billy Δημοσιεύτηκε August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2014 Εν συντομία, με 350 το πολύ ψάχνω κινιτάκι με 2 gb ram απαρετίτως, και απο κει και πέρα το πιο συμαντικό την καλή ποιότητα κατασκευής για να μου πέσει και 1-2 φορές ψωρις να γινει κοματια. Ειμαι αναμεσα σε xperia z και lg g2 32gb. Καιμια καλητερη γνωμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 LG θα πάρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billy Δημ. August 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 LG θα πάρεις Αποφασιστηκε...! :mad: :lol::lol: Οντως φιλε μου, η με ερωτιματικό?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εγώ θα σου πρότεινα το LG G2 μεταξύ αυτών.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 LG θα πάρεις Ακριβώς, τελείωσε, LG θα πάρεις. Δεν έχεις περιθώρια επιλογής :lol: (Πλάκα κάνω:)) LG και από μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Το Xperia Z δεν έχει νόημα όταν το Ζ1 το βρίσκεις στα 310. Και τα 2 πολύ καλά τηλέφωνα(Ζ1 - G2). Η συμβουλή μου είναι να τα δείς από κοντά και όποιο σου κάθεται καλά το διαλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Υπαρχει και το nexus 5, υπαρχει και το τρελιαρικο το Oneplus One 64gb... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Είπαμε LG... :p Σε σχέση με το Xperia... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εν συντομία, με 350 το πολύ ψάχνω κινιτάκι με 2 gb ram απαρετίτως, και απο κει και πέρα το πιο συμαντικό την καλή ποιότητα κατασκευής για να μου πέσει και 1-2 φορές ψωρις να γινει κοματια. Ειμαι αναμεσα σε xperia z και lg g2 32gb. Καιμια καλητερη γνωμη? Έχω nexus 5 αλλά θα σου προτείνω και εγώ g2. Το Ζ δεν θα το έβαζα απέναντι στα 2 lg. Το Ζ1 από την άλλη δεν ακούγεται κακό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 LG G2 από τα δύο που είπες... Να ξέρεις όμως το 32άρι δεν έχει εγγύηση στην Ελλάδα από την LG Hellas καθώς δεν είσάγεται επίσημα... Οπότε από το μαγαζί που θα το πάρεις ρώτα αν αναλαμβάνουν αυτοί την αποστολή του τηλεφώνου στη χώρα που προέρχεται και υποστηρίζεται... Σε άλλες προτάσεις πολύ καλά λόγια ακούγονται για το OnePlus One :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 To Z1 είναι εξαιρετική αγορά σ' αυτήν την τιμή. Το βρίσκω σίγουρα πιό ολοκληρωμένο από το G2 και με υλικά που είναι σε πολύ υψηλότερη κατηγορία από τον ανταγωνισμό. Εγώ αυτό θα (ξανά)έπαιρνα. βεβαια ειναι πολυ πιο ογκωδες απο το g2. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 βεβαια ειναι πολυ πιο ογκωδες απο το g2. Aν μπορείς να αντέξεις το μέγεθος παίρνεις μια συσκευή με ισάξια αυτονομία, παραπάνω μνήμη λόγω sd, καλύτερα υλικά (σε αίσθηση), αδιαβροχοποίηση και από κάμερα ίσως καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts