fouskmech Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 εεε. τότε.. πάρε και ένα Note 4, να παρουσιάσεις το καλύτερο review-συγκριτικό τεστ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 geonirv απο περιέργεια στην πρώτη κάρτα τι εταιρία έχεις? εγω vodafone αντιθέτως στην 2η κάρτα που έχω wind ειναι καμπάνα πάντα το σήμα. εντωμεταξύ όποτε το ανοίγω από restart αλλά και σε άλλες στιγμές εμφανίζει το μήνυμα "Δυστυχώς η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει" τώρα για το θεμα της θήκης, επιβεβαιώνω ότι η αυθεντική θήκη που ανοιγωκλεινει δημιουργεί ενα μικρό πρόβλημα στο μικρόφωνο (υποθέτω λόγω μαγνητισμού), σα να ακουγεσαι απο πηγάδι- με hans free κανενα πρόβλημα- ενώ η λειτουργία περί έξυπνης μείωσης θορυβου δεν πολυδουλευει απ την αλλη η οθονη του κάθε μέρα με αφήνει απλά άφωνο.... θεωρώ ότι εάν είναι και ενεργό stylus (εχει μια ανάλογη εφαρμογή που η υλοποίηση της ειναι μια χαρά) θα μιλούσαμε απλά για το καλύτερο phablet της κατηγορίας του ερώτηση απο εφαρμογες.... εχεις βαλει κανείς σας το snapIt kai SEEiT? δεν μπορώ να βρω λινκ- κατι άλλο στην φωτογραφική όταν πατάς παρατεταμένα το button της φωτογραφισης αντι να νετάρει τραβάει συνέχεια σε burst mode....αυτη η ρυθμιση αλλάζει από πουθενά? (α ναι και by far hierophant η καλύτερη κάμερα που ειχα σε κινητο) (για τις εφαρμογές εγώ κάνω κάτι λάθος θα το βρώ) Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 geonirv απο περιέργεια στην πρώτη κάρτα τι εταιρία έχεις? εγω vodafone αντιθέτως στην 2η κάρτα που έχω wind ειναι καμπάνα πάντα το σήμα. εντωμεταξύ όποτε το ανοίγω από restart αλλά και σε άλλες στιγμές εμφανίζει το μήνυμα "Δυστυχώς η διαδικασία com.android.phone έχει σταματήσει" τώρα για το θεμα της θήκης, επιβεβαιώνω ότι η αυθεντική θήκη που ανοιγωκλεινει δημιουργεί ενα μικρό πρόβλημα στο μικρόφωνο (υποθέτω λόγω μαγνητισμού), σα να ακουγεσαι απο πηγάδι- με hans free κανενα πρόβλημα- ενώ η λειτουργία περί έξυπνης μείωσης θορυβου δεν πολυδουλευει απ την αλλη η οθονη του κάθε μέρα με αφήνει απλά άφωνο.... θεωρώ ότι εάν είναι και ενεργό stylus (εχει μια ανάλογη εφαρμογή που η υλοποίηση της ειναι μια χαρά) θα μιλούσαμε απλά για το καλύτερο phablet της κατηγορίας του ερώτηση απο εφαρμογες.... εχεις βαλει κανείς σας το snapIt kai SEEiT? δεν μπορώ να βρω λινκ- κατι άλλο στην φωτογραφική όταν πατάς παρατεταμένα το button της φωτογραφισης αντι να νετάρει τραβάει συνέχεια σε burst mode....αυτη η ρυθμιση αλλάζει από πουθενά? (α ναι και by far hierophant η καλύτερη κάμερα που ειχα σε κινητο) (για τις εφαρμογές εγώ κάνω κάτι λάθος θα το βρώ) Και εγώ ακριβως τα ίδια με σένα. Στην 1η Vodafone και στην 2η wind. Αλλά και στις 2 παιζει 3 με 4 γραμμές( δηλ φουλ σήμα).Τώρα αυτή τη στιγμη πχ έχω 4 γραμμές 3g η Voda ,2g wind. Ουτε τα αλλά θέματα που εχεις τα έχω. Ουτε μου πετάει κάποιο μνμ σφάλματος. Πιστεύω αν κανεις 1 hard reset θα είσαι οκ. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εεε. τότε.. πάρε και ένα Note 4, να παρουσιάσεις το καλύτερο review-συγκριτικό τεστ. Πιστεύω οτι η οθόνη του lenovo μαζί με το sony z3 είχαν το καλυτερο λευκό που έχω δει μέχρι σήμερα σε κινητο. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2015 παιρνω back up πριν το hard reset? ερώτηση με τι να πάρω back up? με τιτανιουμ φανταζομαι ε? ειναι το θεμα οτι βαριεμαι να το ξαναστηνω Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2015 παιρνω back up πριν το hard reset? ερώτηση με τι να πάρω back up? με τιτανιουμ φανταζομαι ε? ειναι το θεμα οτι βαριεμαι να το ξαναστηνω Ναι. Όντως και γω. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airstam Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 καλησπερα κι απο μενα.το κινητο ειναι φοβερο.μια ερωτηση,εφαρμογη μουσικη δεν εχει?μου λειπει το εικονιδιο μουσικη εννοω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 καλησπερα κι απο μενα.το κινητο ειναι φοβερο.μια ερωτηση,εφαρμογη μουσικη δεν εχει?μου λειπει το εικονιδιο μουσικη εννοω. Δεν μπορείς να κατεβάσεις έναν player ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
airstam Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μπορω.Αν εχει ρωταω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2015 Μπορω.Αν εχει ρωταω Εχει στον φακελο google το google play Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Παιδιά έχεις κανείς άποψη για το σέρβις της Lenovo? Θα αγοράσω άμεσα το κινητό και ήθελα να ξέρω. Lollipop έχει πάρει? Edited April 17, 2015 by Hierophant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Παιδιά έχεις κανείς άποψη για το σέρβις της Lenovo? Θα αγοράσω άμεσα το κινητό και ήθελα να ξέρω. Lollipop έχει πάρει? Από που αν επιτρέπεται? Σε τι τιμή? Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 403 ευρώ στο Digideli. Έκανα και όλας παραγγελία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Σημερα μπηκα και εγω στην παρεα σας. Εντυπωσεις σε λιγες μερες. :) Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 έχει στο εμπρός μέρος κανένα ledaki να δείχνει ειδοποίηση ότι ας πούμε έχουμε mail???? ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 403 ευρώ στο Digideli. Έκανα και όλας παραγγελία.... Δε νομίζω να ισχύει... για τσέκαρέ το.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Φυσικά και ισχύει. Το έχω στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 και έχει και άλλες συσκευές ???? Τι λέει σα συσκευή ??? Δηλαδή πήγες από το φυσικό κατάστημα και το αγόρασες ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 και έχει και άλλες συσκευές ???? Τι λέει σα συσκευή ??? Δηλαδή πήγες από το φυσικό κατάστημα και το αγόρασες ?? Φυσικά και πήγα από το κατάστημα. Πλάκα σου κάνω? Δες την απόδειξη. https://www.dropbox.com/s/hko625rtwzzoxqm/IMG_20150418_040101.jpg?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 ε.... καλορίζικο λοιπόν. Τι λέει σα τηλέφωνο? Η οθόνη ???? αίσθηση? Κατασκευή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NTAKOTA2 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Φυσικά και πήγα από το κατάστημα. Πλάκα σου κάνω? Δες την απόδειξη. https://www.dropbox.com/s/hko625rtwzzoxqm/IMG_20150418_040101.jpg?dl=0 Πολύ καλή η τιμή που το αγορασες.Καλοδουλευτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 ε.... καλορίζικο λοιπόν. Τι λέει σα τηλέφωνο? Η οθόνη ???? αίσθηση? Κατασκευή ? Η οθόνη καταπληκτική. Δυστυχώς όμως όλη η κατασκευή είναι από πλαστικό. Εγώ περίμενα αλουμίνιο, αλλά μάλλον δεν είχα ενημερωθεί σωστά. Οι γωνίες τσιμπάνε στο χέρι. Ευτυχώς που μας έχει εκπαιδεύσει χρόνια τώρα η Samsung και δεν μου κακοφαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 μα μισό λεπτό. όλα τα reviews λένε για full aluminium body. Πως ειναι πλαστικό? Αφού φαίνεται και ότι είναι βοθρτσισμένο.... Τι εννοείς τσιμπάνε οι γωνίες ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 μα μισό λεπτό. όλα τα reviews λένε για full aluminium body. Πως ειναι πλαστικό? Αφού φαίνεται και ότι είναι βοθρτσισμένο.... Τι εννοείς τσιμπάνε οι γωνίες ????????? Μούφα αλουμίνιο είναι. Το χτυπάω με τα δάχτυλα, το ξύνω, το χαϊδεύω, το μυρίζω, το γλύφω, το φιλάω, το ακουμπάω στο μάγουλο... Παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το πράγμα να είναι αλουμίνιο. Πλαστικό είναι ζωγραφισμένο να δείχνει brushed. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geornirv Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Μούφα αλουμίνιο είναι. Το χτυπάω με τα δάχτυλα, το ξύνω, το χαϊδεύω, το μυρίζω, το γλύφω, το φιλάω, το ακουμπάω στο μάγουλο... Παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το πράγμα να είναι αλουμίνιο. Πλαστικό είναι ζωγραφισμένο να δείχνει brushed. Ρε παιδια θα μας τρελλανετε εδω μεσα. Φιλε βαλτο σε κρυο μερος και παρτο στο χερι σου να δεις αν ειναι πλαστικο. Τα πλαστικα δεν ειναι καλοι αγωγοι θερμοτητας οποτε δεν κρυωνουν. Αυτο θα ειναι παγωμενο. Παράθεση Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ημαρτον παιδια τι ειναι αυτα που διαβαζω.. μου εχει σηκωθεί η τρίχα. Το κινητο ειναι full body αλουμίνιο. Ειναι απο τις καλυτερες κατασκευες που εχω πιασει στα χερια μου και η καμερα του σουπερ. Το μονο που με χαλαει ειναι οτι ακομα δεν εχουν φτιαξει να ανοιγει το κινητο με διπλο πάτημα η με καποιον αλλο τροπο εκτος απο τα κουμπιά. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 (edited) λοιπόν είναι full αλουμινιο και μάλιστα καλό και ελαφρύ χωρις κανένα τζογο παμε τωρα σε κάτι άλλο δοκιμάζω να παω απο dalvik σε art να δούμε και διαχείριση μνήμης edit: δεν γυρνάει σε art (λίγο να είχαν ασχοληθεί οι dev μαζι του θα κάναμε παπαδες) πάντως σε θέματα safety- security δεν παίζεται, την πιο πονηρή γυναίκα να έχεις δεν μπορεί να καταλάβει τι παίζει στο τηλέφωνο με το γύρισμα ενός κουμπιου Edited April 18, 2015 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts