Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τι sd card της Samsung είναι η καλύτερη επιλογή; ;;; pro, evo?

Καλύτερη η pro αλλά πιο ακριβή. Και με evo μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου, εκτός κι αν έχεις επαγγελματικες απαιτήσεις

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άρτι αφιχθέν το δέμα - μπράβο στο PUBLIC, αν και η συσκευασία εντελώς της πλάκας - και κάθομαι και το κοιτάω και αναρωτιέμαι? ρωτιέμαι : να το ανοίξω ή να το επιστρέψω, ανέγγιχτο? to be or not to be?

Μου αναψατε φωτιά, Χριστουγεννιάτικα ������

Θυμάστε αν έρχεται φορτισμένο? Ισχύει και εδώ ότι στην αρχη χρειάζονται 2-3 πλήρεις κύκλοι αποφόρτισης και φόρτισης

Ανοιξε το βρε παιδακι μου. Δε δαγκανει :lol:

Με 60 % μπαταρια ερχεται...φιλε εγω αρχισα και το συνηθιζω και ολα κομπλε:happy: να το ανοιξεις

Ανοιξε το βρε παιδακι μου. Δε δαγκανει :lol:

Λοιπόν, το κρίμα στο λαιμό σας. ..Το ανοίγω και ...γαία πυρί μιχθήτω:!:

Λοιπόν, το κρίμα στο λαιμό σας. ..Το ανοίγω και ...γαία πυρί μιχθήτω:!:

Καλορίζικο πες μας εντυπώσεις.

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

well well. Αφού το εξάντλησα από το 60% στο 0% σε 2.5+ ώρες , το έβαλα και κοιμάται τώρα. So, ΠΡΩΤΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ: "Πανέμορφο, σέξυ , ελαφρύ και με οθόνη να την πιεις στο ποτήρι!' όπως πολύ εύστοχα είπε και ο hasiotis_john πιο πάνω. Πιο πολύ ασχολήθηκα με hd video sto HD-trailers.net και στο YouTube. Όλα ωραία, όλα ανθηρά, μέχρι που φτάσαμε στα 4Κ Ultra HD, όπου... τα 'φτυσε: ακουγόταν μεν ήχος, αλλά η εικόνα ή πάγωνε ή κολλούσε / "τραύλιζε. Έχει δοκιμάσει κανείς να παίξει 4Κ στον Chrome? Διότι ο stock browser και η YouTube εφαρμογή δε δίνουν επιλογή πάνω από 720p.

Για δώσε λινκ να μπω από το δικό μου να σου πω! Δεν το ήξερα πως από τον browser μπορείς να επιλέξεις 4Κ. Εγώ ότι βίντεο έχω βρει που λέει 4κ, με βγάζει στο youtube που έχει επιλογή μόνο 720p! (Εκτός και αν εννοείς πως του έβαλες κάποιο 4Κ βίντεο που κατέβασες!) Edited by hasiotis_john

Αν μπεις από Chrome στο YouTube και από το μενού του Chrome επιλέξεις τσεκάρεις request desktop site ΣΕ βγάζει από την Mobile έκδοση και σε βάζει στην "κανονικη". Ψάξε για 4k video kai στην μπάρα του player./ στρογγυλο κουμπάκι θα έχεις επιλογή μέχρι 4Κ Edited by lzrs21lz

Αν μπεις από Chrome στο YouTube και από το μενού του Chrome επιλέξεις τσεκάρεις request desktop site ΣΕ βγάζει από την Mobile έκδοση και σε βάζει στην "κανονικη". Ψάξε για 4k video kai στην μπάρα του player./ στρογγυλο κουμπάκι θα έχεις επιλογή μέχρι 4Κ

Οκ, i see. Δεν το γνώριζα οτι δινει 4K απ τον browser. Στο YouTube app δινει επιλογή μεχρι 1440p

Edited by hic_et_nunc

Τελικά σου έπαιξε εντάξει, χωρίς πρόβλημα στα 2160p ή γονατισε και σε σένα? Άραγε είναι θέμα RAM, CPU, WiFi, ποιότητας / ταχύτητας της σύνδεσης Internet (εγώ στο Thomson πιάνω περίπου 16Mbps) ή λίγο απ όλα? Άραγε υπάρχει ταμπλετ που να παίζει 4Κ απρόσκοπτα?

Χρόνια πολλά σε όλους μας

Edited by lzrs21lz

Τελικά σου έπαιξε εντάξει, χωρίς πρόβλημα στα 2606 η γονατισε και σε σένα? Άραγε είναι θέμα RAM, CPU, WiFi, ποιότητας / ταχύτητας Internet ή λίγο απ όλα? Άραγε υπάρχει ταμπλετ που να παίζει 4Κ απρόσκοπτα?

Θα σου πω σε 2 ημέρες γιατί τωρα ειμαι στο χωριό με ταχύτητα 2,5-3 mbps οποτε καταλαβαίνεις οτι δεν μου φορτώνει καν τέτοιο βίντεο :lol:

Στο app του YouTube σε 1440p το δοκιμασες;;;;

Edited by hic_et_nunc

Ναι δοκίμασα, παίζει οκ. Στον Chrome είναι το πρόβλημα. Καλά να περάσεις!

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γενικα κανει και σε σας αρκετη ωρα να φορτισει ?:)

Απ το 0% στο 100% μου έκανε περίπου 4 ώρες.

----- προσθήκη μηνύματος 95 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

.. αλλάξτε launcher και θα εξαφανιστούν τα ενοχλητικά lags. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η samsung με το κακογραμμένο softwarικά touchwiz "μπουκώνει" τις συσκευές της.

Ποιον προτείνεις?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για δώσε λινκ να μπω από το δικό μου να σου πω! Δεν το ήξερα πως από τον browser μπορείς να επιλέξεις 4Κ. Εγώ ότι βίντεο έχω βρει που λέει 4κ, με βγάζει στο youtube που έχει επιλογή μόνο 720p! (Εκτός και αν εννοείς πως του έβαλες κάποιο 4Κ βίντεο που κατέβασες!)

Δοκίμασες? Στον Chrome/desktop view

https://www.youtube.com/watch?v=iNJdPyoqt8U

Η μονη ασφαλης απαντηση στο ερωτημα 4k video ειναι να κατεβασετε καποιο και να το παιξετε με τον mx player. Ετσι αποκλειεται χαμηλη ταχυτητα συνδεσης και πιθανη καθυστερηση του chrome.

Edit: κατεβασα ενα βιντεο 4Κ με το tubemate. παιζει πολυ καλα τοσο σε tab pro οσο και στο tab s. Αρα τα ταμπλετ αυτου του επιπεδου σηκωνουν αναπαραγωγη 4Κ βιντεο.

Edited by fioravanti90

Δοκίμασες? Στον Chrome/desktop view

https://www.youtube.com/watch?v=iNJdPyoqt8U

Ναι φίλε δοκίμασα και τα φτύνει ο Chrome, ... δε νομίζω να είναι θέμα των τάμπλετ , αλλά καθαρά θέμα του προγράμματος! Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω καλύτερα είναι να τα κατεβάζεις με το tubemate και μετά με κάποιον player να τα βλέπεις! (mxplayer ή bsplayer)

Καλοδούλευτο αδερφέ... :)

επομένως Λες ότι Φταίει Είτε η ταχύτητα του Internet στο σπίτι μας ή ο ίδιος ο Chrome. Δεν έχω καινούριο desktop or laptop Να δω αν κι εκεί ο Chrome Συμπεριφέρεται έτσι με σπασίματα κ' κολλήματα στα 4k βίντεο του YouTube

εγω παντως δοκιμασα το λινκ που δινετε και παιζει μια χαρα απο chrome, ομως δεν μου εχει επιλογη για αναλυση οπως στο pc, παρα μονο HQ, το οποιο αμφιβαλλω αν ειναι 4Κ..Στο pc σου λεει κανονικα τι θες και ξεκινουσε με 1080p.

Απο εκει και περα, το σωστο ειναι να κατεβασουμε βιντεο στη μνημη του ταμπλετ και να το τεσταρουμε.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

εγω παντως δοκιμασα το λινκ που δινετε και παιζει μια χαρα απο chrome, ομως δεν μου εχει επιλογη για αναλυση οπως στο pc, παρα μονο HQ, το οποιο αμφιβαλλω αν ειναι 4Κ..Στο pc σου λεει κανονικα τι θες και ξεκινουσε με 1080p.

Απο εκει και περα, το σωστο ειναι να κατεβασουμε βιντεο στη μνημη του ταμπλετ και να το τεσταρουμε.

πρέπει να μπεις από Chrome στο YouTube και από το μενού του Chrome επιλέξεις τσεκάρεις request desktop site ΣΕ βγάζει από την Mobile έκδοση και σε βάζει στην "κανονικη και σου ανοίγει την επιλογήανάλυση video

πρέπει να μπεις από Chrome στο YouTube και από το μενού του Chrome επιλέξεις τσεκάρεις request desktop site ΣΕ βγάζει από την Mobile έκδοση και σε βάζει στην "κανονικη και σου ανοίγει την επιλογήανάλυση video

Τελικά το μετανοιωσες που το ανοιξες;;;

Τελικά το μετανοιωσες που το ανοιξες;;;

μόλις κλείσαμε το πρώτο μας 24άωρο μαζί , Και νομίζω ότιιι ...ταιριάζουμε πολύ :love:

...

αν και μου κάνει νουμεράκια, αλλά πού θα πάει. ... θα στρώσει

Edited by lzrs21lz

μόλις κλείσαμε το πρώτο μας 24άωρο μαζί , Και νομίζω ότιιι ...ταιριάζουμε πολύ :love:

...

αν και μου κάνει νουμεράκια, αλλά πού θα πάει. ... θα στρώσει

Ουτε εγω τ αποχωρίζομαι :) κι εχω μπόλικα tablet στην κατοχή μου. Ειδικα με την official book cover που κουμπώνει πισω κανουν τρελη παρέα.

Ουτε εγω τ αποχωρίζομαι :) κι εχω μπόλικα tablet στην κατοχή μου. Ειδικα με την official book cover που κουμπώνει πισω κανουν τρελη παρέα.

φαι´νεται ωραι´α, αλλα καπου διαβασα οτι 1 ειναι αρκετ´α δυσκολη στο ξεκουμπωμα, 2 καπως πολυπλοκη στο στησιμο/διπλωμα/γωνιες θεασης και 3ον τα 2 ακρα μενουν αρκετα απροστ´ατευτα

(γρ´αφω με το εξωερικο πληκτρολογιο, και δεν μπορω να βρω πως μπαινει σωστα ο τ´ονος πανω στο φωνηεν, καμμια βοηθεια?)

Η youtube εφαρμογή,εμένα μου δίνει επιλογή και για 1440p.4k video δεν το δείχνει.Νομίζω οτι ξεπερνάει την ανάλυση της οθόνης του tablet.

Η youtube εφαρμογή,εμένα μου δίνει επιλογή και για 1440p.4k video δεν το δείχνει.Νομίζω οτι ξεπερνάει την ανάλυση της οθόνης του tablet.

Επιλογή για 4Κ δίνει μόνο ο Chrome(ενδεχομένως και οι άλλοι browsers) όταν τον θέσεις σε desktop mode/αίτηση ιστοτόπου για. ... και τότε οι επιλογές φτάνουν μέχρι 2160p, όμως από εκεί και πέρα σε μένα γονατίζει.

φαι´νεται ωραι´α, αλλα καπου διαβασα οτι 1 ειναι αρκετ´α δυσκολη στο ξεκουμπωμα, 2 καπως πολυπλοκη στο στησιμο/διπλωμα/γωνιες θεασης και 3ον τα 2 ακρα μενουν αρκετα απροστ´ατευτα

(γρ´αφω με το εξωερικο πληκτρολογιο, και δεν μπορω να βρω πως μπαινει σωστα ο τ´ονος πανω στο φωνηεν, καμμια βοηθεια?)

Καθόλου δύσκολη, στην αρχη μονο. Μετα απο 2-3 βαλε βγαλε μπαινει και βγαινει πανευκολα. Δεν ειναι καθολου πολύπλοκη, ενω ειναι η πιο σταθερή θηκη που εχει βγαλει ποτε η Samsung. Τα λοιπα book covers παντα γλιστρουσαν ενω τελος ειναι λιγο πιο μεγαλη στα ακρα οποτε δεν μενει κατι απροσρατευτο.

Το μονο θεμα ειναι οτι σε λευκο χρωμα που την εχω, λερωνει υπερβολικά ευκολα σε σημειο να πρεπει καθε βδομαδα να την καθαριζω. Δεν δινω αλλα ομως για αλλο χρωμα, 70 ευρω την πληρωσα οποτε θα την κρατησω σε λευκο κι ας θελει συνεχει καθαρισμα

Προσπαθεί, αλλά όχι... Μέσω Chrome..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"