Jump to content

LG g2 - Samsung Galaxy neo n 7505 - Sony xperia Z Ultra

andktrip
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Οι γνώμες και οι συμβουλές όλων μου έχουν φανεί ιδιαίτερα χρήσιμες κατά καιρούς.Συγχαρητήρια και συνεχίστε την καλή δουλεία παιδιά...!!

Ποιό από τα τρία κινητά θα προτείνατε για αγορά και γιατί?

Προσωπικά τείνω προς το galaxy neo αλλα θέλω και την γνώμη σας και για τα υπόλοιπα.

Απ' οτι γνωρίζω κυμαίνονται στην ίδια τιμη και τα τρία στο skroutz...

Ευχαριστώ περιμένω γνώμες..

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Lg g2 γιατι εχει καλύτερο επεξεργαστη,καλυτερη καμερα και η οθονη του ειναι ''κανονικη'' για smartphone(κατα τη γνωμη μου).Το z ultra εχει πολυ μεγαλη οθονη και δεν νομιζω να σε βολεψει..

Lg g2 γιατι εχει καλύτερο επεξεργαστη,καλυτερη καμερα και η οθονη

Αν και άσχετα μεταξύ τους ,

το G2 με κλειστά μάτια αν θέλεις κάτι βολικό .

Και το Note 3 Neo για πολυ-εργαλείο

Edited by zakailiou

Οταν ξεκινησα την ερευνα αγορας να φανταστείς οτι πήγαινα για το galaxy note 3 αλλα οταν ειδα την τιμη σε σχεση με το neo (εχω δει τι διαφορες εχουν) ετεινα προς το neo οπως προειπα.Σε samsung ειχα το S3 και ημουν απολυτα ευχαριστημενος.Σημειωτεον οτι μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες...

Το G2 ειναι αξιόπιστο?εν εχω κανενα γνωστο που να το εχει για αν το δω απο κοντα.Παρολαυτα με χαλάει οτι δεν εχει επέκταση μνήμης..

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

από τη στιγμή που θες μεγάλη οθόνη και να έχει επέκταση μνήμης κοίτα προς το Xperia z ultra που έχει καλύτερα χαρκτηριστικά από το neo

Είμαι κάτοχος των note 3, note 3 neo και lg g2. Κύριο τηλέφωνο έχω το note 3. Για δεύτερο τηλέφωνο το μέγεθος του g2 με βόλεψε περισσότερο. Αλλά αν ήταν να έχω ένα από τα δύο θα διάλεγα το note 3 neo. Κανένα δεν θα σε απογοητεύσει , απουσία ραδιοφώνου στο note 3 neo, απουσία αφαιρούμενης μπαταρίας και Micro sd στο LG.

Υπο σκεψη παιδια,βλεπετε δεν εχω εμπιστοσυνη στα κινεζικα με αντιστοιχα χαρακτηριστικα.

Αυτο που με προβληματιζει στο neo ειναι η αναλυση της οθονης.Αν ηταν οπως του note 3 θα το διαλεγα χωρις δευτερη σκεψη.

Παντως το g2 οπως εχουν αναφερει πολλοι αν και value for money αγορα χωρις επεκταση μνημης θα το απορριψω

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Type Super AMOLED capacitive touchscreen, 16M colors

Size 720 x 1280 pixels, 5.5 inches (~267 ppi pixel density)

Σε προβληματίζει η ανάλυση ???

Ρε τι σου κάνει το marketing ... :lol::lol::lol:

Στο g2 σου φτάνουν τα 10gb ελεύθερα? Αν ναι, τότε πήγαινε προς τα εκεί.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Ημουν κατοχος ενος galaxy s3 (306 ppi).Δεν ξέρω οπτικα τι διαφορα εχει με τα (267ppi).

To g2 το βρισκω πολυ καλο...για τα λεφτα του,απλα παλια που ειχα ενα lg μετα απο λιγο καιρο μου παρουσιασε μικρο προβληματα(εκλεινε,κολλαγε κλπ)

Θεωρω την samsung πιο καλη αλλα και παλι το g2 ειναι φανταστικο εκτος απο την ελλειψη προσθετης μνημης.

Δεν ξερω αν στην πραξη αρκουν τα 16gb..

Οι κατοχοι του g2 μπορουν να πουν την γνωμη τους για την μνημη η αν τους εχει παρουσιασει προβληματα το συγκεκριμένο μοντέλο?

Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Υπο σκεψη παιδια,βλεπετε δεν εχω εμπιστοσυνη στα κινεζικα με αντιστοιχα χαρακτηριστικα.

Αυτο που με προβληματιζει στο neo ειναι η αναλυση της οθονης.Αν ηταν οπως του note 3 θα το διαλεγα χωρις δευτερη σκεψη.

Παντως το g2 οπως εχουν αναφερει πολλοι αν και value for money αγορα χωρις επεκταση μνημης θα το απορριψω

Μη ξεχνάς ότι η οθόνη του note 3 neo ειναι rgb και όχι pentile.

Πολύ καλός μου φίλος πήρε το LG G2 καινούργιο πριν λίγες μέρες που του το πρότεινα. Το προηγούμενο κινητό του ήταν το Galaxy S4. Μετά από κάποιες μέρες χρήσης, είναι απόλυτα ευχαριστημένος και αυτό που τονίζει συνέχεια είναι η μπαταρία του G2, η οποία είναι ατελείωτη. Αν σου φτάνουν τα 10 GB χώρου (λίγο λιγότερα βασικά) τότε μη το σκέφτεσαι..

Ποια ειναι η διαφορα ακριβως μεταξυ rgb και pentile οθονης γιατι δεν γνωριζω?
Χαλεπόν Εαυτόν Γνώναι

Επίσης η μπαταρία του Neo είναι αντίστοιχη αν όχι καλύτερη του G2

Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια.

http://buddymovienight.blogspot.gr/