Jump to content

Αγορά smartphone μέρχι 350 ευρώ

thp87
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας είμαι κάτοχος ενός samsung galaxy ace 2. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το κινητό για τα λεφτά που έδωσα. Ήρθε όμως η στιγμή να πάρω ένα πιο καλό και για την δουλειά που το θέλω.

Αρχικά να τονίσω πως δεν θέλω κινέζικο οπότε πάμε σε skroutz τιμές.

Με ενδιαφέρουν κυρίως:

- Android λογισμικό

- Μεγάλη μπαταρία

- Καλή οθόνη 4,5'' - 5''

- Καλή ποιότητα κατασκευής

- Όσο πιο μεγάλη ram γίνεται

- Να το υποστηρίζουν με αναβαθμίσεις

- Καλή κάμερα

Με λίγο ψάξιμο που έκανα και στο forum σημείωσα τα galaxy s4, xperia z1, lg g2 και το nexus 5.

Το interface του z1 με προβληματίζει, έχω το xperia tablet z και δεν θα έλεγα πως με ενθουσιάζει αλλά λειτουργικά είναι άψογο το "ταμπλετακι". Ta nexus genika ta exw se ektimhsh an kai lg.

Αξίζει να περιμένω μήπως βγει κάτι καινούριο μιας και δεν το βιάζομαι ιδιαίτερά; Μπορώ να περιμένω 1-2 μήνες για καμιά εξαιρετική περίπτωση.

Edited by thp87

Καλησπέρα φίλε :) το LG G2 μια πολύ καλή πρόταση και δες και το Samsung galaxy Note3 neo στις 5.5 ίντσες, αξίζει τον κόπο :):)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες φίλε μου:) απλώς σου ανέφερα το νοτε3 νεο γιατί έχει μικρή διαφορά από το G2, και εγώ θεωρούσα τις 4,3 έως 4,7 ίντσες ιδανικές και βρίσκομαι με το Z ultra στις 6,4 :D :D και μου φαίνεται φυσιολογικό :lol: ότι και να αποφασίσεις καλή αγορά εύχομαι και να το χαρείς :)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Nexus 5 για ολα πλην της μπαταριας

Εγω φτανω 6 ωρες οθονη αλλα με πειραγμα

Την μερα θα την βγαλεις ανετα

Επισης με το καινουργιο update θα αυξηθει και η αυτονομια

Και απο καμερα απλα καλη 8αρα

’Aμα το nexus5 είχε μεγάλη μπαταρία τώρα δεν θα είχα ανοίξει τέτοια θέμα. ;) Κρίμα για τέτοιο κινητό.

Για το m7 δεν έχω ιδέα αλλά γενικώς εμπιστεύομαι την htc.

Το Nexus 5 είναι όντως πολύ καλό smartphone αλλά η μπαταρία του το προδίδει. Γι' αυτό σου προτείνω να πας προς το LG G2. Εξαιρετική υλοποίηση από την LG.

Αν το θέμα σου είναι η μπαταρία, μπορείς να αγοράσεις ένα Samsung S4 και με 25 ευρώ επιπλέον να πάρεις μια μπαταρία Anker 5200mah και να την βάλεις. Δες βιντεάκια στο YouTube για να δεις την ίδια την μπαταρία, το καπάκι που σου δίνουν, και αν σου κάνει στο μέγεθος.

Εγώ εδώ και μήνες έχω μια 6400mah για το Note 3 και είναι η σημαντικότερη αναβάθμιση που του έχω κάνει. Πιάνω τρελά νούμερα σε ενεργή οθόνη και stand by.

- Δεν θα χαθεί η εγγύηση αν αλλάξω μπαταρία; Είναι σίγουρο ότι δεν θα τα φτύσει το κινητό με μη-εργοστασιακή μπαταρία;

- Το galaxy s4 έχει μεγάλες διαφορές με το g2 στις επιδόσεις επεξεργαστή ram κτλ;

- Δεν θα χαθεί η εγγύηση αν αλλάξω μπαταρία; Είναι σίγουρο ότι δεν θα τα φτύσει το κινητό με μη-εργοστασιακή μπαταρία;

- Το galaxy s4 έχει μεγάλες διαφορές με το g2 στις επιδόσεις επεξεργαστή ram κτλ;

Τι σχέση έχει η εγγύηση με την μπαταρία ; Αν όμως πάθει κάτι το κινητό και το πας στο σέρβις με την μεγάλη μπαταρία, ε είσαι και πολύ μπουμπούνας...

Εγώ σου λέω να παρεις το HTC ONE M7.

Τρομερή σχεδιαση

Καλη μπαταρια

Δεν κολλάει καθολου

Στερεο Boomsound ηχεια

Παιρνει αναβαθμισεις...

Τα πάει πολύ καλά σε όλους τους τομεις πλην της καμερας που υστερει σε αναλυση

Εγώ σου λέω να παρεις το HTC ONE M7.

Τρομερή σχεδιαση

Καλη μπαταρια

Δεν κολλάει καθολου

Στερεο Boomsound ηχεια

Παιρνει αναβαθμισεις...

Τα πάει πολύ καλά σε όλους τους τομεις πλην της καμερας που υστερει σε αναλυση

σε ολα εχεις δικαιο περα απο την μπαταρια...... μερα δεν βγαζει :)

Καλησπέρα σας είμαι κάτοχος ενός samsung galaxy ace 2. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από το κινητό για τα λεφτά που έδωσα. Ήρθε όμως η στιγμή να πάρω ένα πιο καλό και για την δουλειά που το θέλω.

Αρχικά να τονίσω πως δεν θέλω κινέζικο οπότε πάμε σε skroutz τιμές.

Με ενδιαφέρουν κυρίως:

- Android λογισμικό

- Μεγάλη μπαταρία

- Καλή οθόνη 4,5'' - 5''

- Καλή ποιότητα κατασκευής

- Όσο πιο μεγάλη ram γίνεται

- Να το υποστηρίζουν με αναβαθμίσεις

- Καλή κάμερα

Με λίγο ψάξιμο που έκανα και στο forum σημείωσα τα galaxy s4, xperia z1, lg g2 και το nexus 5.

Το interface του z1 με προβληματίζει, έχω το xperia tablet z και δεν θα έλεγα πως με ενθουσιάζει αλλά λειτουργικά είναι άψογο το "ταμπλετακι". Ta nexus genika ta exw se ektimhsh an kai lg.

Αξίζει να περιμένω μήπως βγει κάτι καινούριο μιας και δεν το βιάζομαι ιδιαίτερά; Μπορώ να περιμένω 1-2 μήνες για καμιά εξαιρετική περίπτωση.

Τι χρήση κάνεις;;; Εγώ πχ την μέρα την βγάζω με το nexus 5 ενω άλλοι το φορτίζουν 3 φορές.

Απο αυτονομία κοιτάς z1 g2. Αν θες και αποθηκευτικό χώρο τοτε μόνο z1.

2-3 ώρες internet, 1 ώρα ομιλία και άντε κανένα σκάλισμα να περνάει η ώρα. Δεν θα ήθελα να το φορτίζω κάθε μέρα.

Σήμερα τα είδα όλα από κοντά και μπορώ να πω πως είμαι ανάμεσα σε s4 και g2.

Μεγάλα μείον: για το s4 η μπαταρία και για το g2 ο αποθηκευτικός χώρος. τα υπόλοιπα αρνητικά τους(αν έχουν) δεν με απασχολούν. Για το s4 η λύση της anker μπαταρίας δεν μου αρέσει γιατί το κάνει χοντρό το κινητό. Μάλλον θα ρισκάρω περνώντας το g2 32gb και ας ευχηθούμε μην πάθει κάτι. :lol: Από ανθεκτικότητα σε χτυπήματα ποιο είναι πιο γερο από τα δυο;

2-3 ώρες internet, 1 ώρα ομιλία και άντε κανένα σκάλισμα να περνάει η ώρα. Δεν θα ήθελα να το φορτίζω κάθε μέρα.

Σήμερα τα είδα όλα από κοντά και μπορώ να πω πως είμαι ανάμεσα σε s4 και g2.

Μεγάλα μείον: για το s4 η μπαταρία και για το g2 ο αποθηκευτικός χώρος. τα υπόλοιπα αρνητικά τους(αν έχουν) δεν με απασχολούν. Για το s4 η λύση της anker μπαταρίας δεν μου αρέσει γιατί το κάνει χοντρό το κινητό. Μάλλον θα ρισκάρω περνώντας το g2 32gb και ας ευχηθούμε μην πάθει κάτι. :lol: Από ανθεκτικότητα σε χτυπήματα ποιο είναι πιο γερο από τα δυο;

καλή λύση το g2 32, όσο για ανεκτικότητα να εύχεσαι να μην σου πέσει και τα δύο είναι φτερό στο άνεμο μια θέλουν

Τελικά πήρα το Lg g2 16gb λόγω εγγύησης, δεν θέλω να έχω τράβαλα με εξωτερικό. Αφού έτσι και αλλιώς έχω το tablet για ταινίες. Video δεν τραβάω γενικά. Οπότε θα έχω 10 gb για μουσική και φωτογραφίες. Πιστεύω φτάνουν.

Είναι 406 παρτίδα, πρόσφατο;

Πορτογαλικό είναι οπότε από θέμα εγγύησης είμαστε εντάξει. Το κουτί ήταν σφραγισμένο μέσα έξω παντού. :lol: Η μπαταρία ήταν στο 80% και τώρα το ταλαιπωρώ για να κάνω την πρώτη φόρτιση αλλά που να πέσει θα μου φάει όλη την μέρα. :cool:

Τι οθοναρα είναι αυτή;;

καλοριζικο! φτιαχτηκε τον ιουνη οποτε εισαι κομπλε!

βαλε του και ενα γυαλι απο μπροστα και θα εισαι κομπλε!

καλοριζικο! φτιαχτηκε τον ιουνη οποτε εισαι κομπλε!

βαλε του και ενα γυαλι απο μπροστα και θα εισαι κομπλε!

Δεν διαβάζω καλά σχόλια για το γυαλί, πολλοί είχαν πρόβλημα με την απόκριση της οθόνης. Προς το παρόν του μπάλα θήκη και μεμβράνη. Γυαλί μόνο άμα βρω κάτι καλό και λεπτό.