Jump to content

Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"

aeroporos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή δεν βγάζω άκρη από τα benchmarks που διαβάζω, υπάρχει σαφής απάντηση ποιος είναι καλύτερος επεξεργαστής, ο snapdragon του LTE ή ο Exynos του wifi? Πάνω κάτω τα βρίσκεις στην ίδια τιμή γι' αυτό ρωτάω.
wipe that tear..

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επειδή δεν βγάζω άκρη από τα benchmarks που διαβάζω, υπάρχει σαφής απάντηση ποιος είναι καλύτερος επεξεργαστής, ο snapdragon του LTE ή ο Exynos του wifi? Πάνω κάτω τα βρίσκεις στην ίδια τιμή γι' αυτό ρωτάω.

Παρόλο που έχει ειπωθεί αρκετές φορές θα το αναφέρω άλλη μία:

ΔΕΝ υπάρχει έκδοση του TAB S στην Ευρώπη που να φοράει Snapdragon. Και η WiFi αλλά και η LTE έκδοση και στα 2 μεγέθη (8άρι και 10άρι) φοράνε Exynos επεξεργαστή...

ίσως ο φίλος να έχει βρει από τη verizon, sprint κάποιο ταμπλετ με σναπντραγκον, απόσο διαβάζω δεν έχουν θέματα στο xda με αυτόν τον επεξεργαστή

το tab pro έχει snapdragon

το tab S έχει exynos της samsung, και παρότι το tab S έχει περισσότερη μνήμη ραμ από το tab pro, η περισσότερη ραμ δεν φτάνει να να αντισταθμίσει το χειρότερο επεξεργαστή, και συνολικά στα benchmarks αποδίδει χειρότερα

παιδια ειχε κανεις προβλημα να συνδεθει στο 3g της Vodafone?

αγορασα σημερα πακετακι για το Tab S 8,4 (το πηρα προσφατα μεσω της προσφορας του ebw) και ενω μου ηρθαν κανονικα sms απο τη vodafone στο tablet με username και password κτλ κτλ δε μπορω να ανοιξω το mobile data...ανοιγω δηλαδη και δεν συνδεεται..νεκρο εντελως....!!!

Δοκιμασα τωρα και να κανω κληση και δεν.....

μονο sms μπορω να στειλω.....:(

Edited by Chameleon

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

παιδια ειχε κανεις προβλημα να συνδεθει στο 3g της Vodafone?

αγορασα σημερα πακετακι για το Tab S 8,4 (το πηρα προσφατα μεσω της προσφορας του ebw) και ενω μου ηρθαν κανονικα sms απο τη vodafone στο tablet με username και password κτλ κτλ δε μπορω να ανοιξω το mobile data...ανοιγω δηλαδη και δεν συνδεεται..νεκρο εντελως....!!!

Καλησπέρα φίλε μου το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ όταν πήρα το δικό μου 10.5 lte και πήρα 13840 - Yπηρεσία τεχνικής υποστήριξης Vodafone υπηρεσιών (χωρίς χρέωση)

Oι Vodafone συνδρομητές μπορούν να καλούν τον αριθμό 13840 από κινητό τηλέφωνο Vodafone χωρίς χρέωση (εντός Ελλάδας) προκειμένου να εξυπηρετηθούν σε θέματα τεχνικής υποστήριξης/ βλάβες που αφορούν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και Vodafone για το σπίτι / Vodafone για το γραφείο, καθώς και internet. και φυσικά μου έκαναν καπιοες ρυθμίσεις και σε πίνετε λεπτά ήμουν οκ.

πάρε όταν μπορέσεις και περιμείνω απάντηση.

I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE

Παιδια καλησπέρα. Μια ερώτηση. έχει δοκιμασει κανενας το nova go στο ταμπλετ μας? Το εχω τωρα στο s5 και δε θελω να το βγαλω αν δεν ειμαι σιγουρος οτι παιζει σε εμας. (Δοκιμασα με το sidysync και λεει οτι δεν υποστηριζεται στην συσκευη μας)

Καλησπέρα φίλε μου το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ όταν πήρα το δικό μου 10.5 lte και πήρα 13840 - Yπηρεσία τεχνικής υποστήριξης Vodafone υπηρεσιών (χωρίς χρέωση)

Oι Vodafone συνδρομητές μπορούν να καλούν τον αριθμό 13840 από κινητό τηλέφωνο Vodafone χωρίς χρέωση (εντός Ελλάδας) προκειμένου να εξυπηρετηθούν σε θέματα τεχνικής υποστήριξης/ βλάβες που αφορούν υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας και Vodafone για το σπίτι / Vodafone για το γραφείο, καθώς και internet. και φυσικά μου έκαναν καπιοες ρυθμίσεις και σε πίνετε λεπτά ήμουν οκ.

πάρε όταν μπορέσεις και περιμείνω απάντηση.

Thanks tkourk... :)

Ήθελε κάτι ρυθμίσεις στο μενού και δούλεψε τελικά..,

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Thanks tkourk... :)

Ήθελε κάτι ρυθμίσεις στο μενού και δούλεψε τελικά..,

ok:) καλοδούλευτο

I Phone 5 , I Phone 4s , xperia P , Samsung Tab S 10.5 LTE

καλησπερα παιδες και απο μενα, 1η φορα με samsung, ξεκινησα απο τα tablet.. :P

Μετα το galaxy tab 4 που μου εκαναν δωρο απο πλαισιο, το αλλαξα σε galaxy tab S LTE βαζοντας την διαφορα..

Η αληθεια ειναι οτι με χαλασε που εχει αυτο το cpu διαβαζοντας τα σχολια σας, αλλα στις 3 μερες που το εχω χρησιμοποιησει ειναι αψογο..

Βεβαια σε μερικα θεματα εχει ενα lag που πχ το κινητο μου δεν εχει, αλλα οχι κατι σπουδαιο..Δεν ειναι αργο, απλα αργει να ξεκινησει καποια πραγματα, πχ σκαει μια ειδοποιηση στο ημερολογιο και δεν ανοιγει τοσο ακαριαια οσο θα ηθελα. Τελος παντων, κατα τα αλλα το βρισκω πολυ ωραιο, καλη καμερα, αψογη οθονη, μπαταρια με πολυ καλα επιπεδα αναμονης, δεν το εχω ξεζουμισει αλλα την πρωτη μερα με λιγο λιωσιμο τα πηγε αριστα νομιζω, περασε τις 6 ωρες οθονης..με wifi..sim δεν εχω βαλει ακομα μεσα αλλα θα το κανω συντομα να σιγουρευτω οτι λειτουργει σωστα.

Μια ερωτηση τωρα, θελω να παρω θηκη ααλλα πιστευω οτι δεν αξιζουν οι αυθεντικες καθως απο το ebay βρισκεις αξιολογες με 10-15 ευρω το πολυ και σε μεγαλη ποικιλια..

Με ενδιαφερει να μπορει να στηριζεται ειτε οριζοντια ειτε καθετα αλλα να μην ειναι πολυ χοντρη..Εχετε καμια προταση?

εγω εχω δει αυτη:

http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-10-5-T700-T800-High-Imitation-Original-Book-Case-/291239985960?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item43cf418328

που δεν ειναι πολυ φθηνη αλλα μοιαζει πολυ ποιοτικη..

αυτη:

http://www.ebay.com/itm/Slim-Smart-Case-Cover-Stand-Film-for-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-8-4-T700-T705-/271618316026?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3f3db696fa

και αυτη σαν φθηνη:

http://www.ebay.com/itm/Folio-PU-Leather-Tri-fold-Case-Cover-Stand-For-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-SM-T700-/271611438235?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3f3d4da49b

Επισης δεν ξερω αν αυτη αξιζει:

http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-inch-Tablet-Leather-Folio-Cover-Case-Accessories-/301307865498?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item462759299a

μιας και ειναι πιο χοντρη αλλα εχει ανεση στην περιστροφη..

Τι λετε εσεις?

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Καλησπέρα θα ήθελα μια γνώμη στο εξής . Έχω ξεμείνει από κινητό και σκεπτόμουν το note 4 αλλά μετά είδα αυτά τα tablet το SM-T705 και το SM-Τ805 και σκέφτηκα μήπως με λιγότερα χρήματα έχω τρία σε ένα laptop tablet κινητό . Το έχει δοκιμάσει κανείς για καιρό ?

Καλησπέρα θα ήθελα μια γνώμη στο εξής . Έχω ξεμείνει από κινητό και σκεπτόμουν το note 4 αλλά μετά είδα αυτά τα tablet το SM-T705 και το SM-Τ805 και σκέφτηκα μήπως με λιγότερα χρήματα έχω τρία σε ένα laptop tablet κινητό . Το έχει δοκιμάσει κανείς για καιρό ?

εισαι σιγουρος οτι θες να κουβαλας ολοκληρο μαρκουτσι για τηλεφωνο?

Παντως απο τις λιγες μερες που το εχω, το Ζ1c μου ειναι πιο γρηγορο, σε ιδιες εφαρμογες (να το θεσω αλλιως, βλεπω lag στο ταμπλετ).

Κατα τα αλλα, θα προτιμουσα να παρω ενα μικρο κινητο και με τα ΜΒ που εχω να το κανω hotspot για το ταμπλετ οποτε να το δουλευω οταν το χρειαζομαι και τον υπολοιπο καιρο να το αφηνω σπιτι..ο λογος ειναι οτι το μικρο καλο smartphone ειναι πραγματικα πρακτικο.ποσο μαλλον οταν μπορεις να το εχεις σε μεγαλη εκδοχη οποτε θες (κατι αντιστοιχο ειχα κανει και με το asus padfone infinity2 που εβαζα το κινητο σε ειδικη οθονη και γινοταν ταμπλετ, ομως δεν με βολεψε τελικα)

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προφανώς κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά ή αυτός που στα είπε δεν στα είπε σωστά.Δέν υπάρχει περίπτωση να εισάγεται επίσημα το tablet και με τις δύο CPU.Σου επαναλαμβάνω οτι για την Ευρώπη έρχεται το μοντέλο με τον διπλό τετραπύρηνο Exynos ( και όχι οκταπύρηνο υπάρχει διαφορά ) και όχι με τον SnapDragon o οποίος προορίζεται κυρίως για χώρες της Ασίας και την Αμερική.Το θέμα είναι οτι το tablet και με τον Exynos είναι πολύ καλό οπότε άν έχεις την οικονομική ευχέρεια αγόρασέ το χωρίς δισταγμούς.:cool:

http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/tablets/tablet/Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-LTE-T705-B-KM-F-T705BKBMS.htm

στο πλαισιο, γιατι λεει στα specs οτι ενσωματωνει τον κραιτ400??

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

στο πλαισιο, γιατι λεει στα specs οτι ενσωματωνει τον κραιτ400??

Γιατί έχουν κάνει copy-paste την περιγραφή μάλλον από το Tab Pro...

Γιατί έχουν κάνει copy-paste την περιγραφή μάλλον από το Tab Pro...

οντως, ετρεξα antuntu τωρα και δειχνει οτι εχω 2 τετραπυρηνους στα 1.9..ενω πηρα μολις 36936 ποντους..οταν με το Ζ1 ειχα 35000

Σε όλους τα 2 από τα 2,7gb ραμ είναι "χρησιμοποιημενα" απευθείας με το άνοιγμα? Δεν βλέπω να κολλάει, απλα το πήρε το μάτι μου και είπα να ρωτήσω γιατί μόλις το αγόρασα

Σε όλους τα 2 από τα 2,7gb ραμ είναι "χρησιμοποιημενα" απευθείας με το άνοιγμα? Δεν βλέπω να κολλάει, απλα το πήρε το μάτι μου και είπα να ρωτήσω γιατί μόλις το αγόρασα

Ναι φίλε έτσι είναι! Με τόση σαβούρα που έχει βάλει μέσα η samsung , πάλι καλά που έχουν μείνει και λίγα GB για χρήση!! :p

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση συγκριτικά με το Note 3 που έχει 1,3 default δεσμευμενο. Καλα, δεν το γλυτωνει το root του μου φαίνεται

Παιδια καλησπέρα. Μια ερώτηση. έχει δοκιμασει κανενας το nova go στο ταμπλετ μας? Το εχω τωρα στο s5 και δε θελω να το βγαλω αν δεν ειμαι σιγουρος οτι παιζει σε εμας. (Δοκιμασα με το sidysync και λεει οτι δεν υποστηριζεται στην συσκευη μας)

Απροβλημάτιστα! κάνε την αλλαγή!

Galaxy Note Edge, Galaxy Note II, HTC Trophy, Nokia N900,

Galaxy Note 10.1 2014 LTE (SM-P605), Nokia Lumia 630 DS

Το πληκτρολόγιο που δίνουν δώρο μαζί με το 8.4 που θα το βρούμε; Φαίνεται σαν είναι και θήκη μαζί...

Αυτό εδώ:

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/144390-samsung-galaxy-tab-s-8.4-lte-white-&-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-&-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%B9#prettyPhoto

Edited by dimtsag
Δημήτρης

καλησπερα παιδες και απο μενα, 1η φορα με samsung, ξεκινησα απο τα tablet.. :P

Μετα το galaxy tab 4 που μου εκαναν δωρο απο πλαισιο, το αλλαξα σε galaxy tab S LTE βαζοντας την διαφορα..

Η αληθεια ειναι οτι με χαλασε που εχει αυτο το cpu διαβαζοντας τα σχολια σας, αλλα στις 3 μερες που το εχω χρησιμοποιησει ειναι αψογο..

Βεβαια σε μερικα θεματα εχει ενα lag που πχ το κινητο μου δεν εχει, αλλα οχι κατι σπουδαιο..Δεν ειναι αργο, απλα αργει να ξεκινησει καποια πραγματα, πχ σκαει μια ειδοποιηση στο ημερολογιο και δεν ανοιγει τοσο ακαριαια οσο θα ηθελα. Τελος παντων, κατα τα αλλα το βρισκω πολυ ωραιο, καλη καμερα, αψογη οθονη, μπαταρια με πολυ καλα επιπεδα αναμονης, δεν το εχω ξεζουμισει αλλα την πρωτη μερα με λιγο λιωσιμο τα πηγε αριστα νομιζω, περασε τις 6 ωρες οθονης..με wifi..sim δεν εχω βαλει ακομα μεσα αλλα θα το κανω συντομα να σιγουρευτω οτι λειτουργει σωστα.

Μια ερωτηση τωρα, θελω να παρω θηκη ααλλα πιστευω οτι δεν αξιζουν οι αυθεντικες καθως απο το ebay βρισκεις αξιολογες με 10-15 ευρω το πολυ και σε μεγαλη ποικιλια..

Με ενδιαφερει να μπορει να στηριζεται ειτε οριζοντια ειτε καθετα αλλα να μην ειναι πολυ χοντρη..Εχετε καμια προταση?

εγω εχω δει αυτη:

http://www.ebay.com/itm/New-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-10-5-T700-T800-High-Imitation-Original-Book-Case-/291239985960?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item43cf418328

που δεν ειναι πολυ φθηνη αλλα μοιαζει πολυ ποιοτικη..

αυτη:

http://www.ebay.com/itm/Slim-Smart-Case-Cover-Stand-Film-for-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-8-4-T700-T705-/271618316026?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3f3db696fa

και αυτη σαν φθηνη:

http://www.ebay.com/itm/Folio-PU-Leather-Tri-fold-Case-Cover-Stand-For-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-SM-T700-/271611438235?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item3f3d4da49b

Επισης δεν ξερω αν αυτη αξιζει:

http://www.ebay.com/itm/For-Samsung-Galaxy-Tab-S-8-4-inch-Tablet-Leather-Folio-Cover-Case-Accessories-/301307865498?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&var=&hash=item462759299a

μιας και ειναι πιο χοντρη αλλα εχει ανεση στην περιστροφη..

Τι λετε εσεις?

Εγώ πήρα αυτήν εδώ:

http://www.amazon.co.uk/dp/B00L0GOX92/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_2

καλή είναι, κλείνει με μαγνητάκι

Επειδή υπάρχουν δεκάδες, λίγο δύσκολο να βρεις κάποιον με την ίδια, οπότε αν δεν τις πάρεις δεν μπορείς να κρίνεις

Για την ταχύτητα, αν το συγκρίνεις με κινητό τελευταίας ή προτελευταίας γενιάς, το tab είναι εμφανώς πιο αργό, αλλά κάνεις τη δουλειά σου

Το πληκτρολόγιο που δίνουν δώρο μαζί με το 8.4 που θα το βρούμε; Φαίνεται σαν είναι και θήκη μαζί...

Αυτό εδώ:

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/144390-samsung-galaxy-tab-s-8.4-lte-white-&-%CE%B4%CF%8E%CF%81%CE%BF-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%B9%CE%BF-&-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BA%CE%B9#prettyPhoto

ναι αυτο ειναι..ιδιο υλικο με το ταμπλετ, πολυ ωραιο και οντως ειναι σα ναναι σε θηκη, αξιζει αν και δε θα εδινα τα 100 ευρω, αλλα αφου μου το εδωσαν τσαμπα, κομπλε..

Ομως δεν εχεις καμια προστασια, απλα μπορει να παταει απο τη μια πλευρα με τη βαση του πληκτρολογιου, τιποτα αλλο

----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ πήρα αυτήν εδώ:

http://www.amazon.co.uk/dp/B00L0GOX92/ref=pe_385721_37038051_TE_3p_dp_2

καλή είναι, κλείνει με μαγνητάκι

Επειδή υπάρχουν δεκάδες, λίγο δύσκολο να βρεις κάποιον με την ίδια, οπότε αν δεν τις πάρεις δεν μπορείς να κρίνεις

Για την ταχύτητα, αν το συγκρίνεις με κινητό τελευταίας ή προτελευταίας γενιάς, το tab είναι εμφανώς πιο αργό, αλλά κάνεις τη δουλειά σου

πηρα την 1η τελικα απο αυτες που εβαλα..

2 ερωτησεις.

1. Εχω χασει επεισοδια ή οντως εχουν εξισωθει οι τιμες σε wifi και lte?

2. Το πληκτρολογιο που δινει δωρο ο Κωτσοβολος πως συνδεεται με το ταμπλετ?

Edited by fioravanti90

1) Έτσι ακριβώς είναι φίλε! Το ίδιο ισχύει και για το 8.4 μοντέλο!

2) Με bluetooth συνδέετε αν και θα προτιμούσα να γινόταν όπως τα πληκτρολόγια της Asus που δίνουν και κάνα 15+ ώρες μπαταρία στην συσκευή μιας και κουμπώνονται σε αυτήν!

Edited by hasiotis_john

αν και θα προτιμούσα να γινόταν όπως τα πληκτρολόγια της Asus που δίνουν και κάνα 15+ ώρες μπαταρία στην συσκευή μιας και κουμπώνονται σε αυτήν!

Ποια μοντελα της asus εννοεις? Ειμαι στο ψαξιμο μιας φθηνης αλλα οσο γινεται πιο κοντα σε δυνατοτητες εναλλακτικης του surface pro 3.

2 ερωτησεις.

1. Εχω χασει επεισοδια ή οντως εχουν εξισωθει οι τιμες σε wifi και lte?

2. Το πληκτρολογιο που δινει δωρο ο Κωτσοβολος πως συνδεεται με το ταμπλετ?

1. που το ειδες αυτο? εγω βλεπω παντου διαφορες, μεχρι και προχθες που εψαχνα, τουλαχιστον 100 ευρω διαφορα..

2. το πληκτρολογιο συνδεεται με ΒΤ και ειναι πολυ ευχρηστο ενω ειναι ιδανικο καθως κουμπωνει το ταμπλετ και γινονται ενα πακετο μαζι.. εγω το πηρα χωρις να ξερω οτι υπαρχει η προσφορα και το εχω κατευχαριστηθει..ομοιως και το ποντικι..

• The title was changed to Samsung Galaxy Tab S (Super Amoled Display) 8,4"-10,5"