teotsi Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Όχι καλύτερη κάμερα δεν θα βρεις... Στο υπογράφω. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 δηλαδη samsung Κινητο και Nokia εως 130 ευρω δεν βρησκεις καλυτερη καμερα 5μπ αλλα καλυτερη? στις λεπτομερεις φαινεται καλα? δεν θελει και επαγγελματικη καμερα απλα θελω να ξερω. και τελος εχει ειδη μεσα ραδιοφωνο ή κατεβαζεις εσυ? Εμφανίζει αρκετές λεπτομέρειες, αλλά είναι αρκετά μέτρια. Το ραδιόφωνο είναι μέσα, δεν το κατεβάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Εμφανίζει αρκετές λεπτομέρειες, αλλά είναι αρκετά μέτρια. Το ραδιόφωνο είναι μέσα, δεν το κατεβάζεις. με βαση το δικο μου κινητο? :P δες προφιλ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 με βαση το δικο μου κινητο? :P δες προφιλ.. Το δικό σου κινητό έχει 2MP και επειδή είχα και εγώ κινητό με την ίδια κάμερα, μπορώ να σου πω πως θα δεις τιτανοτεράστια βελτίωση. Το δικό σου έχει την χειρότερη κάμερα που υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Th3 Δημ. August 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 (edited) Το δικό σου κινητό έχει 2MP και επειδή είχα και εγώ κινητό με την ίδια κάμερα, μπορώ να σου πω πως θα δεις τιτανοτεράστια βελτίωση. Το δικό σου έχει την χειρότερη κάμερα που υπάρχει αλληθεια ? χαιρομαι :D Edited August 16, 2014 by Th3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts