Raven6681 Δημ. February 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2016 Στο 15% 6 ώρες 10 λεπτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Viber wifi 4G Facebook messenger πάντα ανοιχτά βγάζει 5-6 ώρες οθόνη με την LightX. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 .. οτι το ελεγα...εκανα τα full wipes και εβγαλε λιγο πριν το τελος ''unable to mount system...flash failed'' και φυσικα δεν ανοιγε το κινητο.στο καπακι παλι με full wipes περναω την στοκ,παλι τα ιδια και εγραφε κατι για binaries... ...ξαναμπαινω twrp κανω wipes εκτος απο system και φλασαρω την στοκ..ολα οκ.. γιατι γινεται αυτο tigreos?εχει σχεση που δεν ειχα ρουταρει την 3.22 μηπως(δεν νομιζω)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Όχι δεν έχει σχέση με το ροοτ παντός σε όλους δουλεύει σωστά το full wipe.Τώρα δεν μπορώ να ξέρω τι μπορεί να φταίει αν δεν το εχω μπροστά μου το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 ... την ιδια κατασταση ειχα αντιμετωπισει παλι και με το μαυρο το νουμπια οταν πηγα να περασω την 3.66 lightx. full wipes,δεν εκανε boot το κινητο.ολα τα wipes εκτος απο system,boot κανονικα...τι να υποθεσω δεν ξερω... θα δοκιμασω αλλη μια φορα απο 3.74 στοκ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) ..εγινε η στραβη..πηγα να περασω την 3.74 lightx απο 3.74 στοκ με φουλ wipes και δεν την περασε. γραφει: mount:failed to mount /devblock/plattform/msm-sdcc.1/by simlink:some symlinks failed και απο κατω με κοκκινα γραμματα E:error executing updater binary in zip/sdcard/lightx 3.74 update zip. το ιδιο και για την στοκ 3.74. προσπαθησα παλι απο twrp με wipes ,χωρις,αλλα δεν κανει nstall καμια απο τις 2 τωρα. δεν μπουταρει και φυσικα δεν αναγνωριζεται απο το nubia tool για να περασω την 3.22 πχ. τι κανουμε τωρα?μια βοηθεια/ιδεα? edit:ξαναμπηκα twrp και περασα την στοκ χωρις wipes..εγινε η εγκατασταση κανονικα.. γιατι ομως συμβαινει αυτο?μηπως πρεπει να εχω την lightx στην sd card και οχι στην μνημη του τηλεφωνου? Edited February 5, 2016 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 Όχι στην lightx οποιαδήποτε έκδοση Αφού κάνεις φουλ wipes κάνεις επανεκκίνηση ξανά στην TWRP θα σου εμφανίσει ενα μήνυμα ότι δεν υπάρχει εγκατεστημένο OS το παρακάμτεις και κάνεις επανεκκίνηση για να ξανα μπεις recovery και μετα κάνεις εγκατάσταση την Rom χωρίς wipes Αφού τα είχες κάνεις πριν την επανεκκίνηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2016 (edited) ...δεν βγαζει μηνυμα...απλα δεν μπουταρει.. μαλλον ειναι αυτο που λες..θα το δοκιμασω ..παλι:) ..στην περιπτωση που κολλησει και δεν μπορω να κανω install τη ρομ,τι κανω τοτε?το λεω γιατι απο οτι ειδα το nubia tool δεν το αναγνωριζει το κινητο οποτε δεν μπορω να περασω αλλη ρομ.. Edited February 5, 2016 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 Μπορείς,με κλειστό κινητό πατάς ταυτόχρονα και παρατεταμένα και τα 3 πλήκτρα και το αναγνωρίζει το nubia tool. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2016 (edited) ...δεν το ηξερα αυτο..thanks.:) ..εκανα ξανα full wipes και μετα reboot to recovery.εβγαλε το μηνυμα που ειπες οτι δεν υπαρχει εγκατεστημενο os,παρεκαμψα και εκανα επανεκινηση.εγκατασταση lightx και ολα μια χαρα. αρα,μετα τα full wipes ->reboot to recovery->install lightx.zip φτιαξτο και στο needrom αν θες tigreos, δεν ειναι και πολυ ξεκαθαρο και μπορει να την πατησει καποιος..:)οπως εγω:) .. Edited February 6, 2016 by asbatey Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pstelios Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Εμένα πάντως, από cm 13 πάλι με full wipes, η lightx περνάει κανονικά αλλά έχω θέμα με τις sims, όπως όλους τους τελευταίους μήνες, μόνο οι full roms μου δουλεύουν, μετά κάθε update πάει άπατο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Τι εννοείς μετα απο update μέσω recovery χάνεις τα imeis; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pstelios Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Ακόμα και μετά απο restore των imei πάλι δεν βλέπει τις κάρτες, αν κοιτάξεις και παλιότερα posts μου το κάνει από τις εκδόσεις 2.χ Με τις cm δεν έχω πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 Έχεις δοκιμάσει να φλασάρεις με επιτυχία την v3.22 stock με το nubia tool;; http://www.needrom.com/download/nubia-z7-max-v3-22/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 ...βγηκε και η lightx 3.77 για την κινεζικη πρωτοχρονια...θα περαστει παραυτα:) καθοτι η 3.74 δεν πειθει δυστυχως...:D:p https://yadi.sk/d/aWZ-abYKoS4pW Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 ...βγηκε και η lightx 3.77 για την κινεζικη πρωτοχρονια...θα περαστει παραυτα:) καθοτι η 3.74 δεν πειθει δυστυχως...:D:p https://yadi.sk/d/aWZ-abYKoS4pW (Προς όλους απευθύνεται αυτό μην παρεξηγηθώ) Παιδιά γιατί πάτε και ψάχνετε και βάζετε λίνκ από ρώσικα και κινέζικα φόρουμ αφού όλα μα όλα τα ανεβάζω στο Needrom για να τα βρίσκετε εύκολα άμα είναι να σταματήσω να τα βάζω κάνω τόσο κόπο τζάμπα. Την πρωτοχρονιάτικη εκδοσή την έβαλα πριν τρεις μέρες στο needrom.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 ουυπς!σορυ tigreos.. δεν το εκανα για καποιο ιδιατερο λογο.διαβαζα το ιταλικο το site androidiani και εκει ειχαν το λινκ. δεν κοιταξα καν στο needrom.δικιο εχεις..:) ..την 3.77 την περναμε με wipe dalvik μονο 'η χωρις τπτ απλα εγκατασταση απο πανω? επισης θα ηθελα να ρωτησω για την mokee,ειναι λειτουργικη?δουλευουν ολα?εχει bug σοβαρα κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 Την 3.77 την περνάμε με wipe dalvik και wipe cache. H Μokee είναι απόλυτα λειτουργική και σταθερή,κατά την γνώμη μου λίγο καλύτερη από την ιταλική cm13. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 ..περαστηκε και 3.77.lightx..ας ελπισουμε το gps να ειναι οκ αυτη τη φορα.. η mokee tigreos,αν ειδα καλα εχει και lollipop κα marshmellow..για την 6.0 λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Ποια Mokee lollipop λες για το παλιό partition;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 οχι..2 υπαρχουν στο needrom. http://www.needrom.com/download/mokee-2/ http://www.needrom.com/download/z7-max-mokee-5-02/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Αυτήν πλέον δεν υποστηρίζετε απο την ομάδα και προχώρησαν στην 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 ok..απλα ρωτησα γιατι καποια παιδια στο androidiani σχολιασαν οτι η lollipop version ηταν λιγο καλυτερη απο την 6.0..τεσπα,δεν εχει σημασια. θα ηθελα να τη δοκιμασω επειδη στην 3.74 - 3.77 lightx το gps '' χολαινει''...αλλα βαριεμαι και τα συνεχη φλασαρισματα-στησιματα με το τηλεφωνο:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 Νομίζω ότι η 6 mokee είναι πολυ καλύτερη απο την 5 mokee της εχω δοκιμάσει και τις δυο. Επίσης γιατί λες ότι εχεις πρόβλημα με την lightx και το Gps δεν παρατήρησα κάτι νομίζω ότι δουλεύει όπως στην stock ίδιο σήμα έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbatey Δημ. February 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2016 oσον αφορα στην mokee ,εμπιστευομαι την κριση σου απολυτα. για την lightx τωρα.οταν χαλασε το μαυρο ειχα την 3.66 και το gps ηταν απαιχτο.κλειδωνε αμεσως και εν κινηση σε αυτοκινητοδρομο και με μεγαλη ακριβεια. απο προχθες που εβαλα την 3.74 η accuracy παει περιπατο.14 μετρα αποκλιση σε ανοιχτο χωρο.μου εκανε πραγματικα εντυπωση γιατι το μηχανημα απο gps ειναι αψογο. δεν ξερω τι μπορει να φταιει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts