Jump to content

Επιλογή απο επιδότηση Vodafone

nemos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για τη δουλειά που το θέλω εγώ 1 GB μου αρκεί.Είχα αρκετά android πριν και δεν είχα πρόβλημα.Αυτονομία,GPS είναι τα κυρίως που κοιτάω.

αυτό είναι καλά το είπες... πριν και εγώ είχα xperia p πριν με 1 gb και ειμουν άψογα αλλά τελευταία το viber άρχισε να τρώει 100 mb ram Skype 125mb κλπ με λίγα λόγο κλασσικές καθημερινή εφαρμογές έγιναν ποιο βαριές γιατί πλέον έχουν σαν βάση κινητά θηρία αλλά με αυτόν των τρόπο δεν πάνε καλά σε παλιότερα κινητά έτσι παλιά που εισουν οκ τώρα μπορεί να τα βρεις σκούρα με ίδιες εφαρμογές. Εκτός και αν δεν θα περάσεις viber/skype κλπ κλπ τότε είσαι άψογα με 1 gb αλλιώς μέγα λάθος να πάρεις ένα κινητό Android με τόση ram εν έτος 2014

• Απαντήσεις 57
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

αυτό είναι καλά το είπες... πριν και εγώ είχα xperia p πριν με 1 gb και ειμουν άψογα αλλά τελευταία το viber άρχισε να τρώει 100 mb ram Skype 125mb κλπ με λίγα λόγο κλασσικές καθημερινή εφαρμογές έγιναν ποιο βαριές γιατί πλέον έχουν σαν βάση κινητά θηρία αλλά με αυτόν των τρόπο δεν πάνε καλά σε παλιότερα κινητά έτσι παλιά που εισουν οκ τώρα μπορεί να τα βρεις σκούρα με ίδιες εφαρμογές. Εκτός και αν δεν θα περάσεις viber/skype κλπ κλπ τότε είσαι άψογα με 1 gb αλλιώς μέγα λάθος να πάρεις ένα κινητό Android με τόση ram εν έτος 2014

Skype δεν είχα πρόβλημα ποτέ με 1 GB.Viber δεν χρησιμοποιώ.Οπότε δεν ζορίζομαι για 2GB.Το Huawei το δοκίμασα πριν 1 ώρα σε φίλο.Μου άρεσε εξωτερικά και στο μενού με nova prime αλλά το GPS του χάλια.(προσωπική άποψη).Οπότε το αφήνω απ΄έξω.Δοκίμασα και το 925.Ωραίο εξωτερικά αλλά με λειτουργικό που δεν το έχω δουλέψει ποτέ..Τελικά ή Nokia ή LG θα πάρω απ΄ότι φαίνεται.

Edited by nemos

Skype δεν είχα πρόβλημα ποτέ με 1 GB.Viber δεν χρησιμοποιώ.Οπότε δεν ζορίζομαι για 2GB.Το Huawei το δοκίμασα πριν 1 ώρα σε φίλο.Μου άρεσε εξωτερικά και στο μενού με nova prime αλλά το GPS του χάλια.(προσωπική άποψη).Οπότε το αφήνω απ΄έξω.

gps που δοκίμασα το μονο αρνητικό που ειδα εκανε κάνα 30 δεύτερα να κλειδώσει αλλα μετα ιταν άψογο ............ τώρα αν σε χαλάνε 30 sεc πάω πασο....... άσο για την ram ξσαναλεω παλιά ήταν άψογα με ενα gb τώρα είσαι οριακά...........

αν δεν σου αρεσει το p6 μάζεψε λεφτά να παρεις οτιδήποτε αλλο με 2gb( οχι samsung εκει και 500 gb να βαλεις δεν φτάνουν........ εξαίρεση αποτελεί το note 3)

gps που δοκίμασα το μονο αρνητικό που ειδα εκανε κάνα 30 δεύτερα να κλειδώσει αλλα μετα ιταν άψογο ............ τώρα αν σε χαλάνε 30 sεc πάω πασο....... άσο για την ram ξσαναλεω παλιά ήταν άψογα με ενα gb τώρα είσαι οριακά...........

αν δεν σου αρεσει το p6 μάζεψε λεφτά να παρεις οτιδήποτε αλλο με 2gb( οχι samsung εκει και 500 gb να βαλεις δεν φτάνουν........ εξαίρεση αποτελεί το note 3)

Δεν είμαι ειδικός αλλά ένα samsung core πιο γρήγορα έπιασε σήμα.Δυστυχώς απ΄ότι φαίνεται δεν υπάρχει άλλο κινητό με 2 GB στη vodafone σ΄αυτά τα λεφτά(320).

Δεν είμαι ειδικός αλλά ένα samsung core πιο γρήγορα έπιασε σήμα.Δυστυχώς απ΄ότι φαίνεται δεν υπάρχει άλλο κινητό με 2 GB στη vodafone σ΄αυτά τα λεφτά(320).

οτιδήποτε δεν εχει qualcomm cpu αργει κανα 20 30 δευτερόλεπτα να κλειδώσει (δεν ειναι κατι τραγικό)

αφου δεν εχει κατι που να σου αρεσει θα ελεγα να μαζεψεις λίγα χρηματα

οτιδήποτε δεν εχει qualcomm cpu αργει κανα 20 30 δευτερόλεπτα να κλειδώσει (δεν ειναι κατι τραγικό)

αφου δεν εχει κατι που να σου αρεσει θα ελεγα να μαζεψεις λίγα χρηματα

Οτι και να πάρω από τη Vodafone υπερκοστολογημένο είναι.Δεν θα τους κάνω τη χάρη να τους δώσω λεφτά και από πάνω.Θα περιμένω το πολύ καμιά βδομάδα μπας και βγάλουν καμιά προσφορά και αν δεν...μετά θα διαλέξω ένα.

Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις!

Οτι και να πάρω από τη Vodafone υπερκοστολογημένο είναι.Δεν θα τους κάνω τη χάρη να τους δώσω λεφτά και από πάνω.Θα περιμένω το πολύ καμιά βδομάδα μπας και βγάλουν καμιά προσφορά και αν δεν...μετά θα διαλέξω ένα.

Ευχαριστώ πάντως για τις προτάσεις!

γιατι δεν κανεις το εξις.......... τα λεφτα της επιδότησης τους λες να ριξουν στην μειοση του παγίου και συσκευή παίρνεις απο αλλου

γιατι δεν κανεις το εξις.......... τα λεφτα της επιδότησης τους λες να ριξουν στην μειοση του παγίου και συσκευή παίρνεις απο αλλου

Θα το ρωτήσω αύριο :)

Θα το ρωτήσω αύριο :)

γιατι μόλις μπήκα στο site τους και είδα τιμές........... ακόμη προσπαθούν να με φέρουν στα καλά μου :p

egodemis επειδή και εγώ ψάχνω για φίλο τραβάω τα μαλλιά μου. Κλασσικά στο θεό οι τιμές αλλά και ποικιλία μηδέν. Ο φίλος να πάρει P6 ή 925 (είναι θέμα ο χώρος όμως σίγουρα).

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

egodemis επειδή και εγώ ψάχνω για φίλο τραβάω τα μαλλιά μου. Κλασσικά στο θεό οι τιμές αλλά και ποικιλία μηδέν. Ο φίλος να πάρει P6 ή 925 (είναι θέμα ο χώρος όμως σίγουρα).

και τα δυο ειναι καλα επιλεγει ποιο os των καλυπτει καλυτερα και αγωραζει

Εφόσον δεν έχει θέμα os περνάμε στα υπόλοιπα.

• Μπαταρία
  • Χάρτες νόκια
  • Επέκταση μνήμης
  • Ομορφιά

κλπ...

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

γιατι μόλις μπήκα στο site τους και είδα τιμές........... ακόμη προσπαθούν να με φέρουν στα καλά μου :p

Τελικά P6 δεν είναι διαθέσιμο οπότε ή το LG mini ή το 925 θα πάρω.Η επιδότηση δεν γίνεται σε χρήμα(πάγιο) είναι μόνο για κινητό

Edited by nemos

Τελικά P6 δεν είναι διαθέσιμο οπότε ή το LG mini ή το 925 θα πάρω.Η επιδότηση δεν γίνεται σε χρήμα(πάγιο) είναι μόνο για κινητό

To Plaisio.gr συνεργάζεται με επιδοτήσεις vodafone απότι θυμάμαι... οπότε πας κατευθείαν για Nexus 5.

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

To Plaisio.gr συνεργάζεται με επιδοτήσεις vodafone απότι θυμάμαι... οπότε πας κατευθείαν για Nexus 5.

Ρώτησα αλλά αυτό γίνεται μόνο αν σου κάνουν συμβόλαιο ή ανανέωση αυτοί.

εγω προτεινω g2 mini που υπερεχει σε αυτονομια. συν την αποσπωμενη μπαταρια και επεκταση μνημης.

εγω προτεινω g2 mini που υπερεχει σε αυτονομια. συν την αποσπωμενη μπαταρια και επεκταση μνημης.

Δύσκολη επιλογή.Το καθένα έχει τα πλεονεκτήματά του και έχουν και διαφορετικα λειτουργικά.

Ρώτησα αλλά αυτό γίνεται μόνο αν σου κάνουν συμβόλαιο ή ανανέωση αυτοί.

Και γιατί δεν κάνεις από αυτούς την ανανέωση;

Και γιατί δεν κάνεις από αυτούς την ανανέωση;

Είναι από φορητότητα από άλλη εταιρία και δεν ισχύει στο Πλαίσιο

Update: Εξαντλήθηκαν και τα lumia 925 οπότε έμεινε πλέον μόνο το LG G2 mini!

Edited by nemos

Τι αποφάσισες τελικά;

Τι αποφάσισες τελικά;

Δεν είναι θέμα απόφασης...Εξαντλήθηκαν και το P6 και το Lumia.Οπότε έμεινε μόνο το LG

Δεν είναι θέμα απόφασης...Εξαντλήθηκαν και το P6 και το Lumia.Οπότε έμεινε μόνο το LG

Στο lumia πάντως θα έχεις τα here maps, που είναι τέλειοι για gps και πλοήγηση.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Στο lumia πάντως θα έχεις τα here maps, που είναι τέλειοι για gps και πλοήγηση.

Εχει εξαντληθεί το 925 και μάλλον δεν θα ξαναφέρουν απ΄ότι μου είπαν.

Μόνο το lg λοιπόν; :(