petaloudas Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ! ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ το tablet samsung galaxy tab s 8,4 t700 ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΚΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΛΛΑΞΑ ΣΤΙΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΙΟΥ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΔΙΠΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΟΥΜΠΙ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ! Θα πας "Ρυμίσεις/Συσκευή/Ήχος/Ανταπόκριση Δόνησης" για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση και "Ρυμίσεις/Συσκευή/Ήχος/Επίπεδο Δόνησης" για τη ρύθμιση της έντασης της δόνησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 υπότιτλοι θα παίξουν .... stream... mx-player...επιλογή αποκωδιποιητη... H/W+ αποκωδικοποιητης (είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω..το δοκίμασα σε nexus media 8.1 ... ταινία John wick 1080p mkv..τους υπότιτλους τους ενσωμάτωσα όπως τους έχεις και εσύ...) γεια σου, εκανα αυτο που ειπες, αλλα δεν μου παιζει τους υποτιτλους οταν βαζω στο φλασακι ταινια bluray. οταν βαζω ταινια ομως οχι bluray, μου παιζει κανονικα τους υποτιτλους.( ενημερωτικα ολες τις ταινιες τις κατεβαζω με ενσωματωμενους υποτιτλους, δλδ δεν κατεβαζω πρωτα την ταινια και μετα βρισκω τους υποτιτλους και τους ενσωματωνω).εχεις καμμια ιδεα τι να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirinoula88 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλησπέρα και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις και συγγνώμη για τα κεφαλαία....πήγα στις ρυθμίσεις αλλά την ανταπόκριση δόνησης μου την έχει γκριζαρισμένη και δεν μπορώ ούτε να το τσεκάρω ούτε όχι....:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Με flip cover ενω εχω απενεργοποιήσει το "*auto wake" με το ποι ανοιγω το flip αυτοματα ανοιγει η οθονη. Δεν ειναι OEM το cover. Καμια ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ijojoba Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Με flip cover ενω εχω απενεργοποιήσει το "*auto wake" με το ποι ανοιγω το flip αυτοματα ανοιγει η οθονη. Δεν ειναι OEM το cover. Καμια ιδέα? Μήπως δεν το έχεις βάλει να κλειδώνει και απλά ο proximity sensor σβήνει και ανοίγει την οθόνη; Άλλη επιλογή για την ενεργοποίηση της οθόνης με το cover δεν θυμάμαι να έχει και αν ναι που. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Το κλειδωνω εγώ με το lock, κλείνω το flip και μετά μόλις το σηκώσω ενεργοποιειται η οθόνη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Το κλειδωνω εγώ με το lock, κλείνω το flip και μετά μόλις το σηκώσω ενεργοποιειται η οθόνη. Η οθόνη ενεργοποιείται αναγκαστικά. Εχεις την επιλογή να ξεκλειδώνει κατα το άνοιγμα αλλά το να να μην ενεργοποιείται δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirinoula88 Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Παιδια το βρηκαμε. Επρεπε να βγαλω την εξοικονομηση ενεργειας για να δουλεψει:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_skarlas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλησπερα παιδια Θελω να ρωτησω για screen protector ή tempered glass? Εχουμε κατι υπ'οψιν μας? Εψαξα στο e-bay ομως δε ξερω τι απο τα δυο να παρω.Επισης γνωριζει καποιος για το bt keyboard της sammy που εδιναν ως συνοδο "δωρο" στα διαφορα καταστηματα(public etc) που θα μπορουσα να το βρω? Ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλησπερα παιδια Θελω να ρωτησω για screen protector ή tempered glass? Εχουμε κατι υπ'οψιν μας? Εψαξα στο e-bay ομως δε ξερω τι απο τα δυο να παρω.Επισης γνωριζει καποιος για το bt keyboard της sammy που εδιναν ως συνοδο "δωρο" στα διαφορα καταστηματα(public etc) που θα μπορουσα να το βρω? Ευχαριστω πολυ! Να διευκρινισω πως εχω το 8.4 T700 λευκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Για το πληκτρολόγιο μπορεις σίγουρα να το παραγγείλεις απο πλαίσιο. Νομιζω δεν το εχουν στο site τους αλλα σιγουρα το φέρνουν. 119€ για το 8..4 , 129€ για το 10.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλησπερα παιδια Θελω να ρωτησω για screen protector ή tempered glass? Εχουμε κατι υπ'οψιν μας? Εψαξα στο e-bay ομως δε ξερω τι απο τα δυο να παρω.Επισης γνωριζει καποιος για το bt keyboard της sammy που εδιναν ως συνοδο "δωρο" στα διαφορα καταστηματα(public etc) που θα μπορουσα να το βρω? Ευχαριστω πολυ! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να διευκρινισω πως εχω το 8.4 T700 λευκο. Αυτό εδώ έχω εγώ. . http://www.ebay.com/itm/Premium-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-T700-T705-/331387948091?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4d2842cc3b Δεν είναι κορυφαίο σε σχέση με άλλα που έχω δει στα κινητά αλλά είναι καλό. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosnik Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Καλησπέρα. . Έχω το Samsung galaxy tab s 10.5 και note 3 .. ψάχνω για κάτι ( δεν ξέρω πως λέγετε) που μπορείς να βλέπεις τηλεόραση χωρίς ίντερνετ και αν είναι δυνατόν να κάνει και για τα δυο... αν όχι προτιμώ για το tablet. .. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stellio40 Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 http://www.extreme-mobile.gr/c.TIVIZEN-Tileorasi-sto-kinito-Tablet.238095.html Παράθεση Galaxy Note 2 , Galaxy tab s 10.5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_skarlas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες...θα πάω στο Πλαίσιο να ρωτήσω αν και 119€ πολλά μου φαίνονται..αλλιώς στο e-bay Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Καλησπέρα. . Έχω το Samsung galaxy tab s 10.5 και note 3 .. ψάχνω για κάτι ( δεν ξέρω πως λέγετε) που μπορείς να βλέπεις τηλεόραση χωρίς ίντερνετ και αν είναι δυνατόν να κάνει και για τα δυο... αν όχι προτιμώ για το tablet. .. Ευχαριστώ Εγώ έχω πάρει αυτό http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/kartes-tv-tuner/Turbo-X-TV-tuner-for-Tablets-and-Mobiles-TB1.htm και είμσι πολύ ευχαριστημένος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosnik Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Εγώ έχω πάρει αυτό http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/kartes-tv-tuner/Turbo-X-TV-tuner-for-Tablets-and-Mobiles-TB1.htm και είμσι πολύ ευχαριστημένος Τα ψιλό φοβάμαι τα turbo -x να πω την αλήθεια. .... πως το συνδέσεις με το κινητό / tablet. .?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Τα ψιλό φοβάμαι τα turbo -x να πω την αλήθεια. .... πως το συνδέσεις με το κινητό / tablet. .?? http://www.skroutz.gr/c/17/kartes-tileorashs-video-cards.html?from=catspan&keyphrase=tablet+tv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2015 Τα ψιλό φοβάμαι τα turbo -x να πω την αλήθεια. .... πως το συνδέσεις με το κινητό / tablet. .?? Εμένα δουλεύει άψογα προς το παρόν. Είναι 20€ φθηνότερο από τα άλλα και έχει και την εγγύησή του. Συνδέεται μέσω wifi. Κατεβάζεις και μια σχετική εφαρμογή από το play store, κάνεις αναζήτηση καναλιών και έχεις τηλεόραση στη συσκευή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanosnik Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Εμένα δουλεύει άψογα προς το παρόν. Είναι 20€ φθηνότερο από τα άλλα και έχει και την εγγύησή του. Συνδέεται μέσω wifi. Κατεβάζεις και μια σχετική εφαρμογή από το play store, κάνεις αναζήτηση καναλιών και έχεις τηλεόραση στη συσκευή σου. Ωραία ευχαριστώ και κάτι τελευταίο. . Ξέρεις αν μπορώ να συνδέσω 2 ή και περισσότερες συσκευές και να βλέπουν ταυτόχρονα? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Αυτό δεν το ξέρω γιατί δεν το έχω δοκιμάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 σημερα πηγα πλαισιο mail μαροθσι και ειδα το s 10.5 απλα τελειο 649 ευρο με LTE και θηκη δορο ,αξειζει,η να παω στο note π605 4g 549. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 σημερα πηγα πλαισιο mail μαροθσι και ειδα το s 10.5 απλα τελειο 649 ευρο με LTE και θηκη δορο ,αξειζει,η να παω στο note π605 4g 549. προσοχή!! Όλα τα S και το lte έχουν exynos 5420 .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 προσοχή!! Όλα τα S και το lte έχουν exynos 5420 .... Ολα τα tab s εχουν τον exynos απ την στιγμή που βγήκαν :confused: Προς τι η προειδοποιηση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos303 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 τελικα τι το κακο εχει το exynos,η χρηση θα ειναι για καμια ταινια κανενα youtoube kai facebook, καιγια καμια ομηλια αμα τυχη .παντοσ με σχεση το note ποιο ωραιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 τελικα τι το κακο εχει το exynos,η χρηση θα ειναι για καμια ταινια κανενα youtoube kai facebook, καιγια καμια ομηλια αμα τυχη .παντοσ με σχεση το note ποιο ωραιο Εννοειται πας στο tab s σε σχεση με το Note. Τίποτα το κακό δεν έχει. Ισα ισα εχει πολλα σκαλια πανω απο snapdragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts