Th3 Δημοσιεύτηκε August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 10, 2014 Σε αυτό το θέμα θέλω ανάμεσα Μόνο σε αυτές τις μάρκες να μου πείτε γενικά ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη. Θέλω απλά να μου πείτε ανάμεσα σε αυτές τις τρεις μάρκες! ΕυχαριστΩ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Η Χειρότερη είναι η Sammy με διαφορά, λογισμικό και υλικά κατασκευής. Η Sony έχει προβλήματα με το λογισμικό. Η Nokia νομίζω είναι καλύτερη, ποιότητα κατασκευής, αναβαθμίσεις και κορυφαίες κάμερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Η Χειρότερη είναι η Sammy με διαφορά, λογισμικό και υλικά κατασκευής. Η Sony έχει προβλήματα με το λογισμικό. Η Nokia νομίζω είναι καλύτερη, ποιότητα κατασκευής, αναβαθμίσεις και κορυφαίες κάμερες. Έχεις απόλυτο δίκαιο απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω. Οπότε πια είναι τα καλύτερα lumia κατά την γνώμη σου? Δεν έχει σχέση η τιμή έτσι να ξέρω μόνο. Αν μπορείς να μου πεις με όσα έβγαλε η εταιρία καινούρια καλά λυμια ποια ειναι τα καλυτερα. Ευχαριστω. και απαντας μονο αν μπορεις και ξερεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Lumia 930, 1020 & 1520 Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Έχεις απόλυτο δίκαιο απλά ήθελα να το επιβεβαιώσω. Οπότε πια είναι τα καλύτερα lumia κατά την γνώμη σου? Δεν έχει σχέση η τιμή έτσι να ξέρω μόνο. Αν μπορείς να μου πεις με όσα έβγαλε η εταιρία καινούρια καλά λυμια ποια ειναι τα καλυτερα. Ευχαριστω. και απαντας μονο αν μπορεις και ξερεις. Φυσικά οι ναυαρχίδες είναι καλύτερες, 930, 1520, 1020, 925. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Φυσικά οι ναυαρχίδες είναι καλύτερες, 930, 1520, 1020, 925. ωραια!! και τωρα το καλυτερο λυμια στα 100 ευρω? μετα το καλυτερο λυμια στα 150 ευρω. μετα να μου πεις το καλυτερο λυμια στα 200 ευρω. ετσι για να ξερω. επειδη δεν εισαι υποχρεωμενος να μου το πεις απλα σε ρωταω αν ξερεις και γνωριζεις και σε παρακαλω πολυ αν μπορεις!! χωρις να εχεις υποχρεωση:p :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 (edited) ωραια!! και τωρα το καλυτερο λυμια στα 100 ευρω? μετα το καλυτερο λυμια στα 150 ευρω. μετα να μου πεις το καλυτερο λυμια στα 200 ευρω. ετσι για να ξερω. επειδη δεν εισαι υποχρεωμενος να μου το πεις απλα σε ρωταω αν ξερεις και γνωριζεις και σε παρακαλω πολυ αν μπορεις!! χωρις να εχεις υποχρεωση:p :rolleyes: Σε τιμές Skroutz Μέχρι 100: το μοναδικό που υπάρχει σε αυτή τη τιμή, 520 150: 630 καλύτερη οθόνη από το 625, αλλά αν θες μπροστά κάμερα και LED Flash το 625 200: Δεν υπάρχει νομίζω κινητό Lumia μεταξύ 150-200 250:1320 αν θες μεγάλη οθόνη, καλύτερο σε χαρακτηριστικά όμως το 925 στην ίδια τιμή 350: 1020, καταπληκτική κάμερα 450: 1520 500: 930 Ότι θυμάμαι σου λέω, δεν μπορώ να μπω στο Skroutz για επιβεβαίωση. Θα σου πρότεινα να περιμένεις και το 730 που θα είναι δίκαρτο και με καλά χαρακτηριστικά ή το 830, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Το 720 και το 820 υπάρχουν μόνο σαν ιδέα. Edited August 10, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Σε τιμές Skroutz Μέχρι 100: το μοναδικό που υπάρχει σε αυτή τη τιμή, 520 150: 630 καλύτερη οθόνη από το 625, αλλά αν θες μπροστά κάμερα και LED Flash το 625 200: Δεν υπάρχει νομίζω κινητό Lumia μεταξύ 150-200 250:1320 αν θες μεγάλη οθόνη, καλύτερο σε χαρακτηριστικά όμως το 925 στην ίδια τιμή 350: 1020, καταπληκτική κάμερα 450: 1520 500: 930 Ότι θυμάμαι σου λέω, δεν μπορώ να μπω στο Skroutz για επιβεβαίωση. Θα σου πρότεινα να περιμένεις και το 730 που θα είναι δίκαρτο και με καλά χαρακτηριστικά ή το 830, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα. Το 720 και το 820 υπάρχουν μόνο σαν ιδέα. Οκ ευχαριστώ . Πολύ καλο το 520 οντως για τον αδερφο μου και μια φιλη μου που θελουν φθηνα κινητα αλλα καλα. το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχει φλας αλλα εμενα προσωπικα δεν με πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Οκ ευχαριστώ . Πολύ καλο το 520 οντως για τον αδερφο μου και μια φιλη μου που θελουν φθηνα κινητα αλλα καλα. το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχει φλας αλλα εμενα προσωπικα δεν με πειράζει. Είναι λίγο απαράδεκτο αν σκεφτείς ότι ξεκίνησε στα 200. Αλλά είναι εξαιρετικό στα 80 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Είναι λίγο απαράδεκτο αν σκεφτείς ότι ξεκίνησε στα 200. Αλλά είναι εξαιρετικό στα 80 ευρώ. πιστευω οτι το καλυτερο εως 200 ευρω για νοκια και οχι παραπανω ειναι το 625 μεχρι στιγμης πανω των 200 βρησκεις και αλλα μοντελα πολυ καλα νοκια. βεβαια και το 630 πολυ πολυ καλο αλλα δεν εχει φλας και μπροστινη καμερα και τα λοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Εώς 200 ευρώ τα καλύτερα είναι τα 920/925 σε μτχ. Μπορείς να τα βρεις σε άψογη κατάσταση από 160-200 ευρώ. Σε καινούργιο, το 1320 το οποίο σε μια φάση είχε φτάσει στα 213. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 βρήκες και εσύ τι να συγκρίσεις Samsung για να πάρεις κάτι σωστό πρέπει να σκάσεις ενα 500 ευρώ και πάνω γιατί οτιδήποτε αλλο το γονατίζει το λογισμικό της. Sony καλά χρυσά αλλά τα μικρό προβλήματα με λογισμικό σου κάνουν την ζωή δύσκολη (σχεδόν σε όλες της συσκευές) Microsoft (πρωιν Nokia) όλα καλά και ωραία αλλά έχουν wp, αν σε βολεύει πας καρφί για αυτά αν όχι άστο Και για να πάρεις κάτι σωστό πρέπει να ξεκινήσουμε από 250 ευρώ αλλιώς η σε θέμα οθόνης θα χάνεις για τα καλά η σε θέμα cameras κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Σε τιμές Skroutz 200: Δεν υπάρχει νομίζω κινητό Lumia μεταξύ 150-200 ιδέα. Στην κατηγορία 150-200 υπάρχει το lumia 635(LTE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Το samsung galaxy s duos 2 για καποιον χρηστη που θεωρει απαραιτητα ενα κινητο να εχει καλη καμερα και φλας και δεν ειναι καθολου απαιτητικος και εχει συνηθησει στα παλια χαλια κινητα θα ειναι καλο? Θα του αρεσει αρκετα? Θα ειναι πολυ καλο αυτο το κινητο και αξιζει? Ο επεξεργαστης αυτου του κινητου αυτης της εταιρειας αξιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Το samsung galaxy s duos 2 για καποιον χρηστη που θεωρει απαραιτητα ενα κινητο να εχει καλη καμερα και φλας και δεν ειναι καθολου απαιτητικος και εχει συνηθησει στα παλια χαλια κινητα θα ειναι καλο? Θα του αρεσει αρκετα? Θα ειναι πολυ καλο αυτο το κινητο και αξιζει? Ο επεξεργαστης αυτου του κινητου αυτης της εταιρειας αξιζει? παλιά χάλια κινητά τουλάχιστον δεν κολλούσαν όταν απάνταγες στης κλήσεις η έστελνες μήνυμα (κάτι που δεν γίνετε το ίδιο ομαλά με το duos) απο το να πάρεις φτηνό samsung smartphone ΧΙΛΙΕΣ φορές τα παλιά κινητά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 παλιά χάλια κινητά τουλάχιστον δεν κολλούσαν όταν απάνταγες στης κλήσεις η έστελνες μήνυμα (κάτι που δεν γίνετε το ίδιο ομαλά με το duos) απο το να πάρεις φτηνό samsung smartphone ΧΙΛΙΕΣ φορές τα παλιά κινητά :) Προτιμώ το 3310 από το Galaxy S Duos. Τα φτηνά Samsung ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ, πόσες φορές θα το πούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 παλιά χάλια κινητά τουλάχιστον δεν κολλούσαν όταν απάνταγες στης κλήσεις η έστελνες μήνυμα (κάτι που δεν γίνετε το ίδιο ομαλά με το duos) απο το να πάρεις φτηνό samsung smartphone ΧΙΛΙΕΣ φορές τα παλιά κινητά :) εγω nokia Θα παρω αλλα ενας γνωστος μας ειπε στον αδερφο μου οτι τα sony ειναι απαισια και αξιζουν μονο τα nokia Και τα samsung και ρολο παιζει ο επεξεργαστης του κινητου. και ας πουμε μας ειπε αυτος ο γνωστος να παρει ο αδερφος μου το galaxy express. εχεις δικαιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 εγω nokia Θα παρω αλλα ενας γνωστος μας ειπε στον αδερφο μου οτι τα sony ειναι απαισια και αξιζουν μονο τα nokia Και τα samsung και ρολο παιζει ο επεξεργαστης του κινητου. και ας πουμε μας ειπε αυτος ο γνωστος να παρει ο αδερφος μου το galaxy express. εχεις δικαιο? Galaxy Express?Τί να του κάνει 1GB RAM του καημένου; Απορρίπτεται. Αν ένα κινητό φοράει τον Snapdragon 805 αλλά έχει 128 MB RAM σημαίνει ότι θα πηγαίνει σφαίρα χωρίς κολλήματα; Φυσικά και όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Όχι το express. Θα σε κάνει να express τον πιο βαθυ θυμο σου. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Και μετά την εμπειρία με το express θα θέλεις να πας στη Σεούλ να διαδηλώσεις έξω από τα κεντρικά της Sammy. Θέλουν πολύ ξύλο οι άνθρωποι :down: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Και μετά την εμπειρία με το express θα θέλεις να πας στη Σεούλ να διαδηλώσεις έξω από τα κεντρικά της Sammy. Θέλουν πολύ ξύλο οι άνθρωποι :down: Εσύ όμως έχεις Samsung κινητό στην υπογραφη σου... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Εσύ όμως έχεις Samsung κινητό στην υπογραφη σου... Στην υπογραφή είναι τα κινητά που είχα ή έχω, είχα ένα Galaxy Ace 2 που το έδωσα στη μητέρα μου (την εκδικούμαι :p) Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από αυτό, οπότε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Samsung. Από που νομίζεις βγαίνει ο θυμός για τη Sammy? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Στην υπογραφή είναι τα κινητά που είχα ή έχω, είχα ένα Galaxy Ace 2 που το έδωσα στη μητέρα μου (την εκδικούμαι :p) Δεν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος από αυτό, οπότε ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ Samsung. Από που νομίζεις βγαίνει ο θυμός για τη Sammy? Ε που να καταλαβω τέτοια γλώσσα που χεις βάλει :p εγώ βλέπω τον δολιο τον διπλανό μου και μου φτάνει. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 (edited) Ε που να καταλαβω τέτοια γλώσσα που χεις βάλει :p εγώ βλέπω τον δολιο τον διπλανό μου και μου φτάνει. Φινλανδικά, δεν κατόρθωσα να μάθω Ουγγρικά και Εσθονικά αλλά λέω να αρχίσω να μαθαίνω 5-6 φινλανδικές λέξεις, πολύ δύσκολη γλώσσα όμως. Και η διπλανή μου έχει το Y και κολλάει παντού, λες και του έχει βάλει UHU. Edited August 12, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Φινλανδικά, δεν κατόρθωσα να μάθω Ουγγρικά και Εσθονικά αλλά λέω να αρχίσω να μαθαίνω 5-6 φινλανδικές λέξεις, πολύ δύσκολη γλώσσα όμως. Και η διπλανή μου έχει το Y και κολλάει παντού, λες και του έχει βάλει UHU. Εγώ τελείωσα γερμανικά και δεν σκοπευω να μάθω άλλη Βόρεια γλώσσα... Και ο δικός μου ο καρμοιρης αυτό έχει... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts