Demis_CY Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 An to exei kanenas as mas pei apo pou na to katevasoume kai emeis! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Κι εγώ προχθές το ανακάλυψα αυτό και είναι πολύ χρηστικό δεν ανοίγει η γραμμή ανοίγοντας απλά το πορτάκι αφού μέχρι και τις 90 μοίρες που είναι η πρώτη σκάλα δεν ανοίγει πρέπει να το σπρώξεις να ανοίξει τελείως για ν' ανοίξει η γραμμή. Πολύ ενδιαφέρον...προσέξτε όμως μην το κλείσετε αφού δείτε το όνομα κάποιου «ανεπιθύμητου» γιατί κλείνει την γραμμή και τρώει «πόρτα» ο άλλος. :cool: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Πολύ ενδιαφέρον...προσέξτε όμως μην το κλείσετε αφού δείτε το όνομα κάποιου «ανεπιθύμητου» γιατί κλείνει την γραμμή και τρώει «πόρτα» ο άλλος. :cool: Aυτό γίνεται και να μην έχεις ενεργό το πορτάκι, κλείνοντας το η κλήση απορρίπτεται Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Aυτό γίνεται και να μην έχεις ενεργό το πορτάκι, κλείνοντας το η κλήση απορρίπτεται Το ξέρω, απλά το λέω για να μην παρασυρθεί κάποιος από το ότι δεν ανοίγει η γραμμή στην πρώτη σκάλα και το κλείσει... :whistle: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 δεν αλλαζουμε θεμα λεω εγω?τι σου ειπα τι μου ειπες κτλ...αν ξερει καποιος κανενα προγραμμα για ηχογραφιση ας το πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 δεν αλλαζουμε θεμα λεω εγω?τι σου ειπα τι μου ειπες κτλ...αν ξερει καποιος κανενα προγραμμα για ηχογραφιση ας το πει. :confused: :mad: Προγράμματα εδώ, μάθε να χρησιμοποιείς το φόρουμ! :X Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 sopa re esy pou xereis,exo eidh grapsei ekei alla den apanthsan gia to 6260,kai giayto egrapsa edo.alla aytoi pou den xeroun as mhn milane... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 sopa re esy pou xereis,exo eidh grapsei ekei alla den apanthsan gia to 6260,kai giayto egrapsa edo.alla aytoi pou den xeroun as mhn milane... :X Το ότι δεν σου απαντάνε δεν σημαίνει ότι πρέπει να ποστάρεις παντού! :wacko: Και μάθε να ζητάς ευγενικά και όχι να απαιτείς. :mad: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 tha postaro opou pisteyo oti mporo,exoun anaferthei kai anaferonte synexos sto thema gia to 6260 programata kai games pou paizoun se ayto,opote mporo kai ego. :X ego mia xara eygenika to zhtao esu den xereis na diabazeis. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 AERAS1989 και elteo ας μην συνεχιστει και ξεκινησει καποια αντιπαραθεση. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 ok toulaxiston ego den thelo na ginei kati tetoio :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 As meinoume panw sto thema mas: Vgike kainourio FIRMWARE gia to 6260. Mipws yparxei diathesimo kapou gia download? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 As meinoume panw sto thema mas: Vgike kainourio FIRMWARE gia to 6260. Mipws yparxei diathesimo kapou gia download? Και να υπαρχει καπου διαθεσιμο για download αμα εχει βγει δεν θα σου φανει και πολυ χρησιμο αμα δεν εχεις και τον καταλληλο εξοπλισμο για να το περασεις. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 AERAS1989 και elteo ας μην συνεχιστει και ξεκινησει καποια αντιπαραθεση. :) Kανένα πρόβλημα... :innocent: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Και να υπαρχει καπου διαθεσιμο για download αμα εχει βγει δεν θα σου φανει και πολυ χρησιμο αμα δεν εχεις και τον καταλληλο εξοπλισμο για να το περασεις. To eixa 3anapei kai se proigoumeno mou post.. Na to katevasw na to parw se katastima pou exei ton exoplismo. Doulevei enas gnwstos mou se gnwsti kypriaki etereia kinitwn kai tha to kanonisei ekeinos! Giauto rwtaw an yparxei kapou to firmware gia 6260 na to kanw download Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Eπιτέλους κυκλοφόρησε χθες η έκδοση 1.4 του power dictaphone που δουλεύει κανονικά και σε 6260 απλά ρυθμίζεις ένα πλήκτρο (*) και αυτόματα όταν το πατήσεις ξεκινάει η εγγραφή. Δε ξέρω αλλά εγώ δεν είχα καταφέρει να λειτουργήσω άλλο πρόγραμμα ηχογράφησης στο 6260 ως τώρα, πέραν της pciloc που δημιουργεί προβλήματα όμως. Το βρίσκουμε στο aivanet [/code]http://www.aivanet.com/download.php?id=5958 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Einai dwrean? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 ixografei se morfi amr h mono se wave? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Einai dwrean? Aφού έχει ανάβει στο forum του aivanet είναι σπασμένο φυσικά. Ηχογραφεί και σε amr και σε wav Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Και έχει πολύ καλή ποιότητα σε wav.Πολύ καλό πρόγραμμα!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 dictaphone,mporei kapoios na mou to steilei giati den anoigei to link pou dosate?an einai steilte mou ena pm,eyxaristo... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Kai se emena sas parakalw ena link i sto email mou! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Παιδιά, Ξέρει κανείς να μου πει πως μπορώ να μεταφέρω στον δίσκο μου όλες τις επαφές από το κινητό ; (Εννοείται πως έχω κ bluetooth κ το software της ΝΟΚΙΑ εγκατεστημένο). Προσοχή : δεν θέλω συγχρονισμό με το OUTLOOK ή κάτι αντίστοιχο. Απλά, να μεταφέρω τις επαφές στον σκληρό μου δίσκο, αν είναι δυνατόν να τις επεξεργαστώ κ μετά να τις ξαναπεράσω πάλι πίσω στο κινητό. Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Παιδιά, Ξέρει κανείς να μου πει πως μπορώ να μεταφέρω στον δίσκο μου όλες τις επαφές από το κινητό ; (Εννοείται πως έχω κ bluetooth κ το software της ΝΟΚΙΑ εγκατεστημένο). Προσοχή : δεν θέλω συγχρονισμό με το OUTLOOK ή κάτι αντίστοιχο. Απλά, να μεταφέρω τις επαφές στον σκληρό μου δίσκο, αν είναι δυνατόν να τις επεξεργαστώ κ μετά να τις ξαναπεράσω πάλι πίσω στο κινητό. Ευχαριστώ, Χρησιμοποιησε τις εφαρμογες contacts manager or smartVcard :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mauro_Palto Δημ. February 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2005 Έχω μπλεχτεί λιγάκι με το contacts manager να σου πω την αλήθεια. Ενώ κάνω export το αρχείο μου, δεν ξέρω πως να το ανοίξω κ που να το επεξεργαστώ. Μοιάζει με αρχείο excel αλλά αν δοκιμάσω να το ανοίξω εκεί, γίνεται ένας τρελός πανικός. Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα που μπορώ να το ανοίξω κ να το επεξεργαστώ ; Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts