andktrip Δημοσιεύτηκε July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 27, 2014 Καλησπέρα. Οι γνώμες και οι συμβουλές όλων μου έχουν φανεί ιδιαίτερα χρήσιμες κατά καιρούς.Συγχαρητήρια και συνεχίστε την καλή δουλεία παιδιά...!! Ποιό από τα τρία κινητά θα προτείνατε για αγορά και γιατί? Προσωπικά τείνω προς το galaxy neo αλλα θέλω και την γνώμη σας και για τα υπόλοιπα. Απ' οτι γνωρίζω κυμαίνονται στην ίδια τιμη και τα τρία στο skroutz... Ευχαριστώ περιμένω γνώμες.. Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_aris Δημ. July 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2014 Lg g2 γιατι εχει καλύτερο επεξεργαστη,καλυτερη καμερα και η οθονη του ειναι ''κανονικη'' για smartphone(κατα τη γνωμη μου).Το z ultra εχει πολυ μεγαλη οθονη και δεν νομιζω να σε βολεψει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 (edited) Lg g2 γιατι εχει καλύτερο επεξεργαστη,καλυτερη καμερα και η οθονη Αν και άσχετα μεταξύ τους , το G2 με κλειστά μάτια αν θέλεις κάτι βολικό . Και το Note 3 Neo για πολυ-εργαλείο Edited July 28, 2014 by zakailiou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Οταν ξεκινησα την ερευνα αγορας να φανταστείς οτι πήγαινα για το galaxy note 3 αλλα οταν ειδα την τιμη σε σχεση με το neo (εχω δει τι διαφορες εχουν) ετεινα προς το neo οπως προειπα.Σε samsung ειχα το S3 και ημουν απολυτα ευχαριστημενος.Σημειωτεον οτι μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες... Το G2 ειναι αξιόπιστο?εν εχω κανενα γνωστο που να το εχει για αν το δω απο κοντα.Παρολαυτα με χαλάει οτι δεν εχει επέκταση μνήμης.. Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaifas Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 από τη στιγμή που θες μεγάλη οθόνη και να έχει επέκταση μνήμης κοίτα προς το Xperia z ultra που έχει καλύτερα χαρκτηριστικά από το neo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 28, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Νομίζω πως το συγκεκριμένο μοντέλο δεν εχει led Flash? ή κάνω λάθος? Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Σωστά . Είναι τεράστιο ( δεν μιλάω για οθόνη ) περιμετρικά και έχει μετριότατη κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2014 Είμαι κάτοχος των note 3, note 3 neo και lg g2. Κύριο τηλέφωνο έχω το note 3. Για δεύτερο τηλέφωνο το μέγεθος του g2 με βόλεψε περισσότερο. Αλλά αν ήταν να έχω ένα από τα δύο θα διάλεγα το note 3 neo. Κανένα δεν θα σε απογοητεύσει , απουσία ραδιοφώνου στο note 3 neo, απουσία αφαιρούμενης μπαταρίας και Micro sd στο LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Υπο σκεψη παιδια,βλεπετε δεν εχω εμπιστοσυνη στα κινεζικα με αντιστοιχα χαρακτηριστικα. Αυτο που με προβληματιζει στο neo ειναι η αναλυση της οθονης.Αν ηταν οπως του note 3 θα το διαλεγα χωρις δευτερη σκεψη. Παντως το g2 οπως εχουν αναφερει πολλοι αν και value for money αγορα χωρις επεκταση μνημης θα το απορριψω Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors Size 720 x 1280 pixels, 5.5 inches (~267 ppi pixel density) Σε προβληματίζει η ανάλυση ??? Ρε τι σου κάνει το marketing ... :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Στο g2 σου φτάνουν τα 10gb ελεύθερα? Αν ναι, τότε πήγαινε προς τα εκεί. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 G2 φιλε μου με κλειστα ματια,φτανουν και περισευουν Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ημουν κατοχος ενος galaxy s3 (306 ppi).Δεν ξέρω οπτικα τι διαφορα εχει με τα (267ppi). To g2 το βρισκω πολυ καλο...για τα λεφτα του,απλα παλια που ειχα ενα lg μετα απο λιγο καιρο μου παρουσιασε μικρο προβληματα(εκλεινε,κολλαγε κλπ) Θεωρω την samsung πιο καλη αλλα και παλι το g2 ειναι φανταστικο εκτος απο την ελλειψη προσθετης μνημης. Δεν ξερω αν στην πραξη αρκουν τα 16gb.. Οι κατοχοι του g2 μπορουν να πουν την γνωμη τους για την μνημη η αν τους εχει παρουσιασει προβληματα το συγκεκριμένο μοντέλο? Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 κοιτα μια και το xiaomi redmi note. Πολυ φθηνοτερο απο ολα και σταθερο. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Υπο σκεψη παιδια,βλεπετε δεν εχω εμπιστοσυνη στα κινεζικα με αντιστοιχα χαρακτηριστικα. Αυτο που με προβληματιζει στο neo ειναι η αναλυση της οθονης.Αν ηταν οπως του note 3 θα το διαλεγα χωρις δευτερη σκεψη. Παντως το g2 οπως εχουν αναφερει πολλοι αν και value for money αγορα χωρις επεκταση μνημης θα το απορριψω Μη ξεχνάς ότι η οθόνη του note 3 neo ειναι rgb και όχι pentile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Πολύ καλός μου φίλος πήρε το LG G2 καινούργιο πριν λίγες μέρες που του το πρότεινα. Το προηγούμενο κινητό του ήταν το Galaxy S4. Μετά από κάποιες μέρες χρήσης, είναι απόλυτα ευχαριστημένος και αυτό που τονίζει συνέχεια είναι η μπαταρία του G2, η οποία είναι ατελείωτη. Αν σου φτάνουν τα 10 GB χώρου (λίγο λιγότερα βασικά) τότε μη το σκέφτεσαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andktrip Δημ. July 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ποια ειναι η διαφορα ακριβως μεταξυ rgb και pentile οθονης γιατι δεν γνωριζω? Παράθεση Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Επίσης η μπαταρία του Neo είναι αντίστοιχη αν όχι καλύτερη του G2 Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts