thanossalonika Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Δε θα επαναληφθεί.. :p (Ου ρε!) Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Ξες τι εύχομαι ε? Να μη διορθωθει και να με το δωσεις :D Ξες οτι το σιχαινομαι το συγκεκριμενο και θα παει ανακυκλωση απευθειας Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Σταμάτα γκαντέμη! :D Βολέψου με καμία φώτο του και πολύ σου είναι.. :lol: Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2017 Χαλασμένο ειναι. Δωστο μου. Περα απ την πλακα, πιστευω οτι με ανήκει! Οποτε :D Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts