MakTheo Δημοσιεύτηκε August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 5, 2014 Zenfone 5 (2GHz) or Redmi Note http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=6217&idPhone2=5952 Πιο κινητο θεωρειται ποιοτικοτερο και σταθεροτερο? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Καταρχήν ποιο μέγεθος οθόνης σε βολεύει; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos10 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Που είναι ο telefoneri να προτείνει το Lenovo S660; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. August 6, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) Δεν ειναι για εμενα, αλλα θεωρω οτι το μεγεθος δεν θα ειναι θεμα..ετσι και αλλιως το asus δεν ειναι και απο τα πιο συμμαζεμενα σε μεγεθος, ιδιως στο υψος ειναι κοντα στα 5 χιλιοστα η διαφορα με το xiaomi Edited August 6, 2014 by MakTheo Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Lenovo s660 (love telefoneri <3). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con_13 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Φιλε κ εγω το ιδιο δίλημμα εχω,αλλα λογω gps κ sar κλεινω λιγο προς το asus! Aν υπαρχει καποιος που εχει καποιο απο τα 2 να μας πει τη γνωμη του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ρώτα στο θέμα του Asus όλοι ευχαριστημένοι είναι. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
con_13 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ρώτα στο θέμα του Asus όλοι ευχαριστημένοι είναι. οντως αυτο διαβαζα τωρα! απλα σκεφτομαι πως το antutu δινει πιο δυνατο το note. βεβαια εχει το θεμα του gps... α,παρεπιπτοντως εδωσαν sar για το note εδω! http://www.etotalk.com/xiaomi-redmi-note-pro_p5560.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 (edited) +1 redmi note Που είναι ο telefoneri να προτείνει το Lenovo S660; Lenovo s660 (love telefoneri <3). telefoneri <3 golden warrior a8 billakos <3 egodemis <3 hongmi 1s Edited August 6, 2014 by telefoneri Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Το zenfone είναι πολύ καλή συσκευή, απλά δεν μου αρέσουν τα bezels του. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Δεν μπορείς να τα έχεις όλα δυστυχώς. Πιστεύω ότι στο κόστος αυτό πρέπει να κάνεις μια υποχώρηση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Το zenfone είναι πολύ καλή συσκευή, απλά δεν μου αρέσουν τα bezels του. εμενα ουτε τα bezels ουτε η μπαταρια του :happy: Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Σίγουρα όμως είναι πιο απροβλημάτιστο από το xiaomi (το οποίο μου αρέσει πολύ και το εκτιμώ τα μάλα σαν συσκευή). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. August 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Σίγουρα όμως είναι πιο απροβλημάτιστο από το xiaomi (το οποίο μου αρέσει πολύ και το εκτιμώ τα μάλα σαν συσκευή). Γιατι το λες αυτο? Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Γιατί για τα xiaomi όλο και κάποια μικροπροβληματάκια ακούγονται. Αντίθετα δεν έχω ακούσει κάτι για το Asus. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. August 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Τελικα επιλεχθηκε το Redmi Note...Η γυναικα προτιμησε τις 5,5" τελικα και εγω θα παρω το L9 II που εχει..Βεβαια σκεφτομαι να το πουλησω και παρω για εμενα εν τελει το Zenfone.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Λογικό και εγώ αν κουβαλούσα συνέχεια τσάντα, 5.5 inches θα έπαιρνα.. όχι ότι οι άλλες οθόνες δεν είναι καλές, αλλά άλλη χάρη έχει μια μεγάλη οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. August 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Λογικό και εγώ αν κουβαλούσα συνέχεια τσάντα, 5.5 inches θα έπαιρνα.. όχι ότι οι άλλες οθόνες δεν είναι καλές, αλλά άλλη χάρη έχει μια μεγάλη οθόνη Συμφωνω, τα 5" και ανω θελουν τσαντα/τσαντακι..σε τσεπη δεν παιζει.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Συμφωνω, τα 5" και ανω θελουν τσαντα/τσαντακι..σε τσεπη δεν παιζει.. ε καλά απλή λογική είναι άνετα σε κάποια πράγματα τα 5,5 και βάλε άλλα στο κουβάλημα θέλει τσάντα απαραίτητα η θα περπατας σαν με ψεύτικο πόδι ούτε να το λυγίσεις στο θέμα χειρισμού δεν εχω θεμα εγώ το gpad 8 ιτσον χειρίζομαι με ενα χέρι άνετα σχετικά αλλά στο κουβάλημα ίσα ίσα 5 ιτσο χωράει στην τσέπη, από εκεί και μετά θέλει τσάντα για το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts