Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν εχω καρτα μνημης περασμενη....

Με μολις μια φορτιση....και ελαφρια χρηση..σχετικα...[ATTACH]60368[/ATTACH]

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρθηκε ο περιορισμος των εφαρμογων να μεταφερουν τα δεδομενα τους στην καρτα μνημης?Απο μπαταρια πως παει?

Στο sammobile τωρα που κοιταζω εχει ανεβασμενες στην ιδια ημερομηνια την 5.0.2 και μια αναβαθμιση της 4.4.2 με την τελευταια να ειναι η νεοτερη που δινει η samsung,μηπως τρεχει κατι με την ελβετικη 5.02?

Σε ευχαριστω,μπορεις να μου πεις αν μπορεις να αντιγραψεις απο την εσωτερικη μνημη στην sd με καποιον file manager εκτος του στοκ?

Λοιπον περασα και εγω ελβετικη 5.0.2 ωραια γραφικα για τα γουστα μου,μπαταρια δειχνει λιγο καλυτερη,σε ταινια fhd mp4 format μου καταναλωσε σε 1 ωρα 8% στην ιδια ταινια με 4.4.2 ειχα καταναλωση 11%,με tw εχει βελτιωθει το lag αρκετα απενεργοποιησα και το περιοδικο google που δημιουργουσε αρκετο lagρισμα αλλα το εκανα αφου περασα την 5.0.2 καιτωρα παει πολυ πιο γρηγορα το tablet,πιστευω οτι οφειλετε στην romκαι οχι στην εφαρμογη απλα το αναφερω..Πολυ καλη αναβαθμιση εντελει και δεν το περιμενα...συνεχιζω να ψαχνω...:)

Εγω με επαναφορα πριν και μετα το περασμα της ρομ και απειραχτα εφε και το περιοδικο on εχω σχεδον ανυπαρκτα lag ...

Καλησπέρα σας,

Νεος κάτοχος και εγώ του Tab S 10.5 Lte και ενδιαφέρομαι να του κάνω root και να περάσω μια πιο ελαφριά rom ώστε να μπορώ να του εγκαταστήσω ubuntu για να αντικαταστησει σε κάποιες λειτουργίες το laptop μου. Είδα κάποιους οδηγούς, ομως με ενδιαφέρει να μην γράψει ο knox και βγει εκτός εγγύησης. Έχει κάποιος δοκιμάσει κάποια μέθοδο ώστε να μην γράψει ο knox κατά το rootάρισμα κι μπορείτε να μου προτείνετε ελαφριές αλλά καλές σε απόδοση rom και να μπορούν να λειτουργούν ακόμα κάποιες βασικές λειτουργίες όπως το Lte κλπ.

Προκαταβολή και σας ευχαριστώ. :):rolleyes:

Καλησπέρα σας,

Νεος κάτοχος και εγώ του Tab S 10.5 Lte και ενδιαφέρομαι να του κάνω root και να περάσω μια πιο ελαφριά rom ώστε να μπορώ να του εγκαταστήσω ubuntu για να αντικαταστησει σε κάποιες λειτουργίες το laptop μου. Είδα κάποιους οδηγούς, ομως με ενδιαφέρει να μην γράψει ο knox και βγει εκτός εγγύησης. Έχει κάποιος δοκιμάσει κάποια μέθοδο ώστε να μην γράψει ο knox κατά το rootάρισμα κι μπορείτε να μου προτείνετε ελαφριές αλλά καλές σε απόδοση rom και να μπορούν να λειτουργούν ακόμα κάποιες βασικές λειτουργίες όπως το Lte κλπ.

αν μπλεξεις με root o knox θα γραψει.διαβασε πολυ πριν κανεις κατι γιατι ειναι πολυ περιεργο το tablet

Καλησπέρα σας,

ΔΕΝ γίνεται να μην γράψει το Knox !! εάν το κάνεις root χάνεις την εγγύηση για Πάντα !! (Έχει exynos επεξεργαστή !! να μην γράψει μόνο με snapdragon!!)

Με lollipop ελβετιας και 1η φορτιση ...νομιζω αρκετα καλα!![ATTACH]60403[/ATTACH][ATTACH]60404[/ATTACH]

αν μπλεξεις με root o knox θα γραψει.διαβασε πολυ πριν κανεις κατι γιατι ειναι πολυ περιεργο το tablet

ΔΕΝ γίνεται να μην γράψει το Knox !! εάν το κάνεις root χάνεις την εγγύηση για Πάντα !! (Έχει exynos επεξεργαστή !! να μην γράψει μόνο με snapdragon!!)

Ευχαριστώ πολύ. Εκτός από το servis και τις official roms σε τι άλλο θα μου προκαλέσει πρόβλημα το γεγονός ότι έχει γράψει ο knox;

Αξίζει να κάνω root και να βάλω μια "καλύτερη" rom η να κρατήσω την εγγύηση. Από την εμπειρία σας υπάρχει μεγάλο ποσοστό να χρειαστώ την εγγύηση;

Ευχαριστώ πολύ. Εκτός από το servis και τις official roms σε τι άλλο θα μου προκαλέσει πρόβλημα το γεγονός ότι έχει γράψει ο knox;

Αξίζει να κάνω root και να βάλω μια "καλύτερη" rom η να κρατήσω την εγγύηση. Από την εμπειρία σας υπάρχει μεγάλο ποσοστό να χρειαστώ την εγγύηση;

Εγω αλλαξα μπαταρια,και αρκετοι ειχαν αυτο το προβλημα,το tablet ηδη παιρνει 5.0.2 σκεψου μηπως πρεπει να περιμενεις λιγο να δεις αν σε ικανοποιει και μετα να προχωρησεις σε ρουταρισμα?

Εγω αλλαξα μπαταρια,και αρκετοι ειχαν αυτο το προβλημα,το tablet ηδη παιρνει 5.0.2 σκεψου μηπως πρεπει να περιμενεις λιγο να δεις αν σε ικανοποιει και μετα να προχωρησεις σε ρουταρισμα?

Μετά από πόσο καιρό είδες πρόβλημα με την μπαταρία γιατί εμένα μου πάει μέχρι τώρα καλά. (π.χ. σήμερα σε περίπου 5 ώρες με χρήση wifi και δεδομένα, μουσική κλπ. έχει πάει στο 57% ). Σου ήταν δηλαδή καλά στην αρχή και μετά παρουσιασε πρόβλημα;

Μετά από πόσο καιρό είδες πρόβλημα με την μπαταρία γιατί εμένα μου πάει μέχρι τώρα καλά. (π.χ. σήμερα σε περίπου 5 ώρες με χρήση wifi και δεδομένα, μουσική κλπ. έχει πάει στο 57% ). Σου ήταν δηλαδή καλά στην αρχή και μετά παρουσιασε πρόβλημα;

εγω στο διμηνο περιπου ειδα draines της μπαταριας αλλα δεν ειμαι και σιγουρος γιατι του κανω light χρηση..ομως νομιζω μετα το 2μηνο αρχισε τα περιεργα..

Προσωπικα θα σου ελεγα να περιμενεις κανα 5-6 μηνες να το λιωσεις λιγο οπως ειναι και μετα ενα clean Install την lollipop και αν δεν σου αρεσει, παιζεις με root..

Προσωπικα δε θα την βαλω την 5 επειδη δεν μαρεσει και βλεπω οτι εχει ακομα θεματα με την ενεργεια, ωρες ωρες ρουφαει πολυ, στο κινητο, αν και σαν αναμονη ειναι κορυφη, ομως δεν ειναι σταθερη. Γιαυτο θα κρατησω το ταμπλετ οπως ειναι, μιας και δεν γυρνας πισω χωρις να χασεις εγγυηση.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Απο την στιγμη που το πηρα,μετα το 25% επεφτε πολυ γρηγορα σε 5 λεπτα εκλεινε το ανοιγα καιπηγαινε στο 40% και παλι σε λιγο εσβηνε κλ.π.Την αλλαξα και βρηκα την υγεια μου.Οσο για την lollipop εβαλα την ελβετικη,ειχα 11%την ωρα βλεποντας ταινια fhd format mp4 τωρα στην ιδια ταινια εχω με την lollipop 8%,εχει περιοριστει και το lag με τον στοκ tw,η δικια μου η αποψη ειναι οτι ειναι μακραν η καλυτερη υλοποιηση rom που εκανε η samsung

Αλλο ενα πραγμα που παρατηρω με την lollipop ειναι οτι οταν εβγαζα το ταμπλετ απο την φορτιση σβηστο και το ανοιγα η μπαταρια ξεκινουσε απο το 99% τωρα ξεκινα απο το 100% tab s 8.4 wifi

θελω μια θηκη(book) για το s 8,4 και μια μεβρανη.εχουμε τιποτε καλο γιατι η μαμα ωραια ειναι ,αλλα περναει το 40αρι? Edited by dp8

Άντε να δούμε και τα νέα μοντέλα

Samsung Galaxy Tab S2 will be announced in June

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_tab_s2_will_be_announced_in_june-news-12145.php

Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra

πηρα τηλεφωνο για να δω τι εχουν κανει στο ταμπλετ μου, μιας και δεν εχω καταφερει να το παρω, και μου ειπαν οτι η μπαταρια δεν ειχε προβλημα, αλλα εκαναν αντικατασταση επαφων μπαταριας και αναβαθμιση!

Μετα λεμε για την αρβατο...

Ελπιζω οταν θα καταφερω να το παραλαβω να μην κανει τα ιδια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

θελω μια θηκη(book) για το s 8,4 και μια μεβρανη.εχουμε τιποτε καλο γιατι η μαμα ωραια ειναι ,αλλα περναει το 40αρι?

Αν δεις τα σχόλια κάτω από την είδηση δεν είναι και τα καλύτερα και έχουν δίκιο. Γιατί να αλλάξουν τις διαστάσεις και να μην βάλουν 32GB μνήμη σε όλα τα μοντέλα και NFC για παράδειγμα; Για τον επεξεργαστή δεν έχω άποψη αλλά αν η αναβάθμιση γίνει μόνο για το πάχος και την οθόνη μάλλον θα με αφήσει ασυγκίνητο.

Sorry έκανα λάθος quote. Αναφέρομαι στην είδηση για τα νέα μοντέλα.

Εχει βρει κανεις κανενα τρόπο να εκτυπωσω απο usb laser εκτυπωτη μεσω του tablet? Με usb otg cable. Παιδευομαι ωρες με διάφορες εφαρμογές αλλα λυση δε βρηκα. Δοκιμασα το printereshare αλλα δεν εχει τον εκτυπωτη μου Samsung clp 320.. Δοκιμασα της Samsung την εφαρμογη, μονο μεσω δικτύου βλέπω εκτυπωνει.. Αν εχει κανεις καμια λυση..

θελω μια θηκη(book) για το s 8,4 και μια μεβρανη.εχουμε τιποτε καλο γιατι η μαμα ωραια ειναι ,αλλα περναει το 40αρι?

Εγώ πήρα αυτή επειδή ήθελα μία case τύπου stand, έχει και μαγνήτη για αυτόματο wake/sleep.

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/thikes/Tucano-Thikh-gia-Samsung-Galaxy-tab-S-8-4-Black-TAB-RSS8.htm

Εγώ πήρα αυτή επειδή ήθελα μία case τύπου stand, έχει και μαγνήτη για αυτόματο wake/sleep.

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/thikes/Tucano-Thikh-gia-Samsung-Galaxy-tab-S-8-4-Black-TAB-RSS8.htm

Εξαιρετικης ποιοτητας.Την εχω κανα διμηνο,και προτεινεται ανεπιφυλακτα.

εγω εχω αυτη τη θηκη, μοιαζει γνησια..αλλα δε νομιζω να ειναι,αριστη:

http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-10-5-T700-T800-High-Imitation-Original-Book-Case-/151398275617?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item23400a5a21

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"