pan82 Δημ. January 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος orin2 ( 3 Ιαν. 2005 , 01:12) to camcoder 102 kai 103 paizoun kanonika egw exw to 102 afou den exw vrei akoma to full gia to 103....:) Σοβαρά;; Περίεργο γιατί στο site δεν αναφέρει υποστήριξη και τραβάει και σε μεγαλύτερη ανάλυση από τη standar του κινητού. Για κάτσε να περάσω κι εγώ την έκδοση 1.03 που βρήκα στο irc και θα πω τα συμπεράσματα μου... YΓ: Όντως παίζει κανονικά, δε κάνει και θαύματα βέβαια αλλά οκ! Τραβάει σαφώς ανώτερα από τη standar κάμερα αλλά δυστυχώς αν δεις το αποτέλεσμα με άλλο πρόγραμμα χάνει αρκετά, επίσης και ο ήχος είναι ιδιαίτερα χαμηλός. Θετικό ότι μπορείς να δεις τα βίντεο ακόμα και fullscreen και να καταλαβαίνεις τι βλέπεις... :whistle: Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Θα μου άρεσε να δώ ένα κινητό που να έχει κατασκευαστεί με τη συνεργασία των HTC - Nokia - Microsoft. H HTC το εσωτερικό κομμάτι Η Νοκια το εξωτερικό τμήμα, και το phone μέρος Η Microsoft το PDA μερος. Αλλά δυστυχώς δε γίνεται.... :( Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Ερωτησεις: 1) Το γυρισμα της οθονης κατα την διαρκεια του βιντεο ειναι κουραστικο ενοχλητικο ή κατι τετοιο?? 2) Τα πλαστικα του μερη ειναι καλα ή οχι?? 3) Αισθανεστε οτι θα φυγει η οθονη καμια φορα?? 4) Κανενα site ή group με cr**ed ή freeware προγραμματα Ευχαριστω. Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Λειτουργει αυτο το προγραμμα?? Ειναι για απεριοριστο ζοομ απο οσο λεει. h**p://briefcase.pathfinder.gr/file/copernik_myphone01/29443/350035 Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 3, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 3 Ιαν. 2005 , 17:03) Ερωτησεις: 1) Το γυρισμα της οθονης κατα την διαρκεια του βιντεο ειναι κουραστικο ενοχλητικο ή κατι τετοιο?? 2) Τα πλαστικα του μερη ειναι καλα ή οχι?? 3) Αισθανεστε οτι θα φυγει η οθονη καμια φορα?? 4) Κανενα site ή group με cr**ed ή freeware προγραμματα Ευχαριστω. 1. Όχι ιδιαίτερα, αντίθετα ενεργοποιείται αυτόματα και η κάμερα και βολεύει, το σπαστικό είναι όταν θες να χρησιμοποιήσεις τρίτη εφαρμογή και γυρίζεις την οθόνη και πρέπει να κάνεις εναλλαγή με το κουμπί του μενού. 2. Ούτε καλά, ούτε χάλια, κάτι μεσαίο, εμφανισιακά δείχνουν πολυτελή και εντυπωσιακά αλλά στη χρήση βλέπεις ότι πρόκειται για απλά πλαστικά 3.Αυτό το παθαίνεις πολύ συχνά αφού νιώθεις ότι η οθόνη θα ξεκολλήσει αλλά δεν, αντέχει η άτιμη όσο κι αν δε της φαίνεται 4. Αιvanet και ιrc έχουν τα πάντα, όσα φαντάζεσαι αλλά και όσα δε μπορείς να φανταστείς Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Nos 55 ( 3 Ιαν. 2005 , 19:59) Λειτουργει αυτο το προγραμμα?? Ειναι για απεριοριστο ζοομ απο οσο λεει. h**p://briefcase.pathfinder.gr/file/copernik_myphone01/29443/350035 Δυστυχώς όχι, τώρα άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα προγράμματα κάμερας μιας και τα παλιότερα δεν είναι συμβατά με το 6260, αλλά τι να το κάνεις τόσο ζοομ πια;; Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Re magkes stin siskeyasia parilambanetai kalodio gia sindesi me pc i prepei na agoraso kai kana Irda? Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Re magkes stin siskeyasia parilambanetai kalodio gia sindesi me pc i prepei na agoraso kai kana Irda? Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Ευχαριστω Παν82 μαλλον θα το χτυπησω! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasos_wrc ( 4 Ιαν. 2005 , 07:54) Re magkes stin siskeyasia parilambanetai kalodio gia sindesi me pc i prepei na agoraso kai kana Irda? εχει καλοδιο Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 4 Ιαν. 2005 , 12:09) εχει καλοδιο Δεν έχει καλώδιο στη συσκευασία Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Δεν έχει καλώδιο, έχει μόνο τα ακουστικά, την rs mmc 32mb και τον φορτιστή. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Παιδιά,αυτή τη βδομάδα πουλάω το 6600 και πέρνω 6260!Δεν πιστεύω να αναμένεται καμμιά μείωση τιμής εεε???Αν ξέρει κανείς στα Nokia club δίνουν το ΦΠΑ πίσω???Επειδή είμαι απο Κύπρο και μου συμφέρει μόνο αν πάρω τον φόρο πίσω(100 ευρώ).Μου λέτε σας παρακαλώ και πόσο έχει ακριβώς τώρα? Ακόμη θέλω να ρωτήσω αν το κινητό έχει κάποια κουσούρια και τέτοια,έτσι ώστε να προτιμήσω 6630!(Τόσο καιρό με παιδεύει,έλεγα για 6630 από Ιταλία,αλλά τελικά το ράδιο και τις υπέρυθρες τα χρειάζομαι περισσότερο)! Και ένα μικρό review θα μου άρεσε :whistle: Ευχαριστώ! DrJu5tM3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Review στο http://www.myphone.gr/mp1/mydev.gif Eγώ 2 μέρες που το χω δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Μία ερώτηση: Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει πώς ενεργοποιούμε τις αναφορές παράδοσης sms & mms σε Symbian 7.0? Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Στο 6600 μου πάντως μπαινεις στα μηνύματα,πας ρυθμίσεις,sms,λήψη αναφοράς και το απενεργοποιείς.Βασικά εκεί πας αλλά δεν ξέρω αν τα γράφει έτσι γιατί είναι αγγλικά!! Messaging->settings->text message->receive report->no Αν μπορεί και κάποιο μέλος που το χει καιρό να πει την άποψή του καλώς! Ελπίζω να βοήθησα! Ευχαριστώ για την βοήθεια! DrJu5tM3! Υστερόγραφο μετά από σκέψη: Κρίμα που κάμμια μέλη εδώ μέσα έχουν επενεργοποιημένο το κάρμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος JustMe! ( 4 Ιαν. 2005 , 20:05) Στο 6600 μου πάντως μπαινεις στα μηνύματα,πας ρυθμίσεις,sms,λήψη αναφοράς και το απενεργοποιείς.Βασικά εκεί πας αλλά δεν ξέρω αν τα γράφει έτσι γιατί είναι αγγλικά!! Messaging->settings->text message->receive report->no Αν μπορεί και κάποιο μέλος που το χει καιρό να πει την άποψή του καλώς! Ελπίζω να βοήθησα! Ευχαριστώ για την βοήθεια! DrJu5tM3! Υστερόγραφο μετά από σκέψη: Κρίμα που κάμμια μέλη εδώ μέσα έχουν επενεργοποιημένο το κάρμα! Λοιπόν αγαπητέ φίλε τώρα που έχω λίγο χρόνο θα σου πω και τις δικές μου εντυπώσεις: + Clamshell με λειτουργικό Symbian OS 7.0 + Μεγάλη και ευκρινής οθόνη 65k αν και δεν το καταλαβαίνεις ότι έχιε μόνο τόσα + φοβερό πληκτρολόγιο και σε αφή και σε ταχύτητα (στο κάτω πάνελ πάντα) + ένα από τα καλύτερα radio που έχω ακούσει + φτηνό σε σχέση μετα όσα προσφέρει - μεγάλος όγκος - απαράδεκτη απουσία εξωτερικής οθόνης - μέτρια υλικά στο case - μέτρια κάμερα με 0,3 mpix (όχι ότι με ενδιαφέρει και πολύ) - χάλια εργονομία (μα καλά τι τα θέλανε εκεί πάνω τα βασικότερα κουμπιά?) - μπαταρία BLC 4L 760mAh σε μία απαιτητική συσκευή σε ενέργεια όταν στο 6230 έχουν την BLC 5 850mAh (τοσο πια βάρος εξοικονομούν?) Aυτά μου έρχονται προς το παρόν... :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. January 4, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2005 Απο τα -σχεδόν κανένα δε με χαλάει!Μεγάλος όγκος?έχω 6600,τι να κλάσει :p Απουσία εξωτερικής οθόνης όντως πρόβλημα γιατί αν την έχεις γυρισμένη είναι εκτεθειμένη και τρώει και μπαταρία γιατί απ ότι ξέρω δεν σβήνει Μέτρια υλικά,οκ,φαίνεται κλασάτο και πιστεύω είναι καλύτερο απο 6600! Η κάμερα με χαλάει γιατί το βρίσκω απ τα βασικότεραα! Εργονομία οκ,συνηθίζεται Η μπαταρία απ' ότι ξέρω πάει 1.5 μέρα!Το 6600 μου πάει 1 μέρα και δεν έχω πρόβλημα γιατί παει 1 με πολλή χρήση!Με νορμαλ χρήση περίπου 2!1.5 μέρα δεν είναι κακή,θα διορθωθεί και η διαχείριση με μεταγενέστερα updates!Ελπίζω και η κάμερα! Βασικά ψιλοαπογοητεύτηκα!Προχθές μιλούσα με τον γρηγόρη που το πήρε και με κανε να πω αύριο το παίρνω!Αλλά τώρα,πίσω στα παλιά δυλλήματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Η καμερα φιλε JustMe! δεν γινεται καπως να αλλαξει. Το προβλημα ειναι πως ειναι 0,3MP οχι πως τραβαει ασχημα με 0,3MP... ;) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Loipon magkes to kinito to agorasa telika x8es apo to OTE-SHOP ston Pirea.Htan to teleytaio pou eixe.To 8ema einai omos to eksis.Anakalipsa oti to kouti itan anoigmeno.Oi zelatines den eixan anix8ei oyte exei kamia f8ora alla anakalipsa oti sto bluetooth eixe perasmeno ena gx15 kai ena dongle bluetooth apo pc (nomizo)!!!Ara simenei oti eixe xrisimopoih8ei.Epipleon i o8oni einai elafros stravi!!!Den einai oti einai kati to tragiko alla einai i ksenera otan exeis dosei tosa lefta.Ti lete na kano?Na kano fasaria sto magazi pou to pira i na pao stin alpha copy me tin eggisi na zitiso na mou allaksoun tin o8oni???Exei antimetopisei kaneis paromio problima?? Thanks prokatabolika... Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Ali8eia ti me simferei na paro?Kalodio,Irda i bluetooth dongle gia na sindeo to kinito me to pc mou? Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasos_wrc ( 5 Ιαν. 2005 , 10:03) Ali8eia ti me simferei na paro?Kalodio,Irda i bluetooth dongle gia na sindeo to kinito me to pc mou? Bluetooth dongle asizhthth .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Pite mou kai ti na kano me to kinito....na pao na kano fasaria i den 8a bro akri?Kapou eixa dei oti kai alloi eixan antimetopisei problems me straves o8ones. Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Παιδια εγω Παρασκευη ή Σαββατο το παιρνω το κινητο!! Μου την εσπασαν μερικες βλακειες της Σονυ Ερικσσον με το Κ700 μου. 2 εβδομαδες το κρατησα και τωρα παω για το πρωτο μου Symbian OS κινητο! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tasos_wrc ( 5 Ιαν. 2005 , 11:09) Pite mou kai ti na kano me to kinito....na pao na kano fasaria i den 8a bro akri?Kapou eixa dei oti kai alloi eixan antimetopisei problems me straves o8ones. αυτο με την στραβη οθονη πρεπει να γινεται σε ολα τα 6260 νομιζω Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Η οθονη του δεν γυριζει?? Στραβη ειναι δηλαδη!! περα απο την πλακα μου φαινεται οτι πρεπει να πας στο μαγαζι και να τους πεις να στο αλλαξουν. Εσυ για καινουργιο το αγορασες!! Και αν σου πουνε οτι απλως το δοκιμασαμε. Πες τους δε με ενδιαφερει να μου το αλλαξεται. Με λιγα λογια να τους μιλησεις στα ισα. Τους εδωσες 400Ε και δεν σου το δινουν του κουτιου. Ανοικουστο! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_wrc Δημ. January 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2005 Eimai stin douleia.Perno til sto mgazi (Ote-shop Pirea stin Mpoumpoulinas) kai bgazei oti i grammi einai off prosorina.Perno sto nokia Pirea1 o enas mou leei na paro ena til stin Bouliagmenis o Pirea2 mou leei na paro til stin Siggrou opou kaneis den to sikonei!Apo to 131 mou dosane ena 9203700 pou einai leei ta kentrika opou perimeno anamoni kai den to sikonei kaneis!8a ta kanw lampogialo ola...den mporei re file na skas tosa lefta na sou dinoun xrisimopoihmeno (kai les afou itan ok ai na to katapiw) alla kai me stravo display!!Oso mikro kai an einai ayto elatoma den agorasa tsixles.Pite ti prepei na kanw.Pio poli den einai i zimia alla tsantizomai otan nomizoun oti mporoun na me koroideyoyn kai na me pernane gia m@#&ka.... Παράθεση H θάλασσα του Πειραιά απ'όλες είναι πιο γλυκιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts