Jump to content

Τρελό πρόβλημα με internet και... crash

Cyberbob
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν αντέχω άλλο !!!!

Εδώ και λίγες μέρες γίνεται το εξής παράξενο:

Κάθε φορά που μπαίνω στο internet μετά απο λίγα λεπτά (διαφορετικά κάθε φορά)

το pc crashάρει (οχι δλδ. τύπου blaster που κάνει κανονική εκκίνηση)

Δοκίμασα τα πάντα:

> Scan για ιούς...

> Spyware scan...

> Startup Cleanup...

> Windows Update...

> Firewall block...

ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Το παράξενο είναι ότι...

- δεν το κάνει όταν δεν είμαι στο internet

- έχω παρατηρήσει οτι όταν το αφήνω μόνο του να κατεβάζει κάτι ή δεν το απασχολώ γενικά

δεν το κάνει (μέχρι τώρα τουλάχιστον) ενώ όταν είμαι στο internet και κάνω κάποιες εργασίες στα windows crashάρει...

Πραγματικά δεν ξέρω τι γίνεται και θέλω να γλιτώσω το format (αν είναι δυνατόν αυτό)

Ευχαριστώ προκαταβολικά

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

* Ο χώρος ενοικιάζεται *

Σου βγάζει μήνυμα τύπου "Windows protection error. System Halted" σε μπλέ οθόνη;

Έχω αυτό το πρόβλημα μόνο με τον Internet explorer. Απο τότε που χρησιμοποιώ Firefox όμως ούτε λόγος γι'αυτο το error.

Σε ορισμένες περιπτώσεις που χρειάζεται να χρησιμοποιήσω IE (πχ για κανα ταβλάκι στο zone.com), συχνά πυκνά κρασάρει στα καλά καθούμενα με το παραπάνω μήνυμα. Οπότε ο firefox για μένα είναι μονόδρομος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

αν απλά κρασάρει και δε σου πετάει τίποτα μπορεί να φταίει και το μοντεμ σου!

Δοκίμασε με κανένα αλλό να δεις μήπως δεν έχεισ πρόβλημα.

ή πήγαινε το μοντεμ σου σε κανένα φίλο σου και πες του να δοκιμάσει...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490

Φιλε μου οταν λες crasharei εννοεις οτι επανεκκινει η απλα κολλαει????

Εμενα επανεκκινει δηλαδη ενω βρισκομαι στο ιντερνετ ο υπολογιστης μου απο το πουθενα κανει επανεκινηση!!!

Το εψαξα το θεμα και βρηκα οτι φταιει το μοντεμ μου.Συνδεομαι με το netmod του ΟΤΕ!!Kαι εσυ αυτο εχεις??

Η λυση ειναι να το συνδεσεις σε σειριακη θυρα και οχι σε usb καθως η usb υποτιθεται οτι δεν ειναι και πολυ σταθερη με το συγκεκριμενο μοντεμ.Δυστυχως ομως εγω δεν εχω ελευθερη σειριακη στον υπολογιστη(τη πιανει το ups) και για αυτο θα παρω τηλ στον ΟΤΕ απο βδομαδα να ρθουν να μου το αλλαξουν με νεα εκδοση!!!

To montem θα φταιει το ποιο πιθανό.

Δοκιμασε να ξαναβαλεις τους drivers καταρχήν και μετα κοιτα για updates. Αν συνεχήσει το κόλλημα βρες ενα αλλο και δοκίμασε.

Ειπε ο Εβραιος να παει στο παζαρι και ηταν ημερα...............Σαββατο!!

Μάλον δεν πρόκειται ακριβώς για crash και δεν πρέπει να έχει σχέση με τον browser, είχα εγώ ένα πρόβλημα παρόμιο ίσως και το ίδιο, με την σύνδεση το σύστημα ορισμένες φορές σταματούσε να αποκρίνεται στις εντολές μου (εκτέση προγραμμάτων, μενού έναρξη, Ctrl +Alt + Del) εκτός από το "ο υπολογιστής μου", "Internet Explorer", "Τα έγγραφά μου". Μετά από λίγη ώρα ο υπολογιστής μου άνοιγε όλα τα προγράμματα και ετελούσε όλες τις εντολές που του είχα δώσει.

Τελικά δεν μπόρεσα να βρω τι φταίει (έκανα έλεγχο και στη ram), φυσικά είχα όλα τα updates, firewall, antivirus.....

Ξαφνικά μια μέρα το πρόβλημα εξαφανιστικέ χωρίς να ξέρω τι το προκάλεσε.