Jump to content

Μετά το Samsung galaxy s4 τι;

manolo20
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χαιρετώ την παρέα...Όπως λέει και ο τίτλος, έχω το s4 και σκέφτομαι να πάω σε καινούργιο κινητό..Αξίζει το S5 ; Να περιμένω να βγει κάτι καινούριο; Τι πιστεύετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Χαιρετώ την παρέα...Όπως λέει και ο τίτλος, έχω το s4 και σκέφτομαι να πάω σε καινούργιο κινητό..Αξίζει το S5 ; Να περιμένω να βγει κάτι καινούριο; Τι πιστεύετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Οι διαφορες του s5 με του s4 ειναι μηδαμινες...αφου απ'οτι φαινεται θες να ξοδεψεις αρκετα, κοιτα το Oppo Find 7. απλα κορυφη.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

shopping therapy manolo? :p

Στην ίδια κατάσταση είμαι κι εγώ, μέχρι ώρας με έχει κερδίσει το one+1...

Είναι εύκολο να μάθουμε για το opo find 7 και τι το κάνει καλύτερο από τα υπόλοιπα;

ΥΓ. Είναι να μη μου κολλήσει για νεο κινητό

Είναι εύκολο να μάθουμε για το opo find 7 και τι το κάνει καλύτερο από τα υπόλοιπα;

ΥΓ. Είναι να μη μου κολλήσει για νεο κινητό

καταρχην εχει την κορυφαια οθονη η οποια σε αντιθεση με το lg g3 αντεχει μια χαρα τον 801αρη, ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ, εχει το colorOS στο οποιο περνεις ενα μυριο themes, tap2wake, και και και...συν οτι εχει καταστημα στην Ευρωπη και σερβις εκει, οποτε οτι και να παθει σου πληρωνουν τα μεταφορικα και την επισκευη ;)

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Κάτι θεματάκια με την ποιότητα των χρωμάτων στην οθόνη που έχουν αναφερθεί κι εδώ στο φόρουμ, έχουν ξεπεραστεί πια στο Oppo;

Πραγματικά τέλειο κινητό φαίνεται.

Sorry για το double post..Πλέον, θα ξεφύγω από samsung και είμαι ανάμεσα στο htc one m8 και το oppo find 7..Τι να προτιμήσω;

Άποψη μου είναι να πας στο Μ8. Είναι πανέμορφο και απροβλημάτιστο. Η μπαταρία του Επίσης όπως βλέπω στο νήμα του είναι παρά πολύ καλή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Sorry για το double post..Πλέον, θα ξεφύγω από samsung και είμαι ανάμεσα στο htc one m8 και το oppo find 7..Τι να προτιμήσω;

HTC One M8, premiun υλικά κατασκευής, άριστο UI, HTC Sense UI, καλή μπαταρία, πολύ καλό ήχο, ωραία οθόνη.

Τα ιδια ακριβως Αλεξ ισχυουν και στο Find 7 :) επισης ειναι και το μεγεθος ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Τα ιδια ακριβως Αλεξ ισχυουν και στο Find 7 :) επισης ειναι και το μεγεθος ;)

To Find 7 είναι πλαστικότατο και τεράστιο. To Μ8 είναι μεταλλικότατο και λιγότερο τεράστιο.

Παρόλα αυτά, τα 4ΜΡ του M8 είναι δυσκολοχώνευτα για τις γιγάντιες τιμές που συζητάμε.

Αφού θα παίξεις τόσα χρήματα σε κινητό, πάρε το iPhone 6 (ή το μεταλλικό Samsung) τον Οκτώβριο και άσε τα υπόλοιπα...

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

Τεράστιο εννοείται, πλαστικό είναι αλλά πιάσε το στο χέρι να δεις αίσθηση ;)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.