elteo Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 H έκδοση του κινητού μου είναι η V 3.0436.0 03-09-04 RM-25 1)Τώρα πια έκδοση κυκλοφορεί και τι διορθώνει σε σχέση με την δική μου? 2)Κοστίζει η αναβάθμιση του? 3)Γίνεται μόνο στα Νοkia Shops & πόσο διαρκεί? 4)Xάνω τις ρυθμίσεις μου και όλα όσα έχω βάλει? Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 7 Ιαν. 2005 , 10:04) H έκδοση του κινητού μου είναι η V 3.0436.0 03-09-04 RM-25 1)Τώρα πια έκδοση κυκλοφορεί και τι διορθώνει σε σχέση με την δική μου? 2)Κοστίζει η αναβάθμιση του? 3)Γίνεται μόνο στα Νοkia Shops & πόσο διαρκεί? 4)Xάνω τις ρυθμίσεις μου και όλα όσα έχω βάλει? Ευχαριστώ προκαταβολικά 2)αν εχεις την αποδηξη αγορας ειναι τσαμπα 3)μονο σε νοκια σοπ.αν εισαι τυχερος απο μιση μεχρι μια ωρα 4)τα παντα που ειχες στην μνημη τηλεφ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Βεβαίως και έχω την απόδειξη αφού το κινητό είναι ημερών. Γνωρίζεις τι βελτιώνει? Τα χάνω όλα, ωχ πάνε τα progs Symbian γαρ! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 7 Ιαν. 2005 , 10:45) 2)αν εχεις την αποδηξη αγορας ειναι τσαμπα Mhn pairneis kai orko gia to dorean se club nokia stous ampelokipous xrewnoun 15 euro ........ !!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Ρώτησα το 9volto και μου απάντησαν ότι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση από την δική μου... V 3.0436.0 03-09-04 RM-25 Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Με ειδοποιησαν οτι υπαρχει περιορισμενη διαθεσιμοτητα και οτι να το περιμενω απο 1 Φεβρουαριου. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 7 Ιαν. 2005 , 14:08) Με ειδοποιησαν οτι υπαρχει περιορισμενη διαθεσιμοτητα και οτι να το περιμενω απο 1 Φεβρουαριου. Ποσο εχει παει η τιμή του ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 7 Ιαν. 2005 , 12:08) Με ειδοποιησαν οτι υπαρχει περιορισμενη διαθεσιμοτητα και οτι να το περιμενω απο 1 Φεβρουαριου. Πάρε το από το telefoncity.gr Εγώ από εκεί το πήρα προ 1 εβδομάδας στα 396 ευρώ με δωρεάν αποστολή κούριερ... ;) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Απο Γερμανο που θα το παρω εχει 414Ε αλλα θα το παρω με συνδεση. Η συνδεση εγινε αλλα το τηλεφωνο θα ερθει τοτε. Ελπιζω να με ειδοποιησουν για να ερθει ποιο γρηγορα αν και δεν το νομιζω Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 7 Ιαν. 2005 , 14:16) Παρτο από το telefoncity.gr Εγώ από εκεί προ 1 εβδομάδας στα 396 ευρώ με δωρεάν αποστολή κούριερ... ;) To i-mate den to exei omws pou to thelw toso poly kai exw bgalei oles tis syskeves mou sto sfyri .... :D :D :D :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Ρε φιλε ελτεο εχει γινει γινει η συνδεση και περιμενω για την συσκευη. Ειμαι δεσμευμενος να το παρω απο τον Γερμανο Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 7 Ιαν. 2005 , 14:17) Απο Γερμανο που θα το παρω εχει 414Ε αλλα θα το παρω με συνδεση. Η συνδεση εγινε αλλα το τηλεφωνο θα ερθει τοτε. Ελπιζω να με ειδοποιησουν για να ερθει ποιο γρηγορα αν και δεν το νομιζω ΧΜΜ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !! Βλέπεις ψαχνομαι να πουλήσω το 6260 μου και θέλω να δω τιμές για να δω ποσο θα το δώσω ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs ( 7 Ιαν. 2005 , 12:18) To i-mate den to exei omws pou to thelw toso poly kai exw bgalei oles tis syskeves mou sto sfyri .... :D :D :D :D :D http://www.burneddowndays.com/talk/YaBBImages/rolleyes.gif http://www.iamviet.com/forum/images/smilies/smilie_yellow_icon_rolleyes.gif so...?http://forum.overnet.com/images/smiles/eusa_eh.gif http://forum.overnet.com/images/smiles/eusa_think.gif Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs ( 7 Ιαν. 2005 , 12:23) ΧΜΜ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ !! Βλέπεις ψαχνομαι να πουλήσω το 6260 μου και θέλω να δω τιμές για να δω ποσο θα το δώσω ... Nα ξέρεις ότι στην αγορά πωλείται περίπου 400 ευρώ. Επίσης να ξέρεις ότι από την στιγμή που το παίρνεις χάνεις ένα 20%... Εάν η τιμή σου είναι κοντά στην τιμή του καινούριου δύσκολα ο υποψήφιος αγοραστής θα προτιμήσει εσένα! Χρυσοί κανόνες αγοραπωλησίας κινητών. *έχω πουλήσει 25 συσκευές... :whistle: ;) /οφτοπικ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs ( 7 Ιαν. 2005 , 12:18) To i-mate den to exei omws pou to thelw toso poly kai exw bgalei oles tis syskeves mou sto sfyri .... :D :D :D :D :D Για κοίτα εδώ... :whistle: Ρε φιλε ελτεο εχει γινει γινει η συνδεση και περιμενω για την συσκευη. Ειμαι δεσμευμενος να το παρω απο τον Γερμανο ΡΕ ΦΙΛΕ Νοs δεν το ήξερα...:confused: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 7 Ιαν. 2005 , 14:33) Για κοίτα εδώ... :whistle: ΡΕ ΦΙΛΕ Νοs δεν το ήξερα...:confused: KAlhtimh se sxesh me alles ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 7 Ιαν. 2005 , 14:28) Nα ξέρεις ότι στην αγορά πωλείται περίπου 400 ευρώ. Επίσης να ξέρεις ότι από την στιγμή που το παίρνεις χάνεις ένα 20%... Εάν η τιμή σου είναι κοντά στην τιμή του καινούριου δύσκολα ο υποψήφιος αγοραστής θα προτιμήσει εσένα! Χρυσοί κανόνες αγοραπωλησίας κινητών. *έχω πουλήσει 25 συσκευές... :whistle: ;) /οφτοπικ Πως βλέπεις την τιμή των 450 euro για το 6260 και το SAMSUNG E310 . Ειναι καλή ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs ( 7 Ιαν. 2005 , 15:44) Πως βλέπεις την τιμή των 450 euro για το 6260 και το SAMSUNG E310 . Ειναι καλή ? Παιδια αυτα μπορουν να γινουν και μεσω pm. :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Minotavrs ( 7 Ιαν. 2005 , 12:46) Mhn pairneis kai orko gia to dorean se club nokia stous ampelokipous xrewnoun 15 euro ........ !!!!!!!!!! μαλλον εκει θα ειναι κλεφτες.η νοκια λεει οτι για καθε αναβαθμισει την καλυπτη η αποδηξη Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Το πήρα :D :up: κάποιο καλό παλικάρι να μου πει πώς θα σετάρω τα MMS για ΤΙΜ??? :worry: Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Kαλορίζικο Σπύρο, κοίτα στο site της ΤΙΜ. Nα ρωτήσω κάτι άλλο, γνωρίζει κανείς εάν εάν έχει κλειδωμένες υπέρυθρες γιατί προσπαθώ πόση ώρα με το laptop και όλο δεν αποκρίνεται μου βγάζει το prog (το βλέπει αλλά μετά από λίγο «κρεμάει»)ενώ μέχρι σήμερα ΟΛΑ τα κινητά μου συνδέονταν χωρίς κανένα πρόβλημα! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Σίγουρα ΔΕΝ έχει κλειδωμένες υπέρυθρες Σάββα, εγώ έστειλα/έλαβα κανονικά και από PC (μέσω ΜΑ-620) και από Siemens M65 (το θέλει κανείς BTW?) :) Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. January 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 8 Ιαν. 2005 , 21:37) Kαλορίζικο Σπύρο, κοίτα στο site της ΤΙΜ. Nα ρωτήσω κάτι άλλο, γνωρίζει κανείς εάν εάν έχει κλειδωμένες υπέρυθρες γιατί προσπαθώ πόση ώρα με το laptop και όλο δεν αποκρίνεται μου βγάζει το prog (το βλέπει αλλά μετά από λίγο «κρεμάει»)ενώ μέχρι σήμερα ΟΛΑ τα κινητά μου συνδέονταν χωρίς κανένα πρόβλημα! Eχει κλειδωμενες υπερυθρες μονο για συγκεκριμενα αρχεια αλλα ΜΟΝΟ για ανταλλαγη των συσκεκριμενων αρχειων σε αλλα ΚΙΝΗΤΑ. Για το προβλημα με το laptop δεν ξερω τι φταιει...σιγουρα οχι το κλειδωμα. ;) Για περισσοτερες πληροφοριες οσ'αναφορα το κλειδωμα αποστολης αρχειων κοιταξε το θεμα. [ΕΠΙΣΗΜΟ] ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΡΧΕΙΩΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ Series 60 Παράθεση Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo ( 8 Ιαν. 2005 , 21:37) Kαλορίζικο Σπύρο, κοίτα στο site της ΤΙΜ. Nα ρωτήσω κάτι άλλο, γνωρίζει κανείς εάν εάν έχει κλειδωμένες υπέρυθρες γιατί προσπαθώ πόση ώρα με το laptop και όλο δεν αποκρίνεται μου βγάζει το prog (το βλέπει αλλά μετά από λίγο «κρεμάει»)ενώ μέχρι σήμερα ΟΛΑ τα κινητά μου συνδέονταν χωρίς κανένα πρόβλημα! Kaloriziko .... Mhpws xrhsimopoieis macfee antivirus ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2005 Οχι όχι δεν χρησιμοποιώ antivirus. Να ρωτήσω και εδώ κάτι...Εχει κανείς το άψογο PhotoBase της Αrcsoft σε full έκδοση...? Ξέρετε αυτό που έχει το 6260 μέσα trial.... Image viewer με πολλές δυνατότητες να επέμβεις στην εικόνα (παραμόρφωση, πλαίσια γενικά πολύ γέλιο) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts