Jump to content

Μια μικρή βοηθεια στην επιλογή καλου κινητού παρακαλω....??

billy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εν συντομία, με 350 το πολύ ψάχνω κινιτάκι με 2 gb ram απαρετίτως, και απο κει και πέρα το πιο συμαντικό την καλή ποιότητα κατασκευής για να μου πέσει και 1-2 φορές ψωρις να γινει κοματια. Ειμαι αναμεσα σε xperia z και lg g2 32gb. Καιμια καλητερη γνωμη?

LG θα πάρεις

Ακριβώς, τελείωσε, LG θα πάρεις. Δεν έχεις περιθώρια επιλογής :lol: (Πλάκα κάνω:))

LG και από μένα.

Το Xperia Z δεν έχει νόημα όταν το Ζ1 το βρίσκεις στα 310. Και τα 2 πολύ καλά τηλέφωνα(Ζ1 - G2).

Η συμβουλή μου είναι να τα δείς από κοντά και όποιο σου κάθεται καλά το διαλέγεις.

Εν συντομία, με 350 το πολύ ψάχνω κινιτάκι με 2 gb ram απαρετίτως, και απο κει και πέρα το πιο συμαντικό την καλή ποιότητα κατασκευής για να μου πέσει και 1-2 φορές ψωρις να γινει κοματια. Ειμαι αναμεσα σε xperia z και lg g2 32gb. Καιμια καλητερη γνωμη?

Έχω nexus 5 αλλά θα σου προτείνω και εγώ g2. Το Ζ δεν θα το έβαζα απέναντι στα 2 lg. Το Ζ1 από την άλλη δεν ακούγεται κακό...

LG G2 από τα δύο που είπες... Να ξέρεις όμως το 32άρι δεν έχει εγγύηση στην Ελλάδα από την LG Hellas καθώς δεν είσάγεται επίσημα... Οπότε από το μαγαζί που θα το πάρεις ρώτα αν αναλαμβάνουν αυτοί την αποστολή του τηλεφώνου στη χώρα που προέρχεται και υποστηρίζεται...

Σε άλλες προτάσεις πολύ καλά λόγια ακούγονται για το OnePlus One :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

To Z1 είναι εξαιρετική αγορά σ' αυτήν την τιμή. Το βρίσκω σίγουρα πιό ολοκληρωμένο από το G2 και με υλικά που είναι σε πολύ υψηλότερη κατηγορία από τον ανταγωνισμό. Εγώ αυτό θα (ξανά)έπαιρνα.

βεβαια ειναι πολυ πιο ογκωδες απο το g2.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

βεβαια ειναι πολυ πιο ογκωδες απο το g2.

Aν μπορείς να αντέξεις το μέγεθος παίρνεις μια συσκευή με ισάξια αυτονομία, παραπάνω μνήμη λόγω sd, καλύτερα υλικά (σε αίσθηση), αδιαβροχοποίηση και από κάμερα ίσως καλύτερα.