LION_XX Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Με φόρτιση τι παίζει ; Αφήνω να τελειώσει η μπαταρία που έχει και κάνω μετά μια πλήρη φόρτιση με το tab κλειστό ; Παράθεση Samsung Note 4 Samsung Galaxy S3 Samsung Tab S 8.4" Samsung Gear 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ok Μιχάλη σ'ευχαριστώ πάντως και στα Αγγλικό και στα Γερμανικά site των Belkin & Logitech την (έχουν θήκη πληκτρολόγιο) για το S και το 8αρι και το 10αρι γύρω στα 115€. Αν βρω κάτι πιο πριν από εσένα θα σ ενημερώσω.Σ'ευχαριστώ και πάλι. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Α ξέχασα να σε ρωτήσω κάτι σημαντικό για κάρτα μνήμης τι μου προτείνεις θέλω από 32Gb και πάνω γιατί θα περάσω αρχεία της δουλειάς για να το παίρνω μαζί μου ( πολλά ταξίδια η άτιμη ) αυτά είναι περίπου 25Gb και να του περάσω και μερικές ταινίες για να βλέπω το βραδάκι. Ναι την εχω δει και μάλλον χρειάζεται ενα πληκτρολόγιο γιατι δεν βολεύει η πληκτρολογηση στο 10αρι οσο στο 8αρι. Καρτα ψαχνω κι εγω και μαλλον θα παω σε 64αρα καθως θελω να κατεβαζω σε 1080p (για να τις βλεπω σε ανάλυση που πρεπει για τετοια οθοναρα) και ειναι αρκετά GB η καθε ταινία. Κοίταξε στο σκρουτζ, με 50ευρω βρίσκεις 64αρα καρτα. Εγω κοιταω προς Samsung sd 64 στα 45€. Να κοιτάξεις να ειναι οπωσδήποτε class 10, οχι κατι λιγότερο ----- προσθήκη μηνύματος 48 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με φόρτιση τι παίζει ; Αφήνω να τελειώσει η μπαταρία που έχει και κάνω μετά μια πλήρη φόρτιση με το tab κλειστό ; Οπως θες φορτιζεις. Εγω την πρωτη μερα το αφησα να πεσει στο 10% και μετα το εβαλα για φόρτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 (edited) Ok Μιχάλη σ'ευχαριστώ. Μιχάλη sorry σε ζάλισα αλλά επειδή είναι το πρώτο μου tablet μια τελευταία ερώτηση , έχω διαβάσει σε προηγούμενες αναρτήσεις για μεμβράνη προστασίας οθόνης κάτι σαν γυαλί έχεις υπ'όψιν σου κάτι τέτοιο ; Αν ναι που μπορώ να βρω ; Κοίταξα αλλά δεν βρήκα κάτι . Η αν ξέρεις κάτι για γνήσια. :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης ---:!: Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited August 26, 2014 by Sol_Ballads Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sot2691 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Καλησπέρα hic_et_nun cεπειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για θήκη original και δεν στα γνωστά καταστήματα αυτές που εχω βρεί λένε τελευταία κομμάτια σειρά προταιρεότητας κ.λ.π. κολπάκια του marketing πες μου αν μπορείς σε παρακαλά απο που την πήρες ( εκτός πληρωμής με πιστωτική) και αν εχεις ακούσει κάτι για θήκες με πληκτρολόγιο . Έχω βρει και της Belkin και της Logitech στα 100€ Άν ενδιαφέρεσαι για original book cover της SAMSUNG έχει ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο Athens Mall στο Μαρούσι αλλά λίγα τεμάχια.Σήμερα την αγόρασα στα 70 Euro για το TAB S 10,5 LTE που έχω και είναι πάρα πολύ καλή και προστατεύει επαρκώς το tablet.Επίσης έχει και τα original Bluetooth πληκτρολόγια της SAMSUNG.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Constantinos_G7 Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Παιδιά Καλησπέρα! Είχα ρωτήσει και σε προηγούμενο ποστ αν έχει παρατηρηθεί τριξιμο στο σημειο των κουμπιών έντασης στη δεξιά πλευρά πιέζοντάς το ελαφρά. Είναι πολυ περίεργο και στο μαγαζι που το πήγα πίσω το ειδαν κ ευτυχώς το αλλαξαν. Μου ειπαν ότι μπορεί να είναι θεμα παρτιδας. Είναι το 8, 4 σε λευκο. Το τριξιμο γίνεται πολύ έντονο όταν ειναι ζεστό έστω κ λιγο. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2014 Ok Μιχάλη σ'ευχαριστώ. Μιχάλη sorry σε ζάλισα αλλά επειδή είναι το πρώτο μου tablet μια τελευταία ερώτηση , έχω διαβάσει σε προηγούμενες αναρτήσεις για μεμβράνη προστασίας οθόνης κάτι σαν γυαλί έχεις υπ'όψιν σου κάτι τέτοιο ; Αν ναι που μπορώ να βρω ; Κοίταξα αλλά δεν βρήκα κάτι . Η αν ξέρεις κάτι για γνήσια. :!:-- Από Ομάδα Διαχείρισης ---:!: Θα σας παρακαλούσαμε να αποφεύγετε τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποιήστε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλετε να προσθέσετε κάτι στο μήνυμα σας ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλετε να απαντήσετε ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Δεν εχω χρησιμοποιήσει ποτε μεμβράνες. Ειδικα σε tablet που θα είναι σε θήκη, δεν το θεωρώ απαραίτητο Άν ενδιαφέρεσαι για original book cover της SAMSUNG έχει ο ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ στο Athens Mall στο Μαρούσι αλλά λίγα τεμάχια.Σήμερα την αγόρασα στα 70 Euro για το TAB S 10,5 LTE που έχω και είναι πάρα πολύ καλή και προστατεύει επαρκώς το tablet.Επίσης έχει και τα original Bluetooth πληκτρολόγια της SAMSUNG.:D Εχει το original keybord του 10.5;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 Ναι την εχω δει και μάλλον χρειάζεται ενα πληκτρολόγιο γιατι δεν βολεύει η πληκτρολογηση στο 10αρι οσο στο 8αρι. Καρτα ψαχνω κι εγω και μαλλον θα παω σε 64αρα καθως θελω να κατεβαζω σε 1080p (για να τις βλεπω σε ανάλυση που πρεπει για τετοια οθοναρα) και ειναι αρκετά GB η καθε ταινία. Κοίταξε στο σκρουτζ, με 50ευρω βρίσκεις 64αρα καρτα. Εγω κοιταω προς Samsung sd 64 στα 45€. Να κοιτάξεις να ειναι οπωσδήποτε class 10, οχι κατι λιγότερο H πιο γρήγορη 64άρα φαίνεται να είναι αυτή: http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/extremeplus-uhs-i/?capacity=64GB η οποία φαίνεται να κάνει 82 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2014 H πιο γρήγορη 64άρα φαίνεται να είναι αυτή: http://www.sandisk.com/products/memory-cards/microsd/extremeplus-uhs-i/?capacity=64GB η οποία φαίνεται να κάνει 82 ευρώ Αυτη εδω στα 50€ φαίνεται άριστη με μικρη διαφορα στην ταχύτητα+ οτι ειναι Samsung που εχουν πολυ καλη φημη στις sd http://www.skroutz.gr/s/4879486/Samsung-microSDHC-64GB-Class-10-UHS-I-Pro-with-Adapter.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Αυτη εδω στα 50€ φαίνεται άριστη με μικρη διαφορα στην ταχύτητα+ οτι ειναι Samsung που εχουν πολυ καλη φημη στις sd http://www.skroutz.gr/s/4879486/Samsung-microSDHC-64GB-Class-10-UHS-I-Pro-with-Adapter.html καλή φαίνεται και αυτή αν προτιμήσεις samsung, εξέτασε και αυτή, που είναι ελάχιστα πιο ακριβή αλλά φαίνεται πιο καινούργιο μοντέλο: http://www.e-gate.gr/samsung-pro-microsdxc-64gb-uhs-i-class-10-sd-adapter-mb-mg64da-eu.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα.Οι πρωτες φωτό μετά το σετάρισμα. Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Παρέλαβα κι εγώ σήμερα.Οι πρωτες φωτό μετά το σετάρισμα. Και άλλες δύο Edited August 30, 2014 by tkourk Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 (edited) Παρέλαβα κι εγώ σήμερα.Οι πρωτες φωτό μετά το σετάρισμα. Καλοδούλευτο φιλε. :) Edited August 28, 2014 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Καλοδούλευτο φιλε. :p Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη. Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Ευχαριστώ πολύ Μιχάλη. Sorry για τη γλωσσιτσα :) . Χαμογελακι ηθελα να βάλω. Θηκη πήρες;;; Εγω ειδα την book cover που εχω σε λευκό, σε ενα εκπληκτικό πετρολ χρώμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2014 Sorry για τη γλωσσιτσα :) . Χαμογελακι ηθελα να βάλω. Θηκη πήρες;;; Εγω ειδα την book cover που εχω σε λευκό, σε ενα εκπληκτικό πετρολ χρώμα. Οχι μάλλον θα περιμένω την original θήκη πληκτρολόγιο , όσο για την γλωσσίτσα δεν πειράζει:lol: Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n258207cc Δημ. August 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2014 καλή φαίνεται και αυτή αν προτιμήσεις samsung, εξέτασε και αυτή, που είναι ελάχιστα πιο ακριβή αλλά φαίνεται πιο καινούργιο μοντέλο: http://www.e-gate.gr/samsung-pro-microsdxc-64gb-uhs-i-class-10-sd-adapter-mb-mg64da-eu.html πολυ καλη αυτη που σου προτεινει ο φιλος ειναι η ανωτερη κατηγορια απο αυτη που σου προτεινω εγω http://www.ebay.com/itm/SAMSUNG-MICRO-SDHC-EVO-64GB-64G-MICROSD-UHS-1-CLASS-10-MEMORY-CARD-NEW-/121414730979?pt=US_Memory_RAM_&hash=item1c44e1c4e3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδια εχει παρατηρησει αλλος bug στο πληκτρολόγιο; ;; Ενω γράφω καπου κολλάει καμιά φορα και πρεπει να πατησω την τροχαλια των ρυθμισεων και να επιστρεψω για να ξεκολλησει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 (edited) Μιχάλη καλημέρα σ'εμένα τουλάχιστον ακόμα δεύτερη μέρα δεν έχει κάνει τίποτα,αν δω κάτι θα σε ενημερώσω.Καλή σου ημέρα. Edited August 30, 2014 by tkourk Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Παιδια εχει παρατηρησει αλλος bug στο πληκτρολόγιο; ;; Ενω γράφω καπου κολλάει καμιά φορα και πρεπει να πατησω την τροχαλια των ρυθμισεων και να επιστρεψω για να ξεκολλησει. Μιχάλη καλημέρα σ'εμένα τουλάχιστον ακόμα δεύτερη μέρα δεν έχει κάνει τίποτα,αν δω κάτι θα σε ενημερώσω.Καλή σου ημέρα. Σημερινά αρχεία. Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Σημερινά αρχεία. Ωραίος! Εντυπώσεις;;;; Το μονο που βρίσκω ως αρνητικό ειναι η ενταση του ηχου. Η ποιότητα ειναι πολυ καλή αλλα θα το ήθελα να ανεβαινει 2 σκάλες ακομα η ένταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Σημερινά αρχεία. καλημερα, ειναι ευκολο να μου πεις στο αρχειο της ενδειξης της μπαταριας, στο ποσοστο 31% που εχεις καταναλωσει και εχει κρατησει μια ημερα, τι εργασιες εχεις κανει? απλα το ειχες ανοιχτο χωρις wifi? επαιξες παιχνιδια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ναι όντως έχεις δίκο Μιχάλη κι εγώ μόνο αυτό βλέπω αν μπορεί να θεωρηθεί μείον , να έχεις μια υπέροχη μέρα. Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 καλημερα, ειναι ευκολο να μου πεις στο αρχειο της ενδειξης της μπαταριας, στο ποσοστο 31% που εχεις καταναλωσει και εχει κρατησει μια ημερα, τι εργασιες εχεις κανει? απλα το ειχες ανοιχτο χωρις wifi? επαιξες παιχνιδια? Κλημέρα ανοιχτό το ασύρματο συνεχώς mail και δημιουργία κάποιων αρχείων excel παιχνίδια γενικά δεν ασχολούμαι δεν είναι φίλος. Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Κλημέρα ανοιχτό το ασύρματο συνεχώς mail και δημιουργία κάποιων αρχείων excel παιχνίδια γενικά δεν ασχολούμαι δεν είναι φίλος. απλως ειδα οτι κραταει αρκετα για αυτο ρωτησα, εγω εχω το note 10.1 2014, και επειδη χρησιμοποιω πιο πολυ το wifi, μου κραταει περιπου 5 ωρες συνεχεια ανοιχτο.βεβαια του εχω κανει 3 φορτισεις μεχρι τωρα, και δεν νομιζω να αλλαξει κατι δραστικα μετα απο λιγο καιρο.δεν ξερω αν ειναι ικανοποιητικες οι 5 ωρες μονο συνεχεια ανοιχτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tkourk Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 απλως ειδα οτι κραταει αρκετα για αυτο ρωτησα, εγω εχω το note 10.1 2014, και επειδη χρησιμοποιω πιο πολυ το wifi, μου κραταει περιπου 5 ωρες συνεχεια ανοιχτο.βεβαια του εχω κανει 3 φορτισεις μεχρι τωρα, και δεν νομιζω να αλλαξει κατι δραστικα μετα απο λιγο καιρο.δεν ξερω αν ειναι ικανοποιητικες οι 5 ωρες μονο συνεχεια ανοιχτο. Έχεις κοιτάξει μήπως τρέχει κάποια ενεργοβόρα εφαρμογή στο παρασκήνιο;Βέβαια στο λέω αυτο με κάθε επιφύλαξη γιατί μιλάμε για άλλο μοντέλο νομίζω πιο σαφή απάντηση θα πάρεις απο κάποιον κάτοχο που έχει το ίδιο με το δικό σου. Παράθεση I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts