Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιγουρα δε χανεται η εγγυηση; Το Knox δεν υπαρχει στα tablets;

Το aspect ratio του tablet, ειναι το ιδιο με αυτο των ταινιων;

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σιγουρα δε χανεται η εγγυηση; Το Knox δεν υπαρχει στα tablets;

Το aspect ratio του tablet, ειναι το ιδιο με αυτο των ταινιων;

ΌΧΙ ΔΕΝ ΧΆΝΕΤΑΙ !! Αυτά είναι γνωστά!!! ψάξε youtube για το πως με odin (διαδικασία ίδια για όλες τις συσκευές Samsung ανεξάρτητα εάν είναι ταβλετ η κινητό!!) δεν έχει σχέση με knox (τα ταβλετ έχουν knox) με odin περνάς update (αντί να το κάνεις over the air) η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή ..... μπορείς να περάσεις rom κατά βούληση .....(το knox ενεργοποιηται με root και με custom recovery,custom rom ) για ταινίες όχι (κάνε εγκατάσταση mx player + plugin για dts ήχο ,παίζει τα ΠΑΝΤΑ !!και βάλε 16:9 η 16:10 )

Edited by alex222800

Δλδ με odin, δε γινεται root; Μονο γνωστα δεν ειναι φιλε μου.

και ναι και όχι ! ΟΧΙ όταν περνάς μια απλή rom και ΝΑΙ όταν περνάς custom kernel(μέρος της rom) με σκοπό να τo κάνεις root η για επιδόσεις!!! υπάρχει και official kernel..... ρίξε μια ματιά εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 (βασικά μαθήματα android ) το google και το YouTube είναι οι φίλοι σου μην φοβάσαι να ψάξεις.. με Odin μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα .....

Edited by alex222800

Σωστος φιλε. Εσυ εννοεις απλα επισης rom της samsung, αλλα νεοτερη εκδοση, καθως εδω αργει να ερθει. Αυτο το ηξερα :p

Αλλα το knox ειναι αποτρεπτικος λογος πλεον για εμενα να προτιμησω samsung συσκευη..

Σωστος φιλε. Εσυ εννοεις απλα επισης rom της samsung, αλλα νεοτερη εκδοση, καθως εδω αργει να ερθει. Αυτο το ηξερα :p

Αλλα το knox ειναι αποτρεπτικος λογος πλεον για εμενα να προτιμησω samsung συσκευη..

Ναι.... δυστυχώς (για snapdragon έχει βρεθεί root με knox =0 ) και οι άλλες εταιρίες έχουν ανάλογες μα......ς...κλειδωμένα bootloader...και....αλλα ... η παναθλιες συσκευές...

Για αυτο σκεφτομαι το ipad mini 2. Δε ξερω..

μακριά από ιός (τα πάντα κλειδωμένα! χρειάζεται να είσαι μόνιμος καλωδιομενος με pc για να μεταφέρεις αρχεία .... ΠΟΤΕ !! στο android έχω 99,999 ελευθερία και βρίσκω 99,999 δωρεάν!!! ) το ipad mini 2 ΔΕΝ αξίζει (εάν επιμένεις πήγανε μόνο για air ) εένα ipad του ανιψιού έστησα (jailbreak+ τα ανάλογα προγράμματα για pc για να "βλεπει" το pc το ipad ώστε να του περάσω σπασμένα προγράμματα+ παιχνίδια άστα ) περίμενε για nexus 9!!! (Όταν γίνει cable free και ξεκλείδωσου το πανάρχαιο bluetooth ώστε να επικοινωνή με άλλες συσκευές ίσως....

Edited by alex222800

Για tablet τεινω προς ios.. Με ενδιαφερει πιο πολυ να ειναι smooth, αφου το θελω κυριως για ιντερνετ και gaming..

Για κινητο εννοειται android.

αν ερθει ευρωπη ποτε τπ υπολογιζουμε?αν δεν ερθει και τελικα παραγγείλω το κορεατικο θα εχει περιορισμους?

Αν το θες μόνο για wifi φαντάζομαι δεν θα έχει. Διαφορετικά θέλει λίγο ψάξιμο για τις μπάντες που υποστηρίζει.

οχι θελω το lte,με ενδιαφερει ομως να πιανει τουλαχιστον 3g και πανω,αν δε πιανει ουτε ταχυτητες 3g τοτε δε μου κανει

Για tablet τεινω προς ios.. Με ενδιαφερει πιο πολυ να ειναι smooth, αφου το θελω κυριως για ιντερνετ και gaming..

Για κινητο εννοειται android.

εμενα η αδερφη μου ειναι dhubai και το air ηταν 100 ευρω πιο φθηνο απο εδω, γενικα ηταν ευκαιρια να το παρω απο εκει, ομως οπως λεει και φιλος παραπανω, οι περιορισμοι ειναι τραγικοι..ατομα οπως η αδερφη μου που το εχουν απλα για να ανοιγουν ιντερνετ και τιποτα αλλο ισως να μην τους νοιαζει, εγω θελω να περναω αρχεια με ενα copy paste μεσα ή απο την SD μου, να εχω εφαρμογες χωρις να τις χρυσοπληρωνω, μιας και εκει οι καλες πληρωνονται..οποτε δε θα πηγαινα σε ipad ευκολα..θα κοιταζα αλλες επιλογες στο ανδροιδ. το συγκεκριμενο ταμπλετ αν δεν λαγκαρε θα ηταν κορυφη, τωρα δεν ξερω, αναμονη για καποιο update. Αλλιως Ζ3c tablet

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Προσπαθούσα να μεταφέρω μια ταινία από την κάρτα στην εσωτερική μνήμη και παράλληλα άνοιγα μια άλλη εφαρμογή και έπαθε κοκομπλόκ. Έσβησε για κανένα τρίλεπτο και έκανε restart μόνο του. Αρχίζει και με εκνευρίζει η όλη κατάσταση.

Παιδιά σήμερα το έπιασα στα χέρια μου από τα παμπλικ στη Λευκωσία. Πραγματικά κρίμα για αυτό το μηχάνημα να έχει τόσα λαγκ. Η αίσθηση στο χέρι ήταν φοβερή αλλά τα λαγκ ήταν αφορητα. Όποιος το σκέφτεται να το αγοράσει καλύτερα να μη το κάνει. Κρίμα τόσα λεφτά.
Συνήθως λέω την αλήθεια,όταν δεν λέω ψέματα . . .:!:

Παιδιά σήμερα το έπιασα στα χέρια μου από τα παμπλικ στη Λευκωσία. Πραγματικά κρίμα για αυτό το μηχάνημα να έχει τόσα λαγκ. Η αίσθηση στο χέρι ήταν φοβερή αλλά τα λαγκ ήταν αφορητα. Όποιος το σκέφτεται να το αγοράσει καλύτερα να μη το κάνει. Κρίμα τόσα λεφτά.

Εγω παλι που το πιανω στα χερια μου 1 μηνα τωρα δεν εχω δει λαγκς. Ελληνικο 10.5 με δωρο το πληκτρολογιο εχει αντικαταστησει (σχεδον) το λαπτοπ μου.

Εγω παλι που το πιανω στα χερια μου 1 μηνα τωρα δεν εχω δει λαγκς. Ελληνικο 10.5 με δωρο το πληκτρολογιο εχει αντικαταστησει (σχεδον) το λαπτοπ μου.

Συμφωνώ κι επαυξάνω. Κι εγώ Ελληνικό 10.5, χωρίς πληκτρολόγιο δυστυχώς:( και δεν έχω κανένα θέμα. Ανοίγει και παίζει μέχρι και ταινίες blueray που βάζω στην εξωτερική κάρτα. Και βέβαια αν δει κανείς την οθόνη και την βάλει δίπλα σε ipad, θα καταλάβει για τι πράγμα μιλάμε. Επίσης είμαι πολύ ευχαριστημένος με το outdoor visibility. Επειδή έχουν περάσει από τα χέρια μου αρκετά μηχανήματα, μπορώ να πώ με βεβαιότητα ότι το μηχάνημα είναι για χρήση και εντός και εκτός σπιτιού απροβλημάτιστα.

.Ανοίγει και παίζει μέχρι και ταινίες blueray που βάζω στην εξωτερική κάρτα.

Σε τι format είναι διαμορφωμένη η εξωτερική κάρτα σου?

Σε τι format είναι διαμορφωμένη η εξωτερική κάρτα σου?

Η κάρτα πρεπει πάντα σε exfat ( δεν έχει περιορισμούς στο μέγεθος μεταφοράς αρχείων !!το fat32 έχει περιορισμο μέχρι 4 gb!! μεγαλύτερα αρχεία δεν μπορείς να αντιγράψεις!!) εισαι λίγο υπερβολικός για ταινίες blueray... (εάν εννοείς αρχεία MKV 1080p... ) τι bitrates έχουν οι ταινίες σου; ( τα blueray φθάνουν μέχρι 40 Mbps .....θα λαγαρε ...) για player πάντα mx-player (με codec για dts !!)

Εμένα πάντως με κάρτα 64ρα --> http://www.e-shop.gr/adata-micro-sdxc-64gb-uhs-i-with-adapter-class-10-p-PER.331095 και με λίγα αρχεία μέσα, κόλλαγε το σύμπαν! Μερικές φορές τα διάβαζε καλά, άλλες με πολλά κολλήματα και άλλες καθόλου!:( Σε exfat ήταν διαμορφωμένη! Αντίθετα σε fat32 (με τους γνωστούς περιορισμούς), δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Δεν ξέρω τι έφταιγε.

Επίσης κάτι που είχα πρόσεξα! Η κάρτα δεν έμπαινε εύκολα με το δάκτυλο/νύχι! Εννοώ έπρεπε να την σπρώξω για να "κουμπώσει" με κάτι λεπτό εξωτερικά! Έτσι είναι και σας ή λέτε να είχα πέσει σε προβληματικό?

Edited by hasiotis_john

Εμένα πάντως με κάρτα 64ρα --> http://www.e-shop.gr/adata-micro-sdxc-64gb-uhs-i-with-adapter-class-10-p-PER.331095 και με λίγα αρχεία μέσα, κόλλαγε το σύμπαν! Μερικές φορές τα διάβαζε καλά, άλλες με πολλά κολλήματα και άλλες καθόλου!:( Σε exfat ήταν διαμορφωμένη! Αντίθετα σε fat32 (με τους γνωστούς περιορισμούς), δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Δεν ξέρω τι έφταιγε.

Επίσης κάτι που είχα πρόσεξα! Η κάρτα δεν έμπαινε εύκολα με το δάκτυλο/νύχι! Εννοώ έπρεπε να την σπρώξω για να "κουμπώσει" με κάτι λεπτό εξωτερικά! Έτσι είναι και σας ή λέτε να είχα πέσει σε προβληματικό?

Αν και θες έχω το ταβλετ (έχω note 10.1 2014 lte με snapdragon 800, samsung s4 ) και στα δύο έχω Sandisk 64 με exfat ΠΟΤΕ δεν είχα -έχω πρόβλημα !!! Ίσως φταίει η κάρτα σου.... το ίδιο και στο note ..πρέπει να το σπρώξεις (δεν είναι πρόβλημα!!)

Edited by alex222800

Επίσης κάτι που πρόσεξα! Η κάρτα δεν έμπαινε εύκολα με το δάκτυλο! Εννοώ έπρεπε να την σπρώξω για να "κουμπώσει" με κάτι λεπτό εξωτερικά! Έτσι είναι και σας?

Καλημέρα κι από μένα εγώ έχω το 8,4 Ελληνικό από πλαίσιο είχα φοβερά κολλήματα όταν έβγαζα την κάρτα μια sd64gb πήγαινε σφαίρα άλλαξα την κάρτα γιατί τελικά αυτή έκανε την ζημιά και τώρα είναι οκ

Καλημέρα κι από μένα εγώ έχω το 8,4 Ελληνικό από πλαίσιο είχα φοβερά κολλήματα όταν έβγαζα την κάρτα μια sd64gb πήγαινε σφαίρα άλλαξα την κάρτα γιατί τελικά αυτή έκανε την ζημιά και τώρα είναι οκ

Δεν κατάλαβα τι εννοείς ... :O Είχες 64ρα και δημιουργούσε πρόβλημα και την άλλαξες με κάποια άλλη?

Θυμάσαι μήπως μάρκες ? Σε ρωτάω για να ξέρω μελλοντικά ποιες ν' αποκλείσω.. ;)

Την ADATA που λέω παραπάνω δεν την είχα ξαναπάρει, απλά είδα σε ξένα φόρουμ πως είναι αξιόπιστη!

Πάντως γενικά ρε παιδιά, το είχα ερωτευτεί το τάμπλετ και στεναχωρήθηκα πολύ που το έδωσα, αλλά δεν πήγαινε άλλο με τα κολλήματα! Είμαι πάντως μπερδεμένος με την κατάσταση, μιας και βλέπω ότι αρκετοί δεν έχουν κάποιο θέμα! Μπορεί να υπάρχει θέμα με τις κλασσικές "πρώτες φουρνιές" που έχουν κάποια προβλήματα. Ίσως πέσαμε αρκετοί σε κάποια προβληματική σειρά!:worry:

Edited by hasiotis_john

Η κάρτα πρεπει πάντα σε exfat ( δεν έχει περιορισμούς στο μέγεθος μεταφοράς αρχείων !!το fat32 έχει περιορισμο μέχρι 4 gb!! μεγαλύτερα αρχεία δεν μπορείς να αντιγράψεις!!) εισαι λίγο υπερβολικός για ταινίες blueray... (εάν εννοείς αρχεία MKV 1080p... ) τι bitrates έχουν οι ταινίες σου; ( τα blueray φθάνουν μέχρι 40 Mbps .....θα λαγαρε ...) για player πάντα mx-player (με codec για dts !!)

Nαι φίλε μου αυτό που λες εννοούσα. Εγώ έχω αυτή την κάρτα

http://www.ebay.com/itm/Samsung-Pro-64GB-90MB-s-64G-microSDXC-microSD-Class-10-micro-SD-SDXC-UHS-I-S5-/371121114034?pt=US_Cellphone_Memory_Cards&hash=item56688acbb2

και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και εννοείται πάντα μα πάντα mx player δαγκωτό!!!

Δεν κατάλαβα τι εννοείς ... :O Είχες 64ρα και δημιουργούσε πρόβλημα και την άλλαξες με κάποια άλλη?

Θυμάσαι μήπως μάρκες ? Σε ρωτάω για να ξέρω μελλοντικά ποιες ν' αποκλείσω.. ;)

Την ADATA που λέω παραπάνω δεν την είχα ξαναπάρει, απλά είδα σε ξένα φόρουμ πως είναι αξιόπιστη!

Πάντως γενικά ρε παιδιά, το είχα ερωτευτεί το τάμπλετ και στεναχωρήθηκα πολύ που το έδωσα, αλλά δεν πήγαινε άλλο με τα κολλήματα! Είμαι πάντως μπερδεμένος με την κατάσταση, μιας και βλέπω ότι αρκετοί δεν έχουν κάποιο θέμα! Μπορεί να υπάρχει θέμα με τις κλασσικές "πρώτες φουρνιές" που έχουν κάποια προβλήματα. Ίσως πέσαμε αρκετοί σε κάποια προβληματική σειρά!:worry:

Για όλα φταίει ο επεξεργαστής !!! (την χαραμησανε την οθόνη!! ) "δεν σηκώνει" την ανάλυση (και το snapdragon 800 στα όρια είναι ,βέβαια είναι με custom rom και όλα,σχεδόν όλα τρέχουν ρολόι!!!)

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"