Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από παρακολούθηση της συσκευής με ενημερώσανε ότι δεν διαπιστώθηκε κάποια βλάβη.

Θα την παραλάβω αύριο και θα δω από δω και πέρα τι θα κάνω...

Δοκίμασε να βάλεις αυτή την εφαρμογή battery life repair https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterydoctorrepair&hl=en και να δεις αν θα σου εμφανίσει λάθοι στα battery cells. Έχει και επιλογή για διόρθωση.

Σε εμένα έχει δουλέψει και έχω δει διαφορά.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια χαρά υποστηρίζετε ο Flash Player αρκεί να τον εγκαταστήσεις .... ;)

http://www.pcnexus.net/2014/06/how-to-install-flash-player-on-samsung-galaxy-tab-s-8-5-lte.html

ΑΝ δεν κάνω λάθος η τελευταία έκδοση είναι η 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.81) --> http://androidcentral.us/2014/01/adobe-flash-player-for-android/

Το γνωρίζω φιλε μου αλλα δεν δουλεύει υποδειγματικα.

Δηλαδή τι προβλήματα δημιουργεί? Δεν αξιζει η εγκατάστασή του? Αυτό για παράδειγμα πως θα μπορούσα να το δω?

http://dasta.auth.gr/show_news.aspx?sid=2&id=12908

Κάπου διαβασα για browser με ενσωματωμένο flash

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsverse.photon&hl=en

Edited by lzrs21lz

Δηλαδή τι προβλήματα δημιουργεί? Δεν αξιζει η εγκατάστασή του? Αυτό για παράδειγμα πως θα μπορούσα να το δω?

http://dasta.auth.gr/show_news.aspx?sid=2&id=12908

Κάπου διαβασα για browser με ενσωματωμένο flash

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appsverse.photon&hl=en

Για flash player κάνε εγκατάσταση αυτά

https://www.dropbox.com/s/eqpdjq4ho83oeqg/Adobe%20Flash%20Player%2011.1%20hack.apk?dl=0

https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.mgeek.TunnyBrowser (το μόνο που δουλεύει σίγουρα!,δεν υπάρχει με ενσωματωμένο ....)

πρόβλημα στην συσκευή δεν δημιουργεί απλά το flash δεν αναπτύσσεται πλέον,δεν βγαίνουν καινούργιες εκδόσεις για να διορθώσουν bugs, και να βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης... το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι να κρασαρει το browser κάπου κάπου .... μικρό το κακό ...

Ξερει κανεις αν σε Ελληνικο(EU) ταμπλετ βαλω ρομ απο Βαλτικη θα γραψει ο knox;
Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Με odin δεν γραφει Ποτέ...... βάλε άφοβα.. πάντα από ευρωπαϊκή χώρα για να μην χάσεις εγγύηση...

γιατι να το κανεις αυτο? εχεις δει να εχει διαφορα?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

γιατι να το κανεις αυτο? εχεις δει να εχει διαφορα?

Γιατι εχει κανα 2 μερες που μου κανει χαζομαρες και ειπα να κανω μια επαναφορα και ειπα να βαλω την τελευταια που εχει βγει.Αποτι ειδα το μοντεμ παραμενει το ιδιο(NF7).

Γιατι εχει κανα 2 μερες που μου κανει χαζομαρες και ειπα να κανω μια επαναφορα και ειπα να βαλω την τελευταια που εχει βγει.Αποτι ειδα το μοντεμ παραμενει το ιδιο(NF7).

Το build date να τσεκαρεις..... να κάνεις εγκατάσταση την ποιο καινούργια..

Ενταξει, μετα λετε οτι το ταμπλετ ειναι οκ!

Λοιπον, οπως εχω πει το χρησιμοποιω με χαλαρο τροπο γενικα καθως δεν το πολυ εχω αναγκη..

το Φορτισα λοιπον πριν 3 μερες, και το ειχα τοσο σε flight mode με wifi ανοιχτο οσο και σε κανονικη χρηση με 3G και την σιμ μεσα..αλλα χωρις πολυ σερφαρισμα, λιγο fb, ιντερεντ κτλ..

σημερα λοιπον ηταν στο 30% και λεω ας κανω μια κληση skype απο εδω να μην ανοιγω Pc:

μετα απο 5 λεπτα ομιλιας παει στο 15%, και μετα στο 7%!!

ΜΕσα σε 2 λεπτα ειχε κλεισει!

Το αναβω και παιζει 13%, μιλαω κανα 3λεπτο και κλεινει..

το αφηνω κλειστο ,το ανοιγω μετα απο λιγο και ειναι στο 25%!!

ΠΕιτε μου τωρα, τι σκατα συμβαινει?

Εγω 2 πραγματα πιστευω:

1. ειναι για κλωτσιες μπαταρια ή s./w και πεφτει για πλακα στο ζορισμα ή δεν μπορει να προσδιορισει ποσο εχει μεσα (αντιστοιχως).

2. επειδη το χρησιμοποιω πολυ χαλαρα, μου δειχνει ενα υψηλο ποσοστο που δεν εινια πραγματικο, και χανεται μετα στο να προσδιορισει ποσο εχει μεσα, αλλα εδω μιλαμε για τραγικο s/w..

Δε θα το παω για μπαταρια γιατι ειμια πεπεισμενος οτι δεν φταιει αυτο, αλλα θα προσπαθησω να κανω εντονη χρηση το ΣΚ μπας και καταλαβω τι παιζει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9

Λοιπον, οπως εχω πει το χρησιμοποιω με χαλαρο τροπο γενικα καθως δεν το πολυ εχω αναγκη..

το Φορτισα λοιπον πριν 3 μερες, και το ειχα τοσο σε flight mode με wifi ανοιχτο οσο και σε κανονικη χρηση με 3G και την σιμ μεσα..αλλα χωρις πολυ σερφαρισμα, λιγο fb, ιντερεντ κτλ..

σημερα λοιπον ηταν στο 30% και λεω ας κανω μια κληση skype απο εδω να μην ανοιγω Pc:

Εγω 2 πραγματα πιστευω:

1. ειναι για κλωτσιες μπαταρια ή s./w και πεφτει για πλακα στο ζορισμα ή δεν μπορει να προσδιορισει ποσο εχει μεσα (αντιστοιχως).

2. επειδη το χρησιμοποιω πολυ χαλαρα, μου δειχνει ενα υψηλο ποσοστο που δεν εινια πραγματικο, και χανεται μετα στο να προσδιορισει ποσο εχει μεσα, αλλα εδω μιλαμε για τραγικο s/w..

Δε θα το παω για μπαταρια γιατι ειμια πεπεισμενος οτι δεν φταιει αυτο, αλλα θα προσπαθησω να κανω εντονη χρηση το ΣΚ μπας και καταλαβω τι παιζει..

Το δικο μου ειναι οκ αλλα μ εχετε τρομάξει με αυτά που γραφετε τον τελευταίο καιρό :(

Αν ηταν s/w θα το ειχαμε ολοι το πρόβλημα βρε παιδιά, δε γίνεται αλλιώς. Πάντως θα σου προτείνω να περάσεις απ το Service γιατι η Samsung δινει μονο 6 μήνες εγγύηση στις μπαταρίες (αποσπωμενες ή μη).

Εγω το κλεισα το 6μηνο κι αν παθω κι εγω το ιδιο δεν εχω εγγύηση για την μπαταρια.

Κι εγώ θα σου έλεγα να αλλάξεις τουλάχιστον μπαταρία όσο είσαι στην εγγύηση και μετά να περιμένουμε όλοι μια αναβάθμιση που ίσως βελτιώσει κάπως τα πράγματα. Να ρωτήσω κάτι αφελές ίσως, υπάρχει πατέντα να έχουμε nfc στη συσκευή μας;

Εγω 2 πραγματα πιστευω:

Δοκιμασε αν θες αυτο.Εχω την εντυπωση οτι εχει ψιλοστρωσει σε εμενα απο τοτε που εκανε περιπου αυτα που αναφερεις κι εσυ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterydoctorrepair

Δοκιμασε αν θες αυτο.Εχω την εντυπωση οτι εχει ψιλοστρωσει σε εμενα απο τοτε που εκανε περιπου αυτα που αναφερεις κι εσυ.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.BoshBashStudios.batterydoctorrepair

η αληθεια ειναι οτι δεν πολυπιστευω σε τετοιες εφαρμογες, αλλα θα το δοκιμασω αφου βρω χρονο να το λιωω απο το 100% να δω πως θα πεσει..

και αν δω πολυ περιεργα αποτελεσματα εχει ρεσετ και σερβις. Αν και ειμαι σιγουρος οτι δεν φταιει η μπαταρια, γιατι χθες που στο τελος ανοιξε παλι με υψηλο ποσοστο, δεν επεφτε με τιποτα! εβαλα να δω utube και μετα απο μιση ωρα ηταν στο 17% απο 24%! σε βιντεο fhd..

Αρα πως εβγαλε τοση ωρα ενω μου ειχε κλεισει απο μπαταρια? μαλλον δεν μπορει να τη διαβασει σωστα..

Μάλλον έχει πρόβλημα το τάμπλετ σου, πήγαινε να το πεις.. μπορείς βέβαια να αποκλείσεις κάθε ενδεχόμενο να είναι software κάνοντας factory reset
- Alex

Μάλλον έχει πρόβλημα το τάμπλετ σου, πήγαινε να το πεις.. μπορείς βέβαια να αποκλείσεις κάθε ενδεχόμενο να είναι software κάνοντας factory reset

ναι αυτο θα κανω απλα επειδη δε θελω να πηγαινω ασκοπα, προτιμω να το λιωσω λιγακι μιας και το εχω πολυ χαλαρο.

Καλησπέρα και από μενα! Το Σάββατο απέκτησα το πολυπόθητο ταμπλέτες και εγώ και θέλω την γνώμη σας. Έκανα πλήρη φόρτιση κοντά στο 10ωρο και το βράδυ που το άνοιξα μου έλεγε ότι η μπαταρία του είναι 99%. Χτες το βράδυ πάλι το φορτισα (ήταν ανοικτό ομως) και πάλι το πρωί η μπαταρία έγραφε 99%. Τώρα το πρωί μετά από 40 λεπτά χρήσης (ιντερνετ, viber, διάβασμα ενός βιβλιου και κατέβασμα δύο εφαρμογων, η μπαταρία είναι στο 90%). Τι γνώμη εχετε;

Καλησπέρα και από μενα! Το Σάββατο απέκτησα το πολυπόθητο ταμπλέτες και εγώ και θέλω την γνώμη σας. Έκανα πλήρη φόρτιση κοντά στο 10ωρο και το βράδυ που το άνοιξα μου έλεγε ότι η μπαταρία του είναι 99%. Χτες το βράδυ πάλι το φορτισα (ήταν ανοικτό ομως) και πάλι το πρωί η μπαταρία έγραφε 99%. Τώρα το πρωί μετά από 40 λεπτά χρήσης (ιντερνετ, viber, διάβασμα ενός βιβλιου και κατέβασμα δύο εφαρμογων, η μπαταρία είναι στο 90%). Τι γνώμη εχετε;

ποια εκδοση πηρες? μικρο?μεγαλο? wifi?lte?

Και εμενα καπως ετσι πεφτει αλλα μου κανει νουμερα στα χαμηλα, πχ πεφτει 10% σε 1 λεπτο skype που δε θα επρεπε..αλλα το μελεταω ακομα..πιστευω οτι δεν τη διαβαζει σωστα τη μπαταρια το λογισμικο, γιατι σαν ωρες χρησης δεν βγαζει λιγες, απλα δεν βγαζει κατι τρομερο.

Σορρυ ελλιπείς πληροφορίες, το 8'4 σε wifi έκδοση. Ειναι νωρις ακομα, απλα με έβαλε σε σκέψεις το 99%

οταν λες 99% εννοεις οτι το εχεις ανοιχτο και στην πριζα και φτανει μεχρι 99%?

Εμενα παντα παει 100% αλλα μενει λιγο.. Απο την αλλη αν το εχω κλειστο το βγαλω απο πριζα και το ανοιξω ξεκιναει στο 99% που ειναι λογικο..(και στο 100% καμια φορα)

Το θεμα ειναι μετα τι θα κανει..Εγω εχω lte εκδοση ομως με σιμ μεσα και ολα ανοιχτα.

ναι αυτο θα κανω απλα επειδη δε θελω να πηγαινω ασκοπα, προτιμω να το λιωσω λιγακι μιας και το εχω πολυ χαλαρο.

λοιπόν, Dear Nikos (που ήσουν από τους πρώτους που μου απάντησε στους Ενδοιασμούς μου να το ανοίξω ή να μην το ανοίξω το πακέτο)

25 μέρες μετά την αγορά του, (το 8,4 το lte/4G έχω) δηλώνω καταρχάς (και καταρχήν ) ευχαριστημένος. Ως προς την μπαταρία, παρατήρησα τα εξής: το έχω φορτίσει περίπου 15 φορές- σχεδον κάθε μέρα - με πλήρη κύκλο (από το 100% στο 0%). Τις τελευταίες 5-6 φορές ενώ κλείνει με 0% , αν το βάλω αμεσως να φορτίσει η το ξανανοίξω αμέσως δείχνει 20%, κρατάει κάνα τέταρτο +- και μηδενίζει ξανά. Οπότε προβληματίζομαι κι εγώ. Κι εγώ του κάνω πολλή χρήση, και με Mobile Internet sim τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Edited by lzrs21lz

λοιπόν, Dear Nikos (που ήσουν από τους πρώτους που μου απάντησε στους Ενδοιασμούς μου να το ανοίξω ή να μην το ανοίξω το πακέτο)

25 μέρες μετά την αγορά του, (το 8,4 το lte/4G έχω) δηλώνω καταρχάς (και καταρχήν ) ευχαριστημένος. Ως προς την μπαταρία, παρατήρησα τα εξής: το έχω φορτίσει περίπου 15 φορές- σχεδον κάθε μέρα - με πλήρη κύκλο (από το 100% στο 0%). Τις τελευταίες 5-6 φορές ενώ κλείνει με 0% , αν το βάλω αμεσως να φορτίσει η το ξανανοίξω αμέσως δείχνει 20%, κρατάει κάνα τέταρτο +- και μηδενίζει ξανά. Οπότε προβληματίζομαι κι εγώ.

οταν ελεγα παρε Ζ3 δε με ακουγες :lol::lol: :p

Λοιπον,περα απο την πλακα,γιατι θα μπορουσε ναναι το καλυτερο ταμπλετ αυτο που εχουμε και κανει νερα..εγω δεν πιστευω οτι ολες οι μπαταριες ειναι προβληματικες..παιζει αλλα το ειδος του προβληματος μου κανει λογισμικο..Γιατι αν η μπαταρια ειχε προβλημα θα κρατουσε λιγο και γενικα θα επεφτε μερα με τη μερα..ετσι γινεται συνηθως οταν χαλαει μια μπαταρια..

Εγω ομοιως δεν εχω κακες επιδοσεις αν και δεν εχω ουτε μετρο συγκρισης ουτε το εχω λιωσει πχ 1 εβδομαδα να δω πως θα παει, το χρησιμοποιω ελαχιστα..και κανω φορτιση μια φορα στις 3 μερες ενω εχω ολα ανοιχτα..

Γιαυτο θα πρεπει να περιμενουμε update, να κραξουμε καπως samsung μπας και το δουν, αν και πιστευω το XDA κατι θα εχει κανει γιαυτο..και απο εκει και περα να δουμε πως θα διορθωθει το προβλημα.. Παντως σερβις δεν παω..

Πχ τωρα που το φορτισα και μιλαω σκαιπ απο χθες συνεχεια,πεφτει κανονικα..Εκεινα τα περιεργα μου τα εκανε στο τελειωμα οπου επεσε και ξανα ανοιξε κτλ κτλ.

Αλλη επιλογη ειναι πουλημα και Ζ3c το οποιο δε μαρεσει τοσο αλλα ειναι πιο καλο συνολικα απο ο,τι φαινεται. τουλαχιστον σε μπαταρια και εμπειρια χρησης. (προσωπικα σκεφτομαι να το πουλησω και να κρατησω τα λεφτα μιας και μου ειναι ψιλοαχρηστο..)

25 μέρες μετά την αγορά του, (το 8,4 το lte/4G έχω) δηλώνω καταρχάς (και καταρχήν ) ευχαριστημένος. Ως προς την μπαταρία, παρατήρησα τα εξής: το έχω φορτίσει περίπου 15 φορές- σχεδον κάθε μέρα - με πλήρη κύκλο (από το 100% στο 0%). Τις τελευταίες 5-6 φορές ενώ κλείνει με 0% , αν το βάλω αμεσως να φορτίσει η το ξανανοίξω αμέσως δείχνει 20%, κρατάει κάνα τέταρτο +- και μηδενίζει ξανά. Οπότε προβληματίζομαι κι εγώ. Κι εγώ του κάνω πολλή χρήση, και με Mobile Internet sim τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

update:

Χθες το φορτισα και το ανοιξα το πρωι σε flight mode με ανοιχτο wifi ομως, και ειναι εδω και 1,5 ωρα στο 100. 1 μαιλ ηρθε και μια φορα το εχω τσεκαρει, ομως ειναι 100% ακομα.

επισης για το θεμα της μπαταριας που εχω, χθες ηταν στο 65% περιπου και μιλησα skype μεχρι να παει στο 15%!

Το αποτελεσμα ειναι να εχω 2,5 ωρες οθονη και 1 ωρα skype, με ανοιχτο το 3G (σε wifi Ημουν μονο αλλα δεν το ειχα σε flight mode, δουλευε κεραια δηλαδη).

Εμενα μου φαινονται καλα τα νουμερα,οχι κατι τρομερο..ομως οχι προβληματικο..δεν το πηγα 0% γιατι νυσταξα, αλλα αυτο μου δειχνει οτι η πτωση που εκανε τις προαλλες οφειλεται σε κακη αναγνωση της μπαταριας..αν ειχε θεμα η μπαταρια θα εκανε drains..εκτος αν κανει μονο στον πατο (τυπου -φαινομενο μνημης που λεγαμε στις παλιες μπαταριες)

Κάτοχος κι εγώ εδώ και λίγες μέρες, το 8.4 wifi.

Τελικά αυτό το notification για την προσάρτηση της sd κάρτας κάθε φορά που ανοίγει το tablet δε γίνεται να το ξεφορτωθούμε, έτσι;; :what:

Φαντάζομαι βγαίνει σε όλους σας... (όσους δεν έχετε κάνει root τουλάχιστον...)

Η κάρτα που του έβαλα είναι αυτή.

Άκρως σπαστικός ο περιορισμός του kitkat περί εγγραφής στην sd card... δε θέλω όμως root (ακόμα..), οπότε αναγκαστικά "δουλειά" με τις στοκ εφαρμογές...

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"