Jump to content

ZTE Nubia Z7 Max

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμενα μου 2πλο βγαζει τις εφαρμογες στην επιφανεια οταν τις εγκαθιστω...στην 1.48

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην 1.48, μπορείτε να αλλάξετε ήχο ξυπνητηριού στο "TimeManager"?

Δεν ξερω ποιο ειναι το το time manager, παντως μεσα στο ξυπνητυρι, αλλαζει

• Απαντήσεις 1,9χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εβαλα nova launcher και τα διπλα εικονιδια εξαφανιστηκαν...

----- προσθήκη μηνύματος 18 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στα μηνύματα, δεν μου λέει πόσα γράμματα έχω ακόμη για το δεύτερο μνμ και δεν έχει επιλογή στις ρυθμίσεις για την κωδικοποίηση χαρακτήρων. Οπότε δεν μπορώ να κατάλαβα τι στέλνει. 1.48 παντα

Δεν ξερω ποιο ειναι το το time manager, παντως μεσα στο ξυπνητυρι, αλλαζει

TimeManager λέγεται το ξυπνητήρι...

http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/Screenshot_2014-11-21-16-44-24_zpsf33a311b.png

Πατώντας πάνω στο "Alarm Ringtone" δεν κάνει τπτ...

TimeManager λέγεται το ξυπνητήρι...

http://i766.photobucket.com/albums/xx304/Ravendark/Screenshot_2014-11-21-16-44-24_zpsf33a311b.png

Πατώντας πάνω στο "Alarm Ringtone" δεν κάνει τπτ...

εμένα μου βγάζει κανονικά πάντως. Σε κάθε περίπτωση, κατέβασε το zedge και δοκίμασε από κει.

Αυτό με τα μηνύματα το εχεις; ξέρεις τι παίζει;

Παιδιά μόλις τοποθέτησα το tempered glass protector πάχος 0.3mm που μου έστειλαν από το wto2c.com δώρο μιας και όταν ήρθε φορούσε μια απλή προστατευτική ζελατίνα η οποία αλλοιώνει τα χρώματα,αφήνει πολλές δαχτυλιές,αντανακλάσεις όλες.... :mad:

Μόλις έβαλα το tempered glass protector 0.3mm η διαφορά είναι εμφανή πολύ καλύτερη ποιότητα χρωμάτων,σχεδόν καθόλου δαχτυλιές,το δάχτυλο ¨γλιστράει¨ πολύ ομαλά και σου δίνει μια αίσθηση premium και το καλύτερο σχεδόν εξαλείφτηκαν οι αντανακλάσεις με αποτέλεσμα πολύ καλύτερη θέαση οθόνης από οποιαδήποτε γωνία και με οποιοδήποτε φωτισμό :):)

Έχω να πω τα καλύτερα και όσοι δεν το κάνατε ακόμα κάντε το ΤΩΡΑ αξίζει θα μείνετε πολύ ικανοποιούμενοι με το αποτέλεσμα,εγώ δεν το περίμενα να κάνει τόση διάφορα!Απίστευτο!

εμένα μου βγάζει κανονικά πάντως. Σε κάθε περίπτωση, κατέβασε το zedge και δοκίμασε από κει.

Αυτό με τα μηνύματα το εχεις; ξέρεις τι παίζει;

Εμένα στα μνμ μου βγάζει κανονικά τα νούμερα όταν φτάσω στους 53 χαρακτήρες και μου βγάζει ότι έχουν μείνει άλλοι 10 και κάνει αντίστροφη μέτρηση μέχρι να γυρίσει στο δεύτερο μνμ όπου γράφει 63/2 και αφαιρεί.... Πάντα με ελληνικά....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Εμένα στα μνμ μου βγάζει κανονικά τα νούμερα όταν φτάσω στους 53 χαρακτήρες και μου βγάζει ότι έχουν μείνει άλλοι 10 και κάνει αντίστροφη μέτρηση μέχρι να γυρίσει στο δεύτερο μνμ όπου γράφει 63/2 και αφαιρεί.... Πάντα με ελληνικά....

παιδιά αυτό δεν είναι θέμα κινητού αλλά SMS πρωτοκόλου. Δεν υποστηρίζονται lowercase ελληνικά με τόνους κτλ... μόνο κεφαλαία χωρίς τόνους.

Η λύση είναι το GoSMS που έχει λειτουργία να τα στέλνει όλα κεφαλαία για να μπορείτε να στέλνετε 160 χαρακτήρες.

Υπάρχουν πολλές SMS εφαρμογές αλλά το GoSMS υποστηρίζει δίκαρτα...

Μην κατεβάσετε την τελευταία από το playstore (έκδοση 6), ψάχτε μια έκδοση 5.κάτι από το νετ...

το έχουν αλλάξει πολύ και έχει τις μισές δυνατότητες από την προηγούμενη

Εμενα μου 2πλο βγαζει τις εφαρμογες στην επιφανεια οταν τις εγκαθιστω...στην 1.48

Δεν εχεις βγαλει από το playstore την επιλογή να σου βαζει από μονο του sortcats τα εικονίδια των εφαρμογών που περνας...οποτε μια που τα περνας και τα βγαζει στην επιφανεια και μια που τα ξαναβαζει το playstore.....τωρα θα πρεπει να τα σβησεις(ολόκληρες τις εφαρμογες) και να τα ξαναπεράσεις.......αυτό συμβαινει παντα όταν το τηλεφωνο δεν εχει μενου εφαρμογών αλλα όλα χυμα εξω....

Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2

Δεν εχεις βγαλει από το playstore την επιλογή να σου βαζει από μονο του sortcats τα εικονίδια των εφαρμογών που περνας...οποτε μια που τα περνας και τα βγαζει στην επιφανεια και μια που τα ξαναβαζει το playstore.....τωρα θα πρεπει να τα σβησεις(ολόκληρες τις εφαρμογες) και να τα ξαναπεράσεις.......αυτό συμβαινει παντα όταν το τηλεφωνο δεν εχει μενου εφαρμογών αλλα όλα χυμα εξω....

Μάλιστα... Με το NOVA launcher σου δίνει αυτήν την δυνατότητα, προς το παρόν το κρατάω και βλέπουμε...

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

παιδιά αυτό δεν είναι θέμα κινητού αλλά SMS πρωτοκόλου. Δεν υποστηρίζονται lowercase ελληνικά με τόνους κτλ... μόνο κεφαλαία χωρίς τόνους.

Η λύση είναι το GoSMS που έχει λειτουργία να τα στέλνει όλα κεφαλαία για να μπορείτε να στέλνετε 160 χαρακτήρες.

Μην κατεβάσετε την τελευταία από το playstore (έκδοση 6), ψάχτε μια έκδοση 5.κάτι από το νετ...

Το περίεργο είναι ότι έστειλα μνμ με μικρά και τόνους σε iPhone και το πήρε κανονικά... Γράφω όμως στα τύφλα ακόμα... και δεν μπορώ να ξέρω τι χρεώνει... Εκτός αν βάλω στην κάρτα λεφτά και δοκιμάσω

στην 1,48 το 4g δουλεύει σε σας? Εμένα δεν πιάνει πουθενά 4γ ενω με την 1,41 επιανε καμπάνα.

Ουτε και εγω να πω την αληθεια δεν ξερω καν πως είναι το ''σημα-εικονιδιο'' του 4g όταν αυτό πιασει(ας το περιγραψει καποιος)...βεβαια 4g σημα δεν ειχα δει ουτε και με την LITE 1.41 και ας μενω Αθηνα.....Με το ''ονομα-επιθετο'' στον τηλεφωνικο καταλογο που τα βγαζει αντιστροφα βρηκε καποιος κατι???Παντος μεσα στις επαφες μου ειχα και 10-12 που τις εβγαζε κανονικα....και edit που τις εκανα εκει δεν τις αλλαζε....προσπαθησα να δω τι διαφορετικο εχουν αλλα δεν εβγαλα ακρη......οποιος εχει βαλει Viber και παει να αλλαξει το ονομα μια επαφης ενώ αλλαζει μεσα δεν αλλαζει εξω στις επαφες γιατι είναι συνδεδεμενη και με το Viper(αυτό μου το εκανε και σε άλλες συσκευες)....πρεπει να διαγράψετε το Viper και μετα να κανεται τις αλλαγες...

Κ μην ξεχνατε ότι τα patch από το 4pda με fullscreen caller, big circle caller λειτουργουν τελεια....φλασαρεις τα zip με cwm recovery κανει επανακινηση και εισαι ετοιμος....και εννοείτε ότι για να τα δειτε πρεπει η συσκευη να είναι κλειδωμενη και όχι σε χρηση ανοιχτη....

στην 1,48 το 4g δουλεύει σε σας? Εμένα δεν πιάνει πουθενά 4γ ενω με την 1,41 επιανε καμπάνα.

Και σε εμένα τα ίδια διάβασα πως είναι δοκιμαστική έκδοση v1.48 η τελική θα είναι κομπλέ αναμένουμε....

Το περίεργο είναι ότι έστειλα μνμ με μικρά και τόνους σε iPhone και το πήρε κανονικά... Γράφω όμως στα τύφλα ακόμα... και δεν μπορώ να ξέρω τι χρεώνει... Εκτός αν βάλω στην κάρτα λεφτά και δοκιμάσω

δεν το διατύπωσα καλά... μια χαρά θα σταλούν τα ελληνικά, αλλά το "α" πιάνει περισσότερο χώρο από το "A", γιαυτό και δεν μπορείς να στείλεις 160 χαρακτήρες με lowercase ελληνικά

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια...Άλλαξα τα παρτιον με το αρχείο π είχε ανέβει εδω στο φόρουμ αλλα τώρα δεν ανοίγει το bluetooth & wifi δοκίμασα και το ρεστορε αλλα δν έγινε τπτ

Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια...Άλλαξα τα παρτιον με το αρχείο π είχε ανέβει εδω στο φόρουμ αλλα τώρα δεν ανοίγει το bluetooth & wifi δοκίμασα και το ρεστορε αλλα δν έγινε τπτ

ψάξε λίγο το είχε και άλλος αυτό

Κοίταξα έλεγε με το 2τερο αρχείο που ήταν για restore του δούλεψε αλλα σε εμένα δεν έκανε τπτ...Τώρα περιμένω να κατέβει το nubiatool studio μπας και γίνει δουλειά

Αλλάζουμε κάτι στο gosms για να στέλνει 160 χαρακτήρες? Γιατί πάλι με το που γράψω 3 κεφαλαία πάει 50φευγα πάλι...

Υπάρχει κάποιος που να έχει δει το 4g να δουλεύει με την 1.48 και αν ναι πως αυτό απεικονίζεται.... Εγώ και με 1.41 και 1.48 μόνο H+ έχω δει!

Τα 2 screen caller αρχεία τα έχω εγώ απλά μέχρι το. Βράδυ δεν θα καταφέρω να τα ανεβάσω κάπου....

με ενα 1.41 έγω είχα 4g με 1.48 oxi. Είμαι σε cosmote

Ναι αλλά δεν μου είπες με τι εικονίδιο στο έδειχνε....?