mertaghon2 Δημοσιεύτηκε August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 6, 2014 (edited) διαρκως αλλαζω κινητα οποτε λεω να δωσω το ζ10,αν και ικανοποιημενος πολυ εστω και με τις μετριες φωτο του. θελω φωτο καλες,gps καλο,καλη οθονη,ποιοτητα κλησης αξιοπρεπη,μπαταρια μετρια ή και καλη,5 ιντσες δυσκολα 5μιση παμε επιλογες νεκεν ν6 pandawill 2 ram,32 rom,149 dol αλλα 4 πυρηνο,(αναρωτιεμαι αν την fhd την ανεχεται,αν και ποτε δεν παιζω παιχνιδια,αλλα ταινιες και streaming hd σειρες κανω),καταλαβαινω θα εχω θεμα μπαταριας εδω,.. coolpad f1 minideal 169 dol,2 ram,8πυρηνο,μετριες φωτο διαβαζω.. jiayu g4s 195 δολ,2ραμ,καλη μπατ,τελειο μεγεθος,αλλα ενα g4 παλια ανυπαρκτο gps,ΑΡΙΣΤΕς φωτο,οθονη αριστη,και παλια τα g4 χανανε σημα διαρκως και wifi το g4 μου δεν επιανε καλα,το φοβαμαι αν και θα το θελα πολυ!! !!αν ηταν πληρως λειτουργικο!! jiayu s1 200 δολ pandawill,τα ιδια με g4s,καλο φαινεται και λογω snapdragon 600 θα μαι πιο σταθερος σε gps πιστευω..χμμμ σοβαροτατα το σκεφτομαι,αλλα πουθενα στο νετ δεν εχω σωστο review για gps κλπ... τελος xiaomi note,αν και με απογοητευσε η παντοφλε χαζοαισθηση στο χερι που αφηνε το hongmi το 1ο και τα μεγαλα bezel,καλη μπαταρια βλεπω,8πυρηνο χμμμ,απλα θα το θελα 5 ιντσες,αλλα σας ακουω.. θελω ενα vfm,δεν καιγομαι για χαμηλη τιμη,αλλα την θελωχαμηλα γιατι και αυτο που θα παρω σε μηνες 2-3 θα το μεταπωλησω σε φιλο ,οποτε μην χασω λεφτα.. μεγαλη βαση και στον ηχο και μεγαφωνο ναναι ανθρωπινο ή και καθαρο-δυνατο για κλησεις και πολυυυυωρη μουσικη,τουλαχιστον μην ειναι χαλια τελος παντων σας κουρασα ομως,για πειτε διαβαζω και τον φιλο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=386963 για το νεκεν.. Edited August 6, 2014 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 για ριξε μια ματια κι εδω http://e-smartphones.gr/ βλεπω σιγα σιγα βγαινουν ελληνικα κινεζομαγαζα,αιντε να πανε καλα. μωρε εγω απο κινα θα παραγγειλω,δεν χρειαζομαι εγγυηση,λιγους μηνες τα κραταω μονο. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Mi3. Απλά. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Mi3. Απλά. σε νιωθω,μονο που εχει μεγαλα μπεζελ το ατιμο, αλλα περαν τουτου ελεγα μαξ 200 δολ να δωσω,λογω μεταπωλησης που συντομα θα κανω .κακια συνηθεια.. Edited August 6, 2014 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δες και το Asus zenphone 5 Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δες και το Asus zenphone 5 α σευχαριστω,θα διαβασω το θρεντ του σπιτι. ειναι που δεν τους ξερω τους ατομ.. ασυμβατοτητες με εφαρμογες δεν υπαρχουν πια υποθετω.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Επειδή έχω διαβάσει το θέμα της εν λόγω συσκευής και δεν έγραψε κανείς για ασυμβατότητα. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Jiayu s1 σκεφτομαι... αλλα αμα δεν βρω στοιχεια οτι δουλευει καλα θα παρω coolpad f1 ή νοτε... Edited August 7, 2014 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το asus το απέρριψες; Το coolpad θέλει λίγη δουλειά για να πάρεις το max. Προσωπικά μου φαίνεται λίγο το 1gb ram. Για το jiayu δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανταπόκριση στο φόρουμ. Για το note πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείς (φαντάζομαι και οι δύο μιλάμε για το xiaomi). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Το asus το απέρριψες; Το coolpad θέλει λίγη δουλειά για να πάρεις το max. Προσωπικά μου φαίνεται λίγο το 1gb ram. Για το jiayu δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανταπόκριση στο φόρουμ. Για το note πιστεύω ότι θα το ευχαριστηθείς (φαντάζομαι και οι δύο μιλάμε για το xiaomi). ναι εφυγε το ασους. δεν θα μπλεξω με αλλο επεξεργαστη για την ωρα. coolpad λεω το μοντελο το 5ιντσο με 2 γκιγκα ραμ,αλλα ναι βλεπω θελει δουλεια,δε ψηνομαι να σκαλιζω.. μεταξυ jiayu s1 ,note xiaomi ειμαι.. θελω καλο μεγεθος ,κ κολλησα στο s1 μωρε..αλλα χωρις να το χει κανεις εδω ή και οπουδηποτε στο νετ.. περιεργο και τοσο φθηνο με τετοια σπεκς.. Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
in2dark Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δες και προς iocean x7s ;-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. August 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Δες και προς iocean x7s ;-) ιδιο με το νεκεν εξωτερικα δεν ειναι αυτο? το εχω δει στο hd πολυ ωραιο,απλα η μπαταρια παραειναι κατω σε mah αληθεια παντου εξαντλημενο το βλεπω..,τοσο πετυχημενο ειναι?? Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Από τα δύο προτείνω το xiaomi δαγκωτό. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts