Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν κατάλαβα τι εννοείς ... :O Είχες 64ρα και δημιουργούσε πρόβλημα και την άλλαξες με κάποια άλλη?

Θυμάσαι μήπως μάρκες ? Σε ρωτάω για να ξέρω μελλοντικά ποιες ν' αποκλείσω.. ;)

Την ADATA που λέω παραπάνω δεν την είχα ξαναπάρει, απλά είδα σε ξένα φόρουμ πως είναι αξιόπιστη!

Πάντως γενικά ρε παιδιά, το είχα ερωτευτεί το τάμπλετ και στεναχωρήθηκα πολύ που το έδωσα, αλλά δεν πήγαινε άλλο με τα κολλήματα! Είμαι πάντως μπερδεμένος με την κατάσταση, μιας και βλέπω ότι αρκετοί δεν έχουν κάποιο θέμα! Μπορεί να υπάρχει θέμα με τις κλασσικές "πρώτες φουρνιές" που έχουν κάποια προβλήματα. Ίσως πέσαμε αρκετοί σε κάποια προβληματική σειρά!:worry:

Η κάρτα είναι μάρκα transcend αλλά δεν έχει να κάνει με την μάρκα γιατί την ίδια έβαλα η κάρτα σαν εξάρτημα παρουσίαζε κάποιες φορές κολλήματα

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά τον dolphin browser τον χρησιμοποιεί κανείς; Εγώ τον χρησιμοποιούσα σε όλα τα note που είχα και έτσι τον έβαλα και στο tablet. Δείχνει να τρέχει απροβλημάτιστα, αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά τις ρυθμίσεις, όπως εμφανίζονταν και στα note. Έχετε καμιά ιδέα που βρίσκονται;

Παιδιά τον dolphin browser τον χρησιμοποιεί κανείς; Εγώ τον χρησιμοποιούσα σε όλα τα note που είχα και έτσι τον έβαλα και στο tablet. Δείχνει να τρέχει απροβλημάτιστα, αλλά δεν μπορώ να βρώ πουθενά τις ρυθμίσεις, όπως εμφανίζονταν και στα note. Έχετε καμιά ιδέα που βρίσκονται;

τέρμα πάνω δεξιά στην εικόνα με δελφίνι μετά εικόνα με γρανάζι....

Δωστε παντως μια ευκαιρια και στον στοκ browser. Πληρης σε δυνατοτητες και απροσμενα γρηγορος και ευκολοχρηστος. Αυτον πλεον χρησιμοποιω συχνοτερα κι εχω τον Habit μονο για τα πιο ειδικα (save as pdf κλπ).

Για όλα φταίει ο επεξεργαστής !!! (την χαραμησανε την οθόνη!! ) "δεν σηκώνει" την ανάλυση (και το snapdragon 800 στα όρια είναι ,βέβαια είναι με custom rom και όλα,σχεδόν όλα τρέχουν ρολόι!!!)

Εγώ πάντως βλέπω άνετα ταινίες 1080p. (Και όχι μόνον ταινίες...πάει σφαίρα! σε ότι του έχω βάλει μέχρι τώρα)

Μία βοήθεια μόνον.. για τα αρχεία ήχου dts στο mx player τι κατεβάζω από το google play;

Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5

Εγώ πάντως βλέπω άνετα ταινίες 1080p. (Και όχι μόνον ταινίες...πάει σφαίρα! σε ότι του έχω βάλει μέχρι τώρα)

Μία βοήθεια μόνον.. για τα αρχεία ήχου dts στο mx player τι κατεβάζω από το google play;

λόγο πνευματικών δικαιωμάτων δεν θα βρεις τίποτα στο play store .....Δες pm

Προσπαθώ να σώσω στην κάρτα μεγάλα αρχεία όπως ταινίες αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα είναι read only. Αλλάζει αυτό με κάποιον τρόπο εκτός root;

Προσπαθώ να σώσω στην κάρτα μεγάλα αρχεία όπως ταινίες αλλά μου βγάζει μήνυμα ότι η κάρτα είναι read only. Αλλάζει αυτό με κάποιον τρόπο εκτός root;

Φίλε μου για να σώσεις μεγάλα αρχεία στην κάρτα, πάνω από 4gb νομίζω είναι το όριο, θα πρέπει η κάρτα να έχει διαμορφωθεί σε exfat. Αυτό το κάνεις από τον υπολογιστή σου. Ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος.

παιδιά αν πάρω LTE έκδοση και βάλω κανονική sim κάρτα οχι μόνο για net θα μπορώ να κάνω κανονικές κλήσεις πχ με ακουστικά;

παιδιά αν πάρω LTE έκδοση και βάλω κανονική sim κάρτα οχι μόνο για net θα μπορώ να κάνω κανονικές κλήσεις πχ με ακουστικά;

ναι κανονικα..εγω εχω βαλει ενα cu οπου μου μπαινουν ΜΒ απο ανανεωσεις καρτας φιλων, χωρις να κανω τιποτα και με εχει βολεψει απιστευτα..και μιλαω κανονικα αν τυχει..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

ναι κανονικα..εγω εχω βαλει ενα cu οπου μου μπαινουν ΜΒ απο ανανεωσεις καρτας φιλων, χωρις να κανω τιποτα και με εχει βολεψει απιστευτα..και μιλαω κανονικα αν τυχει..

Ευχαριστώ φίλος!, οκ πήγα και έκλεισα την έκδοση Samsung Galaxy Tab S 10.5 LTE Bronze & Πληκτρολόγιο & Ποντίκι, τώρα το δύσκολο πρέπει να περιμένω μερικές μέρες να έρθει!

Πάντως πολλοί τα πουλάνε μεταχειρισμένα σε γειτονικό σίτε!Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό πάντως και εγώ περιμένω να μου έρθει το 8.4 LTE και ελπίζω πέσω σε καλό κομμάτι!Όπως επίσης βλέπω και έλειψη σε mainstream sites για συγκεκριμένα μοντέλα της σειράς tab S όπως το 10αρι LTE και το bronze 8.4 LTE με πληκτρολόγιο και ποντίκι...τόσο μεγάλη ζήτηση για ένα από τα ακριβότερα και καλύτερα tablet της Samsung?!!!
Never Underestimate The Dark Side...

Πάντως πολλοί τα πουλάνε μεταχειρισμένα σε γειτονικό σίτε!Δεν ξέρω αν σημαίνει κάτι αυτό πάντως και εγώ περιμένω να μου έρθει το 8.4 LTE και ελπίζω πέσω σε καλό κομμάτι!Όπως επίσης βλέπω και έλειψη σε mainstream sites για συγκεκριμένα μοντέλα της σειράς tab S όπως το 10αρι LTE και το bronze 8.4 LTE με πληκτρολόγιο και ποντίκι...τόσο μεγάλη ζήτηση για ένα από τα ακριβότερα και καλύτερα tablet της Samsung?!!!

Μην ανησυχείς φίλε μου.Εγώ το χαίρομαι κάθε μέρα το 10,5 bronze.Δεν εχω κανένα πρόβλημα και κάνω τα πάντα.Οι ταινίες ειδικά είναι απόλαυση.Φίλος που εχει το ipad air,τράβαγε τα μαλλιά του όταν είδε την οθόνη.Και ειδικά σε εξωτερικό περιβάλλον βλέπεις τέλεια.Προσωπικά πιστεύω οτι είναι μια πολύ καλή αγορά.Εγω δεν έχω το πληκτρολόγιο,παρόλο που το ήθελα,οπότε γι αυτό δεν μπορώ να σου πω κάτι.

λογικο ειναι να τα πουλανε, παρολα αυτα εγω θα το κρατησω, γιατι η χρηση που κανω ειναι ελαχιστη πλεον, το θελω συμπληρωματικα και αν ημουν ειλικρινης θα πω οτι μου ειναι και αχρηστο..αλλα αφου επρεπε να ζητησω ενα δωρο με 400 ευρω (συμπληρωσα) και το πηρα..Ετσι ισως εμενα με ικανοποιει στο συνολο και σε συνδυασμο με το πληκτρολογιο-ποντικι συν την οθοναρα που ευχαριστιεσαι να την δουλευεις, ομως για καποιον που κανει δουλεια δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη αγορα..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

λογικο ειναι να τα πουλανε, παρολα αυτα εγω θα το κρατησω, γιατι η χρηση που κανω ειναι ελαχιστη πλεον, το θελω συμπληρωματικα και αν ημουν ειλικρινης θα πω οτι μου ειναι και αχρηστο..αλλα αφου επρεπε να ζητησω ενα δωρο με 400 ευρω (συμπληρωσα) και το πηρα..Ετσι ισως εμενα με ικανοποιει στο συνολο και σε συνδυασμο με το πληκτρολογιο-ποντικι συν την οθοναρα που ευχαριστιεσαι να την δουλευεις, ομως για καποιον που κανει δουλεια δεν ξερω αν ειναι η καλυτερη αγορα..

Κι εγώ το πήρα για περισσότερο για διασκέδαση,ταινίες,web browsing και όχι σαν επαγγελματικό εργαλείο.Τότε μάλλον θα στρεφόμουν στο note 10.1 2014 edition.Πάντως κάποιες φορές που χρειάστηκα να δουλέχω και αρχεία office και ειδικά power point,μπορώ να πω οτι τα διαχειρίστηκε άνετα.

Κι εγώ το πήρα για περισσότερο για διασκέδαση,ταινίες,web browsing και όχι σαν επαγγελματικό εργαλείο.Τότε μάλλον θα στρεφόμουν στο note 10.1 2014 edition.Πάντως κάποιες φορές που χρειάστηκα να δουλέχω και αρχεία office και ειδικά power point,μπορώ να πω οτι τα διαχειρίστηκε άνετα.

εμενα μολις ανοιξα ενα excel επανεκκινησε.. :lol::lol: :p και δεν ηταν κανα τερας, 100 γραμμες στην 1η σελιδα και 10 στηλες, με κειμενο μονο και νουμερα.

Τελος παντων, πιστευω οτι οποιος θελει τωρα να παρει, ειμαστε στα μεσα νοεμβριου, αξιζει να περιμενει να παρει ενα update, ειτε το ανδροιδ 5 ειτε καποιο μεγαλο να δουμε πως θα δουλεψει και αν συνεχισει τα ιδια να στραφει σε Ζ3c tablet Που θα εχει ριξει και τιμη, αλλιως τουτο εδω το προτιμω σε ομορφια,μπεζελ, οθονη και σετακι πληκτρολογιο-ποντικι.

Παιδια για wallpaper που να κοιταξω;; γιατί οσα εβαλα στην οριζοντια οθονη εχουν μαυρο κςνο.
Samsung Galaxy S8 plus.....

ποτε υπολογιζουμε παιδια να βγει το αναβαθμισμενο μοντελο?

Ετσι κι αλλιως δεν θα ρθει Ελλάδα. Το υπάρχον δε σου κανει;;; Ειναι το καλύτερο tablet της αγοράς

Καλησπέρα. Αγόρασα πρόσφατα το tablet με δώρο ένα πληκτρολόγιο και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα, ενώ συνδέομαι κανονικά με το bluetooth πληκτρολόγιο και γράφω αγγλικά δεν μπορώ με τίποτα να το γυρίσω να γράψει ελληνικά, όσο και να έχω προσπαθήσει. Μήπως μπορεί κάποιος που αντιμετώπισε το ίδιο πρόβλημα να με βοηθήσει? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"