kplr Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Όχι απόσο ξέρω.. Οδηγίες προς μετακίνηση του Avantgo ΔΕΝ αρκεί η αλλαγή του RegKey με κάποιο folder της SD.. Πρέπει να μεταφέρεται και 1 folder στο καινούριο folder της SD.. Το επισυνάπτω εδώ για να μην κουραστείτε να ψάχνετε!avgoversion.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 merikes photo apo to hp mou alexkass den se katalava Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 photo hp4700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 pos mepnoun oles mazi? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 :( soryy gia ta sinexomena post den vrika tropo na tis valo oles mazi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 εννοώ αν γίνεται ο φάκελος φοντς να μπει στο ipaq fs για να μην τρώει μνήμη ραμ. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. October 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 Κατάλαβα τι εννοείς και σου ξανααπαντάω πως απόοσο ξέρω όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 17, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2004 @kplr διάβασα την απάντησή σου και εγώ έτσι πιστεύω :( απλά απάντησα στον naxiand. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. October 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2004 προς kplr: can i edit+copy+paste your posts to tips+tricks? Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Βεβαίως... Έχεις ελευθέρας με τα post μου.. Κάντα ό,τι θέλεις.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas73 Δημ. October 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (16 Οκτ. 2004 , 09:23) αχχααχαχαχαχαχαχ !!! εσενα παιζει τα windows χωρις DLL !! :p Παντως και εγω που το εβαλα, μου εκανε κατι κολπα (του τυπου: δεν μου εμφανιζε πλεον τα υπομενου στην Today Sreen στο Sbp Pocke Plus !) οποτε και του εριξα χθεσινο backup για να ερθει στα μετρα του ! :cool: Θελει ακομα δουλιτσα το sw... :rolleyes: τωρα τι να πω.... :( μαλλον δεν εχει :p υπαρχουν εφαρμογες που θα μπορουσαν να τρεξουν απο SD? (πολυ γρηγορη, 66x) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. October 28, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) vgike o 2.8.0 me 2 nea hacks. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts