Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6260

killing_you2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στο ζητάει απο το pc suite ή αφού περάσεις την εφαρμογή στο κινητό; απο το pc suite πώς μεταφέρεις το αρχείο; πάς στην επιλογή εγκατάσταση εφαρμογών ή μεταφορά αρχείων και έπειτα κάνεις εγκατάσταση;

Πας στην εγκατασταση εφαρμογων και μετα στο τηλεφωνο σε ρωταει και που θελεις να το εγκαταστησεις (μνημη τηλεφωνου ή καρτα μνημης).

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σημερα το πρωι πηγα να στειλω μεσω του Profi Explorer 2.0 με υπερυθρες εναν ηχο και μολις ξεκιναγε να στειλει μετα απο λιγο εβγαζε error και δεν εστελνε.Δοκιμασα και φωτο και παλι τιποτα.Παω να στειλω φωτο κανονικα απο την Εκθεση και παλι μου λεει τα ιδια.Ενω ξεκιναει κανονικα μετα απο λιγο μου λεει η αποστολη απετυχε.Το κινητο δεν εχει φαει τουμπα η κατι παρομοιο.Any ideas...??

To αρχειο προσπαθησα να το στειλω σε Ν6610 αν εχει σημασια αυτο.

ΜΑΧ.

Σε series 40 δεν μπορεις να στειλεις με υπερυθρες απο αλλο κινητο παρα μονο απο το pc.

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Μολις το διαπιστωσα asimvivaste.Παντως δοκιμασα τωρα και μ'ενα 3200 και το πηρε κανονικα.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση mate. ;)
ΜΑΧ.

τα 6610-7210 εχουν κλειδωμενες υπερυθρες ενω τα 3200 οχι για την αποστολη ηχων και απο κινητο σε κινητο και απο τον Η/Υ απευθειας.Τα συγκεκριμενα τηλεφωνα θελουν προγραμμα στον Η/Υ (PC Suite-MobiMb) για να τα φωρτωσεις οτι θελεις

Thnx για τις προσθετες πληροφοριες ΡΙΤ ;)

Κατι αλλο.Αν και στις φωτογραφιες ειναι μετριο,στο video ειναι πολυ καλο.Μην πω καλυτερο απο το 7610 που ειχα.Εχει πιο γρηγορο frame rate και δεν κανει τα "τετραγωνακια" η οθονη. :shifty:

ΜΑΧ.

οταν ανοιγω το κινητο μου μου βγαζει διαδοχικα

υπηρεσιες sim

σημειωση sim

γιατι τα βγαζει αυτα?απο την πρωτη μερα που το πηρα το κανει.εχω vodafone.γινεται να κανω κατι και να σταματησουν να βγαινουν?

Σε series 40 δεν μπορεις να στειλεις με υπερυθρες απο αλλο κινητο παρα μονο απο το pc.

εχω στειλει αρκετα σε 6230 με bt. μονο με ir το κανει;

οταν ανοιγω το κινητο μου μου βγαζει διαδοχικα

υπηρεσιες sim

σημειωση sim

γιατι τα βγαζει αυτα?απο την πρωτη μερα που το πηρα το κανει.εχω vodafone.γινεται να κανω κατι και να σταματησουν να βγαινουν?

μαλλον οχι, και μενα το βγαζει, ειναι απο τη vf ετσι.

εχω στειλει αρκετα σε 6230 με bt. μονο με ir το κανει;

Ναι με το bluetooth εισαι ok.Αν και ορισμενα series 40 δεχονται και με υπερυθρες αλλα τα περισσοτερα οχι.

Παιδια εχω το τηλεφωνο εδω και μια εβδομαδα αλλα η μπαταρια του μου κραταει 1 1/2 μερες το πολυ. Ειναι λογικο αυτο ή να περιμενω να στρωσει με τισ φορτισεις? Μιλαω περιπου 2.5 με 3 ωρες

Στις πρωτες 2 φορτισεις μου κραταγε απο το πρωι ως το βραδυ.Τωρα με normal χρηση κραταει 2 μερες και κατι.Σαν το 7610.
ΜΑΧ.

Στις πρωτες 2 φορτισεις μου κραταγε απο το πρωι ως το βραδυ.Τωρα με normal χρηση κραταει 2 μερες και κατι.Σαν το 7610.

Kι εμένα αρχικά μου άντεχε μία μέρα, μιαμιση το μέγιστο με συνεχώς παιχνίδισμα όμως. Πλέον μου αντέχει χαλαρά 2+ μέρες και κάποιες φορές χτυπάω και 3ήμερο!! Κι ακούω και ράδιο και κανά 20λέπτο κλήσεις τη μέρα.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Είχα ξαναρωτήσει σ' ένα περασμένο post. Γνωρίζεις κανείς γιατί, αφού έχεις συνδέσει τα ακουστικά, ακούγεται ο ήχος εισερχόμενης κλήσης και απο τα ακουστικά και απο το μεγάφωνο του κινητού; το FExplorer είναι καλό προγραμματάκι;

ετσι γινεται,δεν νομιζω να αλλαζει.ναι ενας file manager ειναι απαραιτητος...εγω τον fexpolrer εχω εγκαταστησει...κανει την δουλεια του.αν και νομιζω οτι ολοι το ιδιο κανουν.

eixa ena 6600 kai to poulhsa kai phra ena k700 giati exei radiofono ktl!! tora leo na paro kai ena 6260 !! axizei?? h photografikh tou einai kalh h einai san tou 6600??

eixa ena 6600 kai to poulhsa kai phra ena k700 giati exei radiofono ktl!! tora leo na paro kai ena 6260 !! axizei?? h photografikh tou einai kalh h einai san tou 6600??

Kαλή από μόνη της δεν είναι, σαν του 6600 πάνω κάτω αν ομως χρησιμοποιήσεις κάποια προγράμματα μπορείς να πετύχεις αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα μιας και εδώ μιλάμε για symbian. Βασικά επειδή χρησιμοποιώ και το Κ700 στις ηλιόλουστες φωτογραφίες το Κ700 δε πιάνεται, αλλά στις πιο χαμηλού φωτισμού το 6260 υπερτερεί ξεκάθαρα (με πρόσθετα προγράμματα). Επίσης η πολύ μεγαλύτερη και καλύτερη οθόνη του 6260 θα σου δείχνει όλες τις φώτο πολύ καλύτερες αλλά στο pc θα φαίνεται ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. Γιατί δε κοιτάς και το 3230; Στην ίδια τιμή και με κάμερα 1ΜΡ!! Λίγο πιο άχαρο και λίγο ασχημούτσικο αλλά τι να κάνεις, αλλιώς περιμένεις το Ν70...

George Bernard Shaw

Φίλε Pan82, για ποιά προγραμματάκια μιλάς που αναβαθμίζουν την ποιότητα της κάμερας; μήπως γνωρίζεις και κανένα για ηχογράφηση χωρίς χρονικό περιορισμό;

Φίλε Pan82, για ποιά προγραμματάκια μιλάς που αναβαθμίζουν την ποιότητα της κάμερας; μήπως γνωρίζεις και κανένα για ηχογράφηση χωρίς χρονικό περιορισμό;

Photorite SP και photographer για φωτογραφίες

Camcoder Pro για βίντεο

PowerDictaphone για απεριόριστη ηχογράφηση!!!

George Bernard Shaw

To Photorite Sp μηπως πρεπει να γινει setup στη μνημη του κινητου?Το βαζω στην mmc και δεν το ανοιγει. :wacko:

Και στο Photographer το ιδιο κανει....Μηπως ηρθε η ωρα για κανενα format της mmc? :worry:

ΜΑΧ.

μαλλον δεν εγκατεστησες τις σωστες version για photorite σιγουρα παιζει η 5.1.6

για το αλλο δεν ξερω...

H ακόμα καλύτερα η νέα 5.2.0 που έχει και night mode και πολλές ακόμα βελτιώσεις!!

Για το photographer 2.50!!

George Bernard Shaw