειναι πραγματικα για τον αδερφο μου πολυ καλο. και μενα μου αρεσει παρα πολυ. και μην παραξενευτεις . σκεψου μονο οτι ειχα στην κατοχη μου παλια χαλια κινητα ομως και τωρα για 2 χρονια το samsung galaxy y . φαντασου. θα μου φαινεται το καλυτερο κινητο. εδω μου φαινεται ενα καλο κινητο το δικο μου παροτι τα ολα αυτα. εσυ τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 εγω λεω πως καλυτερο απο αυτα τα δυο παρολο που ειναι σχεδον ιδιο ειναι το s3 mini value edition . ειναι πραγματικα για τον αδερφο μου πολυ καλο. και μενα μου αρεσει παρα πολυ. και μην παραξενευτεις . σκεψου μονο οτι ειχα στην κατοχη μου παλια χαλια κινητα ομως και τωρα για 2 χρονια το samsung galaxy y . φαντασου. θα μου φαινεται το καλυτερο κινητο. εδω μου φαινεται ενα καλο κινητο το δικο μου παροτι τα ολα αυτα. εσυ τι λες? ιδια ειναι αν τα ζιγισεις για αυτο παρε οποιο νομιζιες οτι σου αρεσει εμφανισιακα και τελος :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Οτι ειπε ο egodemis. αφου σου αρεσει πολυ, παρε το. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Οτι ειπε ο egodemis. αφου σου αρεσει πολυ, παρε το. ε ναι Samsung μέχρι 400 ευρώ απλά δεν... sony συχνά έχουν μικρά θέματα εκτός από τα 400 + και εδώ LG για την ώρα βγάζει καλά κινητά σχετικά χαμηλής τιμής 130 180 και μετά πάμε Κίνα εκεί οπός ξέρουμε όλοι σε αυτά τα λεφτά άνετα βρίσκεις κάτι καλό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το κινητο για τον αδερφο μου θα ειναι. Οσο για μενα προτιμω τα android phone παρα τα wp. Οποτε πια μαρκα απο ελλαδα μου προτινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Το κινητο για τον αδερφο μου θα ειναι. Οσο για μενα προτιμω τα android phone παρα τα wp. Οποτε πια μαρκα απο ελλαδα μου προτινετε? LG L9 II ίσως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 LG L9 II ίσως; οχι lg . οσοι γνωστοι και φιλοι μου ειχαν lg σε εναν χρονο χαλασαν. και γενικα δεν μαρεσει το design. samsung επισης δεν τα προτιμω. προτιμω sony και Nokia . απλα τα sony αν δεν παρεις οπως λετε πανω απο 400 ευρω κινητο ειναι μουφα οποτε ουτε sony θα παρω. το μονο που εμεινε απο ελλαδα ειναι nokia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 οχι lg . οσοι γνωστοι και φιλοι μου ειχαν lg σε εναν χρονο χαλασαν. και γενικα δεν μαρεσει το design. samsung επισης δεν τα προτιμω. προτιμω sony και Nokia . απλα τα sony αν δεν παρεις οπως λετε πανω απο 400 ευρω κινητο ειναι μουφα οποτε ουτε sony θα παρω. το μονο που εμεινε απο ελλαδα ειναι nokia.. Κάποιο Motorola; Moto G ή Moto E? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Κάποιο Motorola; Moto G ή Moto E? μπα..(για τον αδερφο μου) με κλειστα τα ματια επελεξε αναμεσα σε samsung galaxy s3 mini value edition και samsung galaxy core plus. και μετα οποιο απο τα δυο αυτα επιλεξεις να το συγκρινεις και να επιλεξεις αναμεσα σε αυτο που θα επιλεξεις και το nokia lumia 520. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 μπα..(για τον αδερφο μου) με κλειστα τα ματια επελεξε αναμεσα σε samsung galaxy s3 mini value edition και samsung galaxy core plus. και μετα οποιο απο τα δυο αυτα επιλεξεις να το συγκρινεις και να επιλεξεις αναμεσα σε αυτο που θα επιλεξεις και το nokia lumia 520. Είναι και τα δύο χάλια αλλά το λιγότερο κακό είναι το S3 mini VE και σε σύγκριση με το Nokia Lumia 520, το S3 mini VE τρώει τη σκόνη του Lumia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 μπα..(για τον αδερφο μου) με κλειστα τα ματια επελεξε αναμεσα σε samsung galaxy s3 mini value edition και samsung galaxy core plus. και μετα οποιο απο τα δυο αυτα επιλεξεις να το συγκρινεις και να επιλεξεις αναμεσα σε αυτο που θα επιλεξεις και το nokia lumia 520. Ας παρει οποιο του αρεσει να τελειονεις... το Microsoft 520 που λες δεν ειναι ασχιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnteGeia13 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Σε αυτό το θέμα θέλω ανάμεσα Μόνο σε αυτές τις μάρκες να μου πείτε γενικά ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη. Θέλω απλά να μου πείτε ανάμεσα σε αυτές τις τρεις μάρκες! ΕυχαριστΩ! Αυστηρά κι αποκλειστικά σαν μάρκα καλύτερη Νόκια, χειρότερη Samsung. όμως μόνο με την μάρκα δεν πας πουθενά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 (edited) το samsung galaxy s3 mini VE να το παρω στον αδερφο μου? σε σχεση με οποιοδηποτε αλλο samsung σε τιμη εως 140 ευρω ειναι το καλυτερο??? Μονο αυτο θελω να μαθω.. Edited August 14, 2014 by Th3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts