Dragonfly Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 paidia kalimera steilte moy sto email leogeorgalas@yahoo.gr kapoio programa gia apostolh hxon eikonon kai allon arxeion gia 6260 euxaristo !!!! Παράθεση Hello Humans... pata edo > http://s2.gladiatus.gr/game/c.php?uid=17295 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
my7650 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 yparxei tropos na kano format sto 6260? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 yparxei tropos na kano format sto 6260? *#7370# και κωδικός ξεκλειδωματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 paidia kalimera steilte moy sto email leogeorgalas@yahoo.gr kapoio programa gia apostolh hxon eikonon kai allon arxeion gia 6260 euxaristo !!!! Profimail 2.00 http://www.aivanet.com/download.php?id=4702 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Χαιρετώ! Αν και πίστευα ότι ποτέ δεν θα συμπαθούσα το 6260 και ενώ ήμουν έτοιμος να γυρίσω πίσω στο αγαπημενο μου 6230... ξαφνικά το συνηθησα.... και μαλλον τώρα θα το κρατήσω.... απλά εχω καποιες (επιπλέων) απορείες... 1. Στο 6230 ορισμός ΠΡΟΦΙΛ είχε και την επιλογή "προσωρινό" με το 6260 δεν υπάρχει τίποτε γι' αυτό ε? 2. Για να γίνει χρήση εμαιλ αρκει μόνο μια GPRS σύνδεση? (cote)... Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orin2 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 kalispera se olous epeidi pire ...fwtia to pc mou kai den eixa epafi gia 2 vdomades thelw na kanw erwtisi sxetika me programmata kai games sto 6260 exw kapoia programmata gia photo kai kamera: photorite cam pro camera xpro photo acute yparxei kati kalytero? apo paixnidia: yeti 1 ews 4 fifa2005 euro2004(na min ksexniomaste) prince of persia splinter cell moto gp2 yparxei kati allo aksiologo? episis exw to fe explorer gia ti diaxeirisi telos kati anwtero i paromoio me to full screen caller yparxei? elpizw na min sas epriksa :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2005 Χαιρετώ! Αν και πίστευα ότι ποτέ δεν θα συμπαθούσα το 6260 και ενώ ήμουν έτοιμος να γυρίσω πίσω στο αγαπημενο μου 6230... ξαφνικά το συνηθησα.... και μαλλον τώρα θα το κρατήσω.... απλά εχω καποιες (επιπλέων) απορείες... 1. Στο 6230 ορισμός ΠΡΟΦΙΛ είχε και την επιλογή "προσωρινό" με το 6260 δεν υπάρχει τίποτε γι' αυτό ε? 2. Για να γίνει χρήση εμαιλ αρκει μόνο μια GPRS σύνδεση? (cote)... Ευχαριστώ... 1.Υπάρχουν διάφορα προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά, εγώ χρησιμοποιώ συνήθως το smart profiles που μπορείς να ρυθμίσεις να σου αλλάζει προφίλ για συγκεκριμένες ώρες είτε μια συγκεκριμένη μέρα, είτε καθημερινά. Το βρίσκεις εδώ http://www.aivanet.com/attachsearch.php kalispera se olous epeidi pire ...fwtia to pc mou kai den eixa epafi gia 2 vdomades thelw na kanw erwtisi sxetika me programmata kai games sto 6260 exw kapoia programmata gia photo kai kamera: photorite cam pro camera xpro photo acute yparxei kati kalytero? apo paixnidia: yeti 1 ews 4 fifa2005 euro2004(na min ksexniomaste) prince of persia splinter cell moto gp2 yparxei kati allo aksiologo? episis exw to fe explorer gia ti diaxeirisi telos kati anwtero i paromoio me to full screen caller yparxei? elpizw na min sas epriksa :) Φίλε από κάμερα δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο ακόμα, ούτε χειρότερο θα έλεγα αφού γενικά δεν υπάρχουν άλλα προγράμματα που να υποστηρίζουν την κάμερα του 6260. Για παιχνίδια μπορείς να ψάξεις στο forum του aivanet που θα βρεις πολλά αξιόλογα ανάλογα με το τι αρέσει σε σένα πάντα. Για exporer μια χαρά είσαι και γω αυτό χρησιμοποιώ. Τέλος για full screen caller υπάρχει και το photoID που προσφέρει καλύτερη ποιότητα στις φωτογραφίες αφού τις δείχνει απευθείας από τη μνήμη χωρίς αλλοιώσεις μεγέθους αλλά δυστυχώς δεν υποστηρίζει ελληνικά (οπότε γράφει answer rejection) και το χειρότερο δε δείχνει νούμερο αλλά μόνο όνομα αυτού που σε καλεί (κάτι που εμένα δε με βολεύει καθόλου, αλλιώς οι φώτο δείχνουν μακράν καλύτερες από ότι με το FScaller. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AERAS1989 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Καλημερα,προσπαθω απο τοτε που πηρα το 6260 να βρω πως γινετε η ηχογραφιση συνομιλιας αλλα ματαια,δεν βρηκα τιποτα.Μηπως ξερετε πως?Αν δεν υπαρχει στις λειτουργιες του τηλεφωνου ξερετε καποιο προγραμμα που μπορω να βαλω για να γινει αυτο?Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 Paides thelw mia diefkolinsi, Mporei kapoios pou exei to photorite na mou steilei ta frames (tis kornizes gia ta templates) to email mou einai minotavrs@freemail.gr Isws den to exhghsa swsta me apotelesma na kourazw adika osous filous mou esteilan email. Akouste loipon pws exei to thema... To prohgoumeno mou kinhto htan to 6260 ena apo ta programmata pou eixa kai htan must have htan to photorite to opoio kai to exw kai egw mazi me polla akoma frames peran tou sis arxeiou ths egatastashs . To problhma mou einai oti epeidh ta frames pou eixe to sygekrimeno programmataki me eixan volepsi para poli kai epeidh twra den exw nokia syskevh (afou den frontisa o blakas protou to dwsw na krathsw ta frames ths syskevhs mou) zhtw apo kapoion pou to to exei egatasthsh sthn syskevh tou na kanei copy ta frames (*.jpg arxeia sto root directory egatastashs) apo afthn sto pc tou kai na mou ta steilei pleon ws eikones jpg kai oxi san *.sis arxeio. Paides efxaristw osous mphkan ston kopo alla kai osous tyxon kourasa an thelete kante akoma mia prospatheia !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Super-G Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 to idio problhma exo ki ego me thn hxografish,as pei kapoios.eyxaristo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2005 H ηχογράφηση χώρου γίνεται μέσα από το φάκελο πρόσθετα και εγγραφή αλλά δυστυχώς γράφει μόνο 1 λεπτο. Ηχογράφηση ομιλίας δε γίνεται μέσω του κινητού με τις υπάρχουσες εφαρμογές παρά μόνο με πρόσθετες εφαρμογές τρίτων που κυκλοφορούν αρκετές που υπόσχονται κάτι τέτοιο αν ψάξετε naturar recorder νομίζω λέγεται μία. Φίλε Minotavrs εγώ πάλι δε κατάλαβα, μέσα στο φάκελο της εγκατάστασης δε βλέπω να υπάρχουν αρχεία jpg πάντως τώρα που το κοιτάω. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Ηλίθια ερώτηση: πώς διάλο ξεκουμπώνει το handsfree ρε παίδες??? Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Ηλίθια ερώτηση: πώς διάλο ξεκουμπώνει το handsfree ρε παίδες??? Σπύρο το σπρώχνεις προς τα πάνω, αν δεις πώς πιάνουν τα δοντάκια θα καταλάβεις τι εννοώ... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Σπύρο το σπρώχνεις προς τα πάνω, αν δεις πώς πιάνουν τα δοντάκια θα καταλάβεις τι εννοώ... βλέποντας τα δοντάκια, μάλλον προς τα κάτω θα έλεγα ότι είναι το σωστό. Κανείς που ξέρει σίγουρα να μην κάνουμε ζημιά??? :worry: το manual δεν βλέπω να γράφει τίποτα... :X Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 βλέποντας τα δοντάκια, μάλλον προς τα κάτω θα έλεγα ότι είναι το σωστό. Κανείς που ξέρει σίγουρα να μην κάνουμε ζημιά??? :worry: το manual δεν βλέπω να γράφει τίποτα... :X Καντο όπως στο λεω βρε αδερφέ, τόσα Νοκια πέρασαν από τα χέρια μου με αυτό το hfree! Δεν μου έχεις εμπιστοσύνη? :X Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 Μάλλον δεν ήμουν σαφής όταν το βάζεις θα το σηκώνεις επάνω, με τον αντίθετο τρόπο θα το βγάζεις...δεν μπορώ να στο εξηγήσω μέσα από το πληκτρολόγιο δυστυχώς! Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemanis Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 πώς το ΒΓΑΖΕΙΣ ρώτησα βρε Σάββα! Λοιπόν συνοψίζω: μπαίνει κρατώντας το κεκλιμένο προς τα άνω. βγαίνει πιέζοντας προς τα κάτω. σωστά? :X Παράθεση http://www.4troxoi.gr/forum/images/avatars/40901403742c3d7ea3caba.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 πώς το ΒΓΑΖΕΙΣ ρώτησα βρε Σάββα! Λοιπόν συνοψίζω: μπαίνει κρατώντας το κεκλιμένο προς τα άνω. βγαίνει πιέζοντας προς τα κάτω. σωστά? :X ακριβώς! δυστυχώς δεν μπορώ να περιγράψω κάτι που γίνεται μόνο πρακτικά κατανοητό! anyway...dont worry δεν παθαίνει τίποτα και να μην το προσέξεις, είναι αρκετά ανθεκτικά! :p Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iasonx Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 SOS παιδες Ξαφνικά και χωρίς να έχω κανει τίποτε το ιδιαίτερο... τα MMS που στελνω κάθονται στα εξερχομενα και περιμενουν εκει να φυγουν.... μετα απο καποια λεπτα... αλλα ματαια!! μετα απο λίγο προσπαθει και μου λέει αποτυχια.. ρυθμησεις cote δουλευαν μεχρι πριν απο λιγο,,, καθε ιδέα ευπροσδεκτη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2005 SOS παιδες Ξαφνικά και χωρίς να έχω κανει τίποτε το ιδιαίτερο... τα MMS που στελνω κάθονται στα εξερχομενα και περιμενουν εκει να φυγουν.... μετα απο καποια λεπτα... αλλα ματαια!! μετα απο λίγο προσπαθει και μου λέει αποτυχια.. ρυθμησεις cote δουλευαν μεχρι πριν απο λιγο,,, καθε ιδέα ευπροσδεκτη.. Κλεισε και ανοιξε το τηλεφωνο σου :) Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ηλίθια ερώτηση: πώς διάλο ξεκουμπώνει το handsfree ρε παίδες??? Giati na thelei kapios na 3ekoumpwsei ena handsfree? :X Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ρε παίδες έχω την εξής απορία:Το ακουστικό του 6260 μήπως παίζει λίγο χαμηλά;Σε σχέση με το 3310 που έιχα πριν έχω την εντύπωση ότι δεν ακούγεται τόσο δυνατά.Μήπως δεν έχω ανοίξει σωστά τον ήχο;Το nav key το κάνω όλο δεξιά και δείχνει ότι είναι full η δύναμη του ήχου.Ακόμα ξέρουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα το νέο firmware; Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Giati na thelei kapios na 3ekoumpwsei ena handsfree? :X ξεκουμπώνω=βγάζω το hfree από το τηλ ... :whistle: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
triviz Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 paidia exw kapio provlima me to 6260 mou.otan kanw polles fores anazitisi bt 'i stelnw kati polles fores.genika xrisimopoiw poli to bt se kapia fasi mou vgazei mnimi pliris...ti mporei na einai? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2005 Ρε παίδες έχω την εξής απορία:Το ακουστικό του 6260 μήπως παίζει λίγο χαμηλά;Σε σχέση με το 3310 που έιχα πριν έχω την εντύπωση ότι δεν ακούγεται τόσο δυνατά.Μήπως δεν έχω ανοίξει σωστά τον ήχο;Το nav key το κάνω όλο δεξιά και δείχνει ότι είναι full η δύναμη του ήχου.Ακόμα ξέρουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα το νέο firmware; Δυστυχώς το ηχειάκι του δεν είναι και ότι καλύτερο. Δεν ακούγεται όντως αρκετά δυνατά και σε μερικές μελωδίες όταν το βάζεις τέρμα, τρίζει! Ελπίζω το νέο f/w να διορθώσει το πρόβλημα. Α ρε 6230 που είσαι... :worry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts