Jump to content

Sony xperia e1 ή Samsung Galaxy Trend Plus???

Th3
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο αδερφός μου θέλει να αγοράσει ένα κινητό προσωρινά. Θέλει μπροστινή κάμερα και φλας αλλά κατέληξε σε αυτά τα δυο. Ποιο από τα δύο??? Επίσης υπάρχει κινητό που να έχει γρήγορα ίντερνετ όχι 4g γιατί βγαίνει ακριβό , να παίρνει τηλ και να ακούγεται πολύ καλά και να μην ακούνε τι λέει αυτός που μιλάει , να έχει φλας πολυ καλη καμερα και μπροστινη καμερα?? και να εχει μονο 120 ευρω το πολυ? Αν οχι τοτε αναμεσα σε αυτα τα δυο..!

• Απαντήσεις 54
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

και τα δυο είναι μαυρα χάλια τα κινητά δινουν αλλο νοημα στην λεξη κολλάω αν μπει εκεί μέσα ενα skype και ενα viber τελείωσε το παραμύθι..........

στα 120 ευρώ αγοράζεις απο κίνα πολύ καλύτερη συσκευή πχ xiaomi hongmi 1s

αν δεν θέλει να περιμένει 20 25 μέρες απο την κίνα τότε να δώσει ενα 5 ευρώ παραπάνω να πάρει έστω το Sony Xperia M

συγκριτικά με τις δυο συσκευές που σκέφτεσαι, όπως είπε και ο egodemis καλύτερα να δώσει 5 ευρώ παραπάνω και να πάρει το sony xperia Μ, που από τι έχω διαβάσει είναι καλό για λεφτά του.. παρ'όλ'αυτά καλύτερα να πάρει το XiaoMi hongmi 1s, μπορείς να δεις και μονος σου τις διαφορές.. το XiaoMi είναι καλύτερο..

http://www.phonearena.com/phones/compare/Xiaomi-Hongmi,Sony-Xperia-M/phones/8194,7875

Θα συμφωνήσω κι εγώ με το 1s. Δεν αξίζει να κινηθεί προς τις συσκευές που λες. Θα ρίξει πολύ βρίσιμο..

Είναι τρόμος και τα 2. Από τα βαθύτερα καζάνια της κολάσεως ήρθανε. Καλύτερα λοιπόν 5 ευρώ για το m, έστω για να μην κολλάει συνεχώς.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

εγω θα του το πω ομως επειδη θελω συμβουλη και δεν προκειται να αλλαξει γνωμη μονο samsung θελει με φλας καλη καμερα και αφης και δεν προκεται να αλλαξει γνωμη. και να ειναι χαλια το κινητο δεν τον πειραζει εχει συνηθισει αυτος σε κατι παλια κινητα με κουμπια που δεν τα αποχωρηζεται . λολ.. οποτε ποιο προτινετε εως 120 ευρω? δεν ειναι απαιτητικός απλα θελει να εχει το facebook και καποια παιχνιδια. ευχαριστω εκ των προτέρων

υ.σ. ευχαριστω για τις συμβουλες σας θα τις λαβω υποψην για μενα αλλα για τον αδερφο μου δεν τον νοιαζουν..

Edited by Th3

εγω θα του το πω ομως επειδη θελω συμβουλη και δεν προκειται να αλλαξει γνωμη μονο samsung θελει με φλας καλη καμερα και αφης και δεν προκεται να αλλαξει γνωμη. και να ειναι χαλια το κινητο δεν τον πειραζει εχει συνηθισει αυτος σε κατι παλια κινητα με κουμπια που δεν τα αποχωρηζεται . λολ.. οποτε ποιο προτινετε εως 120 ευρω? δεν ειναι απαιτητικός απλα θελει να εχει το facebook και καποια παιχνιδια. ευχαριστω εκ των προτέρων

υ.σ. ευχαριστω για τις συμβουλες σας θα τις λαβω υποψην για μενα αλλα για τον αδερφο μου δεν τον νοιαζουν..

Ε τότε να παρει οποιο του αρεσει καλύτερα...

could you do it again?

τότε δεν μπορούμε να βοηθήσουμε είσαι σαν να θέλει καποιος να αυτοκτονήσει και του λέμε όχι άλλα αυτός επιμένει..... στο τέλος τον αφήνουμε

για να παρεις καποιος samsung και να μιν κολλάει πρπει να πάρεις η το note 3 η το s5...... και φαντάσου ακόμη και το s5 εχει μικρά κολλήματα........

και δεν μιλάμε για απαιτήσεις εδω........ κατι φτηνά samsung αφής με android πολλές φορες ούτε κλιση δεν μπορείς να απαντήσεις χτυπάει το τραβάς το slider και κολλάει και άλλα χίλια διο είναι κυριολεκτικά να το πετάξεις απο το παράθυρο

πες του να παρει οτι του αρέσει και τελος (να μην εισαι και φταίχτης μετα)

Samsung Galaxy Star 2, με αυτό θα αλλάξει γνώμη για τη Samsung και δε θα πλησιάζει κινητό Samsung στα 100 μέτρα :devil:

Samsung Galaxy Star 2, με αυτό θα αλλάξει γνώμη για τη Samsung και δε θα πλησιάζει κινητό Samsung στα 100 μέτρα :devil:

512mb ram η πιο σημαντική αιτία για αυτοκτονία.... :shifty:

could you do it again?

Καλά αυτό κολλάει και στο boot screen.

κανει κανα 3 λεπτο να bootarei και αλλο ενα 5 λεπτο να στροσει λιγο αν του βαλεις εστο ενα viber αποχαιρετας το κινιτο :lol::lol::lol:

κανει κανα 3 λεπτο να bootarei και αλλο ενα 5 λεπτο να στροσει λιγο αν του βαλεις εστο ενα viber αποχαιρετας το κινιτο :lol::lol::lol:

Το έχει ο διπλανός μου στην τάξη. Χωρίς Facebook ή viber, κολλάει σαν διάβολος. Του λαγκαρε το flappy bird να καταλάβεις.

could you do it again?

Το έχει ο διπλανός μου στην τάξη. Χωρίς Facebook ή viber, κολλάει σαν διάβολος. Του λαγκαρε το flappy bird να καταλάβεις.

το ξέρω εγο λεο τελείως να το πατώσει ενα viber βαζει (τπτ αλλο 1 εφαρμογη δλδ)

μετά θα γίνει :X:X (ούτε κλήσεις δεν μπορεις να κανεις κανει force close λογο ram το phone app :lol::lol::lol:

Και εμένα η διπλανή μου το έχει, και θέλει να πάρει Samsung μέχρι 150 ευρώ γιατί αυτό της κολλάει, λες και το άλλο που θα πάρει θα είναι καλύτερο :lol: Της είπα ότι δε θα το έπαιρνα ποτέ αυτό το κινητό και μου είπε ότι αν έπαιρνα κινητό τα Χριστούγεννα που μας πέρασαν θα το έπαιρνα γιατί όλοι είχαν τέτοιο.

Edited by Alex_tz

παιδια εχετε δικαιο ομως μεχρι 120 ευρω τι βρισκεις? :worry:μονο απο ελλαδα ομως

xperia m είναι το μοναδικό κινητό που αξίζει από την Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά (120 ευρω)

xperia m είναι το μοναδικό κινητό που αξίζει από την Ελλάδα σε αυτά τα λεφτά (120 ευρω)

Ευχαριστω που μου προτινες αυτο το κινητο. Ειναι πραγματι για τα λευτα που δινει ο αδερφος μου πολυ καλο γι αυτον. Ομως θα κολλαει ? Ναι ξερω οτι ολα τα κινητα κολλανε ειδικά τα φθηνα αλλα θα είναι καλυτερο απο το samsung? σωστα? και οι φωτογραφιες που βγαζει καλυτερες απο οποιαδηποτε αλλο κινητο εως 120 ευρω?

Ευχαριστω που μου προτινες αυτο το κινητο. Ειναι πραγματι για τα λευτα που δινει ο αδερφος μου πολυ καλο γι αυτον. Ομως θα κολλαει ? Ναι ξερω οτι ολα τα κινητα κολλανε ειδικά τα φθηνα αλλα θα είναι καλυτερο απο το samsung? σωστα? και οι φωτογραφιες που βγαζει καλυτερες απο οποιαδηποτε αλλο κινητο εως 120 ευρω?

χαλαρα. τα φθηνα σαμσουνγκ ειναι αυτοκτονια.

could you do it again?

αν το φορτώσεις θα κολλάει αλλά θα είναι χιλιάδες φορές καλύτερο από τα άλλα δυο

γενικός μεχρι ~180 ευρω αν θέλεις καλες επιδώσεις αγορά απο την κίνα είναι μονόδρομος από εκεί και μετά ίσος βρεις κάποια συσκευή να συμβιβαστείς (πχ xperia m στην περίπτωση μας) αλλά δεν θα φτάνουν ούτε καν κοντά το τι μπορείς να πάρεις από έξω δυστυχώς :)

αν ειναι να παρει απο ελλαδα το m ειναι μονοδρομος σε αυτα τα λεφτα

όσο για τα samsung αν δεν σκάσεις ένα 300 ευρώ και πάνω θα χρειαστείς ψυχολογο (το λιγότερο)

εgodemis, επειδή από reviews έχω διαβάσει ότι το xperia M δεν κολλάει.. αλλά χωρίς να ξέρω τη χρήση κάνουν αυτοί..

Εσύ όταν λες αν το φορτώσεις θα κολλάει, μπορείς να προσδιορήσεις το φόρτωμα ?

εgodemis, επειδή από reviews έχω διαβάσει ότι το xperia M δεν κολλάει.. αλλά χωρίς να ξέρω τη χρήση κάνουν αυτοί..

Εσύ όταν λες αν το φορτώσεις θα κολλάει, μπορείς να προσδιορήσεις το φόρτωμα ?

άδειο βεβαία δεν κολλάει (αυτό έλειπε μόνο)

αν βάλεις viber skype κλπ (το φορτώσεις κοινός) αρχίζεις και βλέπεις σπασίματα (γιατί και το viber και το skype και το facebook και το whatsup κλπ τρέχουν στην μνήμη μόνιμα και ζορίζουν των επεξεργαστή την ram κλπ αν βάλεις εφαρμογές που δεν τρέχουν στην μνήμη μόνιμα δεν νιώθει τπτ άλλα με αυτού του τύπου εφαρμογές το ζορίζεις)

και παλι θα είναι χίλιες φορές καλύτερα από τα άλλα δυο που αναφέρθηκαν

άδειο βεβαία δεν κολλάει (αυτό έλειπε μόνο)

αν βάλεις viber skype κλπ (το φορτώσεις κοινός) αρχίζεις και βλέπεις σπασίματα (γιατί και το viber και το skype και το facebook και το whatsup κλπ τρέχουν στην μνήμη μόνιμα και ζορίζουν των επεξεργαστή την ram κλπ αν βάλεις εφαρμογές που δεν τρέχουν στην μνήμη μόνιμα δεν νιώθει τπτ άλλα με αυτού του τύπου εφαρμογές το ζορίζεις)

και παλι θα είναι χίλιες φορές καλύτερα από τα άλλα δυο που αναφέρθηκαν

ρολο δεν παιζουν πιο πολυ οι επεξεργαστές ?? δηλαδη αν ενα φθηνο κινητο εχει καλο επεξεργαστη τοτε δεν θα κολλαει και αν εχει 2πυρινο .