Jump to content

deepWeb

teotsi
 Κοινοποίηση

Ποια η γνωμη σας για το darknet?  

8 members have voted

1. 1. Ποια η γνωμη σας για το darknet?

• Θετικη
      3
    • αδιαφορη
      1
    • αρνητικη
      1
    • ΔΞ/ΔΑ
      3

Recommended Posts

Ποια η αποψη σας για το darknet, deepweb? το λεγομενο αφανες ιντερνετ?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Κάπου είχε ανοίξει πάλι ένα τέτοιο θέμα. Είναι το 85% του internet χωμένο εκεί μέσα, ύποπτα και πολύ επικίνδυνα παιχνίδια παίζονται. Προτιμώ να απέχω από αυτά.
People are more violently opposed to fur than leather because it's safer to harass rich women than motorcycle gangs. - Alexei Sayle

Νομίζω είναι λίγο επικίνδυνο αυτό, αν κάποιος θελήσει να μην έχεις ασφάλεια, απλά δεν έχεις. Μπορείς να βρεις οτιδήποτε εκεί μέσα, η άποψη μου αρνητική.

Το άλλο θέμα είναι στο Chat and Fun.

Κάπου είχε ανοίξει πάλι ένα τέτοιο θέμα. Είναι το 85% του internet χωμένο εκεί μέσα, ύποπτα και πολύ επικίνδυνα παιχνίδια παίζονται. Προτιμώ να απέχω από αυτά.

Κάποιοι εξιταρονται από αυτή την προοπτική. Συμφωνώ όμως ότι εκεί υπάρχουν μερικά τρελά πράγματα.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ξεκίνησε από στρατιωτική πρωτοβουλία...

could you do it again?

Κάποιοι εξιταρονται από αυτή την προοπτική. Συμφωνώ όμως ότι εκεί υπάρχουν μερικά τρελά πράγματα.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ξεκίνησε από στρατιωτική πρωτοβουλία...

Ξέρουμε από ποια χώρα; ΗΠΑ;

Ξέρουμε από ποια χώρα; ΗΠΑ;

Δεν ορκίζομαι, αλλά έτσι νομίζω. Μετά άνοιξε και γέμισε με databases από πανεπιστήμια. Γι αυτό και είναι τόσο τεράστιο. Το πραγματικό ζουμί του είναι πιο μικρό. Αν θες να περιηγηθείς, πας στο hidden wiki. Απλά προσέχεις πάντα που πατάς, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα προτιμούσες να μην έβλεπες.

could you do it again?

Δεν ορκίζομαι, αλλά έτσι νομίζω. Μετά άνοιξε και γέμισε με databases από πανεπιστήμια. Γι αυτό και είναι τόσο τεράστιο. Το πραγματικό ζουμί του είναι πιο μικρό. Αν θες να περιηγηθείς, πας στο hidden wiki. Απλά προσέχεις πάντα που πατάς, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα προτιμούσες να μην έβλεπες.

Επιτρέπεται να ρωτήσω τι βλέπει κανείς εκεί;

Edited by Alex_tz

Επιτρέπεται να ρωτήσω τι βλέπει κανείς εκεί;

Αναρωτήθηκες που βρίσκουν τα τρελά πράγματα που αναφέρουν στις ειδήσεις? Εκεί. Καλύτερα να δεις την Wikipedia, γιατί δεν ξέρω αν επιτρέπεται να σου πω. Απλά θα σου πω ότι εκεί μπορείς να κάνεις ότι θα έκανες στον πραγματικό κόσμο.

could you do it again?

ολα αυτα ειναι θεωριες συνομοσιας , ξερετε ποσα χρησιμα πραματα μπορειτε να βρειτε στο deep web? εγω ειχα παρει μια ντουλαπα απο τα ικεα και εχασα τις οδηγιες ... ε το μονο μερος που μπορεσα να τις ξαναβρω στο ιντερνετ ηταν το deep web !

Πιστεύω ότι σε υπολογιστή είναι πιο αναβαθμισμένη έκδοση ο περιηγητής

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Πιστεύω ότι σε υπολογιστή είναι πιο αναβαθμισμένη έκδοση ο περιηγητής

συν οτι μπορεις να στησεις πιο ευκολα μετρα ασφαλειας αν πιστευεις πως απειλησε.

could you do it again?

συν οτι μπορεις να στησεις πιο ευκολα μετρα ασφαλειας αν πιστευεις πως απειλησε.

Απειλείσαι; Με ποιό τρόπο απειλείται κανείς; Μπορούν να τον εντοπίσουν;

Αν χρησιμοποιείς παλιά έκδοση,η αν χρησιμοποιείς τον περιηγητή για να μπεις στο fb πχ, αν θέλουν ναι. Ειδικά αν μπαίνεις σε σελίδες παιδικής πορνογραφίας κτλ

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Απειλείσαι; Με ποιό τρόπο απειλείται κανείς; Μπορούν να τον εντοπίσουν;

Φυσικά και μπορούν να μάθουν τα πάντα για εσένα αν θελήσουν. Αν με ένα σου κλικ πατήσεις κάπου που δεν έπρεπε κανονικά, είναι εύκολο να σε εντοπίσουν. ;)

People are more violently opposed to fur than leather because it's safer to harass rich women than motorcycle gangs. - Alexei Sayle

Φυσικά και μπορούν να μάθουν τα πάντα για εσένα αν θελήσουν. Αν με ένα σου κλικ πατήσεις κάπου που δεν έπρεπε κανονικά, είναι εύκολο να σε εντοπίσουν. ;)

Και καλα κανουν. Συν οτι πολλοι πωλητες εκει μεσα(ναρκωτικων) ειναι αστυνομικοι. αντερκαβερ που λενε.

could you do it again?

Πατας την λεξη "man" στο google και σου βγαζει Περίπου 1.240.000.000 αποτελέσματα.

Και λενε οτι το google πιανει αναζητησεις μονο απο το 15% των ιστοσελιδων στο ιντερνετ. Φαντασου ποση πληροφορια υπαρχει ακομα και δεν θα την βρεις ποτε..

Επισης ολοι οι αστυνομικοι της διωξης κτλ, deep web χρησιμοποιουν. Mαλλον μια μηχανη αναζητησης που να ψαχνει στo deep web, και οχι μονο σε δυναμικες σελιδες.

Πατας την λεξη "man" στο google και σου βγαζει Περίπου 1.240.000.000 αποτελέσματα.

Και λενε οτι το google πιανει αναζητησεις μονο απο το 15% των ιστοσελιδων στο ιντερνετ. Φαντασου ποση πληροφορια υπαρχει ακομα και δεν θα την βρεις ποτε..

Επισης ολοι οι αστυνομικοι της διωξης κτλ, deep web χρησιμοποιουν. Mαλλον μια μηχανη αναζητησης που να ψαχνει στo deep web, και οχι μονο σε δυναμικες σελιδες.

Δυναμικές σελίδες;

Εσύ άνοιξες το θέμα αλλά δεν μας είπες, η δική σου άποψη για το Deep Web?

Κακή. Ουσιαστικά μπορεί ο κάθε τυχαίος να παίζει με την ζωή των άλλων. Υπάρχει εκεί ολόκληρη λιστα με χιλιαδες ονόματα ανθρωπων με το πλήρες προφίλ τους. Kinda scary. Σαν κάτι φακελους της nsa να πούμε.

could you do it again?

Κακή. Ουσιαστικά μπορεί ο κάθε τυχαίος να παίζει με την ζωή των άλλων. Υπάρχει εκεί ολόκληρη λιστα με χιλιαδες ονόματα ανθρωπων με το πλήρες προφίλ τους. Kinda scary. Σαν κάτι φακελους της nsa να πούμε.

Πραγματικά, μερικά πράγματα εκεί μέσα είναι ασύλληπτα, εκεί συχνάζει ο κάθε τυχαίος (δε μου έρχεται άλλη κατάλληλη λέξη τώρα) και κάνει ό,τι βλακεία και ανωμαλία του κατέβει απ'το κεφάλι του.

Διάβαζα κάτι οδηγίες.για να μπεις στο deep web (εγκυκλοπαιδικά) και έλεγε να αποσυνδέσεις την κάμερα σου ή να την καλύψεις με ταινία και κάτι τέτοια κουλά, ποτέ δεν πίστευα ότι μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιον από την κάμερα του υπολογιστή του.

Edited by Alex_tz

Πραγματικά, μερικά πράγματα εκεί μέσα είναι ασύλληπτα, εκεί συχνάζει ο κάθε τυχαίος (δε μου έρχεται άλλη κατάλληλη λέξη τώρα) και κάνει ό,τι βλακεία και ανωμαλία του κατέβει απ'το κεφάλι του.

Θα έλεγα καποιες ιστοριες που κυκλοφορουν, αλλά θα ετρωγα μπαν και ο admin θα με κατηγγειλε στην διωξη :p

Πχ υπάρχουν site να προσλαβεις δολοφονους (μούφα τα περισσότερα αλλά κάποια είναι αληθινα)...

could you do it again?

ποτέ δεν πίστευα ότι μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιον από την κάμερα του υπολογιστή του.

Bασικα, νομιζω οτι με το που μπεις στο deep web καποιοι θα σε παρακολουθουν απο το πρωτο λεπτο. Ειναι η αστυνομια, ειναι ο παροχος ιντερνετ, δεν ξερω. Κοιτανε οπουδηποτε και αν μπαινεις και τι λεξεις κλειδια χρησιμοποιεις για να περιηγηθεις. Δεν εχω μπει ποτε εκει μεσα, επειδη βαριεμαι τη διαδικασια πιο πολυ. Πρεπει να φτιαξεις ενα σωρο παραμετρους για να γινεις αποδεκτος, να εισαι κρυφος, και αλλα πολλα. Ολα αυτα τα εχω ακουσει και διαβασει, και πιστευω αληθευουν. Εξ αλλου ο κοσμος δεν ειναι τελειος. Το ιντερνετ γιατι να ειναι;

http://el.wikipedia.org/wiki/Deep_Web

Edited by REDHOTSTEF

Bασικα, νομιζω οτι με το που μπεις στο deep web καποιοι θα σε παρακολουθουν απο το πρωτο λεπτο. Ειναι η αστυνομια, ειναι ο παροχος ιντερνετ, δεν ξερω. Κοιτανε οπουδηποτε και αν μπαινεις και τι λεξεις κλειδια χρησιμοποιεις για να περιηγηθεις. Δεν εχω μπει ποτε εκει μεσα, επειδη βαριεμαι τη διαδικασια πιο πολυ. Πρεπει να φτιαξεις ενα σωρο παραμετρους για να γινεις αποδεκτος, να εισαι κρυφος, και αλλα πολλα. Ολα αυτα τα εχω ακουσει και διαβασει, και πιστευω αληθευουν. Εξ αλλου ο κοσμος δεν ειναι τελειος. Το ιντερνετ γιατι να ειναι;

Δηλαδή μπροστά στο Deep Web οι Google υπηρεσίες είναι οι πιο ασφαλείς :lol:

Όλα αυτά με τρομάζουν κάπως. Ούτε που μου έχει μπει η ιδέα να αποκτήσω πρόσβαση εκεί, το Surface Web μου φτάνει :p

Edited by Alex_tz

το deep web είναι για αυτούς που δεν έχουν πως να σκοτώσουν την ώρα τους και ψάχνουν για μπελάδες!!

ναι μεν μπορεί και να βρεις κάποιες χρήσιμες πληροφορίες αλλά το σύνηθες φαινόμενο είναι να πέσεις πάνω σε λάθος ώρα και στιγμή...οπότε αν δεν είσαι πλήρως καλυμμένος και προετοιμασμένος για τα πάντα,βολεύεσαι με τον chrome και αφήνεις τις περιπέτειες για μια άλλη φορά :lol:

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder