Jump to content

νεο smartphone

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια. Εδω και 1 χρονο ειμαι κατοχος του lg optimus 4x το οποιο ειναι οτι χειροτερο ειχα ποτε μου. Θελω ενα κινητο που να εχει καλη καμερα, να μην κολλαει και οσο το δυνατον καλυτερη μπαταρία. Α! Και να καλο gps. Τιμη δεν γραφω γτ τα παραπανω τα ειχα με ενα alcatel 200 ευρω και δεν τα ειχα με το lg.

... Θελω ενα κινητο που να εχει καλη καμερα, να μην κολλαει και οσο το δυνατον καλυτερη μπαταρία. Α! Και να καλο gps. Τιμη δεν γραφω γτ τα παραπανω τα ειχα με ενα alcatel 200 ευρω και δεν τα ειχα με το lg.

lenovo s660 €110. δεν κολλαει (

), καλη μπαταρια (3000mah), καμερα αξιοπρεπη 8mp. δεν αναφερθηκαν προβληματα gps. Edited by telefoneri

Εγω θα προτεινα Coolpad f1... Το εχω εδω κ 2 μηνες, απολυτα ευχαριστημενος για τα 135€ που με κοστησε.

και γω θα ελεγα το coolpad. Γενικα ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα και αξιοπιστο. Πολυ καλο ειναι και το xiaomi Hongmi 1s, η snapdragon εκδοση. Και φθηνοτερο απο το coolpad και καλυτερο User experience κατ'εμε.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

αν μπορεις περιμενε για το lenovo golden a8 €107 :happy:

btw, το xiaomi hongmi 1s, καλο κινητο, αλλα ο φιλος θελει αυτονομια

Edited by telefoneri

για το coolpad δεν θέλω να το διακινδυνεύσω.... σκέφτομαι για το one plus one 16gb στα 270 ευρώ τι λέτε;

Lg G2 ? ένα καλο και δοκιμασμένο κινητό:)

μέχρι στιγμής είμαι μεταξύ lg g2/one plus one και thl 5000 για την μπαταρία που έχει...

με την μπαταρια που εχει ειναι σχετικα μετριο...και παλι εξαιρετικο ομως. Τοσο το g2 οσο και το Oneplus one εχουν εξαιρετη αυτονομια. ψηφιζω oneplus one γιατι εχει πολυ καλυτερο ui απο το g2 + γενικα ανωτερα σπεκ.

could you do it again?

για το coolpad δεν θέλω να το διακινδυνεύσω.... σκέφτομαι για το one plus one 16gb στα 270 ευρώ τι λέτε;

αν δινεις τοσο ουτε να το σκεφτεσε αν και σε αυτα τα λεφτά έχει και το mi3 64 gb

συγκρίνοντας τα κινητά το καλύτερο έχει βγει το One Plus One. Από την άλλη όλα αυτά έχουν μπαταρίες 3000mAh που είναι unibody άρα δεν μπορείς να την αλλάζεις. Το thl 5000 εκτός από την μεγάλη μπαταρία που έχει, έχει και έξτρα κάρτα μνήμης(όχι πως θα την χρειαστώ κ ποτέ...). Βλέποντας ένα βίντεο βέβαια έδειχνε ότι το thl ήταν ανοικτό για 9 ώρες και είχε φτάσει στο 20% ενώ το 49% της χρήσης ήταν σε standby και δεν ξέρω εάν ο τύπος άνοιξε το κινητό με μισοάδεια μπαταρία. Από την άλλη την thl δεν την έχω ξανακούσει ενώ την one plus one την ξέρουμε όλοι από το hype που είχε κάνει(αν και νομίζω στο hands on στο myphone.gr είχε πάει καλά)

συγκρίνοντας τα κινητά το καλύτερο έχει βγει το One Plus One. Από την άλλη όλα αυτά έχουν μπαταρίες 3000mAh που είναι unibody άρα δεν μπορείς να την αλλάζεις. Το thl 5000 εκτός από την μεγάλη μπαταρία που έχει, έχει και έξτρα κάρτα μνήμης(όχι πως θα την χρειαστώ κ ποτέ...). Βλέποντας ένα βίντεο βέβαια έδειχνε ότι το thl ήταν ανοικτό για 9 ώρες και είχε φτάσει στο 20% ενώ το 49% της χρήσης ήταν σε standby και δεν ξέρω εάν ο τύπος άνοιξε το κινητό με μισοάδεια μπαταρία. Από την άλλη την thl δεν την έχω ξανακούσει ενώ την one plus one την ξέρουμε όλοι από το hype που είχε κάνει(αν και νομίζω στο hands on στο myphone.gr είχε πάει καλά)

η thl ειναι χρονια στην βιομηχανια της Κινας. Εγω ο ιδιος εχω κινητο της(W8 Beyond), εδω και ενα χρονο και δεν μετανιωσα ποτε το 200αρικο που εδωσα. Απο την αλλη ομως, ειναι γεγονος οτι το Standby της ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ παντα. Γι αυτο Oneplus one που θα παρει και Android L.

could you do it again?

Σε αυτά τα λεφτά που κοιτάς (290), γιατί δεν κοιτάς και το Note 3 Neo.

Έχει 5,5 οθόνη, πενακι και αποσπωμενη μπαταρία που έχει απίστευτους χρόνους.

Το έχω μια εβδομάδα τώρα κι έχω πάθει την πλάκα μου. Και δεν είμαι γνωστός για τα φιλοσαμσουνγκικα μου αισθήματα. Το πα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Μην ξεχνάμε ότι το mi3 είναι κατασκευής Σεπτέμβριος 2013, ενώ το OnePlus Απρίλιος 2014, με πιο καινούργιο επεξεργαστή. Εάν μου το συγκρίνεις με το Mi4, τότε το συζητάμε. Επίσης από το θέμα τιμής..... OnePlus One 16GB - 364$ τελική / Xiaomi Mi3 16GB - 289$ τελική. Αντίστοιχα είναι οι 64GB εκδόσεις -> OnePlus One - 438$ / Xiaomi - 379$. Εγώ δεν θα έδινα τόσα για το OnePlus One, όταν είναι να κυκλοφορήσει το Mi4 μέσα στον αύγουστο εάν θυμάμαι καλά.... ;)