keysersoze90 Δημοσιεύτηκε August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Ολόφρεσκος στο φόρουμ. Έχω ξεκινήσει την έρευνα για νέα συσκευή. Ήδη διάβασα πολλές από τις συζητήσεις και με βοήθησαν αρκετά. Σας παραθέτω 4 επιλογές μου που ξεχώρισα και περιμένω σχολιασμό ή προτάσεις για κάτι άλλο.:) http://www.to2c.com/coolpad-7320-basic-mtk6592-qcta-core-1-7ghz-wcdma-with-5-5inch-ogs-ips-screen-13-0mp-smartphone.html http://www.everbuying.com/product556182.html http://kaizer.gr/index.php?option=com_eshop&app=catalog&task=item&id=522 http://www.kaizershop.gr/%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%AD%CF%86%CF%89%CE%BD%CE%B1/nokia-64/nokia-lumia-630-white-eu?sort=rating&order=DESC Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλώς σας βρήκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Το σκέφτεσαι ακόμα? Xiaomi redmi note. Και σου μένουν και λεφτά. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Πάρε το Motorola Moto G, στην τιμη του είναι καταπληκτικο. Δεν κολλάει αφού εχει σχεδον καθαρο android Εχει ωραία υφή απο πισω (ματ πλαστικο) Και γενικα θα σε καλύψει σε οτι χρειαστεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 προτεινο ενα απο αυτα (μεχρι 180 που λες) Huawei Ascend Honor 3 170 ευρω http://www.to2c.com/huawei-ascend-honor-3-outdoor-white-ip57-waterproof-4-7-smartphone-cell-phone.html Xiaomi Hongmi Note 2GB 155 eyro http://www.to2c.com/xiaomi-hongmi-note-2gb-8gb-basic-wcdma-3g-mobile-phone.html Asus ZenFone 5 2GB Ram 135 euro http://www.to2c.com/asus-zenfone-5-2gb-ram-16gb-rom-intel-z2580-dual-core-2-0ghz-android-4-3-smartphone-5-0-inch-hd-screen.html Coolpad F1 130 eyro http://www.to2c.com/coolpad-f1-basic-8297-mtk6592-octa-core-smart-phone.html Πάρε το Motorola Moto G, στην τιμη του είναι καταπληκτικο. Δεν κολλάει αφού εχει σχεδον καθαρο android Εχει ωραία υφή απο πισω (ματ πλαστικο) Και γενικα θα σε καλύψει σε οτι χρειαστεις πολυ καλη συσκευη δεν λεω αλλα να περιοριζεις το παιδι στα 4 gb(και αν) δεν λει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo33 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Xiaomi Hongmi Note χωρίς δεύτερη σκέψη από εμένα, κρίνοντας από τα παραπάνω :) Παράθεση People are more violently opposed to fur than leather because it's safer to harass rich women than motorcycle gangs. - Alexei Sayle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysersoze90 Δημ. August 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 1)Ήθελα επίσης να ρωτήσω τι ρόλο παίζει η ROM στο κινητό; και 2)Επειδή δεν έχω εμπειρία από κινέζικη συσκευή και είδα ότι το προτείνατε αρκετά, μπορεί κάποιος να μου πει από προσωπική εμπειρία για την αξιοπιστία, τη διάρκεια μπαταρίας τους και τέλος αν θα μπορώ να βρω εύκολα χαντσφρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) +1 για xiaomi redmi note enhanced (€156) εκτος κι αν μπορεις να περιμενεις το επερχομενο lenovo golden warrior a8 :D για τα αλλα που ρωτας: - rom ειναι σαν να λεμε ο εσωτερικος σκληρος δισκος του υπολογιστη (παρε μινιμουμ 8gb + card slot) διοτι ενα κομματι της rom θα ειναι ηδη κατειλημμενο απο το ιδιο το συστημα android) - μερικες αξιοπιστες κινεζικες μαρκες κατ' εμε, ειναι: (α) lenovo, xiaomi, huawei, coolpad (β) jiayu, thl, elephone. - μπαταριες απο 2500mah και ανω, τις θεωρω καλες (βγαζουν πανω απο 1 μερα με μεση χρηση, αν και την αυτονομια καθοριζουν κι αλλοι παραγοντες, οπως το μεγεθος και αναλυση οθονης κ.α.) - ναι βρισκεις hand free μην αγχωνεσαι Edited August 9, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 1)Ήθελα επίσης να ρωτήσω τι ρόλο παίζει η ROM στο κινητό; και 2)Επειδή δεν έχω εμπειρία από κινέζικη συσκευή και είδα ότι το προτείνατε αρκετά, μπορεί κάποιος να μου πει από προσωπική εμπειρία για την αξιοπιστία, τη διάρκεια μπαταρίας τους και τέλος αν θα μπορώ να βρω εύκολα χαντσφρι; Λοιπόν η ρομ είναι σημαντική γιατί ορίζει τα looks και την χωρητικότητα. Δηλαδή πόσα θα μπορείς να κατεβάσεις. Εγώ έχω κινέζικο εδώ και ένα χρόνο. Είμαι κατευχαριστημενος. Η μπαταρία διαφέρει από συσκευή σε συσκευή. Δουλεύουν τα hands-free. Εγώ έχω ένα από Nokia κινητό. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysersoze90 Δημ. August 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά, το root που έχει στο πλάι να τσεκάρεις και ζητάνε και πολλοί να είναι rooted τι είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά, το root που έχει στο πλάι να τσεκάρεις και ζητάνε και πολλοί να είναι rooted τι είναι; Αν δεν ξέρεις, μην το κάνεις. Μόλις μάθεις περισσότερα για τα κινητά, το κάνεις μόνος σου. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Και κάτι τελευταίο ρε παιδιά, το root που έχει στο πλάι να τσεκάρεις και ζητάνε και πολλοί να είναι rooted τι είναι; ειναι για να εχεις πληρη προσβαση στο κινητο. μοιαζει με το να εισαι admin στα windows. αν ειναι δωρεαν, διαλεξε το. μπορεις να το ρουταρεις εσυ μετα αν θες, ακολουθωντας καποιες οδηγιες. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysersoze90 Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Να στε καλά παιδιά. Καλή σας μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysersoze90 Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Επιστρέφω παιδιά καθώς είχα σήμερα μία συζήτηση για κινητά και ανέφερα το Xiaomi redmi note και μου είπαν πράγματι πολύ καλή επιλογή αλλά κυκλοφορεί φήμη ότι η Xiaomi χακάρει τα κινητά και ουσιαστικά παρακολουθεί τις κινήσεις και συγκεντρώνει πληροφορίες. Ξέρω ότι ακούγεται σαν συνωμοσία που δεν τα πιστεύω κάτι τέτοια αλλά είπα να το αναφέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Επιστρέφω παιδιά καθώς είχα σήμερα μία συζήτηση για κινητά και ανέφερα το Xiaomi redmi note και μου είπαν πράγματι πολύ καλή επιλογή αλλά κυκλοφορεί φήμη ότι η Xiaomi χακάρει τα κινητά και ουσιαστικά παρακολουθεί τις κινήσεις και συγκεντρώνει πληροφορίες. Ξέρω ότι ακούγεται σαν συνωμοσία που δεν τα πιστεύω κάτι τέτοια αλλά είπα να το αναφέρω. τα δεδομενα που στελνει η xiaomi ειναι για το user experiene( βλπει να εχει Bugs κλπ). για αυτο και ειναι τοσο μικρα αυτα τα αρχεια αντι για μεγαλα. Μην ακους, μολις αρχισε να ανεβαινει η xiaomi και προσπαθουν να την ριξουν. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Επιστρέφω παιδιά καθώς είχα σήμερα μία συζήτηση για κινητά και ανέφερα το Xiaomi redmi note και μου είπαν πράγματι πολύ καλή επιλογή αλλά κυκλοφορεί φήμη ότι η Xiaomi χακάρει τα κινητά και ουσιαστικά παρακολουθεί τις κινήσεις και συγκεντρώνει πληροφορίες. Ξέρω ότι ακούγεται σαν συνωμοσία που δεν τα πιστεύω κάτι τέτοια αλλά είπα να το αναφέρω. ναι, εχει κυκλοφορησει αυτη η κουβεντα, εχει ηδη απαντησει εγγραφως η xiaomi (νομιζω ο αντιπροεδρος της εταιριας ή κατι τετοιο) και διευκρινισε οτι η επιλογη για την οποια κατηγορουν, μπορει να ξε-τσεκαριστει και ειναι κατι πολυ απλο το οποιο εχουν και αλλες συσκευες κτλ. συμπερασμα: μαλλον ειναι λασπη, προχωρα στην αγορα αν σε ενδιαφερει το κινητο. διαβασε περισσοτερα στο νημα της συσκευης εδω στο φορουμ. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Η όλη ιστορία ξεκίνησε από Αμερική επειδή προσπαθούν να ανακοψουν την xiaomi λες και η ίδια η Google δεν σε παρακολουθεί... Προτείνω και εγώ το xiaomi note δαγκωτό Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Motorola Moto G αν θέλεις να μην μπλέξεις με κινέζικα. Όχι ότι είναι κακά, αλλά είναι λίγο δύσκολα στην εγγύηση τους. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Motorola Moto G αν θέλεις να μην μπλέξεις με κινέζικα. Όχι ότι είναι κακά, αλλά είναι λίγο δύσκολα στην εγγύηση τους. 4 gb :):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysersoze90 Δημ. August 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Λοιπόν, μετά από αδιάκοπη έρευνα κατέληξα σε 1) http://www.minideal.net/original-xiaomi-hongmi-note-redmi-note-enhanced-version-wcdma-mtk6592-octa-core-5-5-2gb-ram-8gb-rom-android-4-2-miui-v5.html 2)http://www.minideal.net/coolpad-f1-8297-smartphone-mtk6592-octa-core-2gb-8gb-with-5-0-inch-gorilla-glass-ogs-screen.html Και ερωτώ, μιας και σε χαρακτηριστικά είναι περίπου ίδια αξίζει να δώσω τα +30 για το XiaoMi; Τα Coolpad είναι λιγότερο αξιόπιστα; Υ.Γ. Με προβληματίζει λίγο και το μέγεθος του redmi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Φίλοι να ρωτήσω κάτι απλό, με την εγγύηση τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστείς βοήθεια service κλπ ; Συνεργάζεται με κάποιον εδώ στην Ελλάδα, ή πακετάρεις για Σιγκαπούρη ; Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Φίλοι να ρωτήσω κάτι απλό, με την εγγύηση τι γίνεται σε περίπτωση που χρειαστείς βοήθεια service κλπ ; Συνεργάζεται με κάποιον εδώ στην Ελλάδα, ή πακετάρεις για Σιγκαπούρη ; η στελνεις πισω (αν ειναι μεσα σε 1 χρονο που ειναι η εγγύηση ) και μετα αν πχ σου σπάσει η οθόνη αγοραζεις μόνος από το ebay (μητρική δεν αξιζει επισκευή από θέμα χρημάτων ευτιχος ομος αν παρεις κατι αξιοπιστο (huawei/xiaomi/lenovo/zte/oppo/oneplus one) και το ελεξουν πρην το στειλουν (δλδ για εργοστασιακες βλαβες) το να σου παθει αργοτερα ζημιά είναι λίγο δύσκολο (δεν ειναι σαν τα κλασσικά κινητά που αγοράζουμε apple/samsung κλπ τα οποια σιχνα πυκνά χαλάνε και θελουν service) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 η στελνεις πισω (αν ειναι μεσα σε 1 χρονο που ειναι η εγγύηση ) και μετα αν πχ σου σπάσει η οθόνη αγοραζεις μόνος από το ebay (μητρική δεν αξιζει επισκευή από θέμα χρημάτων ευτιχος ομος αν παρεις κατι αξιοπιστο (huawei/xiaomi/lenovo/zte/oppo/oneplus one) και το ελεξουν πρην το στειλουν (δλδ για εργοστασιακες βλαβες) το να σου παθει αργοτερα ζημιά είναι λίγο δύσκολο (δεν ειναι σαν τα κλασσικά κινητά που αγοράζουμε apple/samsung κλπ τα οποια σιχνα πυκνά χαλάνε και θελουν service) Δεν μου ακούγεται καλά η επιστροφή στην Σιγκαπούρη μέσα στην εγγύηση. Παράλληλα μια εταιρεία που εξαπλώνεται δυναμικά και παίρνει μερίδιο των apple - samsung, λογικά πρέπει να "αντιπροσωπευτεί" και στην χώρα μας. Πρέπει να είναι θέμα χρόνου, τώρα που η οικονομική δυσκολία μας "αναγκάζει" να ξεφεύγουμε από επώνυμα τηλέφωνα και brands Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2014 Δεν μου ακούγεται καλά η επιστροφή στην Σιγκαπούρη μέσα στην εγγύηση. Παράλληλα μια εταιρεία που εξαπλώνεται δυναμικά και παίρνει μερίδιο των apple - samsung, λογικά πρέπει να "αντιπροσωπευτεί" και στην χώρα μας. Πρέπει να είναι θέμα χρόνου, τώρα που η οικονομική δυσκολία μας "αναγκάζει" να ξεφεύγουμε από επώνυμα τηλέφωνα και brands βασικα θα κανει λογικα το βημα να φερει σερβις στην ευρωπη, οπως της OPPO. Ειναι χαλαρα το καλυτερο σερβις, σου πληρωνει μεχρι και τα μεταφορικα! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafm Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Έτσι πρέπει να είναι.Οι σωστές εταιρείες έχουν κοστολογήσει το failuring (σαν την apple) και σερβίρουν με απόλυτη εμπιστοσύνη τα προϊόντα τους. Δηλαδή η apple που κάνει ανακατασκευές από τα επιστρεφόμενα προϊόντα της έχει χάσει, ή μήπως άνοιξε και μια νέα αγορά με γνώση του αγοραστή γιατί το τι ακριβώς αγοράζει ; Παράθεση Έτσι είναι, εάν έτσι νομίζετε ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Έτσι πρέπει να είναι.Οι σωστές εταιρείες έχουν κοστολογήσει το failuring (σαν την apple) και σερβίρουν με απόλυτη εμπιστοσύνη τα προϊόντα τους. Δηλαδή η apple που κάνει ανακατασκευές από τα επιστρεφόμενα προϊόντα της έχει χάσει, ή μήπως άνοιξε και μια νέα αγορά με γνώση του αγοραστή γιατί το τι ακριβώς αγοράζει ; θα το κάνει αλλά όχι σαν lg Samsung κλπ που έχει σε κάθε χώρα το service θα το κάνει σαν την oppo η οποία έχει σε μια ευρωπαϊκή χώρα την αντιπροσωπία της και το service (καλύτερα δλδ γιατί εδώ θα πέσει στα χέρια της ελληνικής λαμογια και αντίο καλό service και καλές τιμές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts