egodemis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 ρολο δεν παιζουν πιο πολυ οι επεξεργαστές ?? δηλαδη αν ενα φθηνο κινητο εχει καλο επεξεργαστη τοτε δεν θα κολλαει και αν εχει 2πυρινο . το σύνολο παίζει ρόλο πχ δες το galaxy s5 είναι θηρίο έχει από τα καλύτερα hardware, αλλά τα κολλήματα του τα έχει και στα σημεία έντονα μάλιστα και αυτό καθαρά και μόνο λόγο καλογραμμένου λογισμικόυ του. οπός είπα το σύνολο παίζει ρόλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 το σύνολο παίζει ρόλο πχ δες το galaxy s5 είναι θηρίο έχει από τα καλύτερα hardware, αλλά τα κολλήματα του τα έχει και στα σημεία έντονα μάλιστα και αυτό καθαρά και μόνο λόγο καλογραμμένου λογισμικόυ του. οπός είπα το σύνολο παίζει ρόλο μεχρι 120 ευρω τι προτινεις? ο αδερφος μου θελει να παρει παρολα αυτα που λες και του λεω και τα λενε ολοι samsung . δεν φταιει τοσο αυτος γιατι οι φιλοι του (.....) εχουν και θελουν να παρουν samsung καθως και ενας γνωστος μας λεει οτι τα samsung αξιζουν -.- . οποτε εως 120 ευρω βρησκεις πολλα samsung απλα ειναι απαισια. εσυ τι προτινεις? να σε ενημερωσω οτι πχ το galayx core plus, trend plus , express, s duos 2 τα βρησκει τοσα λευτα γι αυτο λεω μεχρι 120 . τεσπα λιγα λευτα διαθετει αλλα το θελει απλα για προσωρινο και να εχει καλη καμερα να βγαζει φωτο πολυ καλες 5 mp ας πουμε και να μην κλεινει απο μπαταρια κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Παντως εχει δικιο ο egodemis οτι οι εφαρμογες εχουν βαρυνει. πριν απο 6 μηνες ειχα περιπου 300mb ελευθερα παντα στην ραμ μου(1gb). τωρα ειμαι στα 100...το χαμενο το fb φταιει... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει.. οι εφαρμογές δεν καταναλώνουν μέρος της μνήμης RAM μόνο όταν είναι ενεργές? Δηλαδή αν δεν έχεις ανοιχτό ιντερνετ και Facebook αυτό θα καταναλώνει RAM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2014 Να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει.. οι εφαρμογές δεν καταναλώνουν μέρος της μνήμης RAM μόνο όταν είναι ενεργές? Δηλαδή αν δεν έχεις ανοιχτό ιντερνετ και Facebook αυτό θα καταναλώνει RAM? fb έχει σαν απάιτιση να τρέχει μόνιμα οπός και viber Skype whatsup κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Το samsung galaxy s3 mini VE μου φαινεται καλο κινητο τι λετε? και αν δεν ειναι καλο γιατι τι εχει χαλια? (δεν ειναι για μενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Το samsung galaxy s3 mini VE μου φαινεται καλο κινητο τι λετε? και αν δεν ειναι καλο γιατι τι εχει χαλια? (δεν ειναι για μενα) 1GB RAM+TouchWiz+Bloatware+Android JellyBean= Καταστροφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 1GB RAM+TouchWiz+Bloatware+Android JellyBean= Καταστροφή το είπες πολύ ελαφριά θα έλεγα πυρηνική καταστροφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Αυτοκτονια χαρακτηριζεται το παραπανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 1GB RAM+TouchWiz+Bloatware+Android JellyBean= Καταστροφή εσυ επειδη ξερεις απο αυτα οταν λες καταστροφη γιατι? απλα για να ξερω και γω να τα καταλαβαινω. επισης ποιος θα ηταν ο καλυτερος συνδυασμος για ενα android κινητο? και για ενα wp smartphone??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 εσυ επειδη ξερεις απο αυτα οταν λες καταστροφη γιατι? απλα για να ξερω και γω να τα καταλαβαινω. επισης ποιος θα ηταν ο καλυτερος συνδυασμος για ενα android κινητο? και για ενα wp smartphone??? βασικα ειναι μονοδρομος σε αυτη τη τιμη τα windows phone, εφοσον δεν θες κινα. εστω το 520, να μην αρχισει τα ουρλιαχτα απο το θυμο του. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 εσυ επειδη ξερεις απο αυτα οταν λες καταστροφη γιατι? απλα για να ξερω και γω να τα καταλαβαινω. επισης ποιος θα ηταν ο καλυτερος συνδυασμος για ενα android κινητο? και για ενα wp smartphone??? Κολλάει πολύ, θα του σπάσει τα νεύρα του αδερφού σου. Η Samsung απορρίπτεται, κοίτα για LG L9 II και Motorola Moto G. Για WP, ένα Lumia 625 ή 630. Αυτά για την κατηγορία των 150 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Κολλάει πολύ, θα του σπάσει τα νεύρα του αδερφού σου. Η Samsung απορρίπτεται, κοίτα για LG L9 II και Motorola Moto G. Για WP, ένα Lumia 625 ή 630. Αυτά για την κατηγορία των 150 ευρώ. το Lumia 630 μου φαινεται θαυμασιο απλα δεν εχει φλας. εγω θα του τα εξηγησω ολα αυτα για την samsung καθως και για την sony για να ξερει. ας παρει ενα wp και αν θελει android ενα lg. απλα δεν του αρεσει τα lg.και θελει και απο ελλαδα αλλα θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 εσυ επειδη ξερεις απο αυτα οταν λες καταστροφη γιατι? απλα για να ξερω και γω να τα καταλαβαινω. επισης ποιος θα ηταν ο καλυτερος συνδυασμος για ενα android κινητο? και για ενα wp smartphone??? επειδή το λογισμικό της Samsung είναι εξαιρετικά καλογραμμένο και Samsung γεμίζει τα κινητά της με πολλές εφαρμογές - σκουπίδια σαν αποτέλεσμα έχει να χρειάζεσαι θηρίο κινητό οστε να λειτουργεί απροβλιμματιστα ακόμη και σε απλά πράγματα. Στα λίγα χρήματα ή αγοράζεις LG η Microsoft lumia η αγοράζεις από την Κίνα (το καλύτερο) οτιδήποτε άλλο θα σου δημιουργήσει ψυχολογικά με την χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) επειδή το λογισμικό της Samsung είναι εξαιρετικά καλογραμμένο και Samsung γεμίζει τα κινητά της με πολλές εφαρμογές - σκουπίδια σαν αποτέλεσμα έχει να χρειάζεσαι θηρίο κινητό οστε να λειτουργεί απροβλιμματιστα ακόμη και σε απλά πράγματα. Στα λίγα χρήματα ή αγοράζεις LG η Microsoft lumia η αγοράζεις από την Κίνα (το καλύτερο) οτιδήποτε άλλο θα σου δημιουργήσει ψυχολογικά με την χρήση συγνωμη που σας ζαλησα και εσενα μαζι δεν θελω samsung αλλα σε περιπτωση που ο αδερφος μου θελει samsung δεν τον ρωτησα ακομα ποιο απο τα τρια samsung galaxy s3 mini VE , samsung galaxy core ή samsung galaxy core duos??? και τα τρια για λυπηση ειναι αλλα αν κανει του κεφαλιου του και αγορασει samsung τουλαχιστον να παρει το λιγοτερο κακο... τι λες???? Edited August 15, 2014 by Th3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Υπάρχει και το Nokia Lumia 620 στα 120 ευρώ αν και παλαιότερο και μικρότερο από τα άλλα δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Και το 625 καπου εκει κοστιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Και το 625 καπου εκει κοστιζει Το είχα πάρει στα 130 και τώρα έχει πέσει στα 125. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 εχω μπερδευτει 620 , 625? βσκ θελει και φλας να εχει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 εχω μπερδευτει 620 , 625? βσκ θελει και φλας να εχει . Το 620 είναι παλαιότερο και με μικρότερη οθόνη στις 3.8 ίντσες, και Flash έχει και μπροστά κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Το 620 είναι παλαιότερο και με μικρότερη οθόνη στις 3.8 ίντσες, και Flash έχει και μπροστά κάμερα. καλυτερα το 625 αλλα ειναι δυνατο το ηχειο εχει fm radio και περιεχει ακουστικα η συσκευασια??? ειναι ευκολο στην χρηση? εχει πολυ καλη καμερα οσο ολα τα κινητο με 5mp απαντησε μου αν μπορεις εσυ που το εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 καλυτερα το 625 αλλα ειναι δυνατο το ηχειο εχει fm radio και περιεχει ακουστικα η συσκευασια??? ειναι ευκολο στην χρηση? εχει πολυ καλη καμερα οσο ολα τα κινητο με 5mp απαντησε μου αν μπορεις εσυ που το εχεις Βασικά όλα τα Windows Phone είναι πολύ εύκολα στην χρήση. Συνήθως κινητά με 5mp δεν έχουν καλή κάμερα... Αν και σχέση με τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι παράδεισος. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) καλυτερα το 625 αλλα ειναι δυνατο το ηχειο εχει fm radio και περιεχει ακουστικα η συσκευασια??? ειναι ευκολο στην χρηση? εχει πολυ καλη καμερα οσο ολα τα κινητο με 5mp απαντησε μου αν μπορεις εσυ που το εχεις Έχει ακουστικά στη συσκευασία, αρκετά δυνατό ήχο και ραδιόφωνο, πανεύκολο στη χρήση και η κάμερα του μέτρια, αλλά για τα λεφτά του καλή. Teotsi, δεν είναι όλες οι 5άρες κακές, πχ το Nokia N900 είχε μια αρκετά καλή, με οπτικά Carl Zeiss και διπλό LED Flash. Και το Wave 3 είχε από τις καλύτερες 5άρες. Edited August 15, 2014 by Alex_tz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έχει ακουστικά στη συσκευασία, αρκετά δυνατό ήχο και ραδιόφωνο, πανεύκολο στη χρήση και η κάμερα του μέτρια, αλλά για τα λεφτά του καλή. Teotsi, δεν είναι όλες οι 5άρες κακές, πχ το Nokia N900 είχε μια αρκετά καλή, με οπτικά Carl Zeiss και διπλό LED Flash. Γι αυτό είπα συνήθως ;) και το M8 έχει 4mp και είναι μέτρια η κάμερα του. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Έχει ακουστικά στη συσκευασία, αρκετά δυνατό ήχο και ραδιόφωνο, πανεύκολο στη χρήση και η κάμερα του μέτρια, αλλά για τα λεφτά του καλή. Teotsi, δεν είναι όλες οι 5άρες κακές, πχ το Nokia N900 είχε μια αρκετά καλή, με οπτικά Carl Zeiss και διπλό LED Flash. Και το Wave 3 είχε από τις καλύτερες 5άρες. δηλαδη samsung Κινητο και Nokia εως 130 ευρω δεν βρησκεις καλυτερη καμερα 5μπ αλλα καλυτερη? στις λεπτομερεις φαινεται καλα? δεν θελει και επαγγελματικη καμερα απλα θελω να ξερω. και τελος εχει ειδη μεσα ραδιοφωνο ή κατεβαζεις εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts