dieselaki2005 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 συγνωμη,απλα δεν εκανα log in ευχαριστω μπορει καποις να κατευασει αυτο http://symbianx.com/ftopic_1300.html και να μου πει που βρισκεται το sis file?εχω προβλημα,ολα αυτα που κατευαζω για το κινητο ειναι jar και οταν τα ανοιγω με το winRAR δεν βρισκω sis file.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 και να μου πει που βρισκεται το sis file?εχω προβλημα,ολα αυτα που κατευαζω για το κινητο ειναι jar και οταν τα ανοιγω με το winRAR δεν βρισκω sis file.ευχαριστω Δεν βρισκεις sis ,διοτι οι συγκεκριμενες εφαρμογες-παιχνιδια ειναι java ;) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 kai ti akno me ayta gia na paixoun? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 kai ti akno me ayta gia na paixoun? Τα κανεις εγκατασταση οπως τα sis :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 ο,τι εχει και δεν εχει μεσα ο φακελος?και τις εικονες και τα αρχεια?ειναια αρα πολλα.ε?(ευχαριστω και για τις γρηγορες απαντησεις) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 ο,τι εχει και δεν εχει μεσα ο φακελος?και τις εικονες και τα αρχεια?ειναια αρα πολλα.ε?(ευχαριστω και για τις γρηγορες απαντησεις) Jar = Java Archive = είναι το εκτελέσιμο συμπιεσμένο αρχείο της Java. Αυτό τρέχουν όλα τα λειτουργικά, είτε είναι Series 40/60/MS κλπ... Στελνεις το Jar οπως ειναι. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Jar = Java Archive = είναι το εκτελέσιμο συμπιεσμένο αρχείο της Java. Αυτό τρέχουν όλα τα λειτουργικά, είτε είναι Series 40/60/MS κλπ... Στελνεις το Jar οπως ειναι. ναι αλλα δεν βρισκω ουτε jar αρχειο μεσα σε αυτους τους φακελους.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 θα ήθελα λίγο γην βοήθεια σας είμαι κάτοχος του 6260 αλλα τώρα τελευταία άρχισα να το δουλεύω το κινητό .ενώ βάζο το κινητό να φόρτιση και τελειώνει την φόρτιση όλα ok την επομενη μέρα το κοιτάω και η μπαταρία είναι full.το βραδυ όταν πάω να πάρω ένα τηλ το κινητό έχει mini από μπαταρία και θέλει πάλι φόρτωμα ενώ δεν έχει χρησιμοποιηθεί για να πω ότι τελειωσε η μπαταρία λόγο χρήσης! ξέρετε τη φταίει έχει αντιμετώπιση κανεις το ίδιο με μένα ? έχει version 3.436.0 μήπως είναι λόγο version και θέλει αναβάθμιση ας μου απάντηση κάποιος γιατί είναι λίγο σπαστικό αυτό που γίνετε . Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saradis1 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Καλησπέρα παιδια. Βρε παιδια εχω και εγω ενα προβληματάκι. Εγκατέστησα το MMS It. Δοκίμασα να στείλω ενα αρχείο στον εαυτό μου να δώ αν δουλεύει αλλα το mms δεν έρχεται. Δοκίμασα το ίδιο αρχείο να το στείλω χωρίς το πρόγραμμα και ειναι ok. Καλά ομως με αυτό το αρχείο που δεν προστατεύεται, αν όμως θέλω να στείλω κάτι που ειναι κλειδωμένο?Σε μπελάδες μας έχει βάλει η Nokia. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 θα ήθελα λίγο γην βοήθεια σας είμαι κάτοχος του 6260 αλλα τώρα τελευταία άρχισα να το δουλεύω το κινητό .ενώ βάζο το κινητό να φόρτιση και τελειώνει την φόρτιση όλα ok την επομενη μέρα το κοιτάω και η μπαταρία είναι full.το βραδυ όταν πάω να πάρω ένα τηλ το κινητό έχει mini από μπαταρία και θέλει πάλι φόρτωμα ενώ δεν έχει χρησιμοποιηθεί για να πω ότι τελειωσε η μπαταρία λόγο χρήσης! ξέρετε τη φταίει έχει αντιμετώπιση κανεις το ίδιο με μένα ? έχει version 3.436.0 μήπως είναι λόγο version και θέλει αναβάθμιση ας μου απάντηση κάποιος γιατί είναι λίγο σπαστικό αυτό που γίνετε . και σε μενα τα ιδια κανει!δεν ξερω γιατι...μαλλον επειδη ειναι nokia ! :X :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
word1983 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 και σε μενα τα ιδια κανει!δεν ξερω γιατι...μαλλον επειδη ειναι nokia ! :X :p :p ekana to alo alaksa thn karta sim pou einai cosmote kai ebala vodafone .8a mou peis giati thn alaksa ! thn alaksa giati apoti 8imame h kosmote katanaloni pio poli energia apoti tis vodafone kai tis tim .kai malon bgika sostos mexri tora akoma h mpataria einai full Παράθεση [/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saradis1 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Καλησπέρα παιδια. Βρε παιδια εχω και εγω ενα προβληματάκι. Εγκατέστησα το MMS It. Δοκίμασα να στείλω ενα αρχείο στον εαυτό μου να δώ αν δουλεύει αλλα το mms δεν έρχεται. Δοκίμασα το ίδιο αρχείο να το στείλω χωρίς το πρόγραμμα και ειναι ok. Καλά ομως με αυτό το αρχείο που δεν προστατεύεται, αν όμως θέλω να στείλω κάτι που ειναι κλειδωμένο?Σε μπελάδες μας έχει βάλει η Nokia. Δεν εχει μωρε παιδια κανένας καμια ιδέα για το θέμα το MMS? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Δεν εχει μωρε παιδια κανένας καμια ιδέα για το θέμα το MMS? Εγώ πάντως όταν είχα τζαμπέ μμσ έστειλα αρκετά με ήχους κυρίως που η νοκια δεν επιτρεπει με το MMS It και όλα πήγαν κανονικά οπότε μήπως απλά είναι θέμα δικτύου; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saradis1 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Εγώ πάντως όταν είχα τζαμπέ μμσ έστειλα αρκετά με ήχους κυρίως που η νοκια δεν επιτρεπει με το MMS It και όλα πήγαν κανονικά οπότε μήπως απλά είναι θέμα δικτύου; Δηλαδή πως κατάφερες να στείλεις για παράδειγμα midi αρχείο, που είναι κλειδωμένο απο τη Nokia, χωρίς κάποιο πρόγραμμα όπως το MMS It αλλά με το κινητό? Μήπως θέλει τίποτα ρυθμίσεις κάπου στο πρόγραμμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Δηλαδή πως κατάφερες να στείλεις για παράδειγμα midi αρχείο, που είναι κλειδωμένο απο τη Nokia, χωρίς κάποιο πρόγραμμα όπως το MMS It αλλά με το κινητό? Μήπως θέλει τίποτα ρυθμίσεις κάπου στο πρόγραμμα? Μα δε με κατάλαβες εννοώ ότι έστειλα κανονικά ήχους με τη χρήση του MMS It. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Guys xerei kaneis pws mporw na dimiourgisw dika mou themes gia to 6260? Dokimasa na psaxw alla den vrika tipota sxetika me to thema.. Yparxei kapio programma? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Guys xerei kaneis pws mporw na dimiourgisw dika mou themes gia to 6260? Dokimasa na psaxw alla den vrika tipota sxetika me to thema.. Yparxei kapio programma? Mε το Series 60 Theme Studio :) http://www.forum.nokia.com/main/0,,034-301,00.html Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Thank you nervous. Prospathisa na to katevasw alla thelei registration sto forum. Paw na kanw registration kai se kapio apo ta vimata vgazei error to script tou forum tous (error accessing directory) edit: katafera ekana register - katevenei ! Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Βρε παιδιά,ένας φίλος μου πήρε ένα νοκια 6260 από ρουμανία..Εγώ του είπα ότι έκανε ******* γιατί δε θα χει εγγύηση αλλά αυτός μου λέει ότι είναι 1000000% σίγουρος οτι έχει..Εσείς τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Exartatai an to pire apo authorised Nokia reseller Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Δηλαδή από που αλλού μπορεί να το πήρε και να μην καλύπτεται από εγγύηση??Το πήρε μετά τον απρίλη άρα καλύπτεται απο την νέα εγγύηση..όμως η ρουμανία δεν είναι ακόμη στην ευρώπη!!Ας με διαφωτισει κάποιος γιατι με έχει πρίξει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 As to thesw etsi: an to pire apo ta kalathakia i apo kapio opiodipote katastima EKTOS apo kapou pou na einai eggekrimeno apo NOKIA tote tin roufixe... Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Μα και τα καλαθένια απο νοκια δεν είναι?Το τηλέφωνο είναι ρουμανικο,του το παν και στη νοκια απο το ιμει!!Απλά δε ρώτησε εάν καλύπτεται απ την ευρωπαική εγγύηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Nai alla den xerw an o gerontakos pou tou to poulise apo to kalathaki tou tou edwse kai xartia me tin eggyisi... katalaves to point mou? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Έχει χαρτια... Γι αυτό είμαι σίγουρος..Χαρτιά της Νοκια μάλιστα....! Αυτό σημαίνει ότι ισχύει η εγγύηση και στην Ελλάδα - Κύπρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts