nemos Δημ. August 7, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Μόνο το lg λοιπόν; :( Καλά δεν είναι και τόσο χάλια ρε φίλε :) 3 μήνες ισχύει το εκπτωτικό κουπόνι που έχω.Δεν έχω υπομονή για τόσο αλλά καμιά 10ριά μέρες θα περιμένω μήπως προκύψει κάτι άλλο. Edited August 7, 2014 by nemos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Καλά δεν είναι και τόσο χάλια ρε φίλε :) Δεν είναι φυσικά. Απλά οι άλλες δύο συσκευές ήταν αρκετά καλύτερες. 3 μήνες ισχύει το εκπτωτικό κουπόνι που έχω.Δεν έχω υπομονή για τόσο αλλά καμιά 10ριά μέρες θα περιμένω μήπως προκύψει κάτι άλλο. Κάνε υπομονή μην το βιάζεσαι όλο και κάτι θα έρθει από Σεπτέμβρη. Αλλιώς πούλα το κουπόνι και πάρε από αλλού ότι γουστάρεις. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Δεν είναι φυσικά. Απλά οι άλλες δύο συσκευές ήταν αρκετά καλύτερες. Κάνε υπομονή μην το βιάζεσαι όλο και κάτι θα έρθει από Σεπτέμβρη. Αλλιώς πούλα το κουπόνι και πάρε από αλλού ότι γουστάρεις. Πολλές συσκευές είναι ήδη εκτός διαθεσιμότητας.Αρα ή θα τις ξαναφέρουν ή θα φέρουν νέα μοντέλα.Θέμα λίγων ημερών είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Οπότε υπομονή για να πάρεις την καλύτερη συσκευή δεδομένων των συνθηκών. Αν είναι εύκολο, φωτογράφισε το κουπόνι και ανέβασε τη φωτογραφία εδώ αφού πάρεις κινητό (για ευνόητους λόγους). Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Οπότε υπομονή για να πάρεις την καλύτερη συσκευή δεδομένων των συνθηκών. Αν είναι εύκολο, φωτογράφισε το κουπόνι και ανέβασε τη φωτογραφία εδώ αφού πάρεις κινητό (για ευνόητους λόγους). Δεν κατάλαβα τι νόημα έχει να ανεβάσω φώτο του κουπονιού εδώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Δεν κατάλαβα τι νόημα έχει να ανεβάσω φώτο του κουπονιού εδώ! Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος εξαργύρωσης της επιδότησης για αυτό στο ζήτησα. Τόνισα φυσικά να την εξαργυρώσεις πρώτα για ευνόητους λόγους. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nemos Δημ. August 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Μου κάνει εντύπωση ο τρόπος εξαργύρωσης της επιδότησης για αυτό στο ζήτησα. Τόνισα φυσικά να την εξαργυρώσεις πρώτα για ευνόητους λόγους. Eίναι από φορητότητα από άλλη εταιρία πακέτο σταθερή και κινητή.Στην ουσία ένα Α4 χαρτί είναι με κάποια στοιχεία και μ΄ένα κωδικό έκπτωσης επάνω δεξιά.Με βοήθησε γνωστός μου στη Vodafone να την ανεβάσω λίγο.Αποτελεί ένα είδος "ταυτότητας"γιατί αφορά αποκλειστικά εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Οκ κατάλαβα σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts